İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Enfal97 Enfal97 canım nasılsın? Minik kuzu nasıl ? Doğum ne zaman?
Canım bu gün itibariyle tam bir haftalık olduk çok şükür.. tam da tahmin ettiğim ve korktuğum herşey başıma geldi.. geçen hafta pazar günü nişan geldi doktor çok acil bir durum değil dedi ama sürekli nst istedi en son salı akşam nst çekildi sen yarın bi ara tekrar uğra dedi bende o gece çok güzel uyudum bebeğin hareketleri çok çok azdı yine de şüphelenmedim sabah kalkınca annem boş ver sabahtan gideli m dedi gittik nst de ben sancı beklerken meğer bebeğim kordon sıkışması olmuş ve kalbi durmaya başladı acil sezeryana alındım eve bile göndermediler ağlaya ağlaya girdim ameliyata odaya alındığında odada bebeğim yoktu yoğun bakıma almışlar tabi ben bebeğim öldüğünü ve bana söylemediklerini düşünerek feryat figan ağladım çok şükür arkadaşım video çekmiş onu görünce rahatladım ancak gece bebeği iki dk görmeme izin verdiler.. hastane serüvenimiz bitti şükür evinizdeyiz önemli olan da bu rabbim kimseyi bu yokda sınamasın.. çok zordu gerçekten.. elhamdulillah şimdi karşımda evimizde cennet kokusuyla daha ne isterim ki... rabbim bu yazıyı okuyup isteyen dileyen herkesin evine bu güzelliği bu nimeti nasip etsin amiiiin

Canım bu gün itibariyle tam bir haftalık olduk çok şükür.. tam da tahmin ettiğim ve korktuğum herşey başıma geldi.. geçen hafta pazar günü nişan geldi doktor çok acil bir durum değil dedi ama sürekli nst istedi en son salı akşam nst çekildi sen yarın bi ara tekrar uğra dedi bende o gece çok güzel uyudum bebeğin hareketleri çok çok azdı yine de şüphelenmedim sabah kalkınca annem boş ver sabahtan gideli m dedi gittik nst de ben sancı beklerken meğer bebeğim kordon sıkışması olmuş ve kalbi durmaya başladı acil sezeryana alındım eve bile göndermediler ağlaya ağlaya girdim ameliyata odaya alındığında odada bebeğim yoktu yoğun bakıma almışlar tabi ben bebeğim öldüğünü ve bana söylemediklerini düşünerek feryat figan ağladım çok şükür arkadaşım video çekmiş onu görünce rahatladım ancak gece bebeği iki dk görmeme izin verdiler.. hastane serüvenimiz bitti şükür evinizdeyiz önemli olan da bu rabbim kimseyi bu yokda sınamasın.. çok zordu gerçekten.. elhamdulillah şimdi karşımda evimizde cennet kokusuyla daha ne isterim ki... rabbim bu yazıyı okuyup isteyen dileyen herkesin evine bu güzelliği bu nimeti nasip etsin amiiiin
Yaaa Can'ım benim kıyamam yüreğim ağzımda okudum ohh hamdolsun meleğin yuvanızda artık bol bol dua edin bize de ne olur bu yolda elimiz bos donmeyelim tup tedavisine basladim ben ..

Ah arkadasım neler yaşamışsınız :( Allah evlat acısıyla sınamasın kimseyi korkunu çok iyi anlıyorum canım. Rabbim meleğini size bağışlasın güle güle büyütün inşallah canım. İsmi ne abisi ne yapıyor? Nasıl korkmuştur oda :( Sen nasılsın toparlanabildin mi biraz ? İnşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur....

Amiiin Can'ım Allah razı olsun

Amiin Can'ım Suan icin merkeze 6500 ilaçlar 1500-2000 arası tütüyor toplam 8000-8500 arası Dr yüzde 80 şans oranı Dedi

Ahhhh Can'ım ahhh ya ben iki sene korundum iki senedir bekliyoruz olmadı simdi tup denicez bilsem hic korunmazdım :KK43: ama iste Rabb'imin de bir taktiri var kaderci olmak zorunda kalıyorum bu durumda keske dememek icin :KK43:

