mhrgzlm
heidi1017
kızlar Hoşgeldiniz, bende sizler gibi ikinci çocuk için uzun süre mücadele edenlerdenim 6 ay olmadı önce sonra oldu kimyasal gebelik oldu sonra yine 6 ay olmadı tedavi başladım o ay hamile kaldım ama yine kimyasal oldu ama bu sefer kürtajla içimi temizlediler 6 ay daha olmadı sonra yine tedavi ile hamile kaldım onda da kalbi atmadı ya da durdu 7 haftalıktan sonra gelişmedi kürtaj oldum. Oğlumun duaları göz yaşları benim vazgeçmemi engelledi , kürtajdan sonra 3. Ay hamile kaldım tabiki tedavi ve yumurta takibi ile 7 haftalıkken böbrek iltihabı ve kese de kanama ile hastaneye yattım

1 hafta sonra çıktım hamilelik boyunca iğne ve progestana devam ettim bir sürü risk atlattım ama çok şükür bin şükür şimdi Minnak kızım yanımda 1,5 aylık oldu dünya güzeli benim için, o yüzden vazgeçmeyin, üzülmeyin Rabbim en doğru Zaman da gönderecektir. Şimdi diyorum ki bunları yaşamamız gerekiyormuş Allah bize böyle yazmış, inşallah sizde yakında müjdenizi verirsiniz. Allah bu yolda kimseyi oyalamasın Rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin....