• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çocuktan sonra psikolojim bozuldu

Cimri tuhaf adamlara doğurdukça doğuruyorsunuz

Depresyon kaçınılmaz sizin için maalesef
Doğurdukça doğuruyorsunuz nedir yahu, kadının 5.çocuğu sanki. Ayrıca o da çalışıyor ve insan çocuğu sadece erkeklere doğurmaz.

Cimri tuhaf adamlara doğurdukça doğuruyorsunuz

Depresyon kaçınılmaz sizin için maalesef
Kendim için doğurdum ona doğurduğumu nereden çıkardınız. Öyle olsa bile zaten bunalmış bir kadına bunları yaqzmanız hiç hoş değil

Haftada 1 yardımcı alın her akşamn yatmadan evi toplayın kilo için haftada 2 gün diyet yapın kabak detoksu gibi

Kendim için doğurdum ona doğurduğumu nereden çıkardınız. Öyle olsa bile zaten bunalmış bir kadına bunları yaqzmanız hiç hoş değil
Bakıcı veya temizlikçi almayacak kadar adama duygularınız geçmiyorsa bence de tuhaf

Son düzenleme:
Bakıcı veya temizlikçi almayacak kadar adama duygularınız geçmiyorsa bence adam için yaşıyorsunuz bile denebilir
Abartmayın lütfen normal şartlarda kendim alıp parasını ben veriyorum kızımın özel okul ödemesi var o yüzden şu an bende gereksiz gördüğüm için almıyorum ne münasebet bunları yazabiliyorsunuz

Abartmayın lütfen normal şartlarda kendim alıp parasını ben veriyorum kızımın özel okul ödemesi var o yüzden şu an bende gereksiz gördüğüm için almıyorum ne münasebet bunları yazabiliyorsunuz

Sizin şu laflarınıza münasebet yazıyorum

"Eşim çok cimridir asla para vermez bu konuda benimde almamı asla istemez"

Diyen sizsiniz

Cimrilikten ve onun isteği için yaşadığınız yükün farkındasınız.

Şimdi birden savunma moduna geçmenizi anlıyorum çünkü cimrilik gibi anormal davranışı olanlarla yaşayanlar maalesef iletişim türünde savunmacı oluyorlar

Üzgünüm. Farklı anlatayım. Tabiki onun için yaşamıyorsunuz fakat bu "dönem" o cimri diye o bakıcı veya temizlikçi istemiyor diye bu zorlu süreci çekiyorsanız ki çekiyorsunuz " bu dönemi onun için yaşıyorsunuz" anlamına geliyor. Ki 1 gününüzü bile başkası için yaşamayın derler. Kaldı ki siz onlarca sorumluluk altındasınız şuan bunun acilen hafiflemesi lazım

Üzgünüm. Farklı anlatayım. Tabiki onun için yaşamıyorsunuz fakat bu "dönem" o cimri diye o bakıcı veya temizlikçi istemiyor diye bu zorlu süreci çekiyorsanız ki çekiyorsunuz " bu dönemi onun için yaşıyorsunuz" anlamına geliyor. Ki 1 gününüzü bile başkası için yaşamayın derler. Kaldı ki siz onlarca sorumluluk altındasınız şuan bunun acilen hafiflemesi lazım
Bu sürecin geçici olduğunu biliyorum bende ev pisliğini umursamayarak işe başlarım napayım:/ her Temizlikçi alalım deyişimde bir cam silip kenara oturuyor benimkisi 10 yıllık kocam tanıyorum üstüme benzin döküp yaksamda o parayı vermez kaldı ki bir yardımcı alsan 4 binden aşağı yok maalesef o da bir memur maaşı alıyor bazen kızsam da hak verdiğim zamanlar oluyor artık bu şekilde yuvarlanıp gidicez bende bu süreçte misafir almamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok

Bu sürecin geçici olduğunu biliyorum bende ev pisliğini umursamayarak işe başlarım napayım:/ her Temizlikçi alalım deyişimde bir cam silip kenara oturuyor benimkisi 10 yıllık kocam tanıyorum üstüme benzin döküp yaksamda o parayı vermez kaldı ki bir yardımcı alsan 4 binden aşağı yok maalesef o da bir memur maaşı alıyor bazen kızsam da hak verdiğim zamanlar oluyor artık bu şekilde yuvarlanıp gidicez bende bu süreçte misafir almamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok
Hometasker uygulamasını bi deneyin onu 2. Üye olarak ekleyin. Yer süpürme ve etraf toplaması gibi günlük işler yapsın.