Arkadasım bence maddi acıdan parayı hallederseniz asilama sakin deNeme naçizane tavsiyem inan hormon ayni hormon ve tutma olasılığı Kı en iyi değerler super sperm ve kadın yumurtası olsa bile yüzde 15 yanı yüzde 85 olmayacak bir tedavi hatta meşhur tayfun hoca var zeynep
Kamilde profosor yurt dışında asilama litaraturden kalkmış cogu merkez kesinlikle
Denemiyormuş bile Eger tedaviye karsr verirken tüple basla Rabb'im insaalah hasretimizi biran once bitirir yeniden annelik duygusunu tattırır Can'ım bize de :)
bu keşkeler bizi yedi bitirdi zaten ben merak ettim 2 yıl tedavi süreciniz nelerdir anlatır mısınız neler yaptınız da tüp bebeğe karar verdiniz

Ahhh canm yaa yüreğim ağzımda okudun msjnı offf ne korkunç Allah beterinden saklasın şükür bebeğinde sende iyisin kötü günler gitsin bir daha geri gelmesin inşallah yaaa şimdi iyi olan yanıyla ilgilenim abicik ne yaptı adını ne koydun bana dua ettinmi ayyy ne güzel bak bak doyamazsın şimdi

Enfal97 Enfal97 çok geçmiş olsun. Zor Anlar yaşamışsınız ama çok şükür ki bitmiş geçmiş. Yavrunuzu sağlıcakla mutlulukla huzurla sevgiyle büyütün inşallah.

dilfeza dilfeza Merhaba. Demek tüp bebek tedavisine başladın. Hayırlı olsun canım. Umut Bahçeci de, doktor Selen Hanım demiştin değilmi? Bende başlayacağım ama nerden nasıl ne şekilde başlayacağım bilemiyorum. Şimdilik sadece reglimi bekliyorum. İki ay daha elimde olan femaraları kullanıp ara tatilde başlamak istiyorum. Ama üç ay yardımcı destek ilaçları kullanıp hemen arkasından tüp bebek için ilaç kullanmam sakınca yaratır mı bilemiyorum. Kendi doktorum sakınca yaratmaz dedi ama bunu tüp bebekle uğraşan bir doktora sormanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Hemen tüp bebeğe başlamak isterdim ama yoğunum. Zamanı sağlıklı kullanamayabilirim, izin almam sıkıntı yaratabilir. Bu sebeple ara tatil olsun diyorum ama o zamanda kar kış olur diye korkuyorum. Birde 39 yaşındayım tüp bebek tutma şansı yaşla birlikte düşüyormuş diye okuyorum her yerde. Bu da beni demoralize ediyor. Tam vazgeçecek gibi oluyorum eşim beni tekrar motive ediyor. Düşükse düşük biz şansımızı deneyelim diyor. Ama ben hala emin değilim. Tüp bebek doktoru umutsuz konuşursa vazgeçebilirim. Hiç bir merkezle görüşmedim ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla Umut Bahçeci veya Kadıköy Acıbademle başlayabilirim. Umut Bahçeci daha ağır basıyor gibi. Orada Cem Beyi çok övüyorlar. Ama sonuçta erkek. Ben çekinirim açıkçası. Selen Hanımdan memnun musun. Yeteri kadar ilgileniyor mu. Başlangıç için test ve tahlil istedimi? Reglin kaçıncı günü tedavi başladı? Protokolde anlaşmak için tedaviden ne kadar süre önce gittiniz? Arkadaşım deneyimlerini öğrenmeye çok ihtiyacım var. Rabbim bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah

