İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Can'ım ben çok faydasını gördüm baştan etkilenmiyor gibi geliyo ama o aleti çıkardıklarında anlıyorsun Nasıl rahat ettiğini o yüzden çok faydalı kayısıyı doğum yaptığın gün yesen bile yeter bende göğüs yarasından çok korkuyordum ama çok şükür olmadı bu sefer acıdı tabii ama çok şükür yara olmadı inşallah senin de olmaz. Aynen hızla geçiyor herşey insan hiç iyleşemeyeceğini sanıyor ama herşey geçiyor işte yeterki sağlıklı olsunlar evlatlarımız önemli olan o , bizim ilk Bayram'ımız bu bayram ya insan Neler yaşıyor işte geçen yıl kurban Bayram'ında öyle buruktum ki içim sızlıyordu hamileliğimi oğluma söyleyecektim nasip olmamıştı bayram sabahı gözlerimde yaşlarla uyanmıştın bu yıl Rabbimin mucizesiyle bayram tam bayram olacak Allah'ın izniyle şimdiden bayramını kutluyorum Can'ım...
Ay çok heyecanlandım senin adına oğluna kızana bayramlıklarını giydirirsin attık maşallah sana aman arkadaşım nazardan koru kendini bak ilk bayram diyorsun kem gözlüsü var çekemeyeni var... Bizde inşaallah seneye görürüz Bayram'ı bu bayrama yetiştiremedik kuzuyu.. Gerçekten insan neler neler yaşıyor ama rabbim bir ol deyince herşey oluyor ve o kötü günler unutuluyor çok şükür bizde dün miniğin alınacaklarını aldık herşeyimiz tamam oldu çok şükür inan iyice ağırlaşmışım yürümek gezmek çok zor geliyor Bayram'dan sonrada yıkar yerleştiririm inşaallah bir aya beşiği gelecek çok heyecanlıymış ikincinin hazırlığı yıllar geçince hele daha bir kıymetli okuyor hiç acımadım babasına ne gördüysem mağazada aldım, yazık o da sesini çıkartmadı.. Sana da iyi Bayram'lar canım.. Arife günü yapılan dualar kabul olurmuş rabbim benim gibi hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı hamile kalamayanlara da tez vakitte müjdeli haber almayı nasip etsin.. Amiiiin...

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır misiniz 6 yaşına girecek bi oğlum var. Çok fena kardes istiyor ağustosta bi deneme oldu negatif le sonuçlandı:(
Umudum u kestim bana umut olun.
Yaş 31 bursa erkek inf. 3 yıldır düşünüyorum eşim anca ikna oldu 2. Çocuğa bakalım Rabbim nasip edecek mi

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır misiniz 6 yaşına girecek bi oğlum var. Çok fena kardes istiyor ağustosta bi deneme oldu negatif le sonuçlandı:KK43:
Umudum u kestim bana umut olun.
Yaş 31 bursa erkek inf. 3 yıldır düşünüyorum eşim anca ikna oldu 2. Çocuğa bakalım Rabbim nasip edecek mi
Hoş geldin canım rabbim inşaallah oğlunun isteklerini dualarını kabul edecektir.. Bende bu yolda yaklaşık 3 sene bekledim önce olmadı sonra ameliyat sonra eşimin sperm sayısı düşük çıktı üstüne aşılama yine olmadı miyom ameliyatı oldum iki kere rahim filmi çektirdim yine olmadı sonra kendiliğinden oldu ama düştü aradan üç ay sonra yine oldu yine düştü aradan 9 ay geçti yine hamileyim çok şükür şimdi sona yaklaştık 30 haftalık olduk.. Sen de bizler gibi asla pes etme sormak istediklerin olursa buralardayız

Hoş geldin canım rabbim inşaallah oğlunun isteklerini dualarını kabul edecektir.. Bende bu yolda yaklaşık 3 sene bekledim önce olmadı sonra ameliyat sonra eşimin sperm sayısı düşük çıktı üstüne aşılama yine olmadı miyom ameliyatı oldum iki kere rahim filmi çektirdim yine olmadı sonra kendiliğinden oldu ama düştü aradan üç ay sonra yine oldu yine düştü aradan 9 ay geçti yine hamileyim çok şükür şimdi sona yaklaştık 30 haftalık olduk.. Sen de bizler gibi asla pes etme sormak istediklerin olursa buralardayız
Canim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et lütfen
ben kendiliğinden hamile kalamiyorum eşimin Sperm sayısı yok denecek kadar az:(
Herkesin çocuğuyla oynamaya çalışıyor en ufak bi rsey de oğluma kızıyor koca kadınlar o zaman Ağlıyorum yiyip bitiriyorum kendimi oğlumun kardeşi olsaydı böyle olmazdi diye:(
çocuklari çok seviyor oğlum oyuncak alalım oğlum kardesin gelirse hepsini alır diyorum alsın her şeyim onun olsun diyor yine Ağlıyorum İlk tedaviden daha zor geliyor böyle olunca da. İnşallah Rabbim kuzularimiza kardes nasip eder hepsini sağlıklı hayırlı evlat eylesin insallah:dua:

