- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.781
Tebrik ederim canım Rabbim İslam a bağışlasın darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallahCan'ım çok şükür doğdu meleğimiz Çok tatlı Minnak bir kız Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala hastanedeyiz detayları sonra yazarım
Can'ım sağol inan hepinize dua ettim Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin inşallah burada yaşadıklarımızı biz biliyoruz ve ben yeniden anne olacağınıza inanıyorum Can'ımTebrik ederim canım. İnan çok duygulandım. Allah analı babalı sağlıcakla büyütün prensesi
Sağol Can'ım benim Rabbim tez vakitte tez saatte size de nasip etsin Can'ım hepinize dua ettim inan inşallah Rabbim size de ikinci kez anneliği Nasip etsinTebrik ederim canım Rabbim İslam a bağışlasın darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah
Can'ım benim çok çok şükür ikinizde sağlıklısınız detayları bekliyorum cennet kokulunu öpüyorum.. Rabbim bizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin amiiinSağol Can'ım benim Rabbim tez vakitte tez saatte size de nasip etsin Can'ım hepinize dua ettim inan inşallah Rabbim size de ikinci kez anneliği Nasip etsin
Canim masallahCan'ım çok şükür doğdu meleğimiz Çok tatlı Minnak bir kız Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala hastanedeyiz detayları sonra yazarım
Çok şeker Minnak inşallah sizde tadacaksınız bu duyguyu. Nasıl özlemişiz evde bebişi :) tüm zorluklarına rağmen çok güzel çok :)Can'ım benim çok çok şükür ikinizde sağlıklısınız detayları bekliyorum cennet kokulunu öpüyorum.. Rabbim bizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin amiiin
Amin Can'ım sağolCanim masallahgözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı, sağlıklı ,imanlı, huzurlu ve güzel uzun ömrü olsun meleginin sizle beraber insallah Rabbim bu mutluluğu isteyen bekleyen herkese nasip etsin içinde de bana
Gözlerim doldu okurken hasretimi hissettim bian ne olur Allahım bizde tekrar tekrar nasip etsin nasıl ihtiyacım var bi bebişe anlatamam güle güle büyüt canmmm sütün içinde hummana die bisey var onu kullan eczanelerde satılıyor gerçekten çok etkisi var doya doya emzir ve üçüncü için hiccc bekleme oğlun nasıl mutludur şimdi yaaa kuzum öp cennet kokuluyu bizim için bol bol dua et banadaÇok şeker Minnak inşallah sizde tadacaksınız bu duyguyu. Nasıl özlemişiz evde bebişi :) tüm zorluklarına rağmen çok güzel çok :)
Doğum tarihimiz belli olduğu için pazar biraz gergin ve heyecanlı geçti. Oğlum ben eşim neredeyse hiç uyumadık. Pazartesi sabahtan gittik hastaneye yatış işlemleri vs sonrası odamıza gittik. beni 11.06 da kuzumun sesi çıktı incecik narin bir kız sesi 3,5 kg ve 52 cm doğdu. sonrasında 1 saate yakın benim işlemler sürdü dikiş vs ama çok zordu. Epey hissettim ağrı sızıhala daha oğlumun sezeryanına göre daha fazla zorlanıyorum çok Ağrı'm oldu bu sefer ama değer Prenses için. Sütüm henüz çok az mama takviyesi veriyoruz inşallah artar bir an önce insan hiç istemiyor mama vermek ama yapacak birşey yok tabii yeterki sağlıklı olsun. Doğum anında hepiniz için dua ettim. Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı tüm hamilelik bekleyenlere da müjdelerini Gönül'lerinin muradını nasip etsin...biz muradımıza erdik bin şükür...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
