İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Sorma canım öyle şirin oldu ki zorla sevdiriyor kendini minnoş agular çığlıklar gülücükler bol bol :) maşallah bir de şu iş meselesini halletsem daha iyi olacak inşallah sen doktordan sonra yaz mutlaka Can'ım
Yerim ben o minnoşu ya... allahım mucize ne kadar güzel bşr şey bu gün bende oğlumu gördüm minnak yanakları burnu rabbim ne kadar büyüksün dedim çok şükür... doktor Doğum tarihimi biraz daha ileri attı 21 kadım gibi dedi ama ben psikolojik olarak çok iyi olmadığımı söyleyince 16 kasımda olabilir dedi haftaya az çok karar veririz dedi şükür sancı felan da çıkmadı artık haftaya günümüzü almış oluruz... ama son günler çok zor hazırlıklar bar ama yapacak gücüm Yok hep yatmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.., iki hafta nasıl geçecek bakalım

Sağolun arkadaşlar.
HurremSultan HurremSultan prensesini mis kokulu koynundan öpüyorum.
Enfal97 Enfal97 Sağol canım. Duygusal olarak regl olduğum dönemde biraz örselendiğim doğrudur. Ama hep böyle değilim Allahtan. Hemen toparlanıyorum çok şükür. Hayatın içinde çok keyifli uğraşlarım var. Kendimce önem atfettiğim bir işim var. Oğlum var. Eşim var. Zevklerim var. Sorumluluklarım var. Çok şükür bu günüme... EnfalCim bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum. Herşey gönlünce olsun...

Canım buralardayım daha Doğum daha olmadı tahmini iki hafta var yarın netleşir herhalde heycan dorukta... bu arada bana özelden isminizi gönderin bende Doğuma giderken bir kağıda isimlerinizi yazıp özel dua etmek istiyorum
Ahhhh canımsın yaaa gözlerim doldu inan çok sağol Rabbim minnakına kavuştursun hayırlısı ile güzel kalpli arkadasım gönderirim tabi inşallah duan kabul olur inşallah...

ferb ferb , dilfeza dilfeza , Z zaynap , Veson Veson inanın dualarımdasınız inşallah sizlere de Rabbim yeniden anne olmayı nasip eder. Siz yeterki vazgeçmeyin Rabbim doğru zamanı bilir ve sizin için en hayırlı zamanda gelir melekleriniz :KK46:

Enfal97 Enfal97 canım nasılsın? İyice az kaldı hazırlıklar tamam mı? Dr tarih verdi mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK200:
:nazar:

Bize gelince iyiyiz minnoşla geçiyor tüm vaktim hiç işe dönmek istemiyorum ama az kaldı :KK43: henüz kim bakacak belli değil yasal iznimin bitmesine 2 hafta var ama biraz da ücretsiz almak istiyorum bakalım inşallah alabilirim Şubatta başlasam yeter Zaten 6 aylık olacak o zaman bakalım artık... bizimde hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Allah Razı olsun cnm dün histereskopi oldum yapışıklık vardı iki yerde düzeltme yaptı.gğzel geçti dedi 2ay korunma var.2. Regl da kontrol onega ve qenzim kullanıyorum şimdilik

Bebeğini çok bizim yerimize;)

Yerim ben o minnoşu ya... allahım mucize ne kadar güzel bşr şey bu gün bende oğlumu gördüm minnak yanakları burnu rabbim ne kadar büyüksün dedim çok şükür... doktor Doğum tarihimi biraz daha ileri attı 21 kadım gibi dedi ama ben psikolojik olarak çok iyi olmadığımı söyleyince 16 kasımda olabilir dedi haftaya az çok karar veririz dedi şükür sancı felan da çıkmadı artık haftaya günümüzü almış oluruz... ama son günler çok zor hazırlıklar bar ama yapacak gücüm Yok hep yatmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.., iki hafta nasıl geçecek bakalım
Can'ım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnan bu zorlukları unutuyor insan kucağına alınca hepsi geçiyor Dr una güven bebek için daha fazla içerde kalması iyiyse kalsın biraz daha evet son hafta çok zor ama şimdi karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum bazen sonra bakıyorum kızıma Rabb'ime şükür ediyorum binlerce kez Dr a gittikçe yaz. Merak ediyorum

