- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.821
Can'ım ismi Lina çok minnoş hanımCanım benimmm gözün aydın Masallah guzel kızına adını NE koydunuz ? :) Ayy darısı bize ins kızlar umudumsubuz benim de bugun yarin adet günlerim bakalım neler olacak bu gece kahve rengi akıntı geldi adet oldum sandım ama sabaha temizdi ya sokulemedi yada acabaaa diyirum ama çokta ümitlenmek istemiyorum
Leyla cnm cok uzuldum rabbin ins tekrardan yüzünu hepbirlite yüzümüzü güldürsün
Can'ım çok şükür iyiyim ben ve oğlum doğuma yaklaşık iki ay kaldı.. Yarın doktor kontrolümüz var... Yavaştan birşeyler almaya başladık artık abisi çok hevesli aldıklarımızla günlerce sıkılmadan oynuyor... Sonra yıkanıp ütülenmesi var.. Rabbim te vakitte sana da mucizeni göndersin inşaallah.. İnan etiketlediğini görünce inşallah bir müjdedir dedim açarken yazını.. Ben inanıyorum çok az kaldı hürremin dediği gibi asla vazgeçme olur mu
Ayy kuzum benim ya
Bende msjlarınız8 okudukca çok mutlu oldum inşallah birgün bende hamileyim diye yazarım elbet ne güzel bu günlerinizin tadını çıkarın hayırlısı ile al kuzucuğunu kucağına insallah...Can'ım çok şükür iyiyim ben ve oğlum doğuma yaklaşık iki ay kaldı.. Yarın doktor kontrolümüz var... Yavaştan birşeyler almaya başladık artık abisi çok hevesli aldıklarımızla günlerce sıkılmadan oynuyor... Sonra yıkanıp ütülenmesi var.. Rabbim te vakitte sana da mucizeni göndersin inşaallah.. İnan etiketlediğini görünce inşallah bir müjdedir dedim açarken yazını.. Ben inanıyorum çok az kaldı hürremin dediği gibi asla vazgeçme olur mu
Bencede hemen ardına üçüncüyü düşün derim hayırlısı ile boşver pasaklı kalsın evin elbet temizlenir insallah bende hamile kalırımda tek evim pasaklı kalır bende seni seviyorum arkadaşım hayırlı doğumların olsun inşallah tabi benide unutmayın doğum yapınca yazınAyy kuzum benim yaEnfal97 dediği gibi bende müjde vericeksin sandim nasıl sevindim bi an: ) Rabbim en kisa zamanda senden güzel haberler duymayi nasip etsin inşallah. Bize gelincede benim yaklaşık 4 veya 5 hafta gibi bi sürem kaldı daha tarih belirlemedi Dr ama iyice ağırlaştım tembel Pasaklı bişey oldum paso yatıyorum henüz hiç bi hazırlık yapmadım kıyafetler yıkanıp utulenicek ev temizlenicek dip bucak ama nerdeeeeee kim yapıcak benim oglusumda teyzesi bu sene okula başlıyor iki heyecan birden yaşıyo hem okulun hevesi hemde kardeşi için sabirsizlaniyo ama bişey söyliyim oglum daha kız kardeşi gelmeden 3 . Nün erkek olmasını hayal ediyo kendine ne alsa anne bunuda kız kardeşimden sonra erkek kardeşim olucak ya ona alıyorum diyo işte böyle canım dualarimiz hep seninle unutma olurmu seviyorum seni
Dün aklımdaydın Can'ım nasılsın? Nasıl gidiyor az kaldı inşallah güzel telaşlar bunlar ? Nasıl geçti kontrol? Biz iyiyiz evde minnoş hanıma deli olan 3 kişi var. Çoook şımarık olacak belli gece uykuları çok kötü değil şimdilik ama gündüz pek uyumuyor kucakta olmak istiyor. Zaten oyuncak Bebek gibi oldu bana :) bütün gün kucağımda üstünü değiştirip duruyorum Nasıl özlemişim Rabbim bu yolda kimseleri oyalamasın inşallah çok zor isteyen herkesin muradını versin...Can'ım çok şükür iyiyim ben ve oğlum doğuma yaklaşık iki ay kaldı.. Yarın doktor kontrolümüz var... Yavaştan birşeyler almaya başladık artık abisi çok hevesli aldıklarımızla günlerce sıkılmadan oynuyor... Sonra yıkanıp ütülenmesi var.. Rabbim te vakitte sana da mucizeni göndersin inşaallah.. İnan etiketlediğini görünce inşallah bir müjdedir dedim açarken yazını.. Ben inanıyorum çok az kaldı hürremin dediği gibi asla vazgeçme olur mu
