tavuk derisini benim pihti gibi oluyormus oda dollenememiscyumurtayi atiyormus demekki spermler ulasamiyorKizlar tavuk derisine benzer biseyler geldi adetimde normalmi sizdede oluyormu
Bende buay beklemiyecegim adetimde gecikmeli geldi sandim hamileyim karnim sertlesti gaz gogus hassasiyeti kasik bel agrisi batmalar siskinlik vucut bile alay ediyor resmenso
sorma canim ya sandimki korunmayi biraktigim anda hemen hamile kalirim beni bu surec cok yipratti zaten mide hastasiyim stres midemi mahvediyor usandim bu ay hic beklemicem offf
eminle canim ayni bel agridi yorgunluk kasikta igne batar gibi sanci ve batma sislik gaz gogsum acidi resmen ama yok gene yoooookBende buay beklemiyecegim adetimde gecikmeli geldi sandim hamileyim karnim sertlesti gaz gogus hassasiyeti kasik bel agrisi batmalar siskinlik vucut bile alay ediyor resmen
Evet aynen ogle pihti halinde yikadiginda belli oluyor tavuk derisine gibi ben hsg de ldum neden ulasamiyorlary
tavuk derisini benim pihti gibi oluyormus oda dollenememiscyumurtayi atiyormus demekki spermler ulasamiyor
Bende sorun varmi sebebsiz miY
eminle canim ayni bel agridi yorgunluk kasikta igne batar gibi sanci ve batma sislik gaz gogsum acidi resmen ama yok gene yoooook
hsg nedir canimEvet aynen ogle pihti halinde yikadiginda belli oluyor tavuk derisine gibi ben hsg de ldum neden ulasamiyorlar
Bende sorun varmi sebebsiz mi
Canım sorun olup olmadıgını buradan anlamamız mumkun degıl.Evet aynen ogle pihti halinde yikadiginda belli oluyor tavuk derisine gibi ben hsg de ldum neden ulasamiyorlar
Bende sorun varmi sebebsiz mi
Tuplere verilen sivi rahim filmih
hsg nedir canim
Nasil aci veriyormu biyetlerde oyle yazmislar ya normal ultrasyonda belli olmuyormu tuplerin durumuTuplere verilen sivi rahim filmi
Ben anestezi aldim sonrada agri kesici yapiyorlarNasil aci veriyormu biyetlerde oyle yazmislar ya normal ultrasyonda belli olmuyormu tuplerin durumu
O iş çok karışık canım ya ben hiç çözemedim ama Dr adetin 12 14 16 18 günlerinde mutlaka ilişki olsun demişti bana ama ben ovulasyon testi aldım ona göre hareket ettimKızlar bısey sorcam sımdı benım yumurtlama gunlerım sanırım yumurta akı seklınde sıvı gelıyo ıslaklık hıssı yapıskan bı sıvı. Bu sıvı yumurtlama oluyo mu oldu mu ?? Bu belırtı geldıkten ne zaman sonra ılıskı ?
ooo demekki kolay bisey degilBen anestezi aldim sonrada agri kesici yapiyorlar
Bu yumurtlama belırtısıymıs canım kasıklarım fln da agrıyo arada. Degerlendırıyım bu gunlerO iş çok karışık canım ya ben hiç çözemedim ama Dr adetin 12 14 16 18 günlerinde mutlaka ilişki olsun demişti bana ama ben ovulasyon testi aldım ona göre hareket ettim
Sımdı baktım 12. Gun tam bugun musO iş çok karışık canım ya ben hiç çözemedim ama Dr adetin 12 14 16 18 günlerinde mutlaka ilişki olsun demişti bana ama ben ovulasyon testi aldım ona göre hareket ettim
Ful çalış ozaman bu günleri hiç boş geçme bugünle beraber 5 günü iyi değelendir hadi rast gele canımSımdı baktım 12. Gun tam bugun mus
Ful çalış ozaman bu günleri hiç boş geçme bugünle beraber 5 günü iyi değelendir hadi rast gele canımsenden de umutluyum bu ay
Hayirli olsun canim darisi kucagina almaya61.66 çıkmış sonuç sanırım hamileyim Dr daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?