- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.181
Merhaba bişey soracağım
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım allah izin verirse salı günü sezeryan doğum olacak
Sezeryan olmak ikinci tüp bebek yaptırmak için bi engel sorun değil değilmi kafama takıldı da
Benimde tüp bebekle bı oğlum var sezeryanla oldu şimdi ikinci tüp bebek için görüştük doktorla bişey olacaginı sanmıyorum olsa doktor bahsederdi herhalde daha önce hiç duymadım engel olarakMerhaba bişey soracağım
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım allah izin verirse salı günü sezeryan doğum olacak
Sezeryan olmak ikinci tüp bebek yaptırmak için bi engel sorun değil değilmi kafama takıldı da
Cnm merhabalar , ben 2 defa d3nedim kizimdan sonra olmadi, sen nasil yaptin tuple mi oldu ikinci? Vazgecmeyi.dusunuyorum artikKızlar hepiniz hoşgeldiniz bende çok uzun ve zor yollardan geçerek kavuştum ikinci yavruma Rabbim hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizler için...
Cnm merhaba, ben de yenile negatifi aldim 3. Denememden, ilk denememden 3 yasinda kizim var cok sukur, 2. Denemem ordan kalan cok iyi kalite donmusla bos gebelik oldu, 3.deneme taze transfer olacakti ama embriyolar yavasti 6.gun dondurulup.sonradan transfer edildi ama orta kalite idi, maalesef sadece 2 adetti ve tutmadi, 9.gun silik.cizgi cikdi ama 10.gun kan testi negatifBende varım kızlar 2,5 yaşında bir oğlum var ikinci için tedavideyim
Cnm merhaba, ben de yenile negatifi aldim 3. Denememden, ilk denememden 3 yasinda kizim var cok sukur, 2. Denemem ordan kalan cok iyi kalite donmusla bos gebelik oldu, 3.deneme taze transfer olacakti ama embriyolar yavasti 6.gun dondurulup.sonradan transfer edildi ama orta kalite idi, maalesef sadece 2 adetti ve tutmadi, 9.gun silik.cizgi cikdi ama 10.gun kan testi negatifartik vazgecmeli miyim diye dusunuyorum, sen kac kere denedin? Yasim da 36, bu tup bebege guvenim de kalmadi, kizim hemen olmustu kolay sanmistim..
Ben de ilk kizimdan kalan donmusu denedigimde ve bos gebelik oldugunda cok heveslenmistim ve hemen ikinci kez yeni tedaviye baslamistim, ama simdi yeni tedavi de yolunda gidmeyince acikcasi hevesim kirildi, embriyolar yavasdi dediler 6.gun olunca artik blast oldular ama orta kalite dediler, bazen kandirildik mi diyorum hic umut olmayan embriyo idiler belki ama dr da neden yapsin sonicda kendi basari orani duser, adi kotuye cikar her basarisiz tedavide, kismetleri yokmus ne diyeyim, ayrica uzun protokol uygulaniyor bana ve ilk alinan o ilac yumurtlama baskilayan cok etkilemisti beni, devamli carpintim vardi ve olecegim diyordun cocuk ugruna, dr a mail attim simdi basga protokol olabilir mi diye, belki.sagligim iyi deildi diye embriyolar iyi gitmedi..bizim pek bir sorun bulunamadi cnm sadece kocamin spermleri 21 milyon, yani tam sinirda, belki ondandir dedi dr..senin 4 embriyon varnis cok guzel.cnm sanslisin insallah olucak kismetseTabikide vazgeçmemelisin canım kader gayrete aşıktır derler evet kolay değil zor süreçler ama biri veren yaradan iki yi de verir.benim oğlum ikinci tedavi ile olmuştu çok şükür.sonra bu yıl ocak ayında oğlumdan kalan iki adet 5 gün ambriyosu vardı onları denedik olmadı hiç ama araya çok zaman girdiği için içimde hep tutmayacağına dair bir his vardı.sonra ben ara vermek istemedim mart adeti ile Yeni tedaviye başladık yumurta toplama oldu.bir ay rahim dinlendirme için bekledik şimdi Mayıs'ın ilk haftası muhtemel transfer olacak elimizde 4 adet embriyo var bakalım inşallah kısmet olur bence pes etme canım kardeşlik duygusu güzel inşşşş rabbim çocuklarımıza nasip eder sizin sorun ne
