Dikkat et kendine ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım arkasından hemen yine hamile kaldım şuan 5 haftalık inşallah bunda sıkıntı çıkmaz pazartesi kan ver zaten gebelik olmayınca 2 günde beklese testte kesinlikle ikinci çıkmıyorGerçekten benimki gibi varla yok arası inşallah canım yaa insallaj
Akşam çıkı sabah dağıldı ama tekrar yapicamCanım eğer akşam çıkmadıysa sabah bu şekilde bulduysan geçersiz sayılır maalesef..istersen ilk idrarla yeniden yap
Bende 8 ay önce kimyasal geçirmiştimDikkat et kendine ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım arkasından hemen yine hamile kaldım şuan 5 haftalık inşallah bunda sıkıntı çıkmaz pazartesi kan ver zaten gebelik olmayınca 2 günde beklese testte kesinlikle ikinci çıkmıyor
Evet tekrar yap..adetin geçtimi ? Hadi şimdi yapıp bizimle paylaşşAkşam çıkı sabah dağıldı ama tekrar yapicam
Benimkide böyledi canım pozitifArkadaşlar idrar testi yaptım çok hafif çizgi görüyorum hayal mi anlamadım ama yakından çıplak gözle daha çok belli sizce var mi
Yok ki evde test :)bugün yarın olmam laZım inşallah olmamEvet tekrar yap..adetin geçtimi ? Hadi şimdi yapıp bizimle paylaşş
Ayyy inşallah yaa inşallah hayırlısıyla olur cnmBenimkide böyledi canım pozitif
canim sen yine tekrarla..As canım yaa gerçekten mi inşalalh ama bilmiyorum çok korkuyorum esime söylemedim bile test yaptigimi idrar testini tekrar etsem mi
Tekrarlıcam canım zaten testi öylesine yapmıştım geçen aydan duruyordu :)inşallah güzel haberler alırım yaaaa paylaşırım sizlerecanim sen yine tekrarla..
İnşALLAH olmazsında Bebek gelirYok ki evde test :)bugün yarın olmam laZım inşallah olmam
hadi insallah canim.Tekrarlıcam canım zaten testi öylesine yapmıştım geçen aydan duruyordu :)inşallah güzel haberler alırım yaaaa paylaşırım sizlere
İnşallah cnmİnşALLAH olmazsında Bebek gelir
Yaaa inşallah çok umutlandım inşallah üzülmem :/Canim var vallaha inş hamikesindir)
Bence hamilesin yarin yine tekraala canim daha koyu cikarYaaa inşallah çok umutlandım inşallah üzülmem :/
Tekrarlı can canım inşallah yaBence hamilesin yarin yine tekraala canim daha koyu cikar
Gördün mu ki var mi :)Hayırlı olsun canım
Benimkinden koyu yani canım benimki hayalet cizgiydi yarın sabah git özel hastaneler öğlene kadar açık kan ver hemen çıkıyor 1 saate buraya da yaz :)Gördün mu ki var mi :)
Hastanede çalışıyorum zaten yaaa ama bilmiyorum korkuyorum tekrar idrar yapıp sonra kan yapo cam canım inşallah vardır hayirlsiyaBenimkinden koyu yani canım benimki hayalet cizgiydi yarın sabah git özel hastaneler öğlene kadar açık kan ver hemen çıkıyor 1 saate buraya da yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?