ay hayal gibi gerçekten bir zamanlar ne kadar ümitsizdik gözyaşları döküyorduk çok şükür bu günleri görmek nasip oldu... anne olmak yeniden yıllar sonra ne kadar güzel bir duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... olsun arkadaşım gerekiyorsa ver mama hiçbirşeyi dert etme tadını çıkar anneliğin.. elhamdülillah...abiyi çok çok öpüyorum tebrik ediyorum onların duaları sayesinde oldu herşey.. dikkat et kendine sık sık banyo yap süt üretimine faydası oluyormuş... birde bol su.. arada da bize yaz unutma bizi özlerim bak gelişmeleri yaz... maşallah meleğimize... teyzeleri öpsün onu... tavsiyeliirini yaz bizede ben unuttum çoğu şeyi arada hatırlat...Çok şeker Minnak inşallah sizde tadacaksınız bu duyguyu. Nasıl özlemişiz evde bebişi :) tüm zorluklarına rağmen çok güzel çok :)
Doğum tarihimiz belli olduğu için pazar biraz gergin ve heyecanlı geçti. Oğlum ben eşim neredeyse hiç uyumadık. Pazartesi sabahtan gittik hastaneye yatış işlemleri vs sonrası odamıza gittik. beni 11.06 da kuzumun sesi çıktı incecik narin bir kız sesi 3,5 kg ve 52 cm doğdu. sonrasında 1 saate yakın benim işlemler sürdü dikiş vs ama çok zordu. Epey hissettim ağrı sızıhala daha oğlumun sezeryanına göre daha fazla zorlanıyorum çok Ağrı'm oldu bu sefer ama değer Prenses için. Sütüm henüz çok az mama takviyesi veriyoruz inşallah artar bir an önce insan hiç istemiyor mama vermek ama yapacak birşey yok tabii yeterki sağlıklı olsun. Doğum anında hepiniz için dua ettim. Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı tüm hamilelik bekleyenlere da müjdelerini Gönül'lerinin muradını nasip etsin...biz muradımıza erdik bin şükür...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Can'ım benim inanki dua ettim. Rabbim kabul eder inşallah süt artırıcı ürünler deniyoruz hergün biraz daha iyi oluyor çok şükür. Bebek için umudunu kaybetme yeterki elbet gelecek bebişin geçen yıl kaybettiğim bebeğin kalbi atmadığı haberini aldığım gün 1 yıl sonra meleğim doğdu. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Tez vakitte saatte bekleyen isteyen kim varsa nasip etsin inşallah Can'ımGözlerim doldu okurken hasretimi hissettim bian ne olur Allahım bizde tekrar tekrar nasip etsin nasıl ihtiyacım var bi bebişe anlatamam güle güle büyüt canmmm sütün içinde hummana die bisey var onu kullan eczanelerde satılıyor gerçekten çok etkisi var doya doya emzir ve üçüncü için hiccc bekleme oğlun nasıl mutludur şimdi yaaa kuzum öp cennet kokuluyu bizim için bol bol dua et banada
Aynen arkadasım hayal gibi geçen yıl ki kaybımın aynı döneminde belki aynı gününde geldi bebeğim. Herşeyin bir zamanı varmış demek ki diyor insan o günleri de yaşamamız gerekliymiş belki deay hayal gibi gerçekten bir zamanlar ne kadar ümitsizdik gözyaşları döküyorduk çok şükür bu günleri görmek nasip oldu... anne olmak yeniden yıllar sonra ne kadar güzel bir duygu rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... olsun arkadaşım gerekiyorsa ver mama hiçbirşeyi dert etme tadını çıkar anneliğin.. elhamdülillah...abiyi çok çok öpüyorum tebrik ediyorum onların duaları sayesinde oldu herşey.. dikkat et kendine sık sık banyo yap süt üretimine faydası oluyormuş... birde bol su.. arada da bize yaz unutma bizi özlerim bak gelişmeleri yaz... maşallah meleğimize... teyzeleri öpsün onu... tavsiyeliirini yaz bizede ben unuttum çoğu şeyi arada hatırlat...