Ben de ilk kizimdan kalan donmusu denedigimde ve bos gebelik oldugunda cok heveslenmistim ve hemen ikinci kez yeni tedaviye baslamistim, ama simdi yeni tedavi de yolunda gidmeyince acikcasi hevesim kirildi, embriyolar yavasdi dediler 6.gun olunca artik blast oldular ama orta kalite dediler, bazen kandirildik mi diyorum hic umut olmayan embriyo idiler belki ama dr da neden yapsin sonicda kendi basari orani duser, adi kotuye cikar her basarisiz tedavide, kismetleri yokmus ne diyeyim, ayrica uzun protokol uygulaniyor bana ve ilk alinan o ilac yumurtlama baskilayan cok etkilemisti beni, devamli carpintim vardi ve olecegim diyordun cocuk ugruna, dr a mail attim simdi basga protokol olabilir mi diye, belki.sagligim iyi deildi diye embriyolar iyi gitmedi..bizim pek bir sorun bulunamadi cnm sadece kocamin spermleri 21 milyon, yani tam sinirda, belki ondandir dedi dr..senin 4 embriyon varnis cok guzel.cnm sanslisin insallah olucak kismetse
Allah razi olsun cnm cok saol moral verdin, annem hic istemior igneler zararli kesinlikle yapma artik diyo, kadin cocuk cekemiyor hep kardeslerimim de bebekleri var bi suru torunu oldu sana bir tane yeter diyo, anamin duasindan cocugum olmuyor mu acaba diyorum , vallai candan yurekden isdiorum bir kardes evladima inan ki bu hayatta en cok evladima saglik ikinci olrak da ona kardes isdiorum, ah keske olsa ne kadar hayal.etmistim aralikda dogacakdi olsa , kismet olmadi..4 yas olacakdi aralari ne hayaller kurdum.ama demekki.hayirli deilmis..İnşşşş canım Allah nasip ettiyse birşey engel olmaz eğer merkezine doktoruna karşı ufak da bir şüphen varsa başka merkez düşün istersen Allah yardımcımız olsun maddi manevi zor süreçler ama inş sonu güzel olur üç çocugu da tüp bebekle olan insanlar var bizim niye olmasın ki :)
Allah razi olsun cnm cok saol moral verdin, annem hic istemior igneler zararli kesinlikle yapma artik diyo, kadin cocuk cekemiyor hep kardeslerimim de bebekleri var bi suru torunu oldu sana bir tane yeter diyo, anamin duasindan cocugum olmuyor mu acaba diyorum , vallai candan yurekden isdiorum bir kardes evladima inan ki bu hayatta en cok evladima saglik ikinci olrak da ona kardes isdiorum, ah keske olsa ne kadar hayal.etmistim aralikda dogacakdi olsa , kismet olmadi..4 yas olacakdi aralari ne hayaller kurdum.ama demekki.hayirli deilmis..
Gecmis olsun cnm ben hayatimda gebe kalamadim dogal yoldan, kocam sigarayi kesiyor nihayet karar verdi, belki keserse olur insallah ne biliyim belki de ztn az olan sayisi daha da azaliyordu sigarayla, Allah guc versin de biraksin artik..biraz bekliycem keserse 3 ay falan diye dusundum de belki son kez denerim, temmuz agustosta..madden de biraz toparlanmak lazim..Allah yardimcimiz.olsun insallah nasib olsun evlatlarimiza bir kardes:)Ya annenin öyle demesi kötü olmuşbenim oğlum 13 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım 8 haftalıkken düştü herseyde göremediğimiz bir hayır vardır elbette bende çok istiyorum çok şükür Allah'a bizlere annelik duygusunu tattırdı çocuklarımıza da kardeş olma duygusunu yaşatır
Üç ay bekleme süresinde kendin içinde bişeler yap yumurta kalitesi içinGecmis olsun cnm ben hayatimda gebe kalamadim dogal yoldan, kocam sigarayi kesiyor nihayet karar verdi, belki keserse olur insallah ne biliyim belki de ztn az olan sayisi daha da azaliyordu sigarayla, Allah guc versin de biraksin artik..biraz bekliycem keserse 3 ay falan diye dusundum de belki son kez denerim, temmuz agustosta..madden de biraz toparlanmak lazim..Allah yardimcimiz.olsun insallah nasib olsun evlatlarimiza bir kardes:)
Inofolic icmeyi dusunuyorum hatta hemen baslamak istiorum yarin, baska bir onerin var mi cnm? Royal jelly hapi da mi.icsem?Üç ay bekleme süresinde kendin içinde bişeler yap yumurta kalitesi için
İnofolic kullan bencede ama onun dışında doğal şeyler kullanmaya çalış bence bak.arı sütü bal polen karışımı kullanabilirsin hurma ceviz badem tarzı şeyler yiyebilirsin ben hurma poleni balla karıştırıp yedimInofolic icmeyi dusunuyorum hatta hemen baslamak istiorum yarin, baska bir onerin var mi cnm? Royal jelly hapi da mi.icsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?