- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.101
Canım mesajını gördüğüme çok sevindim. :)Can'ım lütfen kötü düşünme iyi düşün iyi olacak inşallah sağlıkla gelecek Abisine dualarımız seninle karından bakıp gördüyse gayet iyi demek ki kan pıhtılaşması var mı ki sende gereksiz kullanımda da içerde kanama yapıyor bende öyle olmuştu keşke pıhtılaşma ya baksalardı umarım bir sorun olmadan atlatıp kucağına alırsın canım progestanı 3 kez al günde kanama olursa onun kapanmasına yardımcı oluyor bence her ihtimale karşı 3 doz iç derim birde bol bol ananas ye gerçekten çok faydası var
Ayy Kıyamam canım hiç birakirmiyim hep bakıyorum takip ediyorum sizi ama ne diyim ne yazıyım bilemiyorum tek diyebilicegim her ne olursa olsun hiç bişeyin inancinizin önüne geçmesine izin vermeyin inanin sabredin inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek bu arada kızımın adı zeynep kübra gerçek adını bilmiyorum ama burdaki adınla adaşın canimDemi ama bıraktı bizi @enfal ile @balammmm bi sen b8rakmadn bizi hürremsultan
Can'ım çok geçmiş olsunCanım mesajını gördüğüme çok sevindim. :)
Kan pıhtılaşmasına bakmadan verdi önlem amaçlı. Yaş 39 olunca... Çok şükür bir kanama veya kasık ağrım yok. Ama bugün doktorun verdiği tahlilleri yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Tansiyon 14 çıktı. Birakine 17 ve sonra yine 17... Hemen kadın doğuma gitmemi istediler. Kadın doğumcuda da tansiyon yüksek çıkınca oradan Kardiyolojide yolladılar. Orda EKG, kalp ultrason çekildi. Çok şükür birşey çıkmadı. Kardiyoloğun yanında gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağladıktan Sonra tansiyonum 13 e düştü. Kardiyolog büyük ihtimal stres ve kaygı düzeyine bağladı. Ama cumartesi 24 saat holter bağlanacak. Bu durumdan dolayı kan sulandırıcı iğnesi kullanmamı istedi iki doktorda. Bugünkü tek güzel gelişme kesenin pazartesinden beri sağlıklı bir şekilde büyümüş olması :) Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Birkaç gündür o kadar stresliyim ki yine kürtaj olurmuyum acaba diye. Sıkıntıdan dudağımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı. Kimseyle paylaşıyorum da. İçim şişti sıkıntıdan. Sanırım vücudum patlak verdi.
Aynen arkadaşım mutlaka vakti vardır. Daha öncede yazdım Bir arkadaşım 3 tüp bebek denemesi 4 aşılama ile hamile kalamadı. Üstelik ikinci çocuk için ama sonra Rabbim kendiliğinden gönderdi meleğini ona tedavisiz herşeyden vazgeçip kabullendiği zamanda o yüzden mutlaka vakti vardır. Bizim için hayırlı olanı bilmiyoruz. En doğru zamanda hayırlı evlat versin inşallah çok bakışısın insan yaşadığını biliyor ve bende çok üzülüp ağladığım günleri biliyorum. Hepsi geçecek ve birgün uyumuyor bu yaramaz diye yazacaksın ben çok inanıyorum.ferb cnm ya lutfen kasma kendini stres yapma yavrun Suan da iyi rahat ol Ege rki o yasayacaksa NE olursa olsun doğacak ama nefesi yoksa su dunya da NE yaparsak yapalım bos .. Bunda senin hic bir Eti'n yok bu yüzen lutfen hersey yoldundayken uzme kendini .. Bebeğine bu durum daha cok zarar verir .. HurremSultan cnmm Sagolasin iyiyim cok sukur cnm ya bir kac gune topalradim baya agladım iki gun ama şükrettim sonra verdiklerine bir suru sebebim
Var bunun icin nankörlük edemem biliyirum Benim icin Hayrli bir vakit var onu bekliyirum
Mis kokulum ..
