- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Evet canim negatifti. Bidaha yaptircam ama once rahim filmi cekilcem. Erkekler böyle. Yine kocalarımız cok şükür doktora gidiyor.Bir adam varmis ben tanimiyorum da anlatmışlardı. Karısının cocugu olmuyor diye kadından boşandı terbiyesiz. Kadin başkasıyla evlendi ve ikizleri olmus. Yani adamda demek ki bir problem varmis sperm sayısı vs. Sigara iciyor mu eşinAşılama sonrası negatifti sanırım arkadaşım. Aslında değerler kötü değilmiş. %50 diyorsun. Ama pco dan dolayıdır belki , tutmama sebebi. Ben de bunu anlamıyorum biz ne hastalıklar geçiriyoruz gurur yapmıyoruz ama bizimkiler maşallah, sanki hiç hasta olmadı hiç yatmadı gibi davranıyor.
Hayır kuzum içki sigara kullanmıyor. Ama kilolu. Kg da sperm hızını etkiliyormuş diye okudum. O yüzden şu an daha dengeli besleniyor. Çocuk olmuyor diye bosanilir mı yaaa... kadına üzüldüm. Kim bilir ne hayalleri vardı evlenmeden önce. Ruhsuz herif nolcak!Evet canim negatifti. Bidaha yaptircam ama once rahim filmi cekilcem. Erkekler böyle. Yine kocalarımız cok şükür doktora gidiyor.Bir adam varmis ben tanimiyorum da anlatmışlardı. Karısının cocugu olmuyor diye kadından boşandı terbiyesiz. Kadin başkasıyla evlendi ve ikizleri olmus. Yani adamda demek ki bir problem varmis sperm sayısı vs. Sigara iciyor mu eşin
Benzer bi olay bizimde başımıza geldi oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım ama 2 çocuğa karar verdiğimizde 4 sene boyunca olmayînca eşimde test verdi özel hastanede ve doktor tahlillerin çok kötü hiç sperm yok dedi hatta doktora kalsa hemen bize ameliyat günü vericekti daha sonra tekrar başka bi hastaneye gittik ve kesinlikle òyle birşey olmadığını söyle doktor bence farklı bi hastanede tekrar yaptırın testiMerhaba,
Hayırlı kandiller hanımlar.
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Merhaba,
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Pislik iste. Ben duydugumda uzulmustum ama kadina sevindim Allah vermis ona cocuk o adamda hatta evlenmemis mi evlenememis mi ne. Kilo konusu dogru. Benim esimde de var o malesef. Memeleri belirginlesmis. Kilo erkekleri kadinsilastiriyor. Kadinlari da erkeksilestirebiliyor kadinlarda tuylenme vs. Mesela pcos. Guya benim esimde spor yapacak. 1 gun kosuyor 5 gun yatiyor cikolata kebap vs yiyor.Hayır kuzum içki sigara kullanmıyor. Ama kilolu. Kg da sperm hızını etkiliyormuş diye okudum. O yüzden şu an daha dengeli besleniyor. Çocuk olmuyor diye bosanilir mı yaaa... kadına üzüldüm. Kim bilir ne hayalleri vardı evlenmeden önce. Ruhsuz herif nolcak!
Bu bilgiye çok sevindim ayrıca şaşırdım. Nasil degerler farklı çıkabiliyor? Insallah bizim durumuz da böyledir. Çok teşekkür ederim.Benzer bi olay bizimde başımıza geldi oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım ama 2 çocuğa karar verdiğimizde 4 sene boyunca olmayînca eşimde test verdi özel hastanede ve doktor tahlillerin çok kötü hiç sperm yok dedi hatta doktora kalsa hemen bize ameliyat günü vericekti daha sonra tekrar başka bi hastaneye gittik ve kesinlikle òyle birşey olmadığını söyle doktor bence farklı bi hastanede tekrar yaptırın testi
Ay çekirdeğini söyleyeceğim. O da keçiboynuzu pekmezini araştırmış, ondan yiyor her akşam. Bakalım sonuçlar değişecek mı...Sizin daha önce normal yolla çocuğunuz olmuş. Neden 7 ay da eşinizi tahlile yolladıniz. Eşinizin tepkişi de ayrıca çocukça beni senin yanında rezil etti ne demek? Hiç mantıklı gelmedi.çok çocukça bir hareket sanki miziklanma gibi geldi.
