Ikıncı defa aldatıldım

Daha 1 sene olmamis bir ilişki.2 kez aldatılma.deger vermeme.senin yüzüne seni eskiden seviyordum demek.yedigin 2 poğaçanin lafını etmek.
Ben daha fazla saymak istemiyorum.
20 senelik evlilikler bitiyor aldatma yüzünden.cocuklu kadınlar bir saatte yıllarca beraber oldukları adamı kapı dışarı ediyor.bu kadar mı irade yok ablacım sende.bkr tek sözüne dayanamayip neden döndün ilk seferde.daha ne yapsın bu adam evlenince üzerine kuma getirse ne yapcan.bunun adı sevgi aşk değil kusura bakma

Allahın hakkı üçtür. Bekleyin tabi aramasını, bir daha nerde bulacaksınız böyle hint kumaşını. Hatta o aramazsa gidip siz koşun peşinden. Bu devirde erkek mi kaldı; bulmuşsun, yapış tabi.Ne yapmış sanki altı üstü seni iki defacık aldatmış. Hem o kızlar gidici sen kalıcısın, hep o kızlar çalıyor zavallı erkeğinin aklını, tut yakasından bırakma. (not: bu yazı ağır ironi içermektedir.)

Daha 1 sene olmamis bir ilişki.2 kez aldatılma.deger vermeme.senin yüzüne seni eskiden seviyordum demek.yedigin 2 poğaçanin lafını etmek.
Ben daha fazla saymak istemiyorum.
20 senelik evlilikler bitiyor aldatma yüzünden.cocuklu kadınlar bir saatte yıllarca beraber oldukları adamı kapı dışarı ediyor.bu kadar mı irade yok ablacım sende.bkr tek sözüne dayanamayip neden döndün ilk seferde.daha ne yapsın bu adam evlenince üzerine kuma getirse ne yapcan.bunun adı sevgi aşk değil kusura bakma
hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan

Affetmek daha kolay , engeli kaldır ve seni affettim de. İlkini nasıl unuttuysanız , ikinciyi de öyle unutacaksınız .
Bu da benim ilk ve son mesajım . Yazık şimdi herkes size bir sürü dil dökecek. Aklınızı başınıza toplayın diye . Ama siz bildiğinizden şaşmayacaksınız .
ılkını affedemedım zaten ortada vardı bı huzursuzluk guvensızlık olustu ,,telefonu acmayınca yalan soyledıgını hııssedınce ıkıncı defa yıne bıseylere kalkıstıgını dusuunup engelledım.. her neyse o degıl de zayıf anımda buraya yazıyorum da sızın su agır yorumlarınız bıraz kendıme getırıyo benı

hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan

Kurtulmak istesen kurtulurdun.
Sana o kadar dedik bırak git yediğinde bile gözü var bir poğaça için demediği kalmadı diye. Ama sen ne yaptın gece vakti hamur yoğurup fotosunu da marifet gibi buraya attın. Kendini değersizleştiren sensin kusura bakma da sen o hamuru yoğıurdun ya gece vakti o kadar lafın üstüne o adam seni artık saymaz.

Senin kendinle olan sorununu çözme lazım önce.gecmisden gelen sorunlarını çözme lazım.kendini sevmem güvenmen lazım.en önemlisi acil olarak destek alman lazım.sen aldatmaya gelene kadar kendini aldattigin herşeyi temize çekmen lazım.bunlari da kızgınlıkla yapıp sonra unutup sil baştan baslamadan yapman lazım.biz sana ne kadar ağır konussakda sende bir problem olduğu sürece kendine gelmeyeceksin.kendini tedavi et.doktora git.ozguvenini kazan.kendine güven.kendini sev.sonra bak yanındakine.o adama zaten dönme derdim ama bide aynı evde yaşıyorsun.ne yapacaksın.adam eve hiç mi gelmeyecek.gelmedi diyelim gelmiyo diye bu sefer kapıda beklersin sen.geldi diyelim eve almam deme anında alır sarilirsin boynuna.ne diyelim şimdi biz sana.gercekten sana üzülüyorum ben.yapma artık şunu kendine

Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Allah kolaylık versin. Muhtemelen iki değildir. Sizin bildiğiniz iki tane olmuştur. İnşallah kendinize bu adamdan uzak bir hayat kurarsınız