Gerçektenmi ağlarım şimdi yaaaa zaten çok kötüyüm bugünlerde yine ağlayacak yer arıyordum inancımı yitirmedim ama böyle hiçbir şey yapmadan bide üstüne hergün bir hamile haberi alarak beklemek sabrımı tüketiyor yine bu aralar içim yang8n yeri cok dua et bana olurmu kızım olursa adını ADA koyucam bende oğlumun adı da ALİ çok dua et çookkkAyy Kıyamam canım hiç birakirmiyim hep bakıyorum takip ediyorum sizi ama ne diyim ne yazıyım bilemiyorum tek diyebilicegim her ne olursa olsun hiç bişeyin inancinizin önüne geçmesine izin vermeyin inanin sabredin inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek bu arada kızımın adı zeynep kübra gerçek adını bilmiyorum ama burdaki adınla adaşın canim
Canim benim seni okadar iyi anliyorumki her ay beklemek sanki sozlesmiscesine çevredeki herkesten hamile haberi almak oğlumun her fırsatta anne benimde kardeşim olsun diye ısrarla istemesi vs vs daha bir sürü şey her anlamda yipraniyo insan gerek maddi gerekse manevi ama yinede sabır herseyin ilacı arkadaşım içini ferah tut ve akışına bırak Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inşallah. Oğlun da adıca yaşasın maşallah ismi çok güzel eğer olurda bir tane daha oğlum olursa bende adını Ali koycam ve Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı imanlı güzelmi güzel bi kız nasip eder sana hep dualarimdasin sakin üzülme ağlama olurmu ben biliyorum ve inanıyorum sende buraya kocaman harflerle "HAMILEYİİİİİİİMMMM" yazicaksin inşallah. Rabbim dualarini dualarımi ve tüm herkesin dualarıni kabul etsin ve hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallahGerçektenmi ağlarım şimdi yaaaa zaten çok kötüyüm bugünlerde yine ağlayacak yer arıyordum inancımı yitirmedim ama böyle hiçbir şey yapmadan bide üstüne hergün bir hamile haberi alarak beklemek sabrımı tüketiyor yine bu aralar içim yang8n yeri cok dua et bana olurmu kızım olursa adını ADA koyucam bende oğlumun adı da ALİ çok dua et çookkk
Çok şükür hepsi geride kaldı. Maşallah kızın yanında şimdi :) Bende dua etmeyi hiç eksik etmiyorum. Allah kabul etsin...Can'ım çok geçmiş olsunsıkıntı ve stres çok etkiliyor lütfen kendine bunu yapma zaten olacakla öleceğin önüne geçilmiyor sonuçta o yüzden sana da yazık gerçekten sakin olmaya çalış geçen yıl bu zamanlar hastanede yatıyordum yoğun rahim içi kanama ve böbrek iltihabından eski dr um bebek Zaten yaşamaz düşecek alalım demişti ama kendi dr um çok az da olsa çıkmadık candan ümit kesilmez dedi ve bak Rabb'ime bin şükür yanımda şimdi o yüzden kendini ödüllendir dr um o zaman seni pamuklara sarsam yaşamayacaksa boş demişti sen dikkatli ol bol bol dinlen mümkünse biraz rapor al Rabbim yardımcınız olsun minnoşu abisine bağışlasın inşallah bu arada hamileyken uçuk iyi bişey bebekte bağışıklık kazanıyormuş uçuk virüsüne sakin ol dua et birde üzerinde sürekli nazar duası taşı ben 7 Fatiha 7 Ayetel Kürsü 7 Felak ve 7 Nas duasını bilgisayarda yazdırıp katlayıp tokamın içine koymuştum Doğuma giderken bile elimdeydi sadece banyo yaparken çıkarttım o kadar dua sonuçta rabbimin izni ile korur meleğini inşallah