dilfeza dilfeza Merhaba. Demek tüp bebek tedavisine başladın. Hayırlı olsun canım. Umut Bahçeci de, doktor Selen Hanım demiştin değilmi? Bende başlayacağım ama nerden nasıl ne şekilde başlayacağım bilemiyorum. Şimdilik sadece reglimi bekliyorum. İki ay daha elimde olan femaraları kullanıp ara tatilde başlamak istiyorum. Ama üç ay yardımcı destek ilaçları kullanıp hemen arkasından tüp bebek için ilaç kullanmam sakınca yaratır mı bilemiyorum. Kendi doktorum sakınca yaratmaz dedi ama bunu tüp bebekle uğraşan bir doktora sormanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Hemen tüp bebeğe başlamak isterdim ama yoğunum. Zamanı sağlıklı kullanamayabilirim, izin almam sıkıntı yaratabilir. Bu sebeple ara tatil olsun diyorum ama o zamanda kar kış olur diye korkuyorum. Birde 39 yaşındayım tüp bebek tutma şansı yaşla birlikte düşüyormuş diye okuyorum her yerde. Bu da beni demoralize ediyor. Tam vazgeçecek gibi oluyorum eşim beni tekrar motive ediyor. Düşükse düşük biz şansımızı deneyelim diyor. Ama ben hala emin değilim. Tüp bebek doktoru umutsuz konuşursa vazgeçebilirim. Hiç bir merkezle görüşmedim ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla Umut Bahçeci veya Kadıköy Acıbademle başlayabilirim. Umut Bahçeci daha ağır basıyor gibi. Orada Cem Beyi çok övüyorlar. Ama sonuçta erkek. Ben çekinirim açıkçası. Selen Hanımdan memnun musun. Yeteri kadar ilgileniyor mu. Başlangıç için test ve tahlil istedimi? Reglin kaçıncı günü tedavi başladı? Protokolde anlaşmak için tedaviden ne kadar süre önce gittiniz? Arkadaşım deneyimlerini öğrenmeye çok ihtiyacım var. Rabbim bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Sagolasin cnm evet sonunda bir karara vardık ve basladik asilama denemedik bile .. Umut tup Bebek Selen hanımdayım hastalarının sayfası var Oray'ı da oku bence bende erkek istemedim kadinda Dr da daha rahat hissediyorum kendimi .. Selen hanımda oranin unlu doktorlarından ben cok memnunum .. Ben gecen hafta Pers aksam adet oldum hemen cumartesi sabah gittim ve bir saat iicnde konustuk ztn elimde rahim filmin hormon testlerim esimin de son bir ay önceki testi vardı hemen basladik gecen cumartesi birde benden o gun bir kac test daha istedi ama acelesi yok bir haftaya kadar getirebilirsin Dedi prolaktin rubella kan sayımı filan .cumartsiden cars gününe kadar tek igne göbekten vurdum sonra cars gunu kontrole gittim dozu düşürdü ve iki igne daha eklendi cuma tekrar baktı igne dozları yine degisti ve e2 testi yapildi hastenede . iğnemin bugun 8. Günü bitti.. uc ginde bir kontrol oluyir yumurtalara bakıyor pazarresi tekrar kontrol ve kan testim var o gun
Toplama gününe karar verilecek ins toplamadan sonra benim değerlerime gore ya dollemeden dort gun sonra yada dondurup diğer ay adetim bitince transfer olacak o daha iyi oluyormus rahim dinleniyor anne de dinleniyormuş .. İste boyle cnm bakalim Hakkı'mızda hayirlisi olsun .. Eger düşünüyorsan bekleme bence cnm isine engel olacak bir duurm yok Aslı'nda kontroller cok uuzn sürmüyor insaallah Hakkı'nızda hayırlısı olsun birde bence yasi takma bir gorsen merkezi neler var neler ..

dilfeza dilfeza rahim filmini mi istiyorlar. Ben en son bir buçuk yıl önce çektirmiştim. Eşimin spermiyogramı yine o döneme ait. Ondan sonra iki kürtaj oldu. Tekrarlanmasını mı isterler acaba:KK64:Onarın sonuçlarını bulamadım üstelik. Hastaneden tekrar alabilirim inşallah.
Bu arada adetim bir hafta sonra. Bu hafta sonu regl sancısı çektim resmen. Bu durumu implantasyona yordum. Ümitlendim açıkçası:) Üşütmüş de olabilirim tabii. Hayırlısı Rabbimden. Artık regl olunca tüp bebek için görüşmelerine başlayacağım.

dilfeza dilfeza rahim filmini mi istiyorlar. Ben en son bir buçuk yıl önce çektirmiştim. Eşimin spermiyogramı yine o döneme ait. Ondan sonra iki kürtaj oldu. Tekrarlanmasını mı isterler acaba:KK64:Onarın sonuçlarını bulamadım üstelik. Hastaneden tekrar alabilirim inşallah.
Bu arada adetim bir hafta sonra. Bu hafta sonu regl sancısı çektim resmen. Bu durumu implantasyona yordum. Ümitlendim açıkçası:) Üşütmüş de olabilirim tabii. Hayırlısı Rabbimden. Artık regl olunca tüp bebek için görüşmelerine başlayacağım.
İnsaallah hamilesindir cmm :) rahim filmi bir buçuk sene kabul ediyorlar tekrar istemiyorlar ama sperm testi isterler muhtemelen bence daha fazla erteleme cnm basla mutlaka inan o kadar da buyuk bir tedavi degil tabiki her tedavide oldugu gibi komplikeler var fkt uzman bir Dr ve iyi bir labaratuar bu
Konuda cok onemli :) Dr Selen hanımın gurubu var 250 sayfalık Oray'ı oku istersen benim ora sayesinde kafamda çoğu sey netleşti :)

