İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ah canım ya çok çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsiniz mama veriyorsan Conformil var o biraz daha rahatlatıyor deneyebilirsin canım uyku sorunu bizde de var maalesef gündüz neredeyse hiç uyumuyor tüm gün 1 saat oda parça parça gecede 6-7 kez kalkıyor uykusu az sağlıklı olsunda ben razıyım gerçi :) henüz işe başlamadım 15 tatilden sonra başlayacağım hiç istemiyorum ama mecburen döneceğim en azından 6 aylık olmuş olacak süt çok azaldı işe başlayınca biter yaza kadar komşum bakacak sonrasına yazdan sonra bakacağım bakıcı mı olacak belki teyzesi gelir bu Tarafa bakıcaz artık Allah yardımcım olsun çok zor onu bırakıp gitme fikri

Canım çok teşekkür ederim İnan kendime gelemedim bir türlü bu gün misafir vardı birde üstüne tonsilit oldum öğlen saat 12 den beri uyumuyor bu çocuk İnan huniyi takıp gezcem artık eşim nöbetçi eczaneden bi gaz damlası daha aldı onu içirdik 15 dk uyudu bayram yaptıkevde.. mama vermiyorum canım şükür sütüm yetiyor arada vakit bulursam sağıp atıyorum dondurucuya çok işe yarıyor İnan pazar acillik oldum 40 dereceye çıktı ateşim iğne yapıldı doktor emzirme dedi çıkardık o sütten verdik yoksa acıkınca durmuyor hiç..
Sende bolbol sağmayı denesen biraz artmaz mı..
Bende bu gün iki sene ücretsiz izin alma kararı aldım annem bakamaz kesin çok kötü bacakları başkasınada veremem şükür paraya da ihtiyacımız yok çalışmayı düşünmüyorum bakalım zaman ne gösterir... şimdi nöbeti babasına teslim ettim öyle yazıyorum

Of canım ya üst üste gelmiş hepsi çok geçmiş olsun yok canım ne yapsam artmıyor maalesef olsun Ne yapalım bazen yapacak bişey Yoktur oğlumda da böyle olmuştu olsun aldığı kadar da yeter ona inşallah zaten iştahlı bir bebek aynen doymayınca ağlıyor sağlıklı olsun varsın mama yesin ne güzel 2 sene çalışmamak özel de olmasam bende öyle yapardım öZelde bu işler kolaylaştı gibi görünse de öyle değil işi bırakmıyorsan mecbur dönüyorsun en azından 6 aylık olacak oğlumu 4 aylık bırakmıştım 6 şubatta başlayacağım kısmetse haftada 4 gün çalışacağım süt izni bitene kadar arada öğle aralarında gelirim alışacağız ikimizde ama düşündükçe bile zor geliyor bırakma fikri

Sağol canım biz iyiyiz işe dönüş zamanı geldi son 11 gün bakalım artık hayırlısı abimizin karnesi süper taktir aldı sen nasılsın ? Sizde not yoktur daha :) bebek işleri nasıl gidiyor ?
Hadi yaa nasıl bırakılır o minnak ama olsun onun orda seni beklediğini bilmek bile çok güzeldir eminim hiççç bir şey yapmadan bekliyorum canım eşimin işinden dolayı hastaneye falan da gidemiyoruz her gün yeni bir hamile haberi ile daha çok sarılıyorum geçer diyorum elbet bu günleri de atlatıcam ama artık çok canım yan ıyi karnemiź çok iyi maaşallah oğluşum beni çok mutlu etti birde ben onu mutlu edebilsem abiyi de tebrik ederim öp minnakı da benim yerime

moralim bozuk kafam karışık
herşey denendi tüp bebek bile... bi sorun da yok zaten....
napim daha bilmiyorum kestim doktora gitmeyi falanda
Ahh canım yaa birde benim gibi hiç birşey yapamadan beklesen o daha da kötü en azından sen tedbirini almışsın takdir Allah'tan Rabbim gönlüne göre versin hepimizin ne diyim beklemek çok zor Rabbim sabrımızı arttrsın