Neyse bilgiderim geçiyorum. Erkeklerin sperm kalitesi anlık değişimlere etkileniyor. Mesela bir süredir uykusuz yorgun ve kötü besleniyorsa spermler etkineniyor. Yediğine içtiğine duzenine dikkat etsin. Bu arada ay çekirdeği bol selenyum içerdiği için spermler için çok faydalı. Ay çekirdeği öneriyorum.
Ah canım sorma eve gelsin ilk isi mutfağa girip yemeklere bakmak oluyor. Hiç duymuyor. Boyu 1.97 kilosu 123Pislik iste. Ben duydugumda uzulmustum ama kadina sevindim Allah vermis ona cocuk o adamda hatta evlenmemis mi evlenememis mi ne. Kilo konusu dogru. Benim esimde de var o malesef. Memeleri belirginlesmis. Kilo erkekleri kadinsilastiriyor. Kadinlari da erkeksilestirebiliyor kadinlarda tuylenme vs. Mesela pcos. Guya benim esimde spor yapacak. 1 gun kosuyor 5 gun yatiyor cikolata kebap vs yiyor.
Iyi aksamlar canim benim de 1 evladim var afedersin ilk birlesmede oldu hemen. Ama 2. 6 yildir olmuyor degerler dusebiliyor. Ben de zor ikna ettim tedaviyr esim daha bu yil kabul etti tedavi olmayi nasil olur benimn 1 tane oldu zaten yalan dolan vs vs 5 yil bekledim 1 yildir tedavideyiz su anda yine olmadi asilamaya gecildi ustelik sayisi seninkinden cok cok.az 1 mlyon spermle hamile kalanlar var rabbim in ol demesi gerekiyor. Bunun karsisinda tip ta maalesef carrsiz bir yere kadar tup bile bazen tutmuyir hic aorun olmayanda da tutmuyor bazen ne kavgalar verdim ikna edene kdr ne mucadeleler evliligim.bile bitti gercek anlamda en son cocugumun benim neden kimsem yok siz ölunce napacam diye aglamasiyla yikildim yine . Ama yinede olmazlari olduran rabbime dua ediyorum insallah bizim de olur. Erkekler bu konuda cok net ve kati ama bir sorun var iste bi bakncaresine degil mi ama anlamazlar yok anacim umarim seninki benimki gb disli degildir. Allah yardimcimiz olsunMerhaba,
Cikolata hazir gida hemen etkiliyor dusuruyor mumkunse tavugu bile koy tavugu alin derim esim de habire cips cikolata jelibon beslenmesi bu yani kahvalti aliskanligi asla yok yemek yemese ben aciktim demez 1.90 75 kg ya vardir ya yoktur. Zorla agzina tikarim kavga cikartir bide ay daraldim yineBu bilgiye çok sevindim ayrıca şaşırdım. Nasil degerler farklı çıkabiliyor? Insallah bizim durumuz da böyledir. Çok teşekkür ederim.
Ay çekirdeğini söyleyeceğim. O da keçiboynuzu pekmezini araştırmış, ondan yiyor her akşam. Bakalım sonuçlar değişecek mı...
Ah canım sorma eve gelsin ilk isi mutfağa girip yemeklere bakmak oluyor. Hiç duymuyor. Boyu 1.97 kilosu 123fenalardayız yani .
