İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Hayırlısı canım. Tüp bebekten de vazgeçtiktik gibi. Bundan sonra ki sürece kendimi alıştırmam ve kabullenmem gerekli. İçimdeki boşluğu doldurmam gerekli. Şuan hep ağlamak geçiyor içimden. Çok Üzgünüm ve yoğun pişmanlıklarım var. Kendimi iyileştirmm lazım. Zamana ihtiyacım var.
Tüp bebekten vazgeçtiysen Dr a git yine de iğne dene aşılama dene ve kendine başka bir uğraş bulmaya çalış son tedavimde ders çalışıyordum kafamda daha çok ders için düşünce vardı evet tedavi oluyor ve yumurta takibi işe çatlatma iğnesi oldu ama tek düşüncem o değildi hamile kaldığım ay derslere kanalize olmuştum. Omunda etkisi olduğunu düşünüyorum belki sürükleyen bir kitap ya da kurs olabilir başka şeye odaklanmanı sağlayacak. İnşallah içindeki boşluğu tez vakitte bir bebek doldurur Can'ım dualarım sizlerle hep

Hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli bebiş haberini alırız herşey çok güzel olacak strese girme sakın
Sagolasin caniiim aynen oyle guzel olacak biz hep en hayırlısını istiyoruz cnm sonuc ne olursa olsun hayırlısı buymuş diyevegiz yolumuza mücadelemize devam edeceğiz Allah'ın izniyle :)
Sen nasılsın guzel kızın Nasıl abican Nasıl umduğu gibi mi abilik :) ne baldır simdi op yerimiz mis mis :) E enfal cnm sen nasılsın oglusun Nasıl unutma bizi :)

Enfal97 Enfal97 napıyorsun canım nasılsın bebiş nasıl? Abisi ile durumlar nasıl ses ver arada :)
Canım ya çok sağol daha iyiyim Yen'i Yen'i hayata dönüyorum diyebilirim sağolsun bir taraftanda gelen giden İnan başka şikayetim yok... minnak iyi abisi ona aşık zaten kardeşim kardeşim diye geziyor evin içinde şükür kıskanacak gibi durmuyor uyku gece bir gibi ancak uyuyoruz sabahta 6 da başlıyor uykulu mızırdanmalar 9-10 gibi temelli kalkıyor bakışıp duruyoruz öğleden sonraya kadar sonra rahatız uzun uykuya geçiyor abinin ödevlerine bakıyorum bende.. yani bir düzen oturtmaya çalışıyorum şu an bakalım nasıl olacak...
sen nasılsın prenses kızın nasıl işe başladın değil mi çok zordur o tatlı şeyi evde bırakıp gitmek ama Napalım sabır.. herşey onlar için.. çok sağol düşündüğün için

Sagolasin caniiim aynen oyle guzel olacak biz hep en hayırlısını istiyoruz cnm sonuc ne olursa olsun hayırlısı buymuş diyevegiz yolumuza mücadelemize devam edeceğiz Allah'ın izniyle :)
Sen nasılsın guzel kızın Nasıl abican Nasıl umduğu gibi mi abilik :) ne baldır simdi op yerimiz mis mis :) E enfal cnm sen nasılsın oglusun Nasıl unutma bizi :)
Canım çok sağol unuturmuyum hiç duslaeımdasınız ama malum taze bebeyle biraz uzak kaldık telefondan bazen aramalara bile dönemiyorum şükür iyiyiz bir düzen oturtmaya çalışıyoruz işte
Sen de transfere başlıyormuşsun rabbim çift versin inşallah amiiiin.. oh ne güzel olur birden üç çocuklu olursun... olucak inşaallah ben ümitliyim gelişmeleri yaz mutlaka olur mu