Az kalmış Can'ım benim 1 ay desen Zaman su gibi geçiyor herşey olur acele etme hastane çantasını yap yeter ben 35 de hastane çantasını yaptım geri kalan giysiler vs en son hafta yıkandı zaten hepsi bir gün sürüyor minik minik yıka ütüle bitti. Ev işiyle falan uğraşma olmazsa bir kadın al doğum öncesi tamam işte zorlama kendini yüzdün yüzdün sonuna geldin Allah korusun Can'ım ters birşey olmasın... Oğluna da başarılar dilerim okul yaşamında başlıyor her şey bir anda büyüyecek zaten okula başlayınca öpüyorum çokAyy kuzum benim yaEnfal97 dediği gibi bende müjde vericeksin sandim nasıl sevindim bi an: ) Rabbim en kisa zamanda senden güzel haberler duymayi nasip etsin inşallah. Bize gelincede benim yaklaşık 4 veya 5 hafta gibi bi sürem kaldı daha tarih belirlemedi Dr ama iyice ağırlaştım tembel Pasaklı bişey oldum paso yatıyorum henüz hiç bi hazırlık yapmadım kıyafetler yıkanıp utulenicek ev temizlenicek dip bucak ama nerdeeeeee kim yapıcak benim oglusumda teyzesi bu sene okula başlıyor iki heyecan birden yaşıyo hem okulun hevesi hemde kardeşi için sabirsizlaniyo ama bişey söyliyim oglum daha kız kardeşi gelmeden 3 . Nün erkek olmasını hayal ediyo kendine ne alsa anne bunuda kız kardeşimden sonra erkek kardeşim olucak ya ona alıyorum diyo işte böyle canım dualarimiz hep seninle unutma olurmu seviyorum seni
Güzel arkadasım inşallah buradan senin de müjdeli güzel haberlerini alacağız. En çok kendin İnan Can'ım benim inşallah Rabbim gönlünün muradını versinBende msjlarınız8 okudukca çok mutlu oldum inşallah birgün bende hamileyim diye yazarım elbet ne güzel bu günlerinizin tadını çıkarın hayırlısı ile al kuzucuğunu kucağına insallah...
Bencede hemen ardına üçüncüyü düşün derim hayırlısı ile boşver pasaklı kalsın evin elbet temizlenir insallah bende hamile kalırımda tek evim pasaklı kalır bende seni seviyorum arkadaşım hayırlı doğumların olsun inşallah tabi benide unutmayın doğum yapınca yazın
Az kalmış Can'ım benim 1 ay desen Zaman su gibi geçiyor herşey olur acele etme hastane çantasını yap yeter ben 35 de hastane çantasını yaptım geri kalan giysiler vs en son hafta yıkandı zaten hepsi bir gün sürüyor minik minik yıka ütüle bitti. Ev işiyle falan uğraşma olmazsa bir kadın al doğum öncesi tamam işte zorlama kendini yüzdün yüzdün sonuna geldin Allah korusun Can'ım ters birşey olmasın... Oğluna da başarılar dilerim okul yaşamında başlıyor her şey bir anda büyüyecek zaten okula başlayınca öpüyorum çok
Canım iyi geçti şükür kontrolümüz 1.250 gr olmuş minik adam oğlumda çok heyecanlı bekliyor sabırsızlıkla yaklaşık 8 hafta kaldı ama daha gün vermedi doktorumuz 3 ekimde yeniden kontrolümüz var... Yerim ben o minnoşu gülücüklere başlamıştır yavaş yavaş çok bekletti abisini nazlanacak biraz annesi varsın uyumasın sağlığı yerinde olsun da inan kendimi çok acemi hissediyorum şuan Bebek bir doğsun çalarım kapını... İşte böyle bizde haberler... Mis kokulunu öpüyorum..Dün aklımdaydın Can'ım nasılsın? Nasıl gidiyor az kaldı inşallah güzel telaşlar bunlar ? Nasıl geçti kontrol? Biz iyiyiz evde minnoş hanıma deli olan 3 kişi var. Çoook şımarık olacak belli gece uykuları çok kötü değil şimdilik ama gündüz pek uyumuyor kucakta olmak istiyor. Zaten oyuncak Bebek gibi oldu bana :) bütün gün kucağımda üstünü değiştirip duruyorum Nasıl özlemişim Rabbim bu yolda kimseleri oyalamasın inşallah çok zor isteyen herkesin muradını versin...