Ya senin msjlarını her okuduğumda ağlıyorum.yaaa inşallah inşallah bende yazarm.buraya hamileyim diyeCanim benim seni okadar iyi anliyorumki her ay beklemek sanki sozlesmiscesine çevredeki herkesten hamile haberi almak oğlumun her fırsatta anne benimde kardeşim olsun diye ısrarla istemesi vs vs daha bir sürü şey her anlamda yipraniyo insan gerek maddi gerekse manevi ama yinede sabır herseyin ilacı arkadaşım içini ferah tut ve akışına bırak Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inşallah. Oğlun da adıca yaşasın maşallah ismi çok güzel eğer olurda bir tane daha oğlum olursa bende adını Ali koycam ve Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı imanlı güzelmi güzel bi kız nasip eder sana hep dualarimdasin sakin üzülme ağlama olurmu ben biliyorum ve inanıyorum sende buraya kocaman harflerle "HAMILEYİİİİİİİMMMM" yazicaksin inşallah. Rabbim dualarini dualarımi ve tüm herkesin dualarıni kabul etsin ve hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah
Ya senin msjlarını her okuduğumda ağlıyorum.yaaa inşallah inşallah bende yazarm.buraya hamileyim diyeCanim benim seni okadar iyi anliyorumki her ay beklemek sanki sozlesmiscesine çevredeki herkesten hamile haberi almak oğlumun her fırsatta anne benimde kardeşim olsun diye ısrarla istemesi vs vs daha bir sürü şey her anlamda yipraniyo insan gerek maddi gerekse manevi ama yinede sabır herseyin ilacı arkadaşım içini ferah tut ve akışına bırak Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inşallah. Oğlun da adıca yaşasın maşallah ismi çok güzel eğer olurda bir tane daha oğlum olursa bende adını Ali koycam ve Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı imanlı güzelmi güzel bi kız nasip eder sana hep dualarimdasin sakin üzülme ağlama olurmu ben biliyorum ve inanıyorum sende buraya kocaman harflerle "HAMILEYİİİİİİİMMMM" yazicaksin inşallah. Rabbim dualarini dualarımi ve tüm herkesin dualarıni kabul etsin ve hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah
Canım İnan gelemedim bayadır kusuruma bakma benim fındık gece gündüz hiç uyumuyordu 40 günlükken fıtık olduğunu fark ettik doktora gittik ameliyat dedi 50 günlükken ameliyat oldu narkoz almışken sünnetini de yaptırdık sünnet neysede ameliyat bizi baya üzdü şükür atlattık 10 gündür iyileşmeye çalışıyoruz bu gün ilkkez bu saatte uyudu normalde saat 4 gibi uyuyor şükür daha yeni düzene giriyor ağlama krizleri uğunmaları bu gün olmadı bende elime aldın telefonu işte böyle birde kaka problemi var 7 gündür ameliyat sonrası olunca korkutuyor bizi ne yapacağımızı bilemedik işte böyle Çarşamba kontrol var merakla bekliyoruz birde ikinci ay aşısı..Enfal97 nerelerdesin ? Minnoş bırakmıyor mu seni ? Hiç gelmiyorsun artık bize bizim desteğimize ihtiyacı var arkadaşlarımızın umut olduk biz onlara gel arada ses ver özletme kendini...
