İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ari poleni var evde kocam.almisti onu yiyim bari balla, royal jelly aldim bir de dun holland and barretten kapsul, bir de maca diye bisey aldim toz, inofolic de iciyim insallah bir ise yarar:)

Ari poleni var evde kocam.almisti onu yiyim bari balla, royal jelly aldim bir de dun holland and barretten kapsul, bir de maca diye bisey aldim toz, inofolic de iciyim insallah bir ise yarar:)
Şifa olsun inşallah yarar .bende perşembe günü doktora gidecem muhtemel transfer günü belli olur

Arkadaslar merhba yazilanlarin bir kismini okudum.bende 2.cocuk icin mucadele ediyorum.1 tane oglum var o da tup bebek.kasimda tekrar denedik kimyasal gebelik oldu.simdi yine tedavideyim pazar opu oldum.8 yumurta ama 6 si dollenmis simdi cumayi bekliycem 5.gune kadar dayanirsa pgt yapilacak dr oyle dedi yasim 37 cunku.bendede rezerv az kalite azaliyomus bu sebeple.sahnaz217 annenizin soyledigi seyler kendi annemi hatirlatti o da istemiyor heralde dualari kabul oluyor.

benim de 36 cnm ama rezerv azligi olsa 8 yumurta cikar miydi ki? bence normalmis sayi, benim de son denedigim iki embriyo 6.gun transfer edildi ve kimyasal oldu, 9.gun pozitif cikti sonra dustu, kismet deilmis, ben bos gebelik gecirdim 2.denememde, o dahazordu, bari boylesi daha guzel adetim falan geldi hersey bitti yani..cok korkuyorum hic olmayacak gibi gelior 2. cocuum, cunku 2 defadir husran, oysa kizimi ilk denemede kucagima aldigimda cok kolay olacagni sanmistim =(( cok sukur Allaha bana onu verdigi icin ne kadar sukretsem az..ben de tekrar tedavi dusunuyorum ama kismetse 3 ay beklemek istiyorum para biriktirmem gerek, son kere denerim heralde icimde kalmasin..Allah yardim etsin cnm insallah hersey yolunda gitsin tedavinde..

Cnm merhabalar , ben 2 defa d3nedim kizimdan sonra olmadi, sen nasil yaptin tuple mi oldu ikinci? Vazgecmeyi.dusunuyorum artik
Yok vazgeçme sakın şimdi kızıma baktıkça söylediğimiz tek şey iyi ki vazgeçmemişim oluyor o yüzden Rabbim zamanını bekliyordur. Tüp bebek değil aşılama tedavisi oldum ama normal yoldan hamile kaldım. 2 kimyasal gebelik ve bir kalp durması vardı. 2 yılı aşkın bir zaman bekledim çok ağladım çok üzüldüm Rabbim muradımızı verdi inşallah sizlerinde gönlünün muradı olur

Aynen oglum 1.denemede oldu.bende hemen tup bebek tutar sandim.kasimdaki tedavimdede 7 yumurta toplandi.3.gune 1 kaliteli embriyo vardi.dr da yumurtalarin kalitesiz dedi 7 de 1cunki.o da olmadi. Bu denemede ne duyduysam yedim ictim vitaminde.cumayi bekliyorum heyecanla sag cikarlarsa..

Ay canim ben de ayni dunyanin vitaminini aldim gecen gun basladim kismet olursa 3 ay icip bir kez daha denerim, kocam da aldi biseyler , insallah yarar, benim de son 8 yumurtadan 5i.dollendi, 5.gun yavastilar 6.gun sadece 2 adet vardi ama orta kalite, onlar da tutmadi..kismet deilmis, hakkimizda hayirlisi, umarim guzel olur cnm insallah iyi dollenmis 8de 6

Allah bagislasin cnm ne guzel :) ah insallah bizim de olur cnm allahtan umit kesilmez, bir kez daha deniycem artik kismetse, dogaldan hic olmadi ne yazik

Sorununuz ne idi acaba.birde neden 6.gun transfer yapti doktorunuz.benim pgt yapilacak o yuzden 5.gun dondurulacakmis.mesela oglumda 3.gun transfer edilmisti.aman iyice kafam karisti valla 3.gun transfer dogal ortamda gelistigi icin daha iyi diyen var 5.gun daha iyi diyen.insallah emeklerimiz bosa gitmez maddi manevi yiprandik