Eklentiler

• 1000011609.webp
    1000011609.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu dönemde misafir vs. hiç düşünmeyin bile zaten. Yardımcı alamıyorsanız minik minik kendiniz halletmeye çalışın. Yürümeye başlayınca daha zor oluyor, her yere tırmanmaya çalışıyorlar, şuan 9 aylıkmış daha idare edilebilir bir dönem.

En önemlisi bu günler geçecek, bunu unutmayın. Kilo da verilir ev de temizlenir. Siz iyi olun herşey hallolacak zamanla.

Eşim çok cimridir asla para vermez bu konuda benimde almamı asla istemez ben hallederim diyor ama yaptığı bir şey yok evi süpürmekle bitmiyor ama anlamıyor işte
Benim bir arkadaşım eşi istediği şeyi almayınca gitti bileziğini bozdurdu aldı inadından. Ki bu dediğim kişinin eşi de manyağın teki neyse ki çok şükür boşanıyor. Bazen eşlerimizi bahane edebiliyoruz bazı konularda sanki eşinizden ziyade siz kendiniz de temizlikçi almak isteyen biri gibi gelmedeniz bana. 2 çocuklu çalışan bir kadınsınız en azından ayda bir tutun birini ne olacsk sizden değerli mi? Hem siz kendinize değer verince eşinizde veriyor emin olun

Benim bir arkadaşım eşi istediği şeyi almayınca gitti bileziğini bozdurdu aldı inadından. Ki bu dediğim kişinin eşi de manyağın teki neyse ki çok şükür boşanıyor. Bazen eşlerimizi bahane edebiliyoruz bazı konularda sanki eşinizden ziyade siz kendiniz de temizlikçi almak isteyen biri gibi gelmedeniz bana. 2 çocuklu çalışan bir kadınsınız en azından ayda bir tutun birini ne olacsk sizden değerli mi? Hem siz kendinize değer verince eşinizde veriyor emin olun
Şu an ücretsiz izindeyim o yüzden almak istemiyorum çok fazla

Bende çoğu zaman tartıştığımda para konusunda ya da başka bir şey avm ye gidip bir sürü şey alıp dönüyordum 😀 eşim sırf sinirlensin diye ki oluyordu da . Şu an kenardaki param zor ücretsiz izindeyken acil bir şey olursa diye duruyor en kötü ihtimal bana aldığı bileziği bozarım çok mantıklıymış😀 teşekkür ederim

Bende çoğu zaman tartıştığımda para konusunda ya da başka bir şey avm ye gidip bir sürü şey alıp dönüyordum 😀 eşim sırf sinirlensin diye ki oluyordu da . Şu an kenardaki param zor ücretsiz izindeyken acil bir şey olursa diye duruyor en kötü ihtimal bana aldığı bileziği bozarım çok mantıklıymış😀 teşekkür ederim
Sen yine bozma bileziğini dursun köşede🤣 ama kocana kendini tutmlu kadın diye gösterme sakın. kocanın parasını ye erkekler çok fena malesef para harcadığı yatırım yaptığı kadına kıyamıyor

Valla iki cocuktan ziyade 9 aylik cocukla zor .
Bir seyi kabullenince daha rahat olur.
Bu donemde yardimcisi olmayan herkes boyle. Siz de kabullenin

Ee temizlik olmayinca da insan sinirleniyor.
Yardimci alamiyorsaniz. Yine bir robot supurge veya dikey supurge edinin,yoksa eger.

Gunluk isleri yapiyorsunuzdur buyuk ihtimal, buyuk isler icin de gun de 15 dk ayirin. Her gun bir sey yapin.
Esinize de yapabildigi kadar her seyi yaptirin. Konusursa konussun.

Hava guzelken evden cikin gezin.

Allah evlatlarınizi bağışlasın güzel günlerini göstersin inşallah 🥰
Bunalmaniz çok normal haliyle herşey üstuste geliyor gibi yakininizda ailenizden biride yok
Kendinizi uzmeyin gecicektir bu gunler

Su zaman da yardımcı vs almak daha da zor
Ve Suna da inanırım evde bişi yaptıkça duzeldikce psikolojide düzeliyor

Bende çocuk yok ama empati kurmaya çalışıyorum 🫠

Çocuğunuz uyudugunds vs bir gün mesela sizde onla uyuyun uyanana kadar diğer gün bir çekmece de olsa başlayın bu size iyi gelecektir

Hatta bi dizi film ya da müzik eşliğinde yapın bu iş kısa sürsün 5dk da olsa yaptınız içiniz daha rahat olcak ama en çok kendinize zaman ayırın ve dinlenin bu daha iyi gelecek
Bol bol İnşirah sırası dinleyin ya da okuyun
Zikirler de yada Başka dualarda okuyup dinleyebilirsiniz 🥰