Şükür canım iyiyim bende dün günü birlik şehirdışına gittik geldik düğün için ama sabaha kadar uyuyamadım bacağıma kramp girdi sürekli hala acıyor bacaklarım gece biraz endişelendim kitlendi resmen pazartesi kontrole gideyim diyorum şuan bile acıyor basarken.. 25. Hafta bitti bu gün son ay hazırlıkla geçer işte inşaallah sağlıkla kavuşuruz biz de senin gibi..Aynen arkadasım hayal gibi geçen yıl ki kaybımın aynı döneminde belki aynı gününde geldi bebeğim. Herşeyin bir zamanı varmış demek ki diyor insan o günleri de yaşamamız gerekliymiş belki deçok şükür Rabbime ben muradıma erdim inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız bol su içiyorum şimdilik birbirimize doymaya çalışıyoruz kızımla çok başkaymış gerçekten Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah insan yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri böyle şimdilik Can'ım sen nasılsın ? Kontroller Nasıl gidiyor ? Ben mümkün mertebe gelirim Buraları bırakmam moral en büyük ilaç oldu bana
Ah Can'ım ya kramplar fenaŞükür canım iyiyim bende dün günü birlik şehirdışına gittik geldik düğün için ama sabaha kadar uyuyamadım bacağıma kramp girdi sürekli hala acıyor bacaklarım gece biraz endişelendim kitlendi resmen pazartesi kontrole gideyim diyorum şuan bile acıyor basarken.. 25. Hafta bitti bu gün son ay hazırlıkla geçer işte inşaallah sağlıkla kavuşuruz biz de senin gibi..
Oğlumda o kramplar çok olurdu bende. Sakatlardı resmen. Bir kaç gün aksayarak gezerdim. Düzenli olarak muz ye Enfal. Krampları azaltıyor.Şükür canım iyiyim bende dün günü birlik şehirdışına gittik geldik düğün için ama sabaha kadar uyuyamadım bacağıma kramp girdi sürekli hala acıyor bacaklarım gece biraz endişelendim kitlendi resmen pazartesi kontrole gideyim diyorum şuan bile acıyor basarken.. 25. Hafta bitti bu gün son ay hazırlıkla geçer işte inşaallah sağlıkla kavuşuruz biz de senin gibi..
Ah güzelim ya inan çok kötü oldum yazdıklarını okurken.. Bahsettiğin rahatsızlığı bilmiyorum ama inan düşmesinde mutlaka rabbimin bildiği bişey vardır.. Eltine kırılma o bence seni kasdetmemiştir çünkü sen hamile şaşabiliyorsun ama düşük yapıyorsun o an için aklına o kadın gelmiştir onu söylemiştir.. İnan bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz bende üç yıl da çok fazla karşılaştım.. Cennetteki Melek'lerinin hürmetine rabbim göndersin biran önce inşaallah seninde meleğini.. İnan bazen şikayet ederken utanıyorum kendimden sen bu Bebek için ne kadar bekledin şimdi şikayet mi ediyorsun diyorum.. Birde adaklarım vardı sende sene istersen iki tane kurban adamıştım birini kestik diğerini doğumda kesip dağıtıcaz.. Oruç da adayabilirsin.. Dualarımdasın tavsiyelerin için teşekkür ediyorum ayrıcaBebek özlemim o kadar doruk noktada ki anlatamam. Tüm arkadaşlarımın bebekleri var. Onları her gördüğümde kendi çocuğum gibi ilgilenip seviyorum. Annelerini emerken onları izliyorum. Allahın bir lütfu emzirmek.
Eltiminde birbuçuk yıl arayla iki tane bebeği oldu. Temmuz başında hep beraber memleketteydik. Ufak olan bebekle çok ilgilendim. Genel olarak sakin bir bebek. Ama çocuk sıçramaya, acı acı ağlamaya başlayınca "Bebeğe nazar demiş olabilir, okutalım" dedim. Okuttuk. Okuttuğumuz kadın nazar olmuş deyince eltim, " Geçen gördüğümüz kadının nazarı değdi. Onun ikinci çocuğu olmuyormuş" deyince ne olduğumu bilemedim. Patavatsızlıkmı yaptı bilemiyorum. Ama kendimi çok kötü hissettim. Daha yeni iki kez üstüste bebek kaybetmişim. Acım daha çok tazeyken ettiği laf içime taş gibi oturdu. Kendiside dört beş bebek kaybetti üstüste. Ondan sonra oldu çocukları.
Allaha Şükür kendi arkadaşlarımdan böyle tepkiler görmedim. Hepsinin bebeği kucağımda. Bebeler beni çok seviyor. Beni görünce hepsi şebek şebek gülmeye başlıyor. Nazar değse onlara da değerdi.
Bunun dışında bebek özlemim çok yoğun ama kendimle ilgili ümidim kırıldı artık. Karnımda ölen bebeğimde trizomi 22 çıkınca doktor genetik danışmanlığına yönlendirdi. Ama eşim pek oralı değil. Benimde ümidim kırıldı artık. Sadece Rabbimden bir mucize bekliyorum artık.