Allah Razı olsun cnm dün histereskopi oldum yapışıklık vardı iki yerde düzeltme yaptı.gğzel geçti dedi 2ay korunma var.2. Regl da kontrol onega ve qenzim kullanıyorum şimdilik

Bebeğini çok bizim yerimize:KK66:
İnşallah iyi gelir bu işlem Can'ım geçen gün kızımın kontrolümden sonra kadın Doğum Dr uma uğradım. Minnoşu götürdüm. Ah sen bizi ne çok uğraştırdın dedi bir ara oda umutsuzluğa kapılmış bu da tutmasaydı tüp bebek dene diyecektim dedi. O yüzden Can'ım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah güzel haberler alacağız ben çok inanıyorum. Bir arkadasım var 3 tüp bebek 2 aşılama ve bir sürü kimyasal gebelik sonrası normal yoldan hamile kaldı hiç ummadığı anda ve hiç bir tedavi olmadan tutundu bebeği doğdu da yaşı bile geldi. İnşallah en doğru zamanda gelir bebeğin

Sağolun arkadaşlar.
HurremSultan HurremSultan prensesini mis kokulu koynundan öpüyorum.
Enfal97 Enfal97 Sağol canım. Duygusal olarak regl olduğum dönemde biraz örselendiğim doğrudur. Ama hep böyle değilim Allahtan. Hemen toparlanıyorum çok şükür. Hayatın içinde çok keyifli uğraşlarım var. Kendimce önem atfettiğim bir işim var. Oğlum var. Eşim var. Zevklerim var. Sorumluluklarım var. Çok şükür bu günüme... EnfalCim bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum. Herşey gönlünce olsun...
Can'ım süper sakın moralini bozma bizim sınavımız da bu olsun de Rabbim her kulunu sınarmış bizde bununla atlatırız inşallah. Oğlun için kardeşi için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız senden

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. ben de oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

ferb ferb , dilfeza dilfeza , Z zaynap , Veson Veson inanın dualarımdasınız inşallah sizlere de Rabbim yeniden anne olmayı nasip eder. Siz yeterki vazgeçmeyin Rabbim doğru zamanı bilir ve sizin için en hayırlı zamanda gelir melekleriniz :KK46:

Enfal97 Enfal97 canım nasılsın? İyice az kaldı hazırlıklar tamam mı? Dr tarih verdi mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK200:
:nazar:

Bize gelince iyiyiz minnoşla geçiyor tüm vaktim hiç işe dönmek istemiyorum ama az kaldı :KK43: henüz kim bakacak belli değil yasal iznimin bitmesine 2 hafta var ama biraz da ücretsiz almak istiyorum bakalım inşallah alabilirim Şubatta başlasam yeter Zaten 6 aylık olacak o zaman bakalım artık... bizimde hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Canım iyiyiz pek giremiyorum yoğunum ev is .. Ama hep aklımdasiniz ve tabiki hala umutla bekliyoruz en son Dr kasıma kadar doğal yoldan deneyin demişti cuma adet günüm ama olmadı sanki yine doğal yoldan Ümidim cok azaldı :( cok bekleyip sonra neden tedavi olmamışım diye pişman olmaktan korkuyorum ne yapsam kafam karmakarışık bir iki kez asilama mi denesem yada direk tup
Mu yapsam ona da cesaretim yok :( iki yıldır bekliyoruz hasretle esimde sorun olduğunu öğreneli bir yıl oldu degerleri normale dondu sayılır ama Nasip iste .. Masallah sana ve guzel kızına oyyy NE bal dimi Rabb'im uzun ömürler versin huzur dolu sağlıklı bir hayat versin .. allahım ne buyuk mucize o kadar cok ozledim ki surekli ruyaakrimda bebekler görüyorum kuzenlerimin bebekleri oluyor onlara hediyeler alırken acaba bende alacak miyim ikinci bir bebegim olacak mı diyorum gercekten cin uzun zmn oldu hic olmayacakmış gibi umutsuzluk oluyor bazen de tam tersi acaba hamilemiyim diyorum sonra yok yok olmaz olsa olurdu diyorum yanı tam hır muammayim su sıralar ..