Allah evlatlarınizi bağışlasın güzel günlerini göstersin inşallah 🥰
Bunalmaniz çok normal haliyle herşey üstuste geliyor gibi yakininizda ailenizden biride yok
Kendinizi uzmeyin gecicektir bu gunler

Su zaman da yardımcı vs almak daha da zor
Ve Suna da inanırım evde bişi yaptıkça duzeldikce psikolojide düzeliyor

Bende çocuk yok ama empati kurmaya çalışıyorum 🫠

Çocuğunuz uyudugunds vs bir gün mesela sizde onla uyuyun uyanana kadar diğer gün bir çekmece de olsa başlayın bu size iyi gelecektir

Hatta bi dizi film ya da müzik eşliğinde yapın bu iş kısa sürsün 5dk da olsa yaptınız içiniz daha rahat olcak ama en çok kendinize zaman ayırın ve dinlenin bu daha iyi gelecek
Bol bol İnşirah sırası dinleyin ya da okuyun
Zikirler de yada Başka dualarda okuyup dinleyebilirsiniz 🥰
Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
İki çocuğum var kızım 7 yaşında oğlum 9 aylık
Ben atanalı 4 yıl oldu. Çalışıyorum yani Şu an ücretsiz izindeyim. Çocuklarımı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin ama ben çok yoruldum psikolojik olarak. Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım. Rutin sıkıcı gelen hayatım o kadar güzelmiş ki şu an anlıyorum. Eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama canı isteyince yaptıklarını da bir lütuf olarak gösteriyor zaten. Destek sıfır bulunduğumuz şehirde hiç kimsemiz yok. Evim pislik içinde kocaman bir evim var . Temizleyemiyorum çoğu zaman. Kilo aldım:/ bebeğim meme reddi yaptı o psikolojimi alt üst etti zayıf kaldı biraz bana gram desteği olmayanlar bu konuda yorum yapıp duruyorlar. Özellikle kayınvalidemin söylediği her şey canımı sıkıyor çünkü asla yardımcı olmuyor ama her şeye laf ediyor. Misal : Bu çocuk çok zayıf. Bunçocuk çirkin bize çekmemiş senin tarafa çekmiş( Böyle de hadsizdir güya şaka yapıyor) . Velhasıl kelam sanırım ben bunalıma girdim :/
Şakasını si...yim ben onun. Nefret ederim şaka adı altında böyle fitne yapan kayınvalidelerden.

Bence psikolojinizi bozan şey çocuk değil, aileniz. Sadece paşa gönlü istediğinde lütfedip çocukla ilgilenen bir koca, böyle laflar eden bir kayınvalide vs olunca hangi kadın olsa ruh sağlığı bozulur.

Merhaba arkadaşlar
Ben atanalı 4 yıl oldu. Çalışıyorum yani Şu an ücretsiz izindeyim. Çocuklarımı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin ama ben çok yoruldum psikolojik olarak. Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım. Rutin sıkıcı gelen hayatım o kadar güzelmiş ki şu an anlıyorum. Eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama canı isteyince yaptıklarını da bir lütuf olarak gösteriyor zaten. Destek sıfır bulunduğumuz şehirde hiç kimsemiz yok. Evim pislik içinde kocaman bir evim var . Temizleyemiyorum çoğu zaman. Kilo aldım:/ bebeğim meme reddi yaptı o psikolojimi alt üst etti zayıf kaldı biraz bana gram desteği olmayanlar bu konuda yorum yapıp duruyorlar. Özellikle kayınvalidemin söylediği her şey canımı sıkıyor çünkü asla yardımcı olmuyor ama her şeye laf ediyor. Misal : Bu çocuk çok zayıf. Bunçocuk çirkin bize çekmemiş senin tarafa çekmiş( Böyle de hadsizdir güya şaka yapıyor) . Velhasıl kelam sanırım ben bunalıma girdim :/
Bence sadece eşiniz değil siz de cimrisiniz çalışan ve küçük bebekli bir kadın ayda bir kere temizlik için yardımcı almayı çok görmemeli.

Merhaba arkadaşlar
kv niz çok konuşmasın
yoooo birçok gören sana benzetiyor anne diyeceksiniz :)
iki kızımın arasında 9,5 yaş var bende ikinciyi doğurunca bir şoka uğramıştım
kocaman evim yok ama o küçük evi de temizleyememiştim
meme reddi benim kız da yaptı.. her pozisyonu deneyin
kocanız lütuf gibi görse de yaptırmaya devam edin
hafta sonu eline çocukları verin mutlu olacaksanız temizliğe başlayın ya da çıkın yürüyüş yapın
off puff derse de duymazlıktan gelin

Back
X