cnm simdi 5.gun transferi her zmn daha iyi deniyor cunku embriyo eger 5.gune kadar gelmeyi basarmissa lab ortaminda, demekki tutunma ihtimali daha yuksek, eger 3.gun transfer edilirse cok sayida embriyo transfer edilior cunku hangisine ne olacak belli olmuyor, yani 3.gun artik avrupa ulkelerinde falan pek tercih edilmior, cogul gebelik riski yuksek , hic olmama riski de yuksek..6.gun blast oldu benim embriyom, bazen oyle olabiliyormus, bazi embriyo biraz yavassa 5.gun olmasi gereken duruma 6.gun gelebiliyormus, bu gibi durumlarda embriyo dondurulup daha sonraki bir donemde transfer edilior cunku 6.gun artik rahmin uygunlugu kacmis olabiliyor, maalesef benimkiler yavasti ve cok da iyi kalite deillerdi, sana tavsiyem 5.gun konusunda israrci olman, ztn sana pgt yapilacaksa 5.gun olmadan olmaz, Allah yardim etsin cnm insallah emeklerimiz bosa cikmasin da herseye raziyim bir kardesi olsun cocuklarimizin, biz de aynen maddi manevi bittik ve simdi tekrar biriktirecegiz 3 ay sonra ancak, aileler yardim etmese gecinemeyiz..saolsunlar tedavilere de yardim ettiler yoksa biz iki maasla cok zor cnm cok pahali yani

sorunumuz tam bulunamadi cnm maalesef bisey yok diyorlar, sadece esimin sperm sayisi tam sinirda

sorunumuz tam bulunamadi cnm maalesef bisey yok diyorlar, sadece esimin sperm sayisi tam sinirda
Evt anladim.once bizdede sorun yok diyolardi ama galiba benim yumurtalarda sorun var.ne guzel yardim etmeleri biz kimseye soylemedik ayrica soylesekte yardim edecek kimse yok.kredi ustunekredi

Evt anladim.once bizdede sorun yok diyolardi ama galiba benim yumurtalarda sorun var.ne guzel yardim etmeleri biz kimseye soylemedik ayrica soylesekte yardim edecek kimse yok.kredi ustunekredi
Allah yardim etsin hepimize cnm, biz de ilac parasini falan kendimiz odedik, ayrica butun tedaviyi odeyemediler tabi bizler.de odedik yani cok.kazanmadigimiz icin bir de kizimizin tabi masraflari var Allahim bagislasin, krese gidior dunya kadar para aylik sterlin oduyoruz, neyse insallah sonuclar iyi olur da herseye raziyiz, giden para olsun, biz de tekrar yaparsak artik aileler de nereden bulsun simdi belki biriktiririz biraz ara verince, baska care yok

allah yardim etsin cnm insallah guzel olur hersey, ne guzel transfer heyecani da ayri bir mutluluk =) 5.gun mu dondurulmustu embriyolarin cnm?
Evet canım beşinci gün donduruldu bakalım kısmette varsa inanki üçü beşe bakmaz inşallah kısmet olur üç transfer geçirdim üçü de anextesli oldu açıkcası biraz korkuyorum doktor bu kez anestezi Yok dedi bakalım onun da ayrı heyecanı var

5.gun olmasi daha iyi cnm artik avrupa ulkelerinde 3.gun transferini tamamen kaldiriyorlar, pek yuz guldurmuyormus,agrin mi oluyordu cnm? Ben 3 kere transfer oldum pek agri hissetmedim, ben anesteziden korkuyorum esas, o yuzden yumurta toplama beni korkutuyor ama transfer cok basit gelio

Anneler de bizlere kıyamıyordur belli dünya kadar ilaç kullanıyoruz.Kulaktan dolma laflar duydukları kesin.benim bu 4 tedavim olacak ve annem Canına yazık değil mi bu kadar peşine düşme şükür oğlun var diyor.ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali bende oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum yoksa hamdolsun analık duygusunu tattırdı rabbim bakalım gücümüz yettiğince denemeye çalışıyoruz yorulmadım mı çok yoruldum valla ne yalan söylüm üç tedavi iki doğal gebelik ve akabinde düşük ne bilim zor bir sınavdan geçiyoruz ve gerçekten yaşamayan anlamıyor.

Bende tedavi yi çok az insanla paylaşıyorum densiz densiz konuşup Çanımı sıkanlar oldu bir önceki tedavimde komşumun biri ayyy ben senin yerinde olsam hayatta yapamam iğneler vs vs diye diye tüm tedavim boyunca kafamı ütüledi örneğin şimdi kafam rahat toplasan beş kişi bilmiyo Buda daha iyi hissettiriyor bana kendimi

Hiç denemedim ki canım agrım olurmu bilmiyorum aşırı korkup panik yapıyorum spekulum varya ondan korkuyorum anestezi yapıldı o yüzden bu defa sakinleştirici vurdurayım diyorum bakalım uygun görürse doktor

Rezerv az diye doktorunuz mu söyledi bence 8 yumurta hiç az değil kalite konusunu bilemem ama sayı gayet iyi CNm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…