Enfal97 Enfal97 cnm ne çabuk gecti Zaman dogum zmanaim gelmiş Masallah Yaa insaallah saglikla alırsin cmm kucağına yavrunu .. Adim ayse cnm özel dua istiyorim .. Benim kafam cok karışık iki sene oldu bir kere bile gebe kalmadim .. Bir yık olunca esimde sorun olduğunu öğrendik bir suru tedavi kur yine kalamadım NE yapsam artık tedaviye başlama vakti geldi mi asilama mi direk tup mu yapsam o kadar karışık Kı kafam anlatamam :(

Merhaba arkadaşlar bende ilk kızıma ilk ayda hamile kalmistim ama ikincisi çok bekletti korunmayı bıraktıktan bir yıl sonra hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı sonra yine bir yıldan fazla zaman geçti ve artık umudumu kaybedip rahim filmi cektircektim ki allahım mucizemi verdi demek istediğim stres yapmadigim aylarda hamile kaldım darısı isteyenlere

Merhaba arkadaslar Nasılsiniz ? :) ben bu ayda adet olunca iki seneyi bitirmiş olduk ve bir anda buyuk bir kararla aşılama düşünürken vazgeçtik Koşuyolu bahçeci umut Selen hanımda cumartesi günü tup tedavisine basladi sperm değerimize ve bir tane kendiginden olan oğlumuza bakarak uc seçenek sundu doğal yoldan da olabilir fkt uzun sure bekleyebilirsiniz belli olmaz yada asilama yüzde 15 ihtumal var Dedi yada yüzde 70 tup bebek Dedi sonuçlarımıza gore ve ben iki kere ilac yüklemesi yasamamak icin cunku aşılamada da tup ilaçlarını kullanıyormuş Selen Hnm tup olsun dedik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı NE olur bana dua edin iki yıllık bekleyişin ardından hayırlısı NE ise o olsun allahım hayırlı bir evlat versin tek istedigim o sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin biz tedaviye basladik insaallah kararımız doğrudur esimde bende bir yanımız Mutlu fkt bir yanımız buruk tedirgin endişeliyiz .. Hayırlı bir evlat olacaksa nasip etsin diyoruz Suan da .. Bugun iğnenin 3.su vuruldu ..

dilfeza dilfeza Allah yolunu açık etsin. İnşallah sağlıcakla kavuşursun ümidine. Bende bu ay yardımcı destek tedavilerderdeyim. Ama büyük ihtimal yine olmayacak. Benim fsh 10'a çıkmış. Yani artık yumurta rezervlerim azalmış benim. Ara tatilde bizde deneyeceğiz tüp bebeği. Bizde Acıbadem veya umut Bahçeci olabilir. Ama hiçbir bilgimiz yok. Regl olayım da. Randevu alıp görüşüceğim tüp bebek merkezleriyle.

dilfeza dilfeza Allah yolunu açık etsin. İnşallah sağlıcakla kavuşursun ümidine. Bende bu ay yardımcı destek tedavilerderdeyim. Ama büyük ihtimal yine olmayacak. Benim fsh 10'a çıkmış. Yani artık yumurta rezervlerim azalmış benim. Ara tatilde bizde deneyeceğiz tüp bebeği. Bizde Acıbadem veya umut Bahçeci olabilir. Ama hiçbir bilgimiz yok. Regl olayım da. Randevu alıp görüşüceğim tüp bebek merkezleriyle.
Amiiiin Can'ım Sagolasin .. Umarim yardımcı tedavilerle basarıya ulaşırsın ama olurda olumsuz olursa hic korkmayın gercekten Suan kendimi cok rahatlamış hissediyorum once asilama mi diye düşündük fkt artık bir cok merkez aşılamada tup ilaçlarını kullanıyor ve şans cok dusuk tup biraz daha Rabb'imin izniyle ihtimal yüksek Hakkı'mızda en hayırlısı olsun insaallah

