• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çocuktan sonra psikolojim bozuldu

CorapKadiniyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar
İki çocuğum var kızım 7 yaşında oğlum 9 aylık
Ben atanalı 4 yıl oldu. Çalışıyorum yani Şu an ücretsiz izindeyim. Çocuklarımı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin ama ben çok yoruldum psikolojik olarak. Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım. Rutin sıkıcı gelen hayatım o kadar güzelmiş ki şu an anlıyorum. Eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama canı isteyince yaptıklarını da bir lütuf olarak gösteriyor zaten. Destek sıfır bulunduğumuz şehirde hiç kimsemiz yok. Evim pislik içinde kocaman bir evim var . Temizleyemiyorum çoğu zaman. Kilo aldım:/ bebeğim meme reddi yaptı o psikolojimi alt üst etti zayıf kaldı biraz bana gram desteği olmayanlar bu konuda yorum yapıp duruyorlar. Özellikle kayınvalidemin söylediği her şey canımı sıkıyor çünkü asla yardımcı olmuyor ama her şeye laf ediyor. Misal : Bu çocuk çok zayıf. Bunçocuk çirkin bize çekmemiş senin tarafa çekmiş( Böyle de hadsizdir güya şaka yapıyor) . Velhasıl kelam sanırım ben bunalıma girdim :/

Son düzenleme:
Eşiniz lütfetmeyi bırakıp adam akıllı işlere el atacak üzerinizdeki yükü indirecek bir zahmet yok diyorsa da parasını versin yardımcı alsın.

Şükür iyi ki sana çekeceğine bizim tarafa çekmiş deyin geçin ,Kleopatra sanki bana cadı gibide bir tiptir Allah bilir.

Torununa insan bencede çirkin demez ama benim kayınvalidem normal biri değil o da ayrı bir konu zaten:/
Konuna o kadar sinirlendim ki Kv değil de eşin söyledi sandım çekilecek dert değiller ya valla
Allah sana sabır güç kuvvet versin bacım

Eşiniz lütfetmeyi bırakıp adam akıllı işlere el atacak üzerinizdeki yükü indirecek bir zahmet yok diyorsa da parasını versin yardımcı alsın.

Şükür iyi ki sana çekeceğine bizim tarafa çekmiş deyin geçin ,Kleopatra sanki bana cadı gibide bir tiptir Allah bilir.
Eşim çok cimridir asla para vermez bu konuda benimde almamı asla istemez ben hallederim diyor ama yaptığı bir şey yok evi süpürmekle bitmiyor ama anlamıyor işte

Eşim çok cimridir asla para vermez bu konuda benimde almamı asla istemez ben hallederim diyor ama yaptığı bir şey yok evi süpürmekle bitmiyor ama anlamıyor işte
Eşiniz istemeyince kapanıyor mu konu?
Biri bebek iki çocukla çalışıp, düzenli bir ev hayatı, sağlam bir psikoloji için belli aralıklarla yardım almanız lazım.
Gelinip güzel bir temizlik yapılsa evde sonrasında o düzeni korumak daha kolay olur.
Kafanızda bir sürü halledilmesi sorun olduğu için kilo vermeye de odaklanmanız zor. Hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri kocanızın paşa gönlüne bırakmayın.

Ise dondugunuz an muhtemelen duzelirsiniz. Bakici devreye girecek. Sosyallesme artacak. Sabah ozlenen cocuklar gece yaptiklari daha tolere edilecek vs vs. Yani mumkunse 1 yasinda meslege dönün belli ki ev sizd yaramamis

Çok şey yazarım da neyse zaten bunalmışsınız daha fazla şişirmeyeyim ben sizi Allah sabır güç kuvvet versin size o zaman.

Merhaba arkadaşlar
Ben atanalı 4 yıl oldu. Çalışıyorum yani Şu an ücretsiz izindeyim. Çocuklarımı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin ama ben çok yoruldum psikolojik olarak. Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım. Rutin sıkıcı gelen hayatım o kadar güzelmiş ki şu an anlıyorum. Eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama canı isteyince yaptıklarını da bir lütuf olarak gösteriyor zaten. Destek sıfır bulunduğumuz şehirde hiç kimsemiz yok. Evim pislik içinde kocaman bir evim var . Temizleyemiyorum çoğu zaman. Kilo aldım:/ bebeğim meme reddi yaptı o psikolojimi alt üst etti zayıf kaldı biraz bana gram desteği olmayanlar bu konuda yorum yapıp duruyorlar. Özellikle kayınvalidemin söylediği her şey canımı sıkıyor çünkü asla yardımcı olmuyor ama her şeye laf ediyor. Misal : Bu çocuk çok zayıf. Bunçocuk çirkin bize çekmemiş senin tarafa çekmiş( Böyle de hadsizdir güya şaka yapıyor) . Velhasıl kelam sanırım ben bunalıma girdim :/

Kurt kışı geçirir iş ama yediği ayazı unutmazmış derler..