Canim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et lütfen
ben kendiliğinden hamile kalamiyorum eşimin Sperm sayısı yok denecek kadar az:KK43:
Herkesin çocuğuyla oynamaya çalışıyor en ufak bi rsey de oğluma kızıyor koca kadınlar o zaman Ağlıyorum yiyip bitiriyorum kendimi oğlumun kardeşi olsaydı böyle olmazdi diye:KK43:
çocuklari çok seviyor oğlum oyuncak alalım oğlum kardesin gelirse hepsini alır diyorum alsın her şeyim onun olsun diyor yine Ağlıyorum İlk tedaviden daha zor geliyor böyle olunca da. İnşallah Rabbim kuzularimiza kardes nasip eder hepsini sağlıklı hayırlı evlat eylesin insallah:dua:
Bende senin gibiyim oglum var kardes olmuyor amh 1.05kimi doktor dusuk kimi normal fiyor bu ay yumurta takibi yaptirdim 3 yumurta vardigecikmeli adet oldum umutlandim daha kotu oldum az once oglumu okula biraktimherkesin yaninda kucaginda en az uc cocuk ben de bir cok kotu oldum rabbbim sabrini ver evlatla sinamasin hic kimseyi

Bende senin gibiyim oglum var kardes olmuyor amh 1.05kimi doktor dusuk kimi normal fiyor bu ay yumurta takibi yaptirdim 3 yumurta vardigecikmeli adet oldum umutlandim daha kotu oldum az once oglumu okula biraktimherkesin yaninda kucaginda en az uc cocuk ben de bir cok kotu oldum rabbbim sabrini ver evlatla sinamasin hic kimseyi
Kardes isteyen çocuk olunca insan daha çok üzülüyor oğluma kardes doguramadim diye:110:
bende.okuldan getirdim oglumu arkadaşının kardeşinin elini tutmak istiyor çocuk izin vermiyor ağladım yaa:mad:

mhrgzlm mhrgzlm heidi1017 heidi1017 kızlar Hoşgeldiniz, bende sizler gibi ikinci çocuk için uzun süre mücadele edenlerdenim 6 ay olmadı önce sonra oldu kimyasal gebelik oldu sonra yine 6 ay olmadı tedavi başladım o ay hamile kaldım ama yine kimyasal oldu ama bu sefer kürtajla içimi temizlediler 6 ay daha olmadı sonra yine tedavi ile hamile kaldım onda da kalbi atmadı ya da durdu 7 haftalıktan sonra gelişmedi kürtaj oldum. Oğlumun duaları göz yaşları benim vazgeçmemi engelledi , kürtajdan sonra 3. Ay hamile kaldım tabiki tedavi ve yumurta takibi ile 7 haftalıkken böbrek iltihabı ve kese de kanama ile hastaneye yattım :( 1 hafta sonra çıktım hamilelik boyunca iğne ve progestana devam ettim bir sürü risk atlattım ama çok şükür bin şükür şimdi Minnak kızım yanımda 1,5 aylık oldu dünya güzeli benim için, o yüzden vazgeçmeyin, üzülmeyin Rabbim en doğru Zaman da gönderecektir. Şimdi diyorum ki bunları yaşamamız gerekiyormuş Allah bize böyle yazmış, inşallah sizde yakında müjdenizi verirsiniz. Allah bu yolda kimseyi oyalamasın Rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin....

