İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

burada buluştuk ama Hürrem sen ben temmuz annelerinde yazıyorduk evet ya bende çok alışmıştm sonra kötü oluyor neyse burada yazışırız hamiş hamiş inşallah

hiç moralini bozma canım ne problemli insanlar doğum yapıyor yeter ki vakti gelsin bunlar hep henüz vakti gelmediğinden. Her dua nasibine her nasip vaktine esirdir. Tamda böyle düşünürken bir bakarsın ki vakti gelmiş Rabbim vermiş inşallah tez vakit tüm isteyenlere.Önce inanç dua ve asla umut etmekten vazgeçmeyeceğiz

Hadi bklm yeni sayfa yeni ümitler demek bende yarınnnn hastaneye gidiyorum inşallah bu sayfa bize uğur getirirde hepimiz hamiş kalırız umarım aramıza yeni birileri katılmaz çünkü kimsenin bu dertle uğraşmasını istemem....

Aynen canım en önemli evlatlarımızın sağlıklı olması sonra başka şeyler geliyor hepimiz yaralarımızı sarmak için buradayız bu topik uğurlu gelecek inşallah sıra sıra haberler vereceğiz burada. Durumu bilen arkadaşlarınla dertleş bize yaz atlatmak kolay olmuyor sonuçta oğlun inşallah en kısa sürede iyileşir Canım Rabbim onları korusun benimde etrafım hamile ve doğum yapanlarla dolu elbet vakti gelecek sadece sabır ve tevekkül etmeliyiz Canım. İnşallah sınavımız budur ve artık bitmiştir Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize yarın Dr dan sonra yaz inşallah senin için en kolay şekilde biter bu iş

Öyle Can'ım Allah Hakkı'mız da hayırlısını versin ondan başka sığınağımız yok. Elbet bir hayrı vardır olmayışının Can'ım bende artık böyle düşünüyorum başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Umut edeceğiz ve Rabbim bize de müjdemizi verecek inşallah

Hoşgeldin Can'ım Temmuz annelerinde görmüştüm regl olmuşsun o yüzden sana da gönderdim buradan ayrılmamız gerekmiyor hep birlikte dileğimize kavuşacağız inşallah birbirimize moral destek olacağız...

Seninle aynı Zaman'da yaşadık benzer şeyler inşallah bundan sonraki gerçek ve sağlıklı Bebek olur Can'ım. Hiç üzülme rabbimin bize nasip ettiğinden fazlası olmuyor Yarın bu ay gelecek bebeğinin ilk adımını atmış olursun inşallah

Hadi kzlar yeni ay yeni umutlar Rabbim büyük o ol derse herşey olur bu sayfa çok iyi geldi bana içim yeniden bi huzur bi ümit doldu oh beee halen ağlıyorum ama bugün daha iyiyim ve biliyorumki yarın daha da iyi olacaz bklm yarın hastaneye gitcem doktor ne diyicek merakla bekliyorum hepinizden dua bekliyorum Rabbime emanet olun..

Sanırım bu msj bana hürremcim inşallah arkdaşım inşallah buraya hamileyim kzlarrrr diye yazacağım günün ilk adımını atıcam yarın Allah yardımcımız olsun iyiki bu topiği açtın yaaa. Valla bana çok iyi geldi sağol

günaydın arkadaşlar... benbu gün doktora gidiyorum bakalım yumurtalarım ne durumda... dua edin inşallah içimden bir his banada bu aygüzel şeyler olacak.. artık vakti geldi diyor... nolur o his yanılmasın... hatta sabah kasıklarımda ağrı vardı dedim tamam yumurtaa çatlıyor... dua edin inşallah iyi haberlerle gelin...

yeni topik hayirli bol bebisli olur insallah. birde karamasarlik yok umutla yola devam ki sizin daha onunuzde uzun yillariniz var. ben ne edem yahuyinede her halimize sukur ne karamasarim ne de umutsuz

hurrem ignelerle sansin artiyor biliyorsun degil mi? insallah bu igneler vesilesiyle bebegin gelecek

merakla bekliyorum sonucu. hersey istedigin gibi olsun arkadasim..

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...
Can'ım hayırlısı olsun 10 haftadan küçük gebeliklerde korunma vermiyor benim görüştüğüm peritinoloji profu ama kendi Dr um 2 ay demişti ben hiç korunmadım zaten olmadı da rahim hazır olmazsa kalmazmışsın yine de sen bilirsin Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin

hayirlisi buymus demekki..burda da korunma vermiyorlar eger kendiniz isterseniz 1 ay dinlenebilirsiniz demislerdi bizede.

İnşallah canım benim, rabbim hayırlısını versin, karamsar değilim de ilacın hiç işe yaramamış olmasına canım sıkıldı İnşallah iğneler yarar bugünde yaptım 2 tane kaldı Pazartesi kontrol var. Hayırlısı artık ne diyeyim ki iğnelerle şans artıyor tabii ama önceki yaşadıklarımdan herhalde biraz garip hissediyorum kendimi nasip işte...

Günaydın canım,
Güzel haberlerle gel inşallah, inşallah o vakit gelmiştir. Biz umudumuzu kaybetmedik hiç, duadan vazgeçmedik, isyan etmedik, Rabbim nasip edecek inşallah...

Sana canım benim inşallah güzel haberlerle geleceksin, bu topik bize uğurlu gelecek ben inanıyorum buna... Rabbim hakkımızda hayırlısınız versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…