Z zaynap çok teşekkür ederim canım. Bugün umut tüp bebek merkezine gittik. Randevumuz olduğu halde uzun süre bekletildik. 40. dakikada, daha fazla bekleyemeceğimizi söyleyerek gitmek istediğimizi ifade edince doktor hanım bizi kabul etti. Bu sebeple görüşmemiz biraz soğuk havada başladı. Fakat Selen Hanım bilgili bir doktor. direkt gerçekleri söyledi. Henüz muayene etmedi ama tahlillere bakarak ve istatistikleride gözönünde bulundurarak şuan kendi kendine hamile kalma ihtimalimin %1,2 olduğunu, tüp bebek ile %20,25 olduğunu ve yaş faktörü ve tekrarlayan düşükler sebebiyle PGT de gerekli olduğunu ifade etti. Artık bir bebeğimin olma ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum. Eşime tüp bebekten vazgeçelim % 20,25 az bir ihtimal diyorum ama o istiyor gibi.
Bana gelince... Belli etmesemde çok üzgünüm. İçimde kocaman bir boşluk var. Asla isyan etmiyorum. Belki bizim için hayırlısı budur.
Hayır sakın öyle düşünme ikinci çocuğunu umutla duayla bekleyen anneleriz biz nice insanlar var doktorların sizin çocuğunuz olnaz dediği anda hamile olduğunu öğrenen Rabbim jiçbir derdi dermansız yaratmamıştır %1 bile olsa denemeye değer yarın keşke dememek için bugün bunu yapmalısın sen tedbirini al takdir Rabbimden inşallah olacak canm bol dua ile bol sabr ile bunun da üstesinden geliriz biz anneyiz evlatlarımız için yapmalıyız şimdi toparlan ve tedavi icin devam et

Z zaynap çok teşekkür ederim canım. Bugün umut tüp bebek merkezine gittik. Randevumuz olduğu halde uzun süre bekletildik. 40. dakikada, daha fazla bekleyemeceğimizi söyleyerek gitmek istediğimizi ifade edince doktor hanım bizi kabul etti. Bu sebeple görüşmemiz biraz soğuk havada başladı. Fakat Selen Hanım bilgili bir doktor. direkt gerçekleri söyledi. Henüz muayene etmedi ama tahlillere bakarak ve istatistikleride gözönünde bulundurarak şuan kendi kendine hamile kalma ihtimalimin %1,2 olduğunu, tüp bebek ile %20,25 olduğunu ve yaş faktörü ve tekrarlayan düşükler sebebiyle PGT de gerekli olduğunu ifade etti. Artık bir bebeğimin olma ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum. Eşime tüp bebekten vazgeçelim % 20,25 az bir ihtimal diyorum ama o istiyor gibi.
Bana gelince... Belli etmesemde çok üzgünüm. İçimde kocaman bir boşluk var. Asla isyan etmiyorum. Belki bizim için hayırlısı budur.

Hayırlısı canım. Tüp bebekten de vazgeçtiktik gibi. Bundan sonra ki sürece kendimi alıştırmam ve kabullenmem gerekli. İçimdeki boşluğu doldurmam gerekli. Şuan hep ağlamak geçiyor içimden. Çok Üzgünüm ve yoğun pişmanlıklarım var. Kendimi iyileştirmm lazım. Zamana ihtiyacım var.

HurremSultan HurremSultan Sağol canım . Şuan sağlıklı hiçbir şey düşünemiyorum. Sadece çok üzgünüm.
dilfeza dilfeza Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Can'ım benim yazdıklarını gozlerim dolarak okudum neden bu kadar umutsuzsun sen kendiliginden kac kere hamile kaldın bence tup
Bebekte olacak belkide 25 şans icin denemeye değmez mi en azında bir iki kere deneseniz esinde cok istekli madem lutfen vazgeçme istemekten gayret etmekten :( benim transfere sayılı gun kaldi bakalım umarım umut olurum sizlere ..

Sorma canım çok şirin çok güzel bir bebek beyaz tenli sarı saçlı mavi gözlü sen düşün işte :) abisi bayılıyor ona tabii artık anlıyor bir şeyler tepki veriyor sesli gülmeye çalışıyor daha da tatlı oluyor minnoş. Öperim tabii... ilk kez regl olmayı bu kadar beklemişsindir. İnşallah herşey güzel olacak dua ediyorum müjdeli haberler için