Selen hanımın sayfasına baktım. Birkaç videosunu da izledim. Benim de aklıma yattı. Benim için kadın olması önemli. Süreci rahat geçirmem gerek. Sanırım bende randevuyu ondan alırım. Teşekkür ederim dilfeza dilfeza :)
Aslında bende ertelemek istemiyorum. Fakat sabahçıyım. Oğlum etütten üçte çıkıyor. Öğlen okuldan çıkıp tekrar saat üçte geri gelmem gerek. Arabam var ama mesafe çok da kısa değil. Trafikte var. Yani bu kadar hassas bir dönemde zamanı yetiştirme telaşesi içinde olmak istemiyorum. Birde okulda duyulsun istemiyorum sanırım. Ancak merkez bu kaygılarımın gerelsizliğine beni inandırırsa bende tedaviye hemen başlamak isterim açıkçası :)

Merhaba kızlar bugun Dr kontrolüm vardı 10. Gun tedavide carsamba günü opu var :rolleyes: heyecan dorukta bu arada e2 östrojen biraz yüksek 3000 olmus sanirim ..toplama sonrası donduracak diğer ay transfer olacak bu arada dinlenmiş olucam birde rahim daha kolay kabulleniyor Dedi bir defa daha adet olucam rahim temizlenecek .. bakalım kızlar bende haberler boyle umarım guzel yumoslar toplanir ve dollenir ve kaliteli olur :anneadayı: ferb ferb sen merak etme cnm isinde uzman olmus tecrübeli bir Dr senin tüm kaygılarını gecirir benim Suan annem ve kızkardeşim hariç kimsecikler bilmiyor çalışıyorum bende yanı kimseye belli etmene oluyor igneleri is yerinde lavaboda bile rahatlıkla yaparsın 10 Dk ztn 10
Günlük igne sürecinde dort defa gittim sabah 9-12 arası zamanimi aldı onlar da bir tek yumurta toplama günü icin birde transfer gunu icin izin gerekir bence

dilfeza dilfeza demek çarşamba büyük gün :) Allahım inşallah birinci kalite bol miktarda embriyolarınız olur:dua:
Bizde öyleyse regl dönemiyle beraber Selen Hanımla ilk randevumuzu gerçekleştirelim:super::KK39:
Ama inşallah regl olmam :dua:

dilfeza dilfeza demek çarşamba büyük gün :) Allahım inşallah birinci kalite bol miktarda embriyolarınız olur:dua:
Bizde öyleyse regl dönemiyle beraber Selen Hanımla ilk randevumuzu gerçekleştirelim:super::KK39:
Ama inşallah regl olmam :dua:
İnsaallah Can'ım mucizen şeninledir umarım :) Yaa evet buyuk gun allahım insaallah cnm Yaa kaliteli yumurtalar olsun ve dollensinler minnoslar :dua:

İnsaallah Can'ım mucizen şeninledir umarım :) Yaa evet buyuk gun allahım insaallah cnm Yaa kaliteli yumurtalar olsun ve dollensinler minnoslar :dua:
Hadi Allah yardım etsin canm bol bol yumurta ikiz ikiz bebişler olsun inşallah gelişmeleri yazın merakla bekliyor olucam çok oldu hamile haberi almayalı bu sayfadan

İnsaallah cnm bizden once sen verirsin insaallah guzel
Haberler cnm :)
Yok canm yaa nerdeeee eşim yurt dışında zaten ne zaman tedaviye başlamaya karar versek bi engel çıkıyo vardır bi hayır diyip bekliyoruz bakalm yaş oldu 32 daha ne kadar beklerim bilmiyorum hayırlısı aetık bi biz kaldık grupta zaten dualarım sizinle

dilfeza dilfeza Can'ım dün yapılmış galiba hadi hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı güzel bir bebek müjdesi alırız gelişmelerden haberdar et bizi

ferb ferb canım inşallah bebeğin gelmiştir bu ay tedaviye gerek kalmadan müjdeyi alırız sen İnan gerisi gelir Allah'ın izniyle test yapsan belki çıkar

dilfeza dilfeza Can'ım dün yapılmış galiba hadi hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı güzel bir bebek müjdesi alırız gelişmelerden haberdar et bizi

ferb ferb canım inşallah bebeğin gelmiştir bu ay tedaviye gerek kalmadan müjdeyi alırız sen İnan gerisi gelir Allah'ın izniyle test yapsan belki çıkar
Hürrem Cim Sağol. üç gündür test yapıyorum canım çıkmıyor. Regle birkaç gün var ama artık bu ay ile ilgili ümidim pek kalmadı. Hayırlısı olsun tabii. Ama bir hamile, bebek gördüğümde burnunun direği sızlıyor. Tek tesellim oğlum

Back
X