İnşallah yaaa cnm gerçekten çok heyecanliyim bi o kadarda korkuyorum inşallah hayırlısı olsunBenimkide çok silikti sadece ışığa tutunca ben görebiliyodm kamerada gozukmuyodu bile kan testi yaptirdm şimdi 9 haftalik hamileyim
Amin cnm.akşam yaptm işten gelinceAynen herseyden önce hayırlısı testi sabah mı yaptın akşam mi
Arkadaşlar idrar testi yaptım çok hafif çizgi görüyorum hayal mi anlamadım ama yakından çıplak gözle daha çok belli sizce var mi
Benim de aynen boyle canim bugun dayanamadim kan verdim 15,39 cikti cok dusuk bir deger senin de oyle muhtemelen hayirli olsun
Aynen denicem canım bakalım insallajSabah yapılan test te dha net sonuç çıkar diyolar genellikle ilk idrar la yapılan test istersen bide sabah dene belki dha belirgin çıkar
Yaa inşallah canım yaa hayırlı olsun darısı başımaBenim de aynen boyle canim bugun dayanamadim kan verdim 15,39 cikti cok dusuk bir deger senin de oyle muhtemelen hayirli olsun
Testinin resmi var mi canımBenim de aynen boyle canim bugun dayanamadim kan verdim 15,39 cikti cok dusuk bir deger senin de oyle muhtemelen hayirli olsun
Ben gördüm çizgiyi canım yaaaa acaba çok istediğinizden göz yanılması mi inşallah güzel haberler alırızCanim bende gordum :) sabah ilk idrarinlar yap daha net belli olur hayirlisi olsun :)
Ben gördüm çizgiyi canım yaaaa acaba çok istediğinizden göz yanılması mi inşallah güzel haberler alırız
Evet :))ikimizindeBenim testimden mi bahsediyosun :)
İnşallah hepimizinEvet silik var umarım istediğiniz olur.
Bu canim benim testim ama deger dusuk diye uzuluyorum yine deTestinin resmi var mi canım
Senin daha belli benimkinden canım niye üzülüyorsun dua et inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin doktor ne dediBu canim benim testim ama deger dusuk diye uzuluyorum yine de
Evet :))ikimizinde
Bu canim benim testim ama deger dusuk diye uzuluyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?