Canım ya çok sağol daha iyiyim Yen'i Yen'i hayata dönüyorum diyebilirim sağolsun bir taraftanda gelen giden İnan başka şikayetim yok... minnak iyi abisi ona aşık zaten kardeşim kardeşim diye geziyor evin içinde şükür kıskanacak gibi durmuyor uyku gece bir gibi ancak uyuyoruz sabahta 6 da başlıyor uykulu mızırdanmalar 9-10 gibi temelli kalkıyor bakışıp duruyoruz öğleden sonraya kadar sonra rahatız uzun uykuya geçiyor abinin ödevlerine bakıyorum bende.. yani bir düzen oturtmaya çalışıyorum şu an bakalım nasıl olacak...
sen nasılsın prenses kızın nasıl işe başladın değil mi çok zordur o tatlı şeyi evde bırakıp gitmek ama Napalım sabır.. herşey onlar için.. çok sağol düşündüğün için
Yaş farkı olunca kıskançlık pek olmuyor çok ufak şeyler belki o kadar da normal zaten uyku düzeni için acele etme 40 ı çıkınca biraz değişiyor çünkü inşallah uyuyan uslu bir bebek olur benim cimcime pek uykusuz uyumayan güzel o :) 1 hafta sonra 4 ayını dolduracak inşallah cadılıklar Ufak ufak başladı :) henüz işe başlamadım Ocak sonu başlayacağim hiç istemiyorum tabii ama mecburen işte en azından 6 ayın içinde olacak o biraz teselli ediyor kim bakacak o işler biraz karışık :( kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş inşallah yavruma güvenli birini bulacağız...ama çok zor gelecek işe gitmek onu biliyorum:(

Sorma canım çok şirin çok güzel bir bebek beyaz tenli sarı saçlı mavi gözlü sen düşün işte :) abisi bayılıyor ona tabii artık anlıyor bir şeyler tepki veriyor sesli gülmeye çalışıyor daha da tatlı oluyor minnoş. Öperim tabii... ilk kez regl olmayı bu kadar beklemişsindir. İnşallah herşey güzel olacak dua ediyorum müjdeli haberler için
Oyyy ne diyorsun Masallah barekallah Rabb'im nazardan korusun :) insaallah cnm ins sizlere müjdeli haberi vereceğim gunu sabırsızlıkla bekliyirum .. Adet oldum hatta bitiyor bile pazar gunu olmustum simdi transfere dogru devam ediyoruz aralık ortası transfer sonunda da sonuc belli olacak :rolleyes:

Mrb kızlar benim iki yaşında bi kızım var ikinci çocuk için tedaviye başladım 3 aydır sonuç alamadım bu ay sabah 2 akşam 2 klomen kullandım 3 tane yumurta gelişti 20+20+23 mm çarşamba günü ovitrelle iğne oldum beklemedeyim inşaAllah 10 güne kadar olup olmadığı belli olacak dua edin lütfen olsun

Mrb kızlar benim iki yaşında bi kızım var ikinci çocuk için tedaviye başladım 3 aydır sonuç alamadım bu ay sabah 2 akşam 2 klomen kullandım 3 tane yumurta gelişti 20+20+23 mm çarşamba günü ovitrelle iğne oldum beklemedeyim inşaAllah 10 güne kadar olup olmadığı belli olacak dua edin lütfen olsun
Allah gönlünün muradını versin arkadaşım yumurtaların güzel gelişmiş inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın Allah yardımcımız olsun

Allah gönlünün muradını versin arkadaşım yumurtaların güzel gelişmiş inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın Allah yardımcımız olsun
Tşkr ederim cnm inşaAllah hepimizde muradımıza ereriz tedavilerimiz çok uzamadan bebeklerimize kavuşuruz kızımda 3 yıldan fazla tedavi gördüm umarım bu defa bu kadar uzamaz

Tşkr ederim cnm inşaAllah hepimizde muradımıza ereriz tedavilerimiz çok uzamadan bebeklerimize kavuşuruz kızımda 3 yıldan fazla tedavi gördüm umarım bu defa bu kadar uzamaz
İnsallah canm ya inşallah Rabbim yardım etsin hepimize

ikinci çocuk için uğraşan yok mu ne kimse takılmıyor buraya
Olmaz mk cnm şuan 4 arkadas benim bildigin buradayiz ben Z zaynap ferb ferb Veson Veson bekliyoruz umutla duayla ..
Ben Suan tedavi aşamasındayım oglum kendiliginden olmuşuti 4 yasinda Suan da iki yasinda. Beri ikinciyi istiyoruz ama olmadı iki sene bitti bizde beklemedik ztn esimde hareket dusuk morfoloji de dusuk beklerseniz olur Dediler ama ztn iki sene bekledik bir iki sne daha istemedim tup Bebek deniyoruz Suan da önümüzdeki Ko hafta transfer olabilir rahim duruma gore karsr verilecek :) hepimizin Hakkı'nda en guzeli olsun kızlar hep duamdasınız

Back
X