Bu arada ölen bebeğim kızmış
Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten. Çok teşekkür ediyorum. Adak adamayı düşüneceğim. Rabbim sağlıcakla meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallahAh güzelim ya inan çok kötü oldum yazdıklarını okurken.. Bahsettiğin rahatsızlığı bilmiyorum ama inan düşmesinde mutlaka rabbimin bildiği bişey vardır.. Eltine kırılma o bence seni kasdetmemiştir çünkü sen hamile şaşabiliyorsun ama düşük yapıyorsun o an için aklına o kadın gelmiştir onu söylemiştir.. İnan bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz bende üç yıl da çok fazla karşılaştım.. Cennetteki Melek'lerinin hürmetine rabbim göndersin biran önce inşaallah seninde meleğini.. İnan bazen şikayet ederken utanıyorum kendimden sen bu Bebek için ne kadar bekledin şimdi şikayet mi ediyorsun diyorum.. Birde adaklarım vardı sende sene istersen iki tane kurban adamıştım birini kestik diğerini doğumda kesip dağıtıcaz.. Oruç da adayabilirsin.. Dualarımdasın tavsiyelerin için teşekkür ediyorum ayrıca
Can'ım benim seni öyle iyi anlıyorum ki yaşadıklarımız hep aynı Rabbim yardım etsin inşallah sana ve tüm bekleyenlereBebek özlemim o kadar doruk noktada ki anlatamam. Tüm arkadaşlarımın bebekleri var. Onları her gördüğümde kendi çocuğum gibi ilgilenip seviyorum. Annelerini emerken onları izliyorum. Allahın bir lütfu emzirmek.
Eltiminde birbuçuk yıl arayla iki tane bebeği oldu. Temmuz başında hep beraber memleketteydik. Ufak olan bebekle çok ilgilendim. Genel olarak sakin bir bebek. Ama çocuk sıçramaya, acı acı ağlamaya başlayınca "Bebeğe nazar demiş olabilir, okutalım" dedim. Okuttuk. Okuttuğumuz kadın nazar olmuş deyince eltim, " Geçen gördüğümüz kadının nazarı değdi. Onun ikinci çocuğu olmuyormuş" deyince ne olduğumu bilemedim. Patavatsızlıkmı yaptı bilemiyorum. Ama kendimi çok kötü hissettim. Daha yeni iki kez üstüste bebek kaybetmişim. Acım daha çok tazeyken ettiği laf içime taş gibi oturdu. Kendiside dört beş bebek kaybetti üstüste. Ondan sonra oldu çocukları.
Allaha Şükür kendi arkadaşlarımdan böyle tepkiler görmedim. Hepsinin bebeği kucağımda. Bebeler beni çok seviyor. Beni görünce hepsi şebek şebek gülmeye başlıyor. Nazar değse onlara da değerdi.
Bunun dışında bebek özlemim çok yoğun ama kendimle ilgili ümidim kırıldı artık. Karnımda ölen bebeğimde trizomi 22 çıkınca doktor genetik danışmanlığına yönlendirdi. Ama eşim pek oralı değil. Benimde ümidim kırıldı artık. Sadece Rabbimden bir mucize bekliyorum artık.
Bu arada ölen bebeğim kızmış
Bebek özlemim o kadar doruk noktada ki anlatamam. Tüm arkadaşlarımın bebekleri var. Onları her gördüğümde kendi çocuğum gibi ilgilenip seviyorum. Annelerini emerken onları izliyorum. Allahın bir lütfu emzirmek.
Bu arada ölen bebeğim kızmış. Canmmm Rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah kimsenin bisey demesi gerekmiyoyki zaten her söylenen sözden bi pay kalıyor bizlere malesef en azından hamile kalabiliyorsun canm bende hicccc birşey yapmıyorum artk ne bitkisel nede tıppi tedavi oğlum 1 e başlicak bu yıl bizim için çok önemli ne yapalım belki bizim kaderimizde de bir çocuk vardır ama hep senin hamile haberini alıcam die açıyorum kulübü nedense hep içimdeki hisler bu yönde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?