İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

dilfeza dilfeza Can'ım dün yapılmış galiba hadi hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı güzel bir bebek müjdesi alırız gelişmelerden haberdar et bizi

ferb ferb canım inşallah bebeğin gelmiştir bu ay tedaviye gerek kalmadan müjdeyi alırız sen İnan gerisi gelir Allah'ın izniyle test yapsan belki çıkar
Cnm dun yumurta toplamam yapildi 9 yumurta toplandı baaklom bir kac gun icinde durumları netleşecek yumurtaların transfer diğer aya olacak vücut kendine gelsin Dedi Dr cok iyi oldu gercekten simdi bu hafta adet olucam bakalım sonra 14. Gun fikan transfer sanirim yılbaşına belli olacak umarım guzel haberler veririm sizlere :)

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım tedavisiz yada tedavili hangisi Hakkı'nızda hayırlıysa o
Olsun Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım tedavisiz yada tedavili hangisi Hakkı'nızda hayırlıysa o
Olsun Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da
Offff yaâaa çok sevibdim arkadaşım inan burdan aldığım hamilelik haberlerine çok seviniyorum inşallah bebiklerin olur tabi benimde Rabbim hayırlısıyla ikiz ikiz nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz olurmu merakla bekliycem

Offff yaâaa çok sevibdim arkadaşım inan burdan aldığım hamilelik haberlerine çok seviniyorum inşallah bebiklerin olur tabi benimde Rabbim hayırlısıyla ikiz ikiz nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz olurmu merakla bekliycem
Sagolasin cnmm amiiiin senden de aldığımız gunleri görelim ins sen ben Ferb kaldik en eski Bebek haberi bekleyen sanirim :( umarım 2017 bizim yılımız olur .. Merak etme cnm yazmaz miyim ben tup Bebek mi asilamami yoksa beklesem mi diye düşünmekten günlerde kafayı yerken boyle her aşamasını anlatan yazılara o kadar ihtiyacım oluyordu ki her pozitif moral
Olmustu umut olmustu bu yüzden mutlaka paylaşmaya çalışıyorum :)

Sagolasin cnmm amiiiin senden de aldığımız gunleri görelim ins sen ben Ferb kaldik en eski Bebek haberi bekleyen sanirim :KK43: umarım 2017 bizim yılımız olur .. Merak etme cnm yazmaz miyim ben tup Bebek mi asilamami yoksa beklesem mi diye düşünmekten günlerde kafayı yerken boyle her aşamasını anlatan yazılara o kadar ihtiyacım oluyordu ki her pozitif moral
Olmustu umut olmustu bu yüzden mutlaka paylaşmaya çalışıyorum :)
İnsallah canm inşallah bu yıl bizde bebikli oluruz seni ferbi merakla izlicem insallah kısa zamanda hamilelik haberlerimizi de yazarz canm benimmmm

Z zaynap bugün regl oldum maalesef. dilfeza dilfeza nın tafsiyesi ile salı gününe Umut Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Selen Hanım'dan randevu aldık. Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi yolla Yarabbim :dua:

İnsallah canm inşallah bu yıl bizde bebikli oluruz seni ferbi merakla izlicem insallah kısa zamanda hamilelik haberlerimizi de yazarz canm benimmmm
Amiiiin cnm amiiiin :) bugun yumurtalarım 4 u cok iyi durumda iki tanesi de orta durumdaymış 5. Güne kadar bekletefekler sonra donduracaklar adet olucam bu hafta tekrar 14. Gun. Transfer yapacaklar bakalım yılbaşına guzel haberlerle dönerim aranıza ins cnm :)

Z zaynap bugün regl oldum maalesef. dilfeza dilfeza nın tafsiyesi ile salı gününe Umut Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Selen Hanım'dan randevu aldık. Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi yolla Yarabbim :dua:
Yaaa cnm benim coook sevindim umarim hersey cooook guzel gider cok memnun kalırsın Can'ım :dua: daha fazla bekletmez yavrularımız bizi . Bu arada 3. Güne neden almadin hemen başlardinz ilaçlara cnm

Yanı adetin 2. Yada 3. Günü başlanıyor iğneye 4 gec olabilir Bnde riske atma pazartesiye al sen randevuyu bir ay daha beklemek durumunda kalma
Pazar günü telefona bakmıyorlar sanırım. Pazartesi de değiştirmek için geç olabilir :işsiz: Artık nasipte ne varsa o

dilfeza dilfeza kararımı verdim canım ben. Bu ay başlamak istemiyorum. doktora salı günü gideceğim. süreci değerlendiririz doktorla. bu ay ne yapılması gerekiyorsa onu yaparız. Bu ay hamile kalma çabasından uzak durup rahatlamalıyım. Malum bu hayal kırıklıkları insanı çok yıpratıyor.

