- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
Ayıp olur mu bilmiyorum eşiniz ne iş yapıyo iş adamı fln mıO hafiften sıyırdı sanırım. Sürekli tek anneden 11 12 kardeslermis muhabbeti yapıyor bana :)
Cok şükür geçiriyoruz. 27 yaşındayım.
6 çocuk ama 2 si aynı yere gidiyor diğer ikisi aynı yere. 1 bebek kalıyor bana biri de daha karnımda zaten. O doğunca da 3u aynı okula 2si aynı. Yine bana bir kalacak :)ben almanyada yasıyorum ve her ımkanım var oldugu halde cesaret edemıyorum. Sıf buyuk kızımın haftada 2 spora yüzme kırsu camısı bar. bunu 6 cocugu yapsam ölürüm galıba. önemlı olan dogurmak degıl düzgün egıtmek gezdırebılmek . ben 6 cocugua yeterı ılgı veremezdım
Ya aslında iyi bi mevkide devlet memuru ama asıl parayı yatırımdan kazanıyoruz :)Ayıp olur mu bilmiyorum eşiniz ne iş yapıyo iş adamı fln mı
Ayıp olur mu bilmiyorum eşiniz ne iş yapıyo iş adamı fln mı
benım okadar tanıdıgım dogulu 10 kardes olan arkdaslarım var. hepsı ılgısızlıkten şıkayetcı. 10 cocuga para ılgı yetismez ımkansız.Ayıp olur mu bilmiyorum eşiniz ne iş yapıyo iş adamı fln mı
88'li yine kavga cikaracan :)6 çocuk ama 2 si aynı yere gidiyor diğer ikisi aynı yere. 1 bebek kalıyor bana biri de daha karnımda zaten. O doğunca da 3u aynı okula 2si aynı. Yine bana bir kalacak :)
okuldan bahsetmıyorum okul sonrası falıyetlerden.... dogurmak marıfet degıl....6 çocuk ama 2 si aynı yere gidiyor diğer ikisi aynı yere. 1 bebek kalıyor bana biri de daha karnımda zaten. O doğunca da 3u aynı okula 2si aynı. Yine bana bir kalacak :)
Kişiden kişiye degisirbenım okadar tanıdıgım dogulu 10 kardes olan arkdaslarım var. hepsı ılgısızlıkten şıkayetcı. 10 cocuga para ılgı yetismez ımkansız.
Yatırım yapmak istiyorum ama ne yönde olmalı bilmiyorum ne önerirsinizYa aslında iyi bi mevkide devlet memuru ama asıl parayı yatırımdan kazanıyoruz :)
hıc sanmıyorum. bir anne okadar cocugu ılgılı bakamaz... neyse konu bu değılKişiden kişiye degisir
Merak etmeyin gayet sosyal büyüyen çocuklarım var. Maddi durumum sandığınızın üstündeokuldan bahsetmıyorum okul sonrası falıyetlerden.... dogurmak marıfet degıl....
benım okadar tanıdıgım dogulu 10 kardes olan arkdaslarım var. hepsı ılgısızlıkten şıkayetcı. 10 cocuga para ılgı yetismez ımkansız.
tabıkı ama malesef bu tür evlılıkler 12 13 yasında baskıyor... benım tanıdıklarım oyle ve anne olmanın ne oldugunu zaten bılmıyorlar... üstelık korunmayıda.... tabıkı herkes bir degıl.. ama 10 cocuk bu zamanda ımkansız bırsey helekı ıstanbul gıbı sehırde..Biz de doguluyuz 10 kardesiz. Babam rahmetli devlet memuruydu. Kendi yemez yedirirdi, haram lokma eve sokmazdi. Keske olmeseydi o bize gul gibi bakti Rabbim de mekanini guzel etsin. Annem de ayni sekilde. Hamdolsun. Bizim içimize giren herkes nasil bu kadar baglisiniz diyor. Hic ilgisizlik gormedik. Babam yorgun bile gelse hepimizle tek tek oynardi, buyuklerle ilmi dini sohbetler ederdi, karisiyla ilgilenir kuranini okur yatardi..
Boyleleri erken ölüyor iste.
Yani herkes bir degil. Ailede bitiyor gercekten.
İşte herkes burda hata yapıyor. Ben yapamazsam kimse yapamaz. Öyle değil hanımefendi öyle değil. Birileri sizin yapamadığınız yapabilir. Bir anne okul birincisi çocuklar yetiştirirken üniversite de okuyabilir yatırım yapıp zengin de olabilir. Dünya sizin gördüğünüz kadar değil.hıc sanmıyorum. bir anne okadar cocugu ılgılı bakamaz... neyse konu bu değıl
bence kardes sart.... düşünsene oldunuz gıttınız bır kardesı olur ıllerde teyze dayı va olur.yapayanlız sıf maddı ımkanları yuksek tutmak ıcın bılmıyorum kendınız bılırsınız..Devlet memuruyuz biz eşimle, çok şükür kendi evimizde oturuyoruz arabamıza biniyoruz. Çok şükür hep iyi şartlarda yasadık şimdiye dek. Yaz tatilimize de gittik çocuğumuzla yurtdışı gezilerine de katıldık. Şimdi özel okulda okuyan bir çocuğum var tek olmasının da etkisiyle elimizden gelenin en iyisini veriyoruz kendimizce.. Ama ikinci olduğunda şartlar böyle olmayacak olamayacak.. Benim için bir problem yok bunların hıçbiri bir çocuğun duygusuyla kıyaslanamaz ama eşim işte.. Neden yaşadığımız standardın altına inelim neden çocuğumuza en iyi imkanları sunabiliyorken İkisine ancak bakabilecegımız bir hale gelelim diyor
Bunları derken kendi şımarıklığından değil de çocuğumuzu öne sürüyor olması kafamı karıştıran aslında..
tabıkı ama malesef bu tür evlılıkler 12 13 yasında baskıyor... benım tanıdıklarım oyle ve anne olmanın ne oldugunu zaten bılmıyorlar... üstelık korunmayıda.... tabıkı herkes bir degıl.. ama 10 cocuk bu zamanda ımkansız bırsey helekı ıstanbul gıbı sehırde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?