Bebek İkinci El ikinci el sıfıra yakın bebek örgüleri aranıyor

arkadaşlar 6 aylık hamileyim doğacak çocuğuma 0 ile 12 ay aras ı ikinci el temiz sıfır gibi olan el örgüsü yelek patik hırka vs. ürünler bakıyorum ama forumlarda göremedim ya da yeni üye olduğum için acemiyim ürünleriniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

$DSCF4607.webp bu takım var cnm başka yelek ve hırkalarım da var 1 kere bile kullanıılmadı bebeğim iri doğduğu için.

canım elimde sıfır örgü yelek, hırka bere takımı, süveter falan var istersen mailden fotoğraflarını atabilirim..

arkadaşlar 6 aylık hamileyim doğacak çocuğuma 0 ile 12 ay aras ı ikinci el temiz sıfır gibi olan el örgüsü yelek patik hırka vs. ürünler bakıyorum ama forumlarda göremedim ya da yeni üye olduğum için acemiyim ürünleriniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Ben de bunlar vas ilgilenirsen. Hepsi de sıfır..

Back
X