- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.621
Can'ım benim Sagolasin az kaldı 34. Haftam bitti mart dogum
Zeynep Can'ım yakında senindeIyiz şukur canm 2.5 aylik olduk sabir ve ßükürle bekliyorum kucağima alacaģim günleri
Ohhh Masallah CNm ikinciyi istiyordun dimi en son bizimle sende simdi ucuncu mu yoldaZ zaynap canım hamilemisin ben çok uzun zaman oldu forma girmeyeli coook sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah bu arada bende 3. 'ye hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHurremSultan Sen nasilsin.
Aynen canım kızım 16 aylik oldu şimdi ise 1.5 aylik hamileyimOhhh Masallah CNm ikinciyi istiyordun dimi en son bizimle sende simdi ucuncu mu yolda
Aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş aynen rabbim ol derse oluyor. Sen istiyordun herhalde ne güzel sağlıkla mutlulukla doğsun büyüsün araları az biraz zor olur ama keyifli olur çok sevindim.Z zaynap canım hamilemisin ben çok uzun zaman oldu forma girmeyeli coook sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah bu arada bende 3. 'ye hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHurremSultan Sen nasilsin.
Az kalmış canım hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah prenses :) isim düşündünüz mü ?Can'ım benim Sagolasin az kaldı 34. Haftam bitti mart dogum
İnsaalla Nasıl
Gecti Zaman anlamadim inan Can'ım yılların hasreti bitecek yakında şükürler olsun :) hazırlıklar bitiyor yavas yavas Prensesi bekliyoruz bakalım sizin büyümüş Masallah yaa 1.5 yasina gelmis ne cabuk yaa allahım
Zaman ne hızlı
Zeynep Can'ım yakında seninde
Cinsiyet heyecanı baslar yaz buraya CNm ins sagsalim alalım
Kucağımıza şükürler olsun bugünümüze
İnşallah arkadaşım sağlıkla mutlulukla katılsın ailenize çok beklediniz sizde rabbim oyalamasın bu yolda kimseyi cinsiyeti belli olunca yaz mutlakaIyiz şukur canm 2.5 aylik olduk sabir ve ßükürle bekliyorum kucağima alacaģim günleri
edicem Can'ım etmem mi dogumA giderken mutkaka aklıma gelir burası sizde okursanız dua edersiniz banaAz kalmış canım hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah prenses :) isim düşündünüz mü ?
Bizim tatlı cadı 1,5 oldu bile çok tatlı çok hareketli hiç durmuyor oturmuyor ve hala gece uyumuyor ama sağlıklı olsun da mühim değil gerçekten çok hızlı geçiyor zaman baya baya konuşuyor her derdini anlatıyor artık abisine deli oluyor abi bir yana dünya bir yana şımarık olacak herkes çok şımartıyor çünkü bakalım canım ara sıra ses et Doğum da ve öncesinde haber ver canım
VallaAynen canım kızım 16 aylik oldu şimdi ise 1.5 aylik hamileyimhemde ilk ayda tedavisiz supriz bebek yani kızda 3 yıl uğraştım çok şükür rabbim nasip etti şimdiki bebeğimde kendi gelmek istedi rabbim ol dedimi oluyo herşey nasip iste
EvetZ zaynap canım hamilemisin ben çok uzun zaman oldu forma girmeyeli coook sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah bu arada bende 3. 'ye hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHurremSultan Sen nasilsin.