dilfeza dilfeza kararımı verdim canım ben. Bu ay başlamak istemiyorum. doktora salı günü gideceğim. süreci değerlendiririz doktorla. bu ay ne yapılması gerekiyorsa onu yaparız. Bu ay hamile kalma çabasından uzak durup rahatlamalıyım. Malum bu hayal kırıklıkları insanı çok yıpratıyor.
Evet cnm hakliisn hayirlisi olsun İnsaallah cnm :) Benmde bugun adet oldum bakalim transfere geri sayım
Basladi :)

dilfeza dilfeza kararımı verdim canım ben. Bu ay başlamak istemiyorum. doktora salı günü gideceğim. süreci değerlendiririz doktorla. bu ay ne yapılması gerekiyorsa onu yaparız. Bu ay hamile kalma çabasından uzak durup rahatlamalıyım. Malum bu hayal kırıklıkları insanı çok yıpratıyor.[/QUOTE . Ya kızlar buda güzel bi adım bana göre daha şanslısınız en azından tedaviye başladınız ya ben ne tedavi olabiliyorum nede eşim yanımda offff çok sıkıldım ama ümitle bekliyorum inşallah bizde hamile kalıcaz en kısa zamanda

Olsun canm tedaviye karar verebilmek te çok büyük bir adım inşallah gerisi dr gelecek şimdi rahatlayıp tedavinden olumlu sonuç almak için elinden geleni yap inşallah güzel haberlerinizi de okuyacam heee bu arada hamile kalınca beni burda yalnız b8rakmayın gelişmeleri yazın merak ederim

Z zaynap çok teşekkür ederim canım. Bugün umut tüp bebek merkezine gittik. Randevumuz olduğu halde uzun süre bekletildik. 40. dakikada, daha fazla bekleyemeceğimizi söyleyerek gitmek istediğimizi ifade edince doktor hanım bizi kabul etti. Bu sebeple görüşmemiz biraz soğuk havada başladı. Fakat Selen Hanım bilgili bir doktor. direkt gerçekleri söyledi. Henüz muayene etmedi ama tahlillere bakarak ve istatistikleride gözönünde bulundurarak şuan kendi kendine hamile kalma ihtimalimin %1,2 olduğunu, tüp bebek ile %20,25 olduğunu ve yaş faktörü ve tekrarlayan düşükler sebebiyle PGT de gerekli olduğunu ifade etti. Artık bir bebeğimin olma ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum. Eşime tüp bebekten vazgeçelim % 20,25 az bir ihtimal diyorum ama o istiyor gibi.
Bana gelince... Belli etmesemde çok üzgünüm. İçimde kocaman bir boşluk var. Asla isyan etmiyorum. Belki bizim için hayırlısı budur.

Z zaynap çok teşekkür ederim canım. Bugün umut tüp bebek merkezine gittik. Randevumuz olduğu halde uzun süre bekletildik. 40. dakikada, daha fazla bekleyemeceğimizi söyleyerek gitmek istediğimizi ifade edince doktor hanım bizi kabul etti. Bu sebeple görüşmemiz biraz soğuk havada başladı. Fakat Selen Hanım bilgili bir doktor. direkt gerçekleri söyledi. Henüz muayene etmedi ama tahlillere bakarak ve istatistikleride gözönünde bulundurarak şuan kendi kendine hamile kalma ihtimalimin %1,2 olduğunu, tüp bebek ile %20,25 olduğunu ve yaş faktörü ve tekrarlayan düşükler sebebiyle PGT de gerekli olduğunu ifade etti. Artık bir bebeğimin olma ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum. Eşime tüp bebekten vazgeçelim % 20,25 az bir ihtimal diyorum ama o istiyor gibi.
Bana gelince... Belli etmesemde çok üzgünüm. İçimde kocaman bir boşluk var. Asla isyan etmiyorum. Belki bizim için hayırlısı budur.
Can'ım Rabbim verdikten sonra hiç moralini bozma olacaksa olur Zaten hakkında hayırlısı olur inşallah kaç tane örnek var duyduğumuz gördüğümüz inşallah gelecek meleğiniz...

Can'ım Rabbim verdikten sonra hiç moralini bozma olacaksa olur Zaten hakkında hayırlısı olur inşallah kaç tane örnek var duyduğumuz gördüğümüz inşallah gelecek meleğiniz...
Hayırlısı canım. Tüp bebekten de vazgeçtiktik gibi. Bundan sonra ki sürece kendimi alıştırmam ve kabullenmem gerekli. İçimdeki boşluğu doldurmam gerekli. Şuan hep ağlamak geçiyor içimden. Çok Üzgünüm ve yoğun pişmanlıklarım var. Kendimi iyileştirmm lazım. Zamana ihtiyacım var.

Back
X