Günaydın.5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
lütfen kırıcı olmadan yanıtlar vermenizi rica ederim.
Allah Allah çok tuhaf niye takıldınız ki bu kadar? Evlenmiş olabilir ama belki de başkasına aşıktı ne biliyorsunuz? Tek tek ilişkilerini mi düşüneceksiniz o zaman? Ya sıyrılın bu düşüncelerinizden ya da evlenmeyin. Gayet net...5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
5 yıldır bırlıkteyım son gunlerde takar oldumGünaydın.
Yerinizde olsam evlenmezdim.
İkinci evlilik olacağı için değil sizin buna hazır olmadığınız için böyle söyledim.
Çünkü bana göre önemsiz olan bir durumu fazla abartmışsınız,belli ki sindirememişsiniz.
hayatımdaki kişiye sorduğumda o da bu sekilde cevap verıyor ama elimde değil takıyorumbu duyguyu aşmadan evlenmeyın
benım eşim de benım ıkıncı eşim , ilki aklıma gelmıyor bile
hayatınızdakı kişi eşinde ayrılmıs sizi secmiş.takılmayın.
onları yormayı geçtim kendi kendime çok yoruluyorum istemesem de kendimi bu düşünceler içinde buluyorum çok tuhaf bir duyguİkinci sevgili gibi düşünün. Dünyada evlenmeden çocuk yapan, evlenmeden birlikte olan birlikte yaşayan bir sürü insan var. Evlilik bir şekilde olmuş anlaşamamışlar bitmiş. Eski sevgili olsa daha kötüydü belki onla evlenmek istedi evlenemedi. Yani bu duyguları kafanızdan çıkarın eşinize de çocuğuna da soğuk olursunuz yorarsınız.
baskasına aşık değilmiş severek evlendim yürütemedim ayrıdım dedi.Allah Allah çok tuhaf niye takıldınız ki bu kadar? Evlenmiş olabilir ama belki de başkasına aşıktı ne biliyorsunuz? Tek tek ilişkilerini mi düşüneceksiniz o zaman? Ya sıyrılın bu düşüncelerinizden ya da evlenmeyin. Gayet net...
evet o da var onu da ayrı yasıyorumAraya o kadar zaman girmiş koskoca 5 yıldır birliktesin .
Düğün stresidir yaşadığın şeyler.
Takarsanız mutlu olamazsınızhayatımdaki kişiye sorduğumda o da bu sekilde cevap verıyor ama elimde değil takıyorum
Ne farkeder?5 yıldır bırlıkteyım son gunlerde takar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?