Ikinci cizgiyi goren var mi :)

Benimkide çok silikti sadece ışığa tutunca ben görebiliyodm kamerada gozukmuyodu bile kan testi yaptirdm şimdi 9 haftalik hamileyim

Benimkide çok silikti sadece ışığa tutunca ben görebiliyodm kamerada gozukmuyodu bile kan testi yaptirdm şimdi 9 haftalik hamileyim
İnşallah yaaa cnm gerçekten çok heyecanliyim bi o kadarda korkuyorum inşallah hayırlısı olsun

Aynen herseyden önce hayırlısı testi sabah mı yaptın akşam mi

Sabah yapılan test te dha net sonuç çıkar diyolar genellikle ilk idrar la yapılan test istersen bide sabah dene belki dha belirgin çıkar

Arkadaşlar idrar testi yaptım çok hafif çizgi görüyorum hayal mi anlamadım ama yakından çıplak gözle daha çok belli sizce var mi

Canim bende gordum :) sabah ilk idrarinlar yap daha net belli olur hayirlisi olsun :)

Benim de aynen boyle canim bugun dayanamadim kan verdim 15,39 cikti cok dusuk bir deger senin de oyle muhtemelen hayirli olsun

Benim de aynen boyle canim bugun dayanamadim kan verdim 15,39 cikti cok dusuk bir deger senin de oyle muhtemelen hayirli olsun

Hayirli olsun canim benimde bunun gibi cikti bugun sabah yaptim adetime 2 gun var sence var mi :)

Eklentiler

• Screenshot_20170113-224410.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 120
Canim bende gordum :) sabah ilk idrarinlar yap daha net belli olur hayirlisi olsun :)
Ben gördüm çizgiyi canım yaaaa acaba çok istediğinizden göz yanılması mi inşallah güzel haberler alırız

Son düzenleme:
Evet :))ikimizinde

Ben bebe time marka testle yaptim uzerinde 5-20 dk bekleyin yaziyodu 15dk da bu sekilde oldu benimki bildigin hayalet cizgi :)) bugun 2 test daha aldim yarin sabah sonraki sabah yapcam yine .. insallah goz yanilmasi degildir ikimizinkide guzel haberleri aliriz insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…