- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
bence korunmakla dene senİşte herkes burda hata yapıyor. Ben yapamazsam kimse yapamaz. Öyle değil hanımefendi öyle değil. Birileri sizin yapamadığınız yapabilir. Bir anne okul birincisi çocuklar yetiştirirken üniversite de okuyabilir yatırım yapıp zengin de olabilir. Dünya sizin gördüğünüz kadar değil.
Ne alaka ya. Ben 18de evlendim Allah bilir belki de 10 çocuğum olacak. Niye 12 13 te başlasın ki. İnsanları kendinizle kıyaslamayı bırakın bencetabıkı ama malesef bu tür evlılıkler 12 13 yasında baskıyor... benım tanıdıklarım oyle ve anne olmanın ne oldugunu zaten bılmıyorlar... üstelık korunmayıda.... tabıkı herkes bir degıl.. ama 10 cocuk bu zamanda ımkansız bırsey helekı ıstanbul gıbı sehırde..
cok cocuk degıl bakabılcegın kadar cocuk ıyıdır ...Evet annem 17 yasinda evlenmis ama kendine de hep bakimliydi. Oyle zengin değildik ama ilgilenmesini biliyorlardi. Bence zengin insanlarin cok dogurmalari taraftariyim tabi manevi ilgiyi de verebiliyorlarsa. Benim ablamin da 4 cocugu var Allah bagislasin. Esi daha yeni vefat etti. Bir tane daha dusunuyorlardi sonra vazgecmislerdi. Ablam evlatlari icin ayakta durdu yoksa dayanamazdi.. Bence cok cocuk iyidir ya ne biliyim. Tabiki oncw hayirli anne baba ve hayirli evlatlar. .
Anne olmak asla dememektir 10 tane olsun ister gönül fakatttttt fakat var işte.merhaba arkadaşlar, hep takip ederken bu kez benim bir sorum olduğu için üye oldum. Lütfen içtenlikle cevaplayın
Benim ilkokula giden bir çocuğum var ve ben ikinci kez anne olmak istiyorum ancak eşimden aynı desteği göremiyorum.
Her türlü istiyor gibi hissediyorum kendimi ancak eşim şu an sunduğumuz koşulları ikinci bir çocuktan sonra sağlayamayacağımızı söyleyerek beni bu fikirdeyim uzaklaştırmaya çalışıyor ancak yas 35 ve son demlerim bu fikri daha fazla erteleyecek bir sansa sahip olamayabilirim..farkındayım..
Nolur yaşadıklarınızı benimle paylaşın iki çocuklu anneler. Bir gün bir arkadaşımla konuştuğumda bana (kendinin de 2 evladı var) çok istekle yapmalarına rağmen ikinciyi onu elbette çok sevmelerine rağmen zorlandıklarında acaba!.. Düşünceleriyle bulduğunu kendini ona göre bir karar vermem gerektiğini söylemişti..
Sizlere de sormak istiyorum hiç çok sevmenize rağmen pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Nolur paylaşın..
bence kardes sart.... düşünsene oldunuz gıttınız bır kardesı olur ıllerde teyze dayı va olur.yapayanlız sıf maddı ımkanları yuksek tutmak ıcın bılmıyorum kendınız bılırsınız..
ben kendımle nıye kıyaslıyorum ne alaka sız yazdıgımı anlamadınız zatenNe alaka ya. Ben 18de evlendim Allah bilir belki de 10 çocuğum olacak. Niye 12 13 te başlasın ki. İnsanları kendinizle kıyaslamayı bırakın bence
Anne olmak asla dememektir 10 tane olsun ister gönül fakatttttt fakat var işte.
Oiii kulucka makinasına baglamıssın :)6.geliyor pişman olmadım ben.
Tek kalma bi tane daha doğur bak benim ikizlerim var :) çok mutluyum .İşte o fakatlar yok mu.. Keşke ikisine de aynı imkanları sağlayabilesem..
bence korunmakla dene senbırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size
:) güzelce konuşuyoruz yaa88'li yine kavga cikaracan :)
Özelden atarım :)Yatırım yapmak istiyorum ama ne yönde olmalı bilmiyorum ne önerirsiniz
Saat 10 u geçti. Uyku saati :)bence korunmakla dene senbırazda korumaya para yatır cok ılgılısın evet 6 cocukla burda naıl zaman gecırıyorsun:))neyse ıyı geceler size
Ben 18 de istediğim bölümü kazandım başladım ve bıraktım. Sonrasında 4.ye hamileyken başka bir bölüm istedim ve 2.olarak orayı da kazandım. Hatta bu da son dönemim üniversitemiz bitiyor. Size de iyi geceler :)ben kendımle nıye kıyaslıyorum ne alaka sız yazdıgımı anlamadınız zatenbenim tanidigim dogulu hanim 13 yasinda anne oldu... 18 üniye hazirlaniyordum ben koca derdinde degildim neyse iyi geceler
Bende zengin olsam kendi takımımı kurardım :) maddi güç çok çocukta önemli oluyor kocaman bahçeli güvenlikli bir ev düzgün muhit sakinleri temiz havalı falan.. Medcezirdeki altınkoyu tarif ettim sanırımEvet annem 17 yasinda evlenmis ama kendine de hep bakimliydi. Oyle zengin değildik ama ilgilenmesini biliyorlardi. Bence zengin insanlarin cok dogurmalari taraftariyim tabi manevi ilgiyi de verebiliyorlarsa. Benim ablamin da 4 cocugu var Allah bagislasin. Esi daha yeni vefat etti. Bir tane daha dusunuyorlardi sonra vazgecmislerdi. Ablam evlatlari icin ayakta durdu yoksa dayanamazdi.. Bence cok cocuk iyidir ya ne biliyim. Tabiki oncw hayirli anne baba ve hayirli evlatlar. .
Oiii kulucka makinasına baglamıssın :)
Vucuduna,canına yazık yahu bu kadar cocuk:)
Ya çok biliyor da saatin farkında değil. Maksat kötülemek işte. Teşekkür ederim bu arada :))Kadinin çocuklarına ne taktiniz ya? Bakabiliyor kendisi.. Kimin ne kadar cocuk yapacagi kimseyi ilgilendirme bence..
Butun herkes de ozel okula gidecek diye bir sey de yok.
Maşallah büyük aile olmak çok güzel6.geliyor pişman olmadım ben.
Gecenlerde de bir konuda yorumunuzu okumustum.Masallah nasil basedebiliyorsunuz? Yasiniz Kac?Cocuklarina yaslarinda nasil ve yardim Eden birisi var mi? Ozel.sordular oldu Biraz ama Gercekten Merak ettim.Benim ikinci dogacak yakinda insallah.Bir tanesinde bile 2-3 yas donemlerinde cok zorlandim.6.geliyor pişman olmadım ben.
Teşekkür ederim :)Maşallah büyük aile olmak çok güzel
:) güzelce konuşuyoruz yaa
Özelden atarım :)
Saat 10 u geçti. Uyku saati :)
Ben 18 de istediğim bölümü kazandım başladım ve bıraktım. Sonrasında 4.ye hamileyken başka bir bölüm istedim ve 2.olarak orayı da kazandım. Hatta bu da son dönemim üniversitemiz bitiyor. Size de iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?