kızlar ben çokkötüyüm yaaa
bu yazdıklarımı okur bana dönermisiniz bilmiyorum ama sizle paylaşmak istiyorum ,bunları ağlayarak yazıorum size
41 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var ve inanılmaz kardeş istiyor , 1 yıldır uğraşıyoruz ilk aşılam tuttu 7 haftalıkken kalbi durdu alındı , 2 aşılama daha atlattık olmadı , dr göre hiç bir sorun yok yaşın geç ve tüp bebek diyorlar , bunada çok imkan yok başka şehirlere gitmemeiz lazım bunun için , aldıgım her nefes dua ediyorum artık iş yerindede dogru duzgun verimli olamıyorum yaa allahın dilek kapısı şimdi açıksa diye her saniye dua etmekten beynim yandı ,
kocama 2 aydır keçiboynuzu kuru yapıyorum ben hayıt otu civan perçemi aslan pençesi kaynatıp içiyorum , ihlamur içemeyen ben neler neler yapıyorum ,
dün aşure gunu diye kızımla namazlar kıldık görmenız lazımdı o gözyaşlarını bulgur bulgur dökülüyor gözlerinden kardeş için dua ediyoruz ,
içimdede öyle güzel bir umut var ki bat a son gunler bugun ve yarın geçersa hamileyim diye test yapacam , 1 saat sonra bir bakıyorum ki leke gelmeye başladı , gördüğüm anda yere bayılmısım eşim yanımdaydı hemen tuttu beni başladım ağlamaya ,
çaresizim allahım lütfen beni affet bu kv yüzünden bir daha dogurmam dedim ne olur beni affet , kızım için sana yalvarıyorum
lütfen beni affet