• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikıncı defa aldatıldım

Offf amma yuklenmissiniz kadına. Seviyorum diyor işte. Siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Burada aldatıldın mi hemen boşan, dayak mı yedin hemen boşan. Her şeye ayrıl her şeye boşan diyorsunuz. Bence siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Ne var adam aldattiysa. Geri dönerse demek ki umduğunu bulamadı yani. Mis gibi ilişki işte.

sözlü veya nişanlımısınız? Cunku bir tanıdık var nişanlı 3. Defa fiziksel olarak aldatildı hemde en yakın arkadaşıyla, ve bir iki gün tripten sonra affetti. Akilsiz gurursuz midesiz ne derseniz artik ama yok kizin gözü kör, resmen bağımlı çocuğa. Yani affederseniz devamı gelecek, bunu yapmayin kendinize.

kaç yaşındasın ? senin gibi kızları görünce üzülüyorum hep olan insan tipi bu seninki çok insanda var karşı taraf aşağıladıkça kötü davrandıkça daha da bağlanıyor bırakmıyor bu tip insanlar bence bi psikoloğa falan git.

Sizinki alışkanlık mı ? Bağışıklık mı kazandınız acaba? Yok gerçekten yargılamıyorum yanlış anlamayın çok üzülüyorum böyle şeylere ama aldatılan sadece seni aldatmıyor kendini de aldatıyor yoldan çıkıyor ve kadın hep sorunu kendinde görüp hala adama kör kütük aşık kalabiliyor. Benim kafam bu olaya basmıyor..
Ya o ara kafa karışıklığıyla insan kendine güzel bahaneler arıyor yeminle. Manipülasyonda iyiyse ooo

Şaka mı bu ya?
Ne demek gözüm telefonda?
Yapmayın bunu kendinize. Ilkini affetmişsin gine aldatmış ve gine affedersen gine aynısı olacak...

Resmen kendiniizi ezdiriyorsunuz böylelerine karşı oda nasıl olsa affediyor diye yapar da yapar yaniii.

hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan
Kurtulmak istemediğiniz için kurtulamamış olabilir miniz? Takıntılı ve bağımlısınız.
Seviyorum demişsiniz, onu değil kendinizi sevin!
İki defa aldatılıp üçüncüye gelmesini beklemek hiç sağlıklı bir hareket değil.
Gidin psikolojik yardım alın.

Öncelikle yaşadığın anlaşılır bir durum pişman olsun belki yalvarsın istiyorsun bir şey yapmamamsı daha kötü hissettiriyor. Ama şunu düşün ayaklarına kapansa ne değişir? Affettim değişti mi? Sevgi bu mu?

Bugün aldatan evlenince neler yapmaz? İşte kadınların en büyük sorunu bu..

Sen ev hanımı olursun, onda para pul olur, ayrılsan ortada kalırsın, bıraksan bırakamazsın, bütün bunları bilmene rağmen devam edersin evliliğe mecburi olarak.

Peki sorarım sana, mutluluk bu mudur?

Seviyor olabilirsin tamam.Onsuz sevmeye devam et onu emin ol daha az canın yanar🤷‍♀️

Kendine saygın olsun.

Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Zamanı geri mi alacak?
Ne yapmasini bekliyorsunuz? 3. kez aldatmak için, kendisini affettirmesini mi?
Acele ettiğini sanmam. Biraz kafa dinliyordur. Gelir yakında.

Bugün aldatan evlenince neler yapmaz? İşte kadınların en büyük sorunu bu..

Sen ev hanımı olursun, onda para pul olur, ayrılsan ortada kalırsın, bıraksan bırakamazsın, bütün bunları bilmene rağmen devam edersin evliliğe mecburi olarak.

Peki sorarım sana, mutluluk bu mudur?

Seviyor olabilirsin tamam.Onsuz sevmeye devam et onu emin ol daha az canın yanar🤷‍♀️

Kendine saygın olsun.
Nişanlıykende bir tokat atmıştı diyenlere ne demeli? Burada öyle konularda okuduk yani bile bile lades insan bazen kendi kaderini kendi eliyle çiziyor.

Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Bi tanıdığım da defalarca aldatıldı affetti hemde defalarca şimdi yine anne evinde adam evdeki telefonla yakalanınca yedek telefon almış işyerinde kullanıyormuş orada kendine yeni bir gardrop yapmış işe diye çıkıp orda giyinip süslenip kadınlara gidiyormuş kadına
neden kendinize değer vermiyorsunuz başkasına gidip birlikte olmuş bir adamla nasıl birlikte oluyorsunuz mideniz nasıl alıyor siz başka adamla birlikte olsanız o ne yapar onu bir düşünün kabul eder mi sizi ? Etmez siz neden kabul ediyosunuz

Şu beklentiler olmasa hayat daha güzel olacak aslında. İki kere aldatmış bir adamdan "seni üzdüm, beni affet, pişmanım" gibi cümleleri duymayı beklemek kendine yaptığın en büyük kötülük.

Şu an acınız çok yeni kendinize zaman verin,acınızı yaşayın,sonra zaman geçecek iyileşeceksiniz (tabi isterseniz ve çaba gösterirseniz)..Size ulaşsa bile umarım üçüncü bir şansı vermezsiniz.

Acıdan besleniyosunuz. Zira öyle olmasa daha sağlıklı besinlere yönelirdiniz.Dünyada daha denemenizi bekleyen 7292903.. tane erkek var..büyüteci çekin o terbiyesizin üzerindende kendini bişi sanmasın.EHLİNE DÜŞMEYEN HERŞEY ZİYAN OLUR,CAN DA İNCİ MERCAN DA...

Back
X