• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikıncı defa aldatıldım

Destek alip aslında hissettiğinin sevgi degil kendince bir mücadele,hirs olduğunu anlaman gerekiyor.Seviyorum zannediyorsun ama o sevgi değil.Bu defa affetme sürünsün gururunu topla vee tekrar pisman olacağın karar verme.Simdi sonsuza dek kalbin aciyacak gecmeyecek zannediyorsun.Onunla olursan iyi olacağını düşünüyorsun ama cok büyük yanılgı asıl onunla olursan kötü günlerin,kafanda dönüp duran yasanmisliklar,bin acabalarin yakandan hiç düşmeyecek.Sen bilirsin ama güven gittiği zaman elde kalan seni mutlu etmeyecek.

Fark etmeye başladım daha net görüyorum.

1.hep kendını düşünen biri

2.Seni hıc sevmedı

3.senın ıcın hıcbısey yapmadı

4.oncelıklerınden hıc vazgeçmedi

5 hıc heyecanlanmadı

6 senın yaşadığın duygularda degıldı

7 Senı aldatttı

8 Sen varken başka kızlar aradı

9 senı hep asagıladı elestırdı

10 sureklı kırdı

11 heyecanla ona gıttıgın her anda karşılık bulamadın

12 kendı yaptığım ıkı poğaçayı benden kıskandı

13 onun ıcın bınbır zorlukta yanına gıttıgımde havaalanında benı almaya geldıgınde ,polıs ceza yazdı dıye benı görmeyi heyecanı bırak yine azarlamaya başladı ben sakınlestırdım alttan aldım tabı sınırı geçmez ki gıttım polısle konuştum

14 bı gün ortada hıcbısey yokken oyun derdıne yine hakaretlere başladı sustum

15 bı gün yanlış köşeden donduk dıye yıne azarladı sustum yine ben konuştum

16 hıc bı gün alttan alıp özür dılemedı,,haa pardon aldattığı gün geldı sarıldı😂

17 onun ıcın hıc bılmedıgım bı şehirde dızlerıme kadar karın içinde de sabahın besınde tek basıma kaldım o anki korkum caresızlıgım onun benı merak dahı etmeyısı o zaman çok canım acıdı

18 yaptığım herseye laf edısı kırıldıgımı bıle bıle

19 daha ılk günden evine gelmiyorm dıye bana bağırması hakaret etmesi

20 ben en küçük boşluğunda onun yanına koşarken onun hıc gelmemesi

21 bır defa gelecek olduğunda da ızın alıp evde mi gecırecegız demesı yanı benı görmek ıcın gelmiyor Muş adam😂

22 ilişki boyunca eskı sevgılısının ısınden bahsedıp övünmesi

23 eskı sevgılısı ıle severek ayrıldık demesı

24 senı sevıyordum dedı bana gectı demek ıstedı ama aslında gerçekte olan hıc sevmemiş olması

25 ve daha çok fazla artırılabilir bu örnekler ,hersey bu kadar açıkken ben niye dıye soruyor ınsan.. kendıme acı cektırmek mi ıstedım bunun açıklaması hala kendıme yapamıyorum..

şöyle adamlara sakız gibi yapışıp zorla evlenip sonra buraya konu açıp düzelir sandım diyorsunuz ya
biz de tonla üfür ediyoruz onlara
adam daha ne yapsın sizi istemediğini göstermek için

Buradaki kadınlardan beklediğin cevap ne peki tam olarak ?
"vah vah akıllanmıştır artık cnm ya 3.ye yapmaz mrk etme. Benim kocam beni 92747374 defa aldattı ama en sonunda benim kıymetimi anlayıp onları bıraktı s. s.s.s.s"

Konu sahibi konularına şöyle bir baktım da sen bu halde 50. defa da aldatılsan affedersin.

Boşuna bu konuya yorum yazmayin arkadaslar. Ben.eski konusuna cok yorum yazdım. Sizi sevmeyen adama bunu her fırsatta belli eden 2 pogacayi boğazınızda bırakan adam a herkes yapma etme dedi. Burda akillanmis gibi destan yazsanız ne olur, sonuc ayni. Adam sizi sevmiyor bu belli. Size yapılan yönlendirmelere yazik.

Biz de kocan sandık sevgilinmiş. Adam seni peçete gibi ordan oraya sümüğünü silip atıyor altından mı şeyi nedir? Sen sömürük olursan sömüren çok olur

Allahın hakkı üçtür. Bekleyin tabi aramasını, bir daha nerde bulacaksınız böyle hint kumaşını. Hatta o aramazsa gidip siz koşun peşinden. Bu devirde erkek mi kaldı; bulmuşsun, yapış tabi.Ne yapmış sanki altı üstü seni iki defacık aldatmış. Hem o kızlar gidici sen kalıcısın, hep o kızlar çalıyor zavallı erkeğinin aklını, tut yakasından bırakma. (not: bu yazı ağır ironi içermektedir.)
👏 aradığım yorum :)

Back
X