- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
Kalbini duydunuz muGittim doktora sonlandirdimkonu kapanabilirmi bilmiyorum bi onemi kalmadi ,
çok üzgünüm çok
6 haftalikmis. Valla kendimi aptl gibi hissediyorum. Hastanede farkli simdi farkli dusunuyorum :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbini duydunuz muGittim doktora sonlandirdimkonu kapanabilirmi bilmiyorum bi onemi kalmadi ,
çok üzgünüm çok
6 haftalikmis. Valla kendimi aptl gibi hissediyorum. Hastanede farkli simdi farkli dusunuyorum :/
Yok duymadim. Sadece ultrason goruntusunde keseye yerlestigini gordum.Kalbini duydunuz mu
Geçmis olsun cok üzüldüm ama bu sebeple kimse sizi yargılayamaz da yadırgayamazda. Önemli olan sizin saglıgınız mutlulugunuz. Bunda da vardır bir hayır. Hem mutsuz , huzursuz stresli bir gebelikte bebeğe yansırdı. Biraz rahatlayın unutmaya calısın. Önünüze bakın. Elbet zamanı gelecek psikolojinizin kaldırdıgını hissedip kendiniz isteyeceksiniz.Gittim doktora sonlandirdimkonu kapanabilirmi bilmiyorum bi onemi kalmadi ,
çok üzgünüm çok
inşallah cok pişman oldum :/Geçmis olsun cok üzüldüm ama bu sebeple kimse sizi yargılayamaz da yadırgayamazda. Önemli olan sizin saglıgınız mutlulugunuz. Bunda da vardır bir hayır. Hem mutsuz , huzursuz stresli bir gebelikte bebeğe yansırdı. Biraz rahatlayın unutmaya calısın. Önünüze bakın. Elbet zamanı gelecek psikolojinizin kaldırdıgını hissedip kendiniz isteyeceksiniz.
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsuninşallah cok pişman oldum :/
Yazık olmuş bir cana. Allah affetsin.inşallah cok pişman oldum :/
Eminim etraflıca düşünüp kendiniz için en doğru kararı vermişsiniz diye.Karar verme süreci bile zor ve yipraticiydi sizin için .Şimdi artık olan oldu. Bir karar verdiniz ve önünüze bakın.Bunun pişmanlığını yaşayıp bir de yipratmayin kendinizi..Gittim doktora sonlandirdimkonu kapanabilirmi bilmiyorum bi onemi kalmadi ,
çok üzgünüm çok
Aaaa ben sizi hatırlıyorum topicten ...Hamile kalmaya çalışırken ben birkaç kere yazismistik ..Benim kızım da 14 aylık .Ben de ikinciyi düşünüyorum .Bu ay başladık .Saglikla gelsin bebeginiz ,Benımde kızım şuan 15 aylık bende 20 haftalık gebeyim demeye gelmiştim![]()
Keşke aldırmasaydınız ama yapıcam hiçbirşey yok Allah affetsin ..
İlk istemedi sonra oda alistirdi kendini bu fikre.geçmiş olsun. Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki. Bu arada eşiniz nasıl karşıladı bu durumu ?
Siz nasilsiniz simdiİlk istemedi sonra oda alistirdi kendini bu fikre.
Seni dusundugum için bir de maddi konuda ki sıkıntıya gireriz dedi. ;/ fark ettirmiyo uzulmeyeyim diye o da kotu oldu
Gun icinde surekli aklimdaydi ama iste hayat devam ediyor temizlik yemek derken.Siz nasilsiniz simdi
Suan öyle düsünüyorsun hayır karnında almadık deseler yine yapabilecekmiyim kaldırabilecek miyim diye düsüneceksin. Psikolojik olarak hazır degilsin aslında. Gerci insan elindekini kaybedince anlıyor varlıgının önemini ama olsun bunda da vardır bir hayır. Biraz toparlanın hemen yapmayın yapacaksanızda.inşallah cok pişman oldum :/