MERHABA , oğlum 4 yaşına girecek ben ikinciyi düşünüyorum. biraz tercih meselesimerhaba....
bayanlar iki çocuk arası kaç olmalı yaş olarak ??
Bilmem yumurtlamam erkendi sanırım, bebek de hep önden gitti sanırım erken yumurtlamışım.adet bitinci hemen nasil yumurtlama oluyor onu gectim catlamasi gerekmiyor mu gebelik icin bence spermin yasama suresi uc gun buyuk ihtimal ona baglidir cunku hemen yumurta olusucakta catlicakta bigunde olmaz heralde :))
Önceden cocuk için ugrasanlar adacayı buharına otryrmuş.Tüplerde tıkanıklık varsa ii geliyrmuş dye duydum.Bu ay denicem inş
Cicekli bir kirmizi kitap degil mi?indirdim.ama tam anlayamadim.mesela benim 27 kasim da leke seklinda oldu .o gunu baslangic aldim.ilk adetimin olk gunu ile diger adet ilk gunu 27gun olur benim.ama arada 25.gunde oluyorum.2 gun erken oldum mesela bu ay.simdi ben 27 kasimda lekemin geldigi ilk gunu baz aldim.5 6 gun surer.sonraki dogurganlik 5 aralik diyor.o gun mu beraberlik olmali.birde takvimde 5 ile 11 arasi olan pembe ciceklerolan kizimvar.ama 10.gunde yumurta gibi bir resim var.sanirim o gun iliski sart.dogru anladim herhalde.teşekkür ederim bu aradaCanim playstore gir takvimim yaz kirmizi bi kitap cikiyo onu indir orda var hersey
Hsg ile mi grnyr bilmiyormTüp tıkanıklığı ultrasonda görünüyor galiba dimi
Evet Canım çok ıyı anlamıssın :))Cicekli bir kirmizi kitap degil mi?indirdim.ama tam anlayamadim.mesela benim 27 kasim da leke seklinda oldu .o gunu baslangic aldim.ilk adetimin olk gunu ile diger adet ilk gunu 27gun olur benim.ama arada 25.gunde oluyorum.2 gun erken oldum mesela bu ay.simdi ben 27 kasimda lekemin geldigi ilk gunu baz aldim.5 6 gun surer.sonraki dogurganlik 5 aralik diyor.o gun mu beraberlik olmali.birde takvimde 5 ile 11 arasi olan pembe ciceklerolan kizimvar.ama 10.gunde yumurta gibi bir resim var.sanirim o gun iliski sart.dogru anladim herhalde.teşekkür ederim bu arada
Sat 16 kasım ben de varım
Yaşım 35, 12 aylık kızım var
Ben ilk kizimda kış gebeligi yasadim bence ilk aylarin kısa denk gelmesi daha iyi bulantı cok yormuyor. Antibiyotik konusuna gelince kafadan sistit demesi bana abest geldi bence kadin doguma grunmeden kullanma antibiyotigi. Vitaminler konusunda hakli bence kullanmalisin.Selam kizlar.biraz once saglik ocagina gittim.oglum oksuruyordu ony gosterdim.gitmisken dr.konusmak istedim gebelik hakkinda.foli asit istedim.kansizlik var mi diye gozlerime bakti.fazla yok dedi. Bana demir vitamin folikasit biseyler yazdi.ama daha almadim ilaclarimi
Dr diyor ki dusunuyorsaniz birkac ay erteleyin subata kadar düşünmeyin diyor.havalar soguk hamile kalirsaniz ilac da yazamayiz.ilk uc ay cok onemli dedi.bende garanti veremem gibi bir yaptım.bu arada bende idrar yaparken koku oluyordu .onu ssöyledim.antibiyotik verdi.sistit dedi.bilmiyorum ya kafam bir milyon.hayirlisi artık.
Çok acayip :) sırf idrar kokuyor diye tahlil falan yaptırmadan sistit mi dedi? Yediğin içtiğin şeyler de neden olur buna: Çok çay kahve, az sebze vb. İşini bilen insana saygım sonsuz da az yorum çok iş yapacak doktor dediğin. Kışın hamile kalmamak ne oluyor, kedi miyiz biz hepimiz aynı mevsimde yavrulayalim? Hem biz ha deyince olmadığını gördük, öyle cinsiyet seçelim burç belirleyelim kış bebeği olsun yaz bebeği olsun gibi simariklik yapacak durumda değiliz. Kimyasalı var, düşüğü var, yaşı var, tutmaması var... Yavrun için şifa dilerim, geçmiş olsun. Sen kendine başka doktor bul bence, sevmedim onu ben :))Selam kizlar.biraz once saglik ocagina gittim.oglum oksuruyordu ony gosterdim.gitmisken dr.konusmak istedim gebelik hakkinda.foli asit istedim.kansizlik var mi diye gozlerime bakti.fazla yok dedi. Bana demir vitamin folikasit biseyler yazdi.ama daha almadim ilaclarimi
Dr diyor ki dusunuyorsaniz birkac ay erteleyin subata kadar düşünmeyin diyor.havalar soguk hamile kalirsaniz ilac da yazamayiz.ilk uc ay cok onemli dedi.bende garanti veremem gibi bir yaptım.bu arada bende idrar yaparken koku oluyordu .onu ssöyledim.antibiyotik verdi.sistit dedi.bilmiyorum ya kafam bir milyon.hayirlisi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?