kacccccc buda fazla olmus6.geliyor pişman olmadım ben.
eger durumunuz normalse yapın gıtsın sormayınEvet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Eşime göre az bana göre yeter bi sayı :)kacccccc buda fazla olmus
Hay maşallah. 6 çocuğa bünye dayanır mı? Ben kesin infilak ederim maşallah. 6 çocuğa yetecek maddi gücünüz vardır sanırım pişmanlık duymadığınıza göre. Kaç yaşındasınız?6.geliyor pişman olmadım ben.
gelecegını aslıda yalnız bırakmakla calıyor ....Evet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
Siz şaka fln mı yapıyorsunuz hala az mı diyoEşime göre az bana göre yeter bi sayı :)
Valla bi kardeşin kıymeti maddiyat la ölçülmez bence. Ben tek çocuğum çok mutsuzum çokEvet tek sebebi maddiyat, ona göre çocuğumuza şu an saglayabildiğimiz imkanları azaltmak haksızlıkmış, eşim kendi de tek çocuk ve kardeş duygusunu bilmiyor ve bilmediği için de çok da önemli birşey olarak görmüyor. Bir çocuk daha yapmak bencilce bir karar olup çocuğumuzun gelecegınden çalmak ona göre
bendede aynı durum 2 yetıyor gercektenAsla asla asla pişman değilim çok tatlı cennet kokusu varya beni benden alıyo yardımcı olan olsa 3 istiyorum ama zor 2 iyi şimdilik :)
Bakımı zor gerçekten hele 9 ay geçmedi sanki doğum daha zor off :)bendede aynı durum 2 yetıyor gercekten
O hafiften sıyırdı sanırım. Sürekli tek anneden 11 12 kardeslermis muhabbeti yapıyor bana :)Siz şaka fln mı yapıyorsunuz hala az mı diyo
Cok şükür geçiriyoruz. 27 yaşındayım.Hay maşallah. 6 çocuğa bünye dayanır mı? Ben kesin infilak ederim maşallah. 6 çocuğa yetecek maddi gücünüz vardır sanırım pişmanlık duymadığınıza göre. Kaç yaşındasınız?
Biz 3kardeşiz. Ne olursa olsun koşa koşa yanında olduk, oluruz da. Annem de hep şükreder. İyki doğurmuşum sizi der, ki son kardeşimi 38-39 yaşında doğurdu beni 20 civarımerhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
ben almanyada yasıyorum ve her ımkanım var oldugu halde cesaret edemıyorum. Sıf buyuk kızımın haftada 2 spora yüzme kırsu camısı bar. bunu 6 cocugu yapsam ölürüm galıba. önemlı olan dogurmak degıl düzgün egıtmek gezdırebılmek . ben 6 cocugua yeterı ılgı veremezdımEşime göre az bana göre yeter bi sayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?