Canım kıyamam ya çok sevindim senin adına lütfen kötü düşünceleri sil kafandan bak bende iki düşükten sonra. Kan sulandırıcı iğne ile kavuştum fındığıma.. sen de kavuşacaksın inşaallah pıhtılaşmamışım olmadığını bilmeden benim iki arkadaşım da kullandı iğne şükür sağlıklı evlatları oldu tansiyonun yüksek olması stres kaynaklı bencede sen yinede dengede tutmak için limonlu su iç ben her gün içerdim birde ananas ye hergün bir dilim nar yeme sakın, bol bol dinlen İnan ben hep yattım be faydasının olduğunu düşünüyorum dualarımız seninleCanım mesajını gördüğüme çok sevindim. :)
Kan pıhtılaşmasına bakmadan verdi önlem amaçlı. Yaş 39 olunca... Çok şükür bir kanama veya kasık ağrım yok. Ama bugün doktorun verdiği tahlilleri yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Tansiyon 14 çıktı. Birakine 17 ve sonra yine 17... Hemen kadın doğuma gitmemi istediler. Kadın doğumcuda da tansiyon yüksek çıkınca oradan Kardiyolojide yolladılar. Orda EKG, kalp ultrason çekildi. Çok şükür birşey çıkmadı. Kardiyoloğun yanında gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağladıktan Sonra tansiyonum 13 e düştü. Kardiyolog büyük ihtimal stres ve kaygı düzeyine bağladı. Ama cumartesi 24 saat holter bağlanacak. Bu durumdan dolayı kan sulandırıcı iğnesi kullanmamı istedi iki doktorda. Bugünkü tek güzel gelişme kesenin pazartesinden beri sağlıklı bir şekilde büyümüş olması :) Haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Birkaç gündür o kadar stresliyim ki yine kürtaj olurmuyum acaba diye. Sıkıntıdan dudağımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı. Kimseyle paylaşıyorum da. İçim şişti sıkıntıdan. Sanırım vücudum patlak verdi.
Kıyamam canım benim ben ağla diye yazmıyorum inan sana umut olsun daha güçlü daha dirayetli ol diye yazıyorum dediğim gibi ben inanıyorum en kisa zamanda alicaz güzel haberlerini.Ya senin msjlarını her okuduğumda ağlıyorum.yaaa inşallah inşallah bende yazarm.buraya hamileyim diye
İnşallah. Sabır ve dua ile olacak Allah'ın izniyle.Ya senin msjlarını her okuduğumda ağlıyorum.yaaa inşallah inşallah bende yazarm.buraya hamileyim diye
Sağol canım. Moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama bu bulantılar gerçekten çok zor. Birde bu iğneden Karnım mosmor oldu. Sende olmuşmuydu. Yanlış mı yapıyorum acaba. Sağlık ocağına da gidemedim kardan. Bu durumu soracaktım.Canım kıyamam ya çok sevindim senin adına lütfen kötü düşünceleri sil kafandan bak bende iki düşükten sonra. Kan sulandırıcı iğne ile kavuştum fındığıma.. sen de kavuşacaksın inşaallah pıhtılaşmamışım olmadığını bilmeden benim iki arkadaşım da kullandı iğne şükür sağlıklı evlatları oldu tansiyonun yüksek olması stres kaynaklı bencede sen yinede dengede tutmak için limonlu su iç ben her gün içerdim birde ananas ye hergün bir dilim nar yeme sakın, bol bol dinlen İnan ben hep yattım be faydasının olduğunu düşünüyorum dualarımız seninle
normal cnm clexane benimkini de hep morartıyordu hergn farklı tarafa yap bir sağa bir sola bir parmak öne bir parmak ileri o şekilde allah yardımcın olsunSağol canım. Moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama bu bulantılar gerçekten çok zor. Birde bu iğneden Karnım mosmor oldu. Sende olmuşmuydu. Yanlış mı yapıyorum acaba. Sağlık ocağına da gidemedim kardan. Bu durumu soracaktım.
Alınıyor diye biliyorum canım çünkü ilk çocuğun da tüp bebekle olmuş.Merhaba arkadaşlar benim tüp bebekle 4 buçuk yaşında bi oğlum var bizde kardeş dusunuyoruz ANKARADA doktor ve hastane arayışı icindeyiz.
.2i çocuk için rapor alinilabiliyormu ilaçlar için falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?