Amin arkadaşım amin oğlum okula başlıyor bu yıl iste okula alışma süreci bitsin bu defa istikrarlı bir şekilde tedaviye başlicam inşallah bırakmak yok bu kez artık tekrar anne olmak istiyorum emzirmek altını değiştirmek gazını çıkarmak ne bilim işte hepsini çok özledim sürekli rüyamda kız bebek emziriyorum yada kız bebek veriyorlar kucağıma hatırlıyormusun rüyamı anlatmıştım oğlum iki yıl var anne kardeşimin olmasına demişti sürekli o ses çınlıyor kulağımda Rabbim biran önce nasip eder inşallah öp küç hanımı yerime Allaha emanet olunGüzel arkadasım inşallah buradan senin de müjdeli güzel haberlerini alacağız. En çok kendin İnan Can'ım benim inşallah Rabbim gönlünün muradını versin
Anladım canım sen kendini zorlama o yüzden dedim, 1. Sınıf çok heyecanlı bir süreç Bebek'le biraz zor olacaktır. Ama Allah yardım eder merak etme. Bebeğin. Sakin uslu bir kız olur inşallah Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsinAynen canimmmm az kaldı ne biliyim sanki biraz dah bekleme geç olur gibime geliyo bir an önce hazırlıyor bitsin diyorum ama araya bayram girdiği için kendimi ev işine verdim yavaş yavaş yapıcam eşimin yardımıyla artık olduğu kadar bu senede kişa böyle giricem napiyim: ( kadın falan tutamaMAM bulunduğum ortamdaki insanlar biraz yadirgarlar bizde hamile olduk her işimizi kendimiz yaptık falan derler hiç ugrasamam: ( dediğin gibi yüzduk yüzük kuyruğuna geldik biraz daha dikkatli olmalıyım hayırlısı diyim. Oğluma gelince iyi dileklerin için teşekkür ederim kuzummm en az kızımın doğumu kadar heyecanlıyım oğlum için okula o gidicek ben kıpır kıpırm inşallah başarılı olur inşallah yeterince ilgilenebilirim hem yeni doğmuş bi bebek hemde okula yeni başlamış bi cocuk ikisinide çooook ilgiye ihtiyacı olucak Rabbim yardımcımız olsun. Kendine cok iyi bak minik meleginide öp benim için seviyorum seni .
