İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Teşekkur ederim arkadaslar bakalm inşallah hayirlisi ile alirim kucağima hep dualarımdasiniz sizde anne olmak için bekleyen evladına kardeş isteyen herkes ama herkes hep aklımda ve dualarimda çünkü bu sıkıntıları yaşamayan anlayamaz halimizi Rabbim hepimize hayirlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende ne çok istiyorum ama hiç sebepsiz olmuyor 2. Bebek allah im bizlere de nasip etsin ins
Olur merak etme bazen beklemek gerekiyo sabretmek gerekiyo sana tavsiyem bu süreçte kendini çok fazla yıpratma bende ikinci çocuğumu 3 yıl bekledim çok şükür oldu 16 aylik bi kızım var ve biliyomusun şuan 3.ye hamileyim hiç beklemediğim tahmin etmediğim zamanda geli verdi yani nekadar rahat olursan ne kadar az strese girersen senin icin okadar iyi olacaktır insallah rabbim en kısa zamanda ikinci kez anneliği yaşatsın sana ve isteyen herkese

Amin inşallah inan çok yoruldum 2 yıl oldu ilki kendiliginden olmuştu iki yılda 2 kez asilama 4 klomen hsg polip hepsi yapıldı ama yok sebepsiz yok yarın tekrar gidicem çok korkuyorum birgün yüzüm guler mi.. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bunları duyunca içim ferahlıyor.

Sağol canmmm bizde çok sevindik şimdi hersey sil baştan başliyor benim için çok heyecanlıyım
Evet kuzum çok tatlı bi heycan hele beni alışveriş yaparken görmeliydin çıldırmış gibiydim bıraksalar bütün mağazayı alabilirdim şimdi sıra sende çok güzel bi duygu inan insan okadar zaman geçtikten sonra sanki unutmuş gibi oluyo kucağına alırken ilk bebek gibi tedirgin oluyosun emzirirken altını değiştirirken ben sanki ilk bebeğimis gibiydim Allahım hele o ağlaması beni nasıl uzuyodu acaba ne oldu neyi var diye çok saçma gelebilir ama ben öyle hissetmiştim insallah rabbim bu bebeklerimizi de sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

Inan burda bi çoğumuz neler neler yaşadık ama konu başlığın da da olduğu gibi umutla bekledik çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü insallah seninde ikinci bebegin çok bekletmeden gelir sana deminde dediğim gibi yıpratma kendini her ay olacakmı diye bekleme sürekli kendinde hamilelik belirtileri arama (ben öyle yapiyodum sen yapma) biliyorum zor dışardan söylenenlere bazen kapatiyo insan kendini gel bide bana sor diyosun kendi kendine ama yaşamış biri olarak sana söylüyorum umudunu yitirme sakın dua etmeyi bırakma rabbim en hayırlı zamanda nasip et de ve zamana bırak rabbim zamanı geldiğinde hiç ummadığın bi anda nasip edicek inan dua herşeyin ilacı ben dua ediyorum isteyen herkes icin senin içinde ederim insallah en kısa zamanda müjde verirsin bize.

İnşallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin kimsenin elini bos birakmasin çok teşekkür ederim ☺

İnşallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin kimsenin elini bos birakmasin çok teşekkür ederim ☺
O kadar iyi anliyorum ki seni ... bende tam 3yil ugrastim... kizima istedigim ilk ayda hamile kaldim ve guya gün-ay hesapladim ilk zamanlar hep istedigim zaman hamile kalirim diye düşünüyordum ...ama oyle olmadi 3yil bekledim tam... doktor doktor gezdim... sizde sorun yok deyip yolladilar hep bedenen sorun yoktu elbet ama aile olarak psikolojimiz mahvolmustu... birgun aksam ustu dr a gittim aglayarak durumu anlattim.. sorun olmadigindan ve arada düşüklerim oldugundan tedavi vermedi drlar... en son adam vicdana geldi ve direkt tup bebege başladık ...ilk denememde hamile kaldim şükür ... simdi hepsi geçti darisi başına ... hepsi gececek emin ol zehir etme hayati ne kendine ne ailene...ben yaptim sen yapma allah yardimcin olsun en hayirli zamanda en hayirli evlatlar versin inşallah....

