- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanına eşinin karar vermesi sana itici gelmiş.O konuda haklısın.Doğuracak olan sensin.Bir de bizim toplumumuzda da çok rahatsız ediliyoruz malesef.2.çocuk yapmıyor musunuz?Yapın 1 tane daha.Yok yaşınız gelince zor olur demelerİstiyoruz desen bir türlü,istemiyoruz desen bir türlü.Belki eşinin de istemesinde çevrenin etkisi vardır.Bu soruyu duymaktan bıkmıştım zamanında.Aman ya o bence sadece tek çocuk olmasın diyerek istiyor.
Ama kendince bir zaman dilimi de koymuş.
2018-2019
Oldu paşam diyesim geliyor.
Zeynep mesele aslında bana göre sadece KARDEŞ.
İnan Kardeş kelimesine çok fazla mana yüklemesem asla istemem ama işte maalesef ben de artık düşünür oldum bu mevzuyu
sus kız
Valla senin kız aynı sana benziyor, 2.de aynı sana benzerrr oyy oyy oyyysus kız![]()
ahaha aman sus babası duymasınValla senin kız aynı sana benziyor, 2.de aynı sana benzerrr oyy oyy oyyy![]()
Ciddi misin, sesli güldümm ahahahaahaha aman sus babası duymasın
Nickimi degiştim yine ya..
Millet ''doktor musun'' diye özelimde garip garip şeyler sormaya başlamıştı hehe
Ya CİNSEL konularda haydar dümen olaaacağıdım az kalsınCiddi misin, sesli güldümm ahahaha![]()
![]()
Boşver ya güzeldi o bencee![]()
bende kızıma kardeş istemiyorum. Ama ilk çocuk kız olunca mı böyle oluyor acaba:) Şu an çok keyif alıyorum onunla dışarda evde. Bozulsun hiç istemiyorum. Acaba oğlum olsa böyle eğlenceli geçer miydi yine diyorum:))Bir de şöyle düşün .
Mesela oğlum şu an lise sonda.Seneye üniversite için evden kopacak.Ama kızım bana arkadaşlık edecek.Tabii ki zor bebekle uğraşmak ,belki eşin de ileride yalnız kalmaktan korkuyordur .
O derece diyosun yaniiiiYa CİNSEL konularda haydar dümen olaaacağıdım az kalsın![]()
Amaaan ilk eski nickime dönecegim haO derece diyosun yaniiii
Yanlızz bu isimde olmamışşş çıksss
Başka bul kızanım
Bak konu dışına cıktımm![]()
Ewet o cok iyiydi ve profil resmin ile süperdiiiAmaaan ilk eski nickime dönecegim ha
Döneyim mi ?
Kız çocuğu farklı derlerdi de inanmazdım.Dilleriyle kendilerini sevdiriyorlar.Ama hazırlıklı ol O da bir yandan kardeş demeye başlar.bende kızıma kardeş istemiyorum. Ama ilk çocuk kız olunca mı böyle oluyor acaba:) Şu an çok keyif alıyorum onunla dışarda evde. Bozulsun hiç istemiyorum. Acaba oğlum olsa böyle eğlenceli geçer miydi yine diyorum:))
Konu dışına çıkmayayım diye soramamıştım.Diğer 2 nickin de güzeldi.Bu o kadar değil.ahaha aman sus babası duymasın
Nickimi degiştim yine ya..
Millet ''doktor musun'' diye özelimde garip garip şeyler sormaya başlamıştı hehe
Kız çocuğu farklı derlerdi de inanmazdım.Dilleriyle kendilerini sevdiriyorlar.Ama hazırlıklı ol O da bir yandan kardeş demeye başlar.
Konu dışına çıkmayayım diye soramamıştım.Diğer 2 nickin de güzeldi.Bu o kadar değil.
Hemen de dönüş yapılıyorrr valla, bazen bende eski ismime mi dönsem diyorumPeki dönüş yapayım doktora :)
ben 31 eşim 45 yasında ıken ılk cocugumu dogurdum onumuzdekı ay yasına gırecek, maddı ımkanım ıyı olsa (suan evımızın kredısı ve baska borclar var) 35 e kadar bır ıkıncıyı daha dogururdum ama onemlı olan o çocuga ıyı bır gelecek saglayabılmek oldugu dusuncesınde oldugum ıcın ve bakacak kişi çalışan annelerde çok büyük sorun olduğundan bize bir tane yeter diyorum , kendimde tek çocuğum ve hiç kardeş istemedim hayatım boyunca...Kıymetli hatunlar kısa ve öz geçecegim.
9 yaşını bitiren bir çocugum var
Eşim 42 ben 34 yasındayım.
Aşırı 2.çocuk karşıtı biri olarak dün eşim tekrar 2.çocugu istiyorum dedi 2018 yılında :)
Sorun şu ki.
Hadi dogurdum diyelim 2 çocuk arası ciddi yaş farkı olacak. (11 yaş)
İnanın çok kararsızım.
Pişman olur muyum diyorum yapmadıgım için ama sonra resmin bütütüne bakıp bu dunyaya 2. bir çocuk daha neden diyorum..
Aşırı rahatlıga düşkün biriyim ve çalışıyorum.
Her şeye baştan başlamak bana çok korkunç geliyor.
Yaş etkisi de var sanırım özellikle eşimin yaşı :)
Evet sizce şu evhamlarımda haksız mıyım ?
Bu arada eşimin ailesi de kendi ailemde başka memleketteler.
Çöpsüz üzüm gibiyiz burada.
Benim kardeşim var evet iyi ki varBen de tek çocuğum bir kardeşim olsun isterdim .Hayatta hiç bir arkadaşı kardeşin gibi sevebileceğini düşünmüyorum.Belki kardeş özlemimden kaynaklanıyordur bilemiyorum.Bu hayatta çıkarcı olmayan kimse yok belki bir kardeşim olsaydı her şey bambaşka olurdu diyorum.Tabi bunlar hep varsayım.
Ben aşırı ilgiliyim kızımla.Bilmiyorum, tek çocuk fikri bana çok hoş gelmiyor. Oğlumun eksik kalan yönlerini düşünüyorum, bir de tam bir aile dinamiği yokmuş gibi. Ama bakıyorum pek çok anne ve çocuk da rahat bu konuda. bunun için ayrı konu açmayı düşünüyordum ama hazır tek çocuk anneleri varken burada, size de sorayım; zorlanmıypr musunuz tek çocuk annesi olarak? Oğlunuzla oyunlar oynayabiliyor musunuz? Bu yönünün eksik olduğunu düşünmüyor musunuz?
Benşm annem mesela hiç ilgili bir anne değildi ama biz 3 kardeş hiç sıkılmazdık zaten. Kendi dünyamızdaydık. Şimdi ben oğlum için bunun kırk katı mücadele etsem de, bizim saatlerce hiç anne baba görmeden oynadığımız oyunların, kavgaların tadını bulamadığını düşünüyorum. Ve sıkıldığını görüyorum.