Maşallah küçük kuzuya daha gün için erken tabi son 2-3 hafta kala söylüyorlar. Öyle uykularına çok takılmıyorum eşim çok yardımcı oluyor Bebek konusunda o yüzden biraz rahatım galiba Bebek gelince hiç acemilik kalmayacak merak etme tam tersi ilk bebeğine göre çok daha iyi olacaksın bakım konusunda ikinciler daha rahat daha tecrübeli büyüyor. Sezeryan sonrası icin PCA diye bir alet var ağrı giderici pompa ilk gün ameliyat sonrası takılıyor ben onu kullandım ilk günüm o yüzden çok iyi geçti eğer doğum yapacağın hastane de varsa şiddetle öneririm ikinci gün biraz daha iyi oluyorsun zaten bir de hemen 4-5 adet kuru kayısı tüketmeye başla ameliyat sonrasında en azından WC sorunu olmuyor o Zaman aklıma gelenler bunlar Can'ımCanım iyi geçti şükür kontrolümüz 1.250 gr olmuş minik adam oğlumda çok heyecanlı bekliyor sabırsızlıkla yaklaşık 8 hafta kaldı ama daha gün vermedi doktorumuz 3 ekimde yeniden kontrolümüz var... Yerim ben o minnoşu gülücüklere başlamıştır yavaş yavaş çok bekletti abisini nazlanacak biraz annesi varsın uyumasın sağlığı yerinde olsun da inan kendimi çok acemi hissediyorum şuan Bebek bir doğsun çalarım kapını... İşte böyle bizde haberler... Mis kokulunu öpüyorum..
Evet o rüyanı hatırlıyorum geçen yılki kaybımı öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm. Bilmiyorum size yazdım mı o Zaman Kocaman bir karınla kendi Dr uma değilde eski Dr uma gidiyordum son haftalarda bebeğe bakıp bu çok güzel bir kız Bebek çok da sağlıklı ama daha Zaman'ı var gelmesine diyordu bebeği ultrason da inceliyordu boyunu kilosunu herşeyini o Zaman diyorum ki ama Dr hanım ben son haftalardayım Nasıl daha var diyorsunuz ? Dr da Zaman'ı daha gelmemiş diyordu sonra uyandım o hafta bebeğin kalbinin atmadığını öğrenmiştim. Sonra kızıma hamileyken 37. Hafta da bu durumu yaşadım kendi Dr um tatile gitti eski Dr uma gittim rapor almak için o rüya da gördüğüm ne varsa yaşadım. Neredeyse aynı cümleler tam 1 yıl sonra hatta Dr a da söyledim ben bu anı daha önce rüyamda yaşadım diye o yüzden Rabbim en doğru Zaman da gönderecektir meleğini çok güzel tedavini ihmal etme elbet meleğin gelir. Şimdiden oğluna da hayırlı olsun Allah başarılı bir okul hayatı nasip etsin çok güzel heyecanlar 1. Sınıf :) Rabbim zihin açıklığı versinAmin arkadaşım amin oğlum okula başlıyor bu yıl iste okula alışma süreci bitsin bu defa istikrarlı bir şekilde tedaviye başlicam inşallah bırakmak yok bu kez artık tekrar anne olmak istiyorum emzirmek altını değiştirmek gazını çıkarmak ne bilim işte hepsini çok özledim sürekli rüyamda kız bebek emziriyorum yada kız bebek veriyorlar kucağıma hatırlıyormusun rüyamı anlatmıştım oğlum iki yıl var anne kardeşimin olmasına demişti sürekli o ses çınlıyor kulağımda Rabbim biran önce nasip eder inşallah öp küç hanımı yerime Allaha emanet olun
Hiç duymamıştım söylediğini Can'ım araştırayım.. Birde kayısı işini dediğin gibi başlayayım aslında benim korkulu rüyam göğüs ucu yaraları inşaallah bu sefer olmaz kreme erken başlamak gerekiyormuş ama benim şimdiden acıyor.. Rabbim sağlık versin kuzulara da bizlere de herşey olur gider..Maşallah küçük kuzuya daha gün için erken tabi son 2-3 hafta kala söylüyorlar. Öyle uykularına çok takılmıyorum eşim çok yardımcı oluyor Bebek konusunda o yüzden biraz rahatım galiba Bebek gelince hiç acemilik kalmayacak