- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi HurremSultan
-
sen kalbini ferah tut. bugunleri gosteren Rabbim cok büyüktür. bence hersey yolunda Allah'in izniyleKızlar ya çok gerildim yarın için sanki birşeyler ters gidecek gibi geliyorlütfen bu geceki dualarınıza ekleyin bizi Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah
aa ne guzel bak. doktorun rahatlatmis seni.herkesde belirti olmuyor demekki. :)Kızlar,
Geldim dr dan çok şükür şimdilik her şey yolunda çok küçük bir kese gördük, bugün 5+0 oldu. Kan değeri 1200 civarı olmalı ben görememeyi bile düşünüyordum dedi dr. Bir sıkıntı yok şimdilik ama çok gerildim, heyecan yaptım gidene kadar elim ayağım titredi resmen bir daha ki kontrol Pazartesi akşam onda da kesenin gelişimine bakacak, bu kontrol sadece dış gebelik riskine karşı dedi. Belirtin olmayabilir dedi, takılma daha geç başlayacak olabilir. Belirti ile gelişimin bir ilgisi yokmuş hoş siz söylediniz hep bende biliyorum ama elde değil işte insan şaşırıyor. Öncekiler de olup şimdi olmayınca, artık nasip inşallah Pazartesi gelişmiş olur kese ne diyeyim. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yine de HCG bakalım içimiz rahat olsun dedi. Kan sonucu akşam üstü çıkacak yazarın size...İlaçlara devam Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah hayırlısını nasip etsin...
CNm benim Allah razı olsun bende hep ediyirm kızlar nicklerinizle hemdeEnfal97 - dilfeza Canlarım, inanın her gün Yasin ve bir kaç duam var ettiğim inanın sizleri de hep dualarım da geçiriyorum. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah, Sınavımız bitmiştir. Şimdi de kan sonucunu stres yaptım, ya bu sefer zor olacak gibi böyle hep gergin hep stresli, kalbini görsem biraz rahatlayacağım inşallah, sanki o kısım sınır gibi benim için, Rabbim bu sefer tamamlamayı nasip etsin...
Canım çok sevindim. Bu sefer olacak Allah'ın izniyle. Gergin olmanı anlıyorum ama bir düşünsene, insanın başına aynı talihsizlik üstüste kaç kere gelebilirki. İstatiksel düşündüğünde bile nerdeyse imkansız. Kendini rahat bırak ve artık hamileliğin tadını çıkarKızlar kan sonucum da çıkmış 2600 olmuş. Rabbime bin şükürNeredeyse 2.5 kat artmış. Dr 1200 olur diyordu. Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah darısı kalp atışının başına İnşallah onu da sorunsuz atlatırım. Rabbim tez vakitte saatte bekleyen, isteyen sizlere de nasip etsin inşallah...
Can'ım tek kese görüldü Dr zaten daha belli olmaz erken dedi bakalım hayırlısı olur inşallah. Allah tamamına erdirsinCNm benim Allah razı olsun bende hep ediyirm kızlar nicklerinizle hemdeOhh deger super ikiz mı yoksa
İnşallah Can'ım kalbini görmeden emin olamıyor insan tecrübeler insanın yakasını bırakmıyor hiç inşallah sadece talihsizliktir ve bir daha olmaz inşallah Can'ım Rabbim ol desin yeter. Bu arada gecen Veson a yazmıştın Drum bana iki ay demişti kürtaj sonrası ama görüştüğüm bir peritinoloji uzmanı var Prof. O kürtaj sonrası regl ol sonra korunma 10 haftalıktan küçük gebelikte gerek yok demişti zaten vücut hazır olmadan kalamıyor insan...İnşallah ben kapıyı açarım sizde hızla geleceksiniz peşimdenCanım çok sevindim. Bu sefer olacak Allah'ın izniyle. Gergin olmanı anlıyorum ama bir düşünsene, insanın başına aynı talihsizlik üstüste kaç kere gelebilirki. İstatiksel düşündüğünde bile nerdeyse imkansız. Kendini rahat bırak ve artık hamileliğin tadını çıkar
Amin Can'ım benim Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah.Bana da sağlıkla tamamlamak ve kucağıma almak nasip olsun inşallahOhh maşallah maşallah hürremcim Allah tamamına erdirsin inşallah bizede bol bol dua et olurmu çok sevindim inan Allaha emanet olun
İnşallah. Bende reglden sonra korunmayı düşünmüyorum. Ancak iki sene hamile kalamayan ben hemen hamile kalabilir miyim bilemiyorum. Yaşım 38. Beklemek için çok da fazla vaktim kalmadıİnşallah Can'ım kalbini görmeden emin olamıyor insan tecrübeler insanın yakasını bırakmıyor hiç inşallah sadece talihsizliktir ve bir daha olmaz inşallah Can'ım Rabbim ol desin yeter. Bu arada gecen Veson a yazmıştın Drum bana iki ay demişti kürtaj sonrası ama görüştüğüm bir peritinoloji uzmanı var Prof. O kürtaj sonrası regl ol sonra korunma 10 haftalıktan küçük gebelikte gerek yok demişti zaten vücut hazır olmadan kalamıyor insan...İnşallah ben kapıyı açarım sizde hızla geleceksiniz peşimden
oyy masallah, darisi kucagina almayaKızlar kan sonucum da çıkmış 2600 olmuş. Rabbime bin şükürNeredeyse 2.5 kat artmış. Dr 1200 olur diyordu. Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah darısı kalp atışının başına İnşallah onu da sorunsuz atlatırım. Rabbim tez vakitte saatte bekleyen, isteyen sizlere de nasip etsin inşallah...
Bence de korunma birde daha hızlı sonuç için yardım mı alsan acaba? İlaç - iğne gibi ? Belki tam gelişmeden çatlıyordur yumurtalar, ya da sıkı bir takip ettir 1 ay derim. >Canım kürtaj / düşük sonrası hamilelik kolay olur derler inşallah çabucak kalırsın canım benim...İnşallah. Bende reglden sonra korunmayı düşünmüyorum. Ancak iki sene hamile kalamayan ben hemen hamile kalabilir miyim bilemiyorum. Yaşım 38. Beklemek için çok da fazla vaktim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?