merhaba arkadaşlar,benimde 5yaşında bir kızım var.biz de yaklaşık 3yıldır dönem dönem deniyoruz.enson bu yaz çektirdiğim HSG de sol tüpümün kapalı+hidrosalpenks oldugunu öğrendim.aralıkta ameliyat oldum laparoskopik yöntemle,sol tüpüm alındı.sağ da sıkıntı yokmus o duruyor. sat ım 10 ocak klomene başladım buay,benim sağ yumurtalığım sola göre biraz çekiniktir genelde soldan yumurtlarım ama solda tüp olmayınca nefayda,bizde sağdan da yumrtlayayım diye klomene başladık.bugun 16.günüm ,12.günde iğnemi oldum göbekten,bekliyoruz.sağdan da yumurtlamışım bu arada iğneden 3gün önce 17.5mm di.iğne günü 21mm falan olmuştur muhtemeeln.
bakalım bu ilk klomenle ayım,yalnız ben de müthiş kuruluk yaptı ve sol kasıgımda inanılmaz bir batma ve rahatsızlık hissi var arada sağ kasıgımda da oluyor ama genelde solda,kist mi yapmıştır acaba?? fikri olan var mı??

merhabba kızlar.
enfal97 hayırlı olsun bebişinin yaşı uzun olsun sağlıklı olsun inşallah. geçmiş olsun bu arada.
hürremcim sen nasılsın. ben giremiyorum her zaman. abi birincisınıfta onun dersleri yemek ufaklıkta huysuz bütün gün onlarla geçiyor. bebişin nasıl hürremcim . baya büyüdüler :) 1martta iş başı yapıcam çok üzülüyorum. emiyor. beni çok arıcak abi de iyice alıştı bana kim bakcak diye sorup duruyo o da . ödevlerimi kim yaptırcak diyor işimiz zor baakalım nolcak .

Sorma canım ya sanki daha önce çalışmıyormuşum gibi hissediyorum işe dönmeyi istemiyorum hiç ama az kaldı son haftam benim Pazartesi başlayacağım bakalım Ay büyüdüler gerçekten aynı gün aynı saatte doğdular :) bizim ki artık emmiyor bıraktı 2 gündür mama vardı zaten ek gıda elma armut başladık

Bu arada kızlar ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı

Yine hüsran hep ayni son dayanamıyorum artik
Benim oglum abi olamayacak cok isterken...
Bu nasil bi caresizlik elimden dua etmekten başka bisey gelmiyo
Bu durumu kabullenmem lazim vazgecmem lazim olmayacagini kabullenmem lazim
Ben o mutlu son hikayelerinden biri olamicam umut var dedim belki hala vardir ama benim gücüm kalmadi
Sadece icimi dokmek istedim

Kızlar nerelerdesiniz yaa ferb dilfeza merak ettim ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz
Canım benim mide bulantısından gözüm yeni yeni açılıyor. Açıkçası arada bir siteye baksam da bulantılarım yazı yazmama izin vermedi. Birde hamileliğin ilk dönemlerinde yüksek tansiyon sorunu yaşadım. Neyseki psikolojikmiş. Birkaç haftaya düzeldi. Ayrıntılı ultrasona girdim. Bebek sağlıklı görünüyor. İkili test sonucunu çarşamba öğreneceğiz. İnşallah herşey yolunda devam eder.
Herkese çok selamlar. Güzel haberlerinizi bekliyorum...

İyi olmanıza çok sevindim inşallah Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin arkadaşım sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah abi nasıl söyledin mi ? Yaş arası olunca bizim gibi rahat edersin sende kucağına alıp bakıyor bizim ki kardeşine

Bilmezmi... Haftalarca kustum, hasta yattım. Doğal olarak öğrendi tabii.
Bende sıkıştığım yerde kardeşine göz kulak olur diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…