Yaa üzüldüm canım allh gönlüne göre versin inş olur tez Zaman'da biz baya ara verdık ama hep iş güç ön plandaydı şimdi işten ayrılmışken Zaman'ı geldi dedikBizde 4 aydır falan istiyoruz ama nasip olmadı. 2 ay önce düşük yaptım. Benim kızım küçüktü 16 aylık daha ama ben araya yaş farkı koymak istemiyorum
Yaa üzüldüm canım allh gönlüne göre versin inş olur tez Zaman'da biz baya ara verdık ama hep iş güç ön plandaydı şimdi işten ayrılmışken Zaman'ı geldi dedik
Vardır bundada bi hayır Can'ım belki daha Zaman'ı var hayırlısı neyse o olsun sen yıne sıkma canını bende bu kadar istekli deildim ama ilk ay olmayınca baya üzüldüğümü farkettim hazırlamıştım kendımı diğer kızımıza kasımda hamıle kalmıştım dedim buda yazın doğar kızım gıbı heves ettim herkes zaten ikinciyi yap artık dıyordu baktım eşimde istıyo neden olmasın dedimAmin canım çok teşekkür ederim. Ben çalışmıyorum. Öyle bir durumda yok şimdilik. Aslında o kadar çok istemiyordum ama düşükten sonra üstüne düştüm biraz sanırım
Ay Can'ım benim inş olur sen denemeye devam et allh büyük hiç olmadı bi kadındoguma gıt dr desteği al belki yardımcı olurVala kızlar konuyla alakam Yok ben daha ilkine sahip olamadım ama bir arkadaşım 7 yaşında kızı var bir ay denedi korunmasız hamile kaldı şans mı artık ne bende bilmiyorum ben altı aydır ilk bebiş için uğraşıyorum tık Yok birde birine söylediğim de a nasıl olmaz diyor saçma değil mi hani Yen'i evliler bi sene korunmasız sıkıntı olur diyorlar anlamadım ya istemesek dizine olur istiyoruz diye mi böyle anlamadım tez zaman da iki üç ü de görürsünüz sizler inşallah
Allah razı olsun Can'ım inşallah olmazsa adet üçüncü günü gidip bi doktora görünücem ben bi kez de gittim sıkıntı Yok rahmin temiz yumurtalıkların da gayet iyi denildi ama olmadı daha o güzel haber i alamadık Allah tüm isteyenlere versin inşallah aminAy Can'ım benim inş olur sen denemeye devam et allh büyük hiç olmadı bi kadındoguma gıt dr desteği al belki yardımcı olur
canim bnde sendenim kizim onbir aylik ara koymak istemiyrm bu ay ilk denememizdi reglime iki gun var hamilelik belirtileri de yasyrm ama hayrlsi herseyin rabbim gonlumuze gore versn hepimizin insBizde 4 aydır falan istiyoruz ama nasip olmadı. 2 ay önce düşük yaptım. Benim kızım küçük 16 aylık daha ama ben araya yaş farkı koymak istemiyorum
Vardır bundada bi hayır Can'ım belki daha Zaman'ı var hayırlısı neyse o olsun sen yıne sıkma canını bende bu kadar istekli deildim ama ilk ay olmayınca baya üzüldüğümü farkettim hazırlamıştım kendımı diğer kızımıza kasımda hamıle kalmıştım dedim buda yazın doğar kızım gıbı heves ettim herkes zaten ikinciyi yap artık dıyordu baktım eşimde istıyo neden olmasın dedim
canim bnde sendenim kizim onbir aylik ara koymak istemiyrm bu ay ilk denememizdi reglime iki gun var hamilelik belirtileri de yasyrm ama hayrlsi herseyin rabbim gonlumuze gore versn hepimizin ins
Can'ım allh gönlüne göre versin bende 6 sene korundum ve bırakınca hemen kalırım sandım gecen ay olmadı bu ay beklemedeyim ilkine kazayla kalmıştım isteyınce olmuyor inadına :)) benim kızımın arkadaşı var ıkı tane ıkısının de kardeşi var onlara çok özenıyor bende abla olmak istıyorum dıyor ondan dolayı eşimde istemeye basladı ben hiç dişünmüyodum ilkokul bire basladı zaten zor alışma sürecinde ama işten ayrıldım bu sürede hazır evdeyken neden olmasın dedim çokta ara olmasın aralarında iyidirMerhaba anneler..Bende ikinciyi istiyorum 3.5 yaşında bi kızım var çocuğum resmen bebek hasreti çekiyor pazarda gezerken bile anne bana bebek yapSana diyor karnima ayicik dolduruyor bak bebeğin oldu ,elimi istem dışı karnima götürsem bebek oldu mu diyor ...
2015 ocağında bi kurtajm oldu 6 ay korundk şimdi hala bekliyorum .kızıma ve kurtajmaa hemencik hamile kalmıştım bunda baya zaman aldı.inşallah sağlıkla gelir.kuzucuk.
Ayy 2016 ocakta dicektim yanlış yazmışım...inşallah gelsin su kardeşler sağlıkla.Can'ım allh gönlüne göre versin bende 6 sene korundum ve bırakınca hemen kalırım sandım gecen ay olmadı bu ay beklemedeyim ilkine kazayla kalmıştım isteyınce olmuyor inadına :)) benim kızımın arkadaşı var ıkı tane ıkısının de kardeşi var onlara çok özenıyor bende abla olmak istıyorum dıyor ondan dolayı eşimde istemeye basladı ben hiç dişünmüyodum ilkokul bire basladı zaten zor alışma sürecinde ama işten ayrıldım bu sürede hazır evdeyken neden olmasın dedim çokta ara olmasın aralarında iyidir
aynen canim ne guzel beraber buyuyecekler paylasmayi bleckler eger olursaHadi bakalım canım hayırlısı. Araç az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Tam rahata alışacaksın sonra tekrar gözün yemeyecek
İnşallah canım. Rabbim herkesin hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)aynen canim ne guzel beraber buyuyecekler paylasmayi bleckler eger olursa
amiiiiiiinnnnn:))İnşallah canım. Rabbim herkesin hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
amiiiiiiinnnnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?