Ay çok heyecanlandım senin adına oğluna kızana bayramlıklarını giydirirsin attık maşallah sana aman arkadaşım nazardan koru kendini bak ilk bayram diyorsun kem gözlüsü var çekemeyeni var... Bizde inşaallah seneye görürüz Bayram'ı bu bayrama yetiştiremedik kuzuyu.. Gerçekten insan neler neler yaşıyor ama rabbim bir ol deyince herşey oluyor ve o kötü günler unutuluyor çok şükür bizde dün miniğin alınacaklarını aldık herşeyimiz tamam oldu çok şükür inan iyice ağırlaşmışım yürümek gezmek çok zor geliyor Bayram'dan sonrada yıkar yerleştiririm inşaallah bir aya beşiği gelecek çok heyecanlıymış ikincinin hazırlığı yıllar geçince hele daha bir kıymetli okuyor hiç acımadım babasına ne gördüysem mağazada aldım, yazık o da sesini çıkartmadı.. Sana da iyi Bayram'lar canım.. Arife günü yapılan dualar kabul olurmuş rabbim benim gibi hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı hamile kalamayanlara da tez vakitte müjdeli haber almayı nasip etsin.. Amiiiin...
Can'ım nasılsın ? Bayram'da yazamadım koşturmaca geçti sonra da okul telaşı. Sen raporlusun değil mi ? Gitme boşver dinlen hamileliğin tadını çıkar insan içerdeki Hareketlerini de özlüyor bende hafta sonu Mevlüt yapacağım onun koşturması var. Arada yaz merak ediyorum.

Can'ım nasılsın ? Bayram'da yazamadım koşturmaca geçti sonra da okul telaşı. Sen raporlusun değil mi ? Gitme boşver dinlen hamileliğin tadını çıkar insan içerdeki Hareketlerini de özlüyor bende hafta sonu Mevlüt yapacağım onun koşturması var. Arada yaz merak ediyorum.
Canım çok sağol düşündüğün için iyiyiz şükür rapor aldım dün inan hiç gitmek gelmedi içimden biraz uğraştık rapor için malum ohal de olunca zor verdiler.. Bir hafta sonra doğum izni başlıyor zaten... İnan hiç tadını çıkartamıyorum malum okullar açıldı 7 de ayaktayız sonra ev işi bitmiyor hiç... Hazırlıklara daha başlayamadık haftaya tadilat var evde doğumdan önce evin eksiklerini tamamlayalım dedik ama Nasıl olacak bilmem... Sen nasılsın canım tatlı kızın Nasıl evdesin değil mi hala, abi de okula başlamıştır anne kız evde olmak güzeldir herhalde.. Dualarını eksik etme olur mu

mhrgzlm mhrgzlm heidi1017 heidi1017 kızlar Hoşgeldiniz, bende sizler gibi ikinci çocuk için uzun süre mücadele edenlerdenim 6 ay olmadı önce sonra oldu kimyasal gebelik oldu sonra yine 6 ay olmadı tedavi başladım o ay hamile kaldım ama yine kimyasal oldu ama bu sefer kürtajla içimi temizlediler 6 ay daha olmadı sonra yine tedavi ile hamile kaldım onda da kalbi atmadı ya da durdu 7 haftalıktan sonra gelişmedi kürtaj oldum. Oğlumun duaları göz yaşları benim vazgeçmemi engelledi , kürtajdan sonra 3. Ay hamile kaldım tabiki tedavi ve yumurta takibi ile 7 haftalıkken böbrek iltihabı ve kese de kanama ile hastaneye yattım :KK43: 1 hafta sonra çıktım hamilelik boyunca iğne ve progestana devam ettim bir sürü risk atlattım ama çok şükür bin şükür şimdi Minnak kızım yanımda 1,5 aylık oldu dünya güzeli benim için, o yüzden vazgeçmeyin, üzülmeyin Rabbim en doğru Zaman da gönderecektir. Şimdi diyorum ki bunları yaşamamız gerekiyormuş Allah bize böyle yazmış, inşallah sizde yakında müjdenizi verirsiniz. Allah bu yolda kimseyi oyalamasın Rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin....
Amin canim senin amh degerin kacti ben bu ay yumurta takibi yaptirdim tutmadi 3gun sancidan sonra afet oldum ilk gun parca parca beyaz ince et parcasina benzer biseyler geldi tutunamadimi acaba