Sizinde Bu günleriniz geçecek, evlatlarınız büyüyecek, kendinizi iyi hissedeceğiniz günler gelecek buna inanın..

Kötülüğü yapan yaptığı ile kalacak boşverin.

Evlatlarınızıı büyütün onları büyütene kadar da kimseyi almayın evinize.

Bırakın evi toparlayabildiğiniz kadar toparlayın önemli olan sizin mental sağlığınız ve evinizin huzuru..

Son düzenleme:
Eşiniz istemeyince kapanıyor mu konu?
Biri bebek iki çocukla çalışıp, düzenli bir ev hayatı, sağlam bir psikoloji için belli aralıklarla yardım almanız lazım.
Gelinip güzel bir temizlik yapılsa evde sonrasında o düzeni korumak daha kolay olur.
Kafanızda bir sürü halledilmesi sorun olduğu için kilo vermeye de odaklanmanız zor. Hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri kocanızın paşa gönlüne bırakmayın.
Normalde parçalarım susup oturmam o kadar bunaldım ki onunla kavga edecek yerlerim ağrıyor:/

Kurt kışı geçirir iş ama yediği ayazı unutmazmış derler..

Sizinde Bu günleriniz geçecek, evlatlarınız büyüyecek, kendinizi iyi hissedeceğiniz günler gelecek buna inanın..

Kötülüğü yapan yaptığı ile kalacak boşverin.

Evlatlarınızıı büyütün onları büyütene kadar da kimseyi almayın evinize.

Bırakın evi toparlayabildiğiniz kadar toparlayın önemli olan sizin metal sağlığınız ve evinizin huzuru..
Kesinlikle çok teşekkür ederim destekleriniz için

Merhaba arkadaşlar
Çocuk 1-2 yaşına gelsin
Yeniden bir rutin hayatınız olur ve de düzelirsiniz
Başta bunalmanız normal

Çalışan kadın siniz bebiş büyüsün biraz kilo verilir kuaföre gider halledersiniz gerisini eşinizden destek isteyin tek başıma hallederim moduna girmeyin kayinvalidenize rica edin o eşiniz biraz evi derleyip toplasın madem kadın tutulmuyor ipleri aldınız aldınız çocuk büyüdükçe dertleri büyür derler istekleri de öyle.Kisacasi bir kere dünyaya getirince ne ara vermesi var ne derdin bitmesi sadece şekil değiştirir.Bu yüzden full destek gerek eşinizden talep edin yoksa zor altından kalkmak yok öyle 2 çocuklu adamın herşeye hayır deme lüksü

Merhaba arkadaşlar
Zor olabiliyor haklısınız.Bu durumlarda anne olmak isteyipte olamayanları düşüneceksiniz.Bu günler çok çabuk geçiyor inanın.
Eşe yardımcı arada alacağım diyeceksiniz alabilir miyim değil.Çalışan insansınız tamam bugün ücretsiz izindesiniz ama dik durun ve arada yardımcı alın.Hele işe başlayınca lafını bile ettirmeyin bu cimri adamlara.Onu baba yapmışsınız daha ne..

Merhaba arkadaşlar
Kendinizi bu kadar ezdirmeyn derim ben ne demek cimri ne demek istemiyor hiç kusura bakmayın ama erkeğe sürekli he he derseniz sizi anlamaz gerekirse rest çekecek istediğinizi yapacaksınız önce ne istediğinize karar verin tabi.

Geçen sene 2 buçuk yaşında oğlum ve 40ı yeni çıkmış kızımla, ramazan'da kayınvalidemleri yemeğe davet etmedik diye, kv kavga etmişti bizimle. Ben o halde kendim 2 lokma yiyemiyordum halbuki

Back
X