Aynen canım darısı isteyen herkesin başına senin adına da çok sevindim hayırlı sağlıklı imanlı evlat olur inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinedicem Can'ım etmem mi dogumA giderken mutkaka aklıma gelir burası sizde okursanız dua edersiniz banaadımız HÜSNA olacak Can'ım uc sene öncesinden belliydi Nazli kız ancak gelebildi Oyyy ne baldır simdi yaa Masallah cadıya demek hareketli abiden belki de :) biizim de oyle olacak sanırım biraz şımaracak hem cok bekledik hemde ailenin ilk kızı ve abisi deli gibi bekliyor onu :)
Valla
Cok iyi yapmissin CNm arayı açmadan yapmissin ikinciler
Cok uğraştırmıştı demek ki üçüncüler boyle supriz yapabiliyorbenim buda resmen mucize oldu ocak ayında negatif tedavi sonrası haziran da tatilde hic dikkat etmediğim
Ayda hamile kalmışım sok olduk biz Rabb'imin mucizesi resmen şükürler olsun Rabb'im aratmasın bu yolda kimseyi bekletmesin :)
Çok şükür canım coook mutlu oldum senin adına insallah rabbim tamamına erdir sağ salim bebeğine kavuşursun rabbim gönlüne göre versin istediğin anda hemen olsun 3. Bebisde insallah :))Evetbalamm evet çok şükür bin şükür bende hamileyim artik cok zor oldu hersey ama çok şükür sonu guzel oldu ve güzel olacak inşallah cok sevindimmm sende yeni bebißini al hayirlisi ile kucağina inşallah benimde 3.süpriz yapar da birde hiç uğraşmadan evlat tadina varırız
Cok saol canım benim:)) aslında olucağını hiç tahmin etmiyoduk biliyosun hepimiz ikinciler icin çok uğraştıkAaaa çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş aynen rabbim ol derse oluyor. Sen istiyordun herhalde ne güzel sağlıkla mutlulukla doğsun büyüsün araları az biraz zor olur ama keyifli olur çok sevindim.
Bizde durumlar aynı minnoş çok tatlı çok hareketli kız bebeği demezsin sürekli biryerleri şiş ve mor dolaşıyor :)
Yaaaaa gercekten mi ayyy ne guzel yaa inşallah sağlicakla al kucaģina darisi tüm isteyenlere tüm bekleyenlere sizin msjlarinızı okurken çok daha değişik duygular hissediyorum yaa anlatamam ne kadar cok şey paylastik hep beraber burda ne kadar da BİZ olmuş msjlarınızı okudukca daha da iyi anlıyorumKızlar Canlar ellerim titriyor heyecandan ben galiba 3. Kez anne oluyorum adetim gecikti test yaptım ce pozitif burda iki yıl o pozitifi beklemiştim ufacık bir silik çizgi için cam önlerinde ışığa tutmuştum testi şimdi öylesine yaptım ve anında kopkoyu çift çizgi ben şoktayım daha bebeğim 15 aylık bakalım bizi neler bekliyor
Aaaa CNm tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.:)))))Kızlar Canlar ellerim titriyor heyecandan ben galiba 3. Kez anne oluyorum adetim gecikti test yaptım ce pozitif burda iki yıl o pozitifi beklemiştim ufacık bir silik çizgi için cam önlerinde ışığa tutmuştum testi şimdi öylesine yaptım ve anında kopkoyu çift çizgi ben şoktayım daha bebeğim 15 aylık bakalım bizi neler bekliyor
Aaaa canım çok sevindim masallahKızlar Canlar ellerim titriyor heyecandan ben galiba 3. Kez anne oluyorum adetim gecikti test yaptım ce pozitif burda iki yıl o pozitifi beklemiştim ufacık bir silik çizgi için cam önlerinde ışığa tutmuştum testi şimdi öylesine yaptım ve anında kopkoyu çift çizgi ben şoktayım daha bebeğim 15 aylık bakalım bizi neler bekliyor
Ayy inanmıyorumKızlar Canlar ellerim titriyor heyecandan ben galiba 3. Kez anne oluyorum adetim gecikti test yaptım ce pozitif burda iki yıl o pozitifi beklemiştim ufacık bir silik çizgi için cam önlerinde ışığa tutmuştum testi şimdi öylesine yaptım ve anında kopkoyu çift çizgi ben şoktayım daha bebeğim 15 aylık bakalım bizi neler bekliyor
Canım benim senin yerin ayrı bende İnan görmeden seversin ya öyle olduk ama benim oğlan biraz huysuz olunca buralara uğrayamaz oldum... olmuyor diye üzülürken 3. Geliyor rabbim şu sabah namazı vaktinde edilen duaları geri çevirmez inşaallah sana da en kısa zamanda müjdeyi nasip etsin... amiinAaaa CNm tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?