Senin kendinle olan sorununu çözme lazım önce.gecmisden gelen sorunlarını çözme lazım.kendini sevmem güvenmen lazım.en önemlisi acil olarak destek alman lazım.sen aldatmaya gelene kadar kendini aldattigin herşeyi temize çekmen lazım.bunlari da kızgınlıkla yapıp sonra unutup sil baştan baslamadan yapman lazım.biz sana ne kadar ağır konussakda sende bir problem olduğu sürece kendine gelmeyeceksin.kendini tedavi et.doktora git.ozguvenini kazan.kendine güven.kendini sev.sonra bak yanındakine.o adama zaten dönme derdim ama bide aynı evde yaşıyorsun.ne yapacaksın.adam eve hiç mi gelmeyecek.gelmedi diyelim gelmiyo diye bu sefer kapıda beklersin sen.geldi diyelim eve almam deme anında alır sarilirsin boynuna.ne diyelim şimdi biz sana.gercekten sana üzülüyorum ben.yapma artık şunu kendine
Destek almalıyım bunu araştıracağım sorunnn kaynağı bu görünüyor

Aldatıldım ve öğrendiğimde direkt sildim. Affetmeyi düşünmüyorum çünkü insanoğlu bir dürtüyü ortaya çıkardığı zaman daima onun peşinden gider. Sende bu sevdadan vazgeç.

Gözünü telefondan ayirma doğru yoldasın 😀

Yine affet...
Ha aldatti mi 3.ye
Yine affet...
Bak minnoşa aldatti mi 4.ye
Yine affet...😏

Bu bir sarmal döngü. Kara delik gibi...🤣
Kara delik gördüğü her zaman ki🤪🤪🤪
kacinilmaz sondur bu...
Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda

ılkını affedemedım zaten ortada vardı bı huzursuzluk guvensızlık olustu ,,telefonu acmayınca yalan soyledıgını hııssedınce ıkıncı defa yıne bıseylere kalkıstıgını dusuunup engelledım.. her neyse o degıl de zayıf anımda buraya yazıyorum da sızın su agır yorumlarınız bıraz kendıme getırıyo benı

Bak güzelim sana çok net birşey söyleyeceğim ve sen neden karşı tarafa bu kadar iyi davranırken ondan kötü muamele görüyorsun onu anlayacaksın. Bu çevremden gördüğüm ve bizzat farklı farklı erkeklerden duyduğum birşey. Şimdi bir kısım erkekler bir kadın onlara süper iyi davranırken, ortada kavga aldatma vs yokken ayrılalım demekten ödleri kopuyor. Nedense kendilerine aşık bir kadından nedensizce ama medeni medeni ayrılmak ona yapılabilecek en büyük hakaretmiş, gururunu incitirmiş gibi düşünüyorlar. O yüzden odun gibi davranıp kavga çıkartma, aldatma gibi yollara girip karşı tarafın damarına basıyorlar ki ilişkiyi kadın bitirsin. Bunlarda kendi çarpık anlayışlarında vicdanını rahatlatmış olsun.

Karşı tarafın sana yaptığı tam olarak bu. Aldatırken de bu yediğin poğaçaya laf ederken de bu. Hatta bir noktada cesaretini toplamış sana seni eskiden seviyordum tarzı bir laf etmiş ayrılık konuşmasının yolunu açmak için. Ama kusura bakma orda da sen hissetmişsin ilişkinin biteceğini sırf seni bırakamasın diye gurursuz gibi 'Telefonu kapatabilir miyim?' diye izin istemişsin çocuktan böylece ayrılık konuşmasını ertelemişsin.

Sonuç olarak eminim ki doğru erkeğe sunacak harika şeyleri olan bir kızsın. Olmayan, yürümeyen, karşı tarafın ilgisini çekmeyen bir ilişkiyi zorla sürdürmeye devam edip kendi zamanını, emeğini, özgüvenini boşuna harcama. Bu adamı zorla hayatında tutmaya devam ettikçe kendini daha değersiz hissedeceksin çünkü onu bırakana kadar sabrını zorlamaya devam edecek. Sal gitsin ki karşına seni seven ve isteyen birileri çıksın. İnan sevilmek sevmekten bin kat güzel bir duygu ve seni seven birini sevmek sevmeyeni sevmekten çok daha kolay.

kabullenemıyorum bıseyler yapmasını bu kadar basıt olmayı yedıremıyorum.. hıcc baskılamadım uzerıne gıtmedım nasıl bır baskasını dusunebılır benım aklımda sadece o varken nasıl o arayısa gırebılır ,,pısman olup gelmesını beklıyorum ama geldıgınde de bı huzur olmuyor yanında artık guvende hıssetmıyorum sadece sacma takıntılı hastalıklı bı baglılık alıskanlık sevgı mı bu ıyı degılım atlatmıs gıbı yapıyorum bı bakıyorum yıne onu dusunurken aglarken buluyorum kendımi,,o yıne keyfınde asırı degersız hıısedıyorum kendımı...sadece ondan kurtulmak ıstıyorum keske kendıne alıstırmasaydı bastan bellı etseydı
Baskılamadın değil baskılayamadın. İzin vermedi. Merak etme, yalnız kalınca arar o.

Ay hiç anlamıyorum dünyada sanki tek bu kişi mi var ? O kadar insan yazdı size ama kusura bakmayın siz akıllanmazsınız.

Back
X