Kuzum seni çok iyi anlıyorum benim Eşim de çok fevridir ve laf soylettirmez kendisine. Çok garip ama ben de her yanlışını yüzüne vurmaktan çekinmem. Yapım bu. Dr bize bu kadar umutsuz konuşmasaydı bu değerler beni bu kadar yıkıma uğratmayacaktı. Eşimi de bu kadar üzmeyecekti. Psikolojimizi anlayamıyorlar, bazen ikinci çocuğu beklemek gerek sanırım. Yüzümüz ilklerimizden gülmüş bizim de. Ikındılar de varsın bekletsinler. Geç olsun güç olmasın canım.Iyi aksamlar canim benim de 1 evladim var afedersin ilk birlesmede oldu hemen. Ama 2. 6 yildir olmuyor degerler dusebiliyor. Ben de zor ikna ettim tedaviyr esim daha bu yil kabul etti tedavi olmayi nasil olur benimn 1 tane oldu zaten yalan dolan vs vs 5 yil bekledim 1 yildir tedavideyiz su anda yine olmadi asilamaya gecildi ustelik sayisi seninkinden cok cok.az 1 mlyon spermle hamile kalanlar var rabbim in ol demesi gerekiyor. Bunun karsisinda tip ta maalesef carrsiz bir yere kadar tup bile bazen tutmuyir hic aorun olmayanda da tutmuyor bazen ne kavgalar verdim ikna edene kdr ne mucadeleler evliligim.bile bitti gercek anlamda en son cocugumun benim neden kimsem yok siz ölunce napacam diye aglamasiyla yikildim yine . Ama yinede olmazlari olduran rabbime dua ediyorum insallah bizim de olur. Erkekler bu konuda cok net ve kati ama bir sorun var iste bi bakncaresine degil mi ama anlamazlar yok anacim umarim seninki benimki gb disli degildir. Allah yardimcimiz olsun
Amiiiinnnn zaten bazi doktorlar alt ust ediyor insani . Cok sukur canim cok sukur elhamdulillah rabbim onlara saglik sihhat versinKuzum seni çok iyi anlıyorum benim Eşim de çok fevridir ve laf soylettirmez kendisine. Çok garip ama ben de her yanlışını yüzüne vurmaktan çekinmem. Yapım bu. Dr bize bu kadar umutsuz konuşmasaydı bu değerler beni bu kadar yıkıma uğratmayacaktı. Eşimi de bu kadar üzmeyecekti. Psikolojimizi anlayamıyorlar, bazen ikinci çocuğu beklemek gerek sanırım. Yüzümüz ilklerimizden gülmüş bizim de. Ikındılar de varsın bekletsinler. Geç olsun güç olmasın canım.
Amin kuzum inşallah iyi dileklerine teşekkür ederim.Amiiiinnnn zaten bazi doktorlar alt ust ediyor insani . Cok sukur canim cok sukur elhamdulillah rabbim onlara saglik sihhat versin
Bizim gibi gec kalmayim belki daha erken bi cozum.bulunur insallah
Canim boyuna gore kilosu fazla degil. Bi 5 kilo verse yeter gibi.Erkek oldugunu düşününce .. adam 2 metre neredeyse bende boyu 170 kilosu 90 94 falan sandımBu bilgiye çok sevindim ayrıca şaşırdım. Nasil degerler farklı çıkabiliyor? Insallah bizim durumuz da böyledir. Çok teşekkür ederim.
Ay çekirdeğini söyleyeceğim. O da keçiboynuzu pekmezini araştırmış, ondan yiyor her akşam. Bakalım sonuçlar değişecek mı...
Ah canım sorma eve gelsin ilk isi mutfağa girip yemeklere bakmak oluyor. Hiç duymuyor. Boyu 1.97 kilosu 123fenalardayız yani .
Erkekler nedense bu konularda daha hassas oluyor, sorunun kendilerinde olduğunu kabullenmek istemiyor. Gerçi ben bile çikolata kistlerimden ötürü zor hamile kalacağımı öğrendiğimde ilk başta kabullenmek istemedim doktora inanmadım başka doktorlar da teyit edene kadar. Mümkün olduğunca eşinize sakin yaklaşın. Bu konuyu fazla açmamaya çalışın. Erkeklerde zamanla değerlerde gerileme olabiliyor benim eşimin de 1-2 senede değerlerinde ciddi düşüş olmuştu. Ama sayısı gayet iyi, antioksidan tedavileri ile hareketli sperm değeri artabilir. Devletteki sonucu da sıkıntılı çıkarsa iyi bir üroloğa gidin, eşinize antioksidan tedavileri denesin, değerler düzelince doğal yoldan bebek gelir inşallahMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?