Merhaba arkadaslar Nasılsiniz ? :) ben bu ayda adet olunca iki seneyi bitirmiş olduk ve bir anda buyuk bir kararla aşılama düşünürken vazgeçtik Koşuyolu bahçeci umut Selen hanımda cumartesi günü tup tedavisine basladi sperm değerimize ve bir tane kendiginden olan oğlumuza bakarak uc seçenek sundu doğal yoldan da olabilir fkt uzun sure bekleyebilirsiniz belli olmaz yada asilama yüzde 15 ihtumal var Dedi yada yüzde 70 tup bebek Dedi sonuçlarımıza gore ve ben iki kere ilac yüklemesi yasamamak icin cunku aşılamada da tup ilaçlarını kullanıyormuş Selen Hnm tup olsun dedik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı NE olur bana dua edin iki yıllık bekleyişin ardından hayırlısı NE ise o olsun allahım hayırlı bir evlat versin tek istedigim o sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin biz tedaviye basladik insaallah kararımız doğrudur esimde bende bir yanımız Mutlu fkt bir yanımız buruk tedirgin endişeliyiz .. Hayırlı bir evlat olacaksa nasip etsin diyoruz Suan da .. Bugun iğnenin 3.su vuruldu ..
Can'ım inşallah herşey yolunda istediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun...inşallah müjdeyi alırız Can'ım

Amiiiin Can'ım Sagolasin .. Umarim yardımcı tedavilerle basarıya ulaşırsın ama olurda olumsuz olursa hic korkmayın gercekten Suan kendimi cok rahatlamış hissediyorum once asilama mi diye düşündük fkt artık bir cok merkez aşılamada tup ilaçlarını kullanıyor ve şans cok dusuk tup biraz daha Rabb'imin izniyle ihtimal yüksek Hakkı'mızda en hayırlısı olsun insaallah
Rabbim gönlüne gore versin bende senin durumundayız ne kadar tutuyor tedavi

Rabbim yardımcın olsun canm bir adım atmış olmanın rahatlığı vardır üzerinde şimdi kafan daha rahat olduğu için belki de kendiliğinden olur bebişko ben hala bekliyorum maalesef yarıyıl tatiline kadar da beklicem mecburn sonra bi aşılama denemek istiyorum ama çook kararsızım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazarmısın birde nekadar maal olduğunu paylaşırmısın ücret olarak hazırlıklı olayım belki de tüp bebek deneriz bizde direk

Can'ım inşallah herşey yolunda istediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun...inşallah müjdeyi alırız Can'ım
Amiiin Can'ım Allah razı olsun

Rabbim gönlüne gore versin bende senin durumundayız ne kadar tutuyor tedavi
Amiin Can'ım Suan icin merkeze 6500 ilaçlar 1500-2000 arası tütüyor toplam 8000-8500 arası Dr yüzde 80 şans oranı Dedi

2. Cocugun böyle zor olacağını bilseydim hiç ara vermezdim çok pişmanım
Ahhhh Can'ım ahhh ya ben iki sene korundum iki senedir bekliyoruz olmadı simdi tup denicez bilsem hic korunmazdım :KK43: ama iste Rabb'imin de bir taktiri var kaderci olmak zorunda kalıyorum bu durumda keske dememek icin :KK43:

Rabbim yardımcın olsun canm bir adım atmış olmanın rahatlığı vardır üzerinde şimdi kafan daha rahat olduğu için belki de kendiliğinden olur bebişko ben hala bekliyorum maalesef yarıyıl tatiline kadar da beklicem mecburn sonra bi aşılama denemek istiyorum ama çook kararsızım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gelişmeleri yazarmısın birde nekadar maal olduğunu paylaşırmısın ücret olarak hazırlıklı olayım belki de tüp bebek deneriz bizde direk
Arkadasım bence maddi acıdan parayı hallederseniz asilama sakin deNeme naçizane tavsiyem inan hormon ayni hormon ve tutma olasılığı Kı en iyi değerler super sperm ve kadın yumurtası olsa bile yüzde 15 yanı yüzde 85 olmayacak bir tedavi hatta meşhur tayfun hoca var zeynep
Kamilde profosor yurt dışında asilama litaraturden kalkmış cogu merkez kesinlikle
Denemiyormuş bile Eger tedaviye karsr verirken tüple basla Rabb'im insaalah hasretimizi biran once bitirir yeniden annelik duygusunu tattırır Can'ım bize de :)

Back
X