merak etme tam tersi ilk bebeğine göre çok daha iyi olacaksın bakım konusunda ikinciler daha rahat daha tecrübeli büyüyor. Sezeryan sonrası icin PCA diye bir alet var ağrı giderici pompa ilk gün ameliyat sonrası takılıyor ben onu kullandım ilk günüm o yüzden çok iyi geçti eğer doğum yapacağın hastane de varsa şiddetle öneririm ikinci gün biraz daha iyi oluyorsun zaten bir de hemen 4-5 adet kuru kayısı tüketmeye başla ameliyat sonrasında en azından WC sorunu olmuyor o Zaman aklıma gelenler bunlar Can'ım
Tüylerim diken diken oldu okurken msjnı inşallah canm benim rüyamda gerçeğe dönüşür hayırlısı ile teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol canmmmmEvet o rüyanı hatırlıyorum geçen yılki kaybımı öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm. Bilmiyorum size yazdım mı o Zaman Kocaman bir karınla kendi Dr uma değilde eski Dr uma gidiyordum son haftalarda bebeğe bakıp bu çok güzel bir kız Bebek çok da sağlıklı ama daha Zaman'ı var gelmesine diyordu bebeği ultrason da inceliyordu boyunu kilosunu herşeyini o Zaman diyorum ki ama Dr hanım ben son haftalardayım Nasıl daha var diyorsunuz ? Dr da Zaman'ı daha gelmemiş diyordu sonra uyandım o hafta bebeğin kalbinin atmadığını öğrenmiştim. Sonra kızıma hamileyken 37. Hafta da bu durumu yaşadım kendi Dr um tatile gitti eski Dr uma gittim rapor almak için o rüya da gördüğüm ne varsa yaşadım. Neredeyse aynı cümleler tam 1 yıl sonra hatta Dr a da söyledim ben bu anı daha önce rüyamda yaşadım diye o yüzden Rabbim en doğru Zaman da gönderecektir meleğini çok güzel tedavini ihmal etme elbet meleğin gelir. Şimdiden oğluna da hayırlı olsun Allah başarılı bir okul hayatı nasip etsin çok güzel heyecanlar 1. Sınıf :) Rabbim zihin açıklığı versin
Can'ım ben çok faydasını gördüm baştan etkilenmiyor gibi geliyo ama o aleti çıkardıklarında anlıyorsun Nasıl rahat ettiğini o yüzden çok faydalı kayısıyı doğum yaptığın gün yesen bile yeter bende göğüs yarasından çok korkuyordum ama çok şükür olmadı bu sefer acıdı tabii ama çok şükür yara olmadı inşallah senin de olmaz. Aynen hızla geçiyor herşey insan hiç iyleşemeyeceğini sanıyor ama herşey geçiyor işte yeterki sağlıklı olsunlar evlatlarımız önemli olan o , bizim ilk Bayram'ımız bu bayram ya insan Neler yaşıyor işte geçen yıl kurban Bayram'ında öyle buruktum ki içim sızlıyordu hamileliğimi oğluma söyleyecektim nasip olmamıştı bayram sabahı gözlerimde yaşlarla uyanmıştın bu yıl Rabbimin mucizesiyle bayram tam bayram olacak Allah'ın izniyle şimdiden bayramını kutluyorum Can'ım...Hiç duymamıştım söylediğini Can'ım araştırayım.. Birde kayısı işini dediğin gibi başlayayım aslında benim korkulu rüyam göğüs ucu yaraları inşaallah bu sefer olmaz kreme erken başlamak gerekiyormuş ama benim şimdiden acıyor.. Rabbim sağlık versin kuzulara da bizlere de herşey olur gider..
Herkese burdan tek tavsiyem var asla vaçgeçmeyin.. Elbet duaların karşılığını verecektir rabbim..
Sorma arkadaşım o rüyayı yaşadığımda öyle garip oldum ki bu Rabbimin mucizesi değil de nedir ? Allahım şu mübarek günlerde sizlere de nasip etsin inşallah Can'ım benim...iyi Bayram'larTüylerim diken diken oldu okurken msjnı inşallah canm benim rüyamda gerçeğe dönüşür hayırlısı ile teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol canmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?