Arkadaşlar bana da dua edin nolur.benimde ilk kızım hemen oldu ama 11 yaşına geldi.12 ye girecek 2. olmadı. Kızım okadar kardeş istediki anlatamadık derdimizi yıllardır.yeni yeni anlıyor olmadığını.bir tüp bebek başarısız oldu.bir kızımdan önce birde sonra iki düşük var.ama her şey normaldi sebeb yoktu.en sonunda eşimde translokasyon olduğu anlaşıldı.pgt yle tüp bebek denememiz gerekiyomuş.6 embriyodan ikisi 5. Güne gitti onlardan da bir tanesi normal çıktı.önümüzdeki hafta transfer olacam.bu son şansım maddi manevi.ne olur dua edin.rabbim tüm istenleyere versin içlerinde de bana inşallah..

Bugün bende gittim profesöre. 3 yıl oldu bizimde ve hiçbir problem yok artık tup bebeğe git dedi ama hiç cesaretin yok çok korkuyorum elimde değil

Bugün bende gittim profesöre. 3 yıl oldu bizimde ve hiçbir problem yok artık tup bebeğe git dedi ama hiç cesaretin yok çok korkuyorum elimde değil
Zor bir surec ama korkulacak hic birsey yok sartlama kendini simdiden strese girme... :) "moral herseyden önemli" benim dr um böyle söylemişti ... bende korkarak gittim ama hep bebegimi alip gelecegim diye baktim olaya veee hoc arastirma yapmadim böylesi daha rahat olacaktı ... hakkinda hayirlisi olsun

İnşallah. . Rabbim Hayırlısı ni versin

Kızlarrrrr kızim olacakmış Allahin izni ile darisi tüm bekleyen isteyen dileyen herkese herkese inşallah
Yaaa Can'ım
Benim Nasıl sevindim anlatamam ikisini de tadacaksın sende benim
Gibi şükürler olsun
bak bastan okudun mu bilmiyorum
Ama inan hepimiz geçtim bu yoldanben simdi uc bucuk senenin hasreti perşembe günü kızıma kavusucAm insaallah bekleyen herkese dualar
Edicem bizi ancak biz anlarız NE agladık ne sevinçler yasadık su post altında er yada gec Rabb'im
Güldürüyor
Yüzümüzü pozitif ol hep
Hayrilisini iste .. Dualarim seninle

Can'larım
Nasilsiniz iyisiniz insaallah bu post altında ne Mutlu ve acı günlerimizi yaşadıklarımızı paylaştık simdi nasipse persembe günü benim 3. Bucuk
Yıllık hasretim de bitecek minik kızım iicn doktorun dogumu başlatacak insaallah 40. Haftam bugun doldu 3 cm
açıklığım da var sancılarım da düzensiz ama
Baslamis Pers suni sancı verecek oglumda da boyle planlı normal dogum olmustu
Buda abisinin izinden gidiyor dualarınızı esirgemeyin benden sagsalim kavusalim nazli kızımla yılların hasreti var Hepinizi opuyorum insaallah hersey yolunda gider ve sizlere mis kokulum
Kucağımda da mesajlar
Yazarım ..

Yaaaaa şu msj larinizi okurken nasil mutlu oluyorum duygulanıyorum anlatamam neler paylaştik burada neler kaç kere vazgecip kaç kere sil bastan herseye yeniden baßladik sabrn sonu selamet işte şükürler olsun bizde 19 haftalik olduk minnak kizcemle Allahim ne kadar şukur etsem az bu gunlere inşallah Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkes hayirlisi ile bize yaşattiği mutlulugu yasatsin bu ara giremedim klube hiç gule gule büyüt bebegini arkadaşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…