İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

so

sorma canim ya sandimki korunmayi biraktigim anda hemen hamile kalirim beni bu surec cok yipratti zaten mide hastasiyim stres midemi mahvediyor usandim bu ay hic beklemicem offf
Bende buay beklemiyecegim adetimde gecikmeli geldi sandim hamileyim karnim sertlesti gaz gogus hassasiyeti kasik bel agrisi batmalar siskinlik vucut bile alay ediyor resmen

Y
Bende buay beklemiyecegim adetimde gecikmeli geldi sandim hamileyim karnim sertlesti gaz gogus hassasiyeti kasik bel agrisi batmalar siskinlik vucut bile alay ediyor resmen
eminle canim ayni bel agridi yorgunluk kasikta igne batar gibi sanci ve batma sislik gaz gogsum acidi resmen ama yok gene yoooook

y
tavuk derisini benim pihti gibi oluyormus oda dollenememiscyumurtayi atiyormus demekki spermler ulasamiyor
Evet aynen ogle pihti halinde yikadiginda belli oluyor tavuk derisine gibi ben hsg de ldum neden ulasamiyorlar
Y

eminle canim ayni bel agridi yorgunluk kasikta igne batar gibi sanci ve batma sislik gaz gogsum acidi resmen ama yok gene yoooook
Bende sorun varmi sebebsiz mi

Kizlar en kolay yolu ne biliyormusunuz bırakın diğer yöntemleri adet oldunuz tam yikanacaginiz gün ilişkiye girin bol bol iki üç gün bol e devam sonra ara ara istediğiniz zaman neden derseniz adet olduğumuzda yada yakın ne yapsanız kalamazsiniz çünkü içimiz hepsi pis o adetle tertemiz olduğu gibi yani adetin sonuncu günü yikandiniz tertemiz oldu içimiz al sana darbeyi wur ozaman görürsünüz bende de çoğu tanidigimda hep öyle hamile kaldık denenmeye değer bence

Kızlar bısey sorcam sımdı benım yumurtlama gunlerım sanırım yumurta akı seklınde sıvı gelıyo ıslaklık hıssı yapıskan bı sıvı. Bu sıvı yumurtlama oluyo mu oldu mu ?? Bu belırtı geldıkten ne zaman sonra ılıskı ?

O iş çok karışık canım ya ben hiç çözemedim ama Dr adetin 12 14 16 18 günlerinde mutlaka ilişki olsun demişti bana ama ben ovulasyon testi aldım ona göre hareket ettim

O iş çok karışık canım ya ben hiç çözemedim ama Dr adetin 12 14 16 18 günlerinde mutlaka ilişki olsun demişti bana ama ben ovulasyon testi aldım ona göre hareket ettim
Bu yumurtlama belırtısıymıs canım kasıklarım fln da agrıyo arada. Degerlendırıyım bu gunler adet bıtımınden sonra her ıkıncı gun birliktelige gayret ettım

Sımdı baktım 12. Gun tam bugun mus

Iyi aksamlar ben yine kirmizi karti yedim her ay umut sonrasi husran yeni bat subat 5 ... Umarim herkez diledine kavusur..kizim cok istiyo bi bebis bi kardes cunku cevresindekilerinin hepkardesi var onun icin cok istiyorumm

Kızlar benimde 16 aylık bebeğim var emziriyorum. Adetin 3 gun gecikti. Adet günümde idrarda test yaptım negatif çıktı. Vücut sıcaklığı da 36.8. Açıkçası şu an düşünmüyorum. Hala da adet olmadım. Sizce hamilelik olabilir mi bu durumda? Çok tedirginim. Ovulasyon testi vardı yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamile kalma olasılığı var kı dir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…