Canım çok sağol düşündüğün için iyiyiz şükür rapor aldım dün inan hiç gitmek gelmedi içimden biraz uğraştık rapor için malum ohal de olunca zor verdiler.. Bir hafta sonra doğum izni başlıyor zaten... İnan hiç tadını çıkartamıyorum malum okullar açıldı 7 de ayaktayız sonra ev işi bitmiyor hiç... Hazırlıklara daha başlayamadık haftaya tadilat var evde doğumdan önce evin eksiklerini tamamlayalım dedik ama Nasıl olacak bilmem... Sen nasılsın canım tatlı kızın Nasıl evdesin değil mi hala, abi de okula başlamıştır anne kız evde olmak güzeldir herhalde.. Dualarını eksik etme olur mu
Ya evet bu durumda çok zor rapor işleri ama alabilmene sevindim bizim de çok koşuşturma geçti oğlumun okulu değişti yeni okul vs. Yeni hazırlık uğraştık epey çok şükür başladı. Miniğimle evdeyiz çok güzel onunla evde olmak oyuncak gibi benim için bir de agular başladı gülücükler başladı çok tatlı oldu:KK46::nazar: ve hiç işe dönmek istemiyorum hoş daha var ama yine de istemiyorum ama döneceğim tabii dualarım sizlerle Can'ım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin inşallah. Tadilat işini doğum öncesi yapman iyi olmuş ama sana yardım etsinler kendi kendine iş yapıp yorma yükün çok kıymetli :KK46:bizde de aynı birde gece uykusuzluk ekleniyor tabii ama olsun onun gülüşüne değer herşey şu Mevlüt'ü de atlatırsam rahat edeceğim inşallah onun süsleri vs. Uğraşıyorum işte keyifli yorgunluklar bunlar Rabbim herkese nasip etsin

Amin canim senin amh degerin kacti ben bu ay yumurta takibi yaptirdim tutmadi 3gun sancidan sonra afet oldum ilk gun parca parca beyaz ince et parcasina benzer biseyler geldi tutunamadimi acaba
Can'ım o değerlerde sorun yoktu hafif pko var bende destek ilaç kullandım yumurtalar için. Geç olduğun için parça gelmiştir 3 gün gecikmede kese Bebek oluşmaz kendini üzüntüye sokma enfeksiyon olmasın bir Dr a görün istersen

Ya evet bu durumda çok zor rapor işleri ama alabilmene sevindim bizim de çok koşuşturma geçti oğlumun okulu değişti yeni okul vs. Yeni hazırlık uğraştık epey çok şükür başladı. Miniğimle evdeyiz çok güzel onunla evde olmak oyuncak gibi benim için bir de agular başladı gülücükler başladı çok tatlı oldu:KK46::nazar: ve hiç işe dönmek istemiyorum hoş daha var ama yine de istemiyorum ama döneceğim tabii dualarım sizlerle Can'ım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin inşallah. Tadilat işini doğum öncesi yapman iyi olmuş ama sana yardım etsinler kendi kendine iş yapıp yorma yükün çok kıymetli :KK46:bizde de aynı birde gece uykusuzluk ekleniyor tabii ama olsun onun gülüşüne değer herşey şu Mevlüt'ü de atlatırsam rahat edeceğim inşallah onun süsleri vs. Uğraşıyorum işte keyifli yorgunluklar bunlar Rabbim herkese nasip etsin
Ne kadar güzel arkadaşım çok Mutlu oldum inan mutluluğunu duydukça gözümün önünde canlandı resmen inşaallah Mevlüt'te geçer çok keyiflidir o süslerle uğraşmak ben daha bebişime hiç bir süs düşünemedim evin işlerini halledeyim diye kafam almak bullak dikkat ederim tabi ermezmiyim zaten temizlik için bayan gelecek eşim annem yaparlar ağır işleri bende elimden geldiği kadar yaparım.. Bebeğin beşiği gelmeden bitirelim diyoruz.. İnşaalla sağsalim kucağımıza alalım miniğimizi bende uzun uzun evde olmak istiyorum böyle fırsat bir daha elimize geçmez bence.. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu telaşları inşaallah..

Ne kadar güzel arkadaşım çok Mutlu oldum inan mutluluğunu duydukça gözümün önünde canlandı resmen inşaallah Mevlüt'te geçer çok keyiflidir o süslerle uğraşmak ben daha bebişime hiç bir süs düşünemedim evin işlerini halledeyim diye kafam almak bullak dikkat ederim tabi ermezmiyim zaten temizlik için bayan gelecek eşim annem yaparlar ağır işleri bende elimden geldiği kadar yaparım.. Bebeğin beşiği gelmeden bitirelim diyoruz.. İnşaalla sağsalim kucağımıza alalım miniğimizi bende uzun uzun evde olmak istiyorum böyle fırsat bir daha elimize geçmez bence.. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu telaşları inşaallah..
Ohhh ne güzel anlatmışsınız kızlar nasıl özeniyorum anlatamam tadını çıkarın bol bol tekrar anne olabilmenin ve tabiki bizlerede bol bol dua edin

Ohhh ne güzel anlatmışsınız kızlar nasıl özeniyorum anlatamam tadını çıkarın bol bol tekrar anne olabilmenin ve tabiki bizlerede bol bol dua edin
Canım benim hep duamdasın nasılsın bir gelişme var mı adet dönemin yakın mı doktora gidiyormusum hiç pes etme inşaallah seninde olacak ben bu hafta çok bereketliydim herhalde 3 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim darısı başına inşaallah senden de gelir güzel haberler

Selam kızlar yazdıklarınız okudum Masallah size Yaa ne guzel telaşlar HurremSultan HurremSultan Enfal97 Enfal97 balamm balamm bende o kadar cok ozledim ki yeni bir Bebek kokusu :( bu ay 2 gun erken oldum bat bekleyemeden .. Ekimde iki sene bitecek bir kere bile hamile kalamadım sanirim asilama denicem bende sorun yok esimin de son degerleri iyi çıkmıştı Dr olur kasıma kadar bekleyelim Dedi ama dayanamıyorum artık oglum iki yasındayken bıraktık korunmayı 4. Yas dogum günü yaklasiyor yık hic birsey :( Z zaynap ins Rabb'im bizim de yüzümüzü güldürür biran once sabır kalmadı artık :(

Selam kızlar yazdıklarınız okudum Masallah size Yaa ne guzel telaşlar HurremSultan HurremSultan Enfal97 Enfal97 balamm balamm bende o kadar cok ozledim ki yeni bir Bebek kokusu :KK43: bu ay 2 gun erken oldum bat bekleyemeden .. Ekimde iki sene bitecek bir kere bile hamile kalamadım sanirim asilama denicem bende sorun yok esimin de son degerleri iyi çıkmıştı Dr olur kasıma kadar bekleyelim Dedi ama dayanamıyorum artık oglum iki yasındayken bıraktık korunmayı 4. Yas dogum günü yaklasiyor yık hic birsey :KK43: Z zaynap ins Rabb'im bizim de yüzümüzü güldürür biran once sabır kalmadı artık :KK43:
Canım sende yaşayacaksın bu telaşları sakın ümitsiz olma çünkü bir kere hamile kalmışsın bak evladın var bende senin gibi düşünüyordum ama gördüm ki herşeyin zamanı varmış doğru biraz daha sabır sonu selamet olacak eşinin de değerleri iyiyse istersen bir iki ay daha bekle derim ama tabi mücadeleden vazgeçme olmazsalar aşılama gerekiyorsa yaptır tabi.. Dualarımız seninle sende bize dua et olur mu

Selam kızlar yazdıklarınız okudum Masallah size Yaa ne guzel telaşlar HurremSultan HurremSultan Enfal97 Enfal97 balamm balamm bende o kadar cok ozledim ki yeni bir Bebek kokusu :KK43: bu ay 2 gun erken oldum bat bekleyemeden .. Ekimde iki sene bitecek bir kere bile hamile kalamadım sanirim asilama denicem bende sorun yok esimin de son degerleri iyi çıkmıştı Dr olur kasıma kadar bekleyelim Dedi ama dayanamıyorum artık oglum iki yasındayken bıraktık korunmayı 4. Yas dogum günü yaklasiyor yık hic birsey :KK43: Z zaynap ins Rabb'im bizim de yüzümüzü güldürür biran once sabır kalmadı artık :KK43:
Bende aynıi
İnsallah @dilfeza inan artk bende iyice tükeniyorum bu ay bende başlicam tedaviye ne diyim yaa Rabbim sabredenlerle beraberdir sabrımızın sonu selamet olur inşallah arkadaşın dualarımız kabul olur inşallah

Canım benim hep duamdasın nasılsın bir gelişme var mı adet dönemin yakın mı doktora gidiyormusum hiç pes etme inşaallah seninde olacak ben bu hafta çok bereketliydim herhalde 3 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim darısı başına inşaallah senden de gelir güzel haberler
İnsallah canım inşallah böyle yeni doğmuş bebekleri görüyorum yaa içim sızlıyor o kadar özlemişim yani darısı en kısa zamanda bana ve tüm bekleyenlere olur inşallah

Back
X