annem mi? dün konu açmadım annemle ilgili konuda açmadım. evet kafam karışık onunla mutluyum ancak bu duyguların içinden çıkamıyorumGüzelmidir benden acaba ,seviyormudur o mudur bu mudur sorularına takılmışsınız.Yani zamanında zaten sevmiş aşık olmuş ki evlenmiş ama sonra aşk bitmiş ve ayrılalı epey bir zaman olmuş.Sanki dün konunuzu okudum gibi ama daha çok ANNE 'nizin konusu ağır basıyordu.Sanırım sizin kafanız epey karışmış 5 yıllık bir ilişki söz konusu !
Bunda size bağlılığını şu zamana kadar görmeniz gerekliydi.Birde şu açıdan bakın olay sadece imza atmak mı e ozaman ayrıldığı eşinden öncede deli gibi aşık olmuş olabilir başka birine yada çok sevmiş olabilir ne yani o ozaman bunlar ayrılma sebebiniz mi olacak sizden güzelde olabilirler ne var bunda ?
Bunlar doğal şeyler .İnsanız severiz aşık oluruz ayrılır yada barışırız çok normal.Normal olmayan şu an sanki sizin kendinizi evliliğe hazır hissetmemeniz bunları aşmadan zaten birşey düşünmeyin derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun....
ilk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?Ben 2. evliliğimi yapan biri olarak söylüyorum ki bana göre benim yaşayışıma göre 2. evliliğimi yaparak ilk evliliğimi tarihin dozlu raflarına acmamak uzere kapadım. Aşağıladım , sen kimsin sensiz ben mutlu olamazmıyım demenin nikah bulmuş hali oldu.
Ama sizin evleneceğiniz kişinin düşünceleri nasıldı bilemiyorum ancak çok sevse , siz olmazdınız emin olun. Kimse kendini 2. kez bir maceraya atmak istemez haybeye
hayır dün ben paylaşım yapmadımDün de meltem010 nicki ile aynı konuyu açmadın mı arkadaşım sen
son zamanlarda olduMutlu olsaydı eşiyle ayrılmazlardı.5 yıldır sizinle olmazdı.5 yıl sonra bunların aklınıza gelmeside enterasan.Bu halde evlenirseniz mutlu olmazsınız.Evlendiğinizde kafanıza neleri takarsınız.
ona defalarca sorduğum için artık sıkıldıKendi kendine sevgiline çok değer verdiğin için kuruyorsun .
Bunları burada bizim söylemlerimizle belli bir süre için aşarsın ama dediğim gibi belli bir süre için .
En güzeli sevgilinle konuş sor ona . Erkekler 1 kereye mahsus sorulardan rahatsız olmazlar
oldu nereden bildin?Daha once seni eski sevgilisi icin terk eden bir sevgilin oldu mu?Ya da cevrende boyle bir olayla karsilastin mi?Ya da hayatinda sana baskalarini tercih eden oldu mu?
evet her sorduğumda tartışıyoruzTakarsanız mutlu olamazsınız
Adam bırkere evlenmıs boşanmış
sizi sevmese ya da aklı eskide kalmıs olsa ıkıncıye boyle ciddi bır karar alıp yenıden evlenmek ıster mı
hayatınızdakı kişiye asla sormayın bunu , sizi guvensız gorur ve de daha cok aklına sokarsınız.
mutluluklar :)
evet bu sorularımdan sıkılıyorbunlar sizin elinizde adamın burnundan böyle sorular sorarak getirirseniz elbetteki eski eşini arayacaktır.kabul etmiş evlenecekseniz neyin sorgulaması bu
annem mi? dün konu açmadım annemle ilgili konuda açmadım. evet kafam karışık onunla mutluyum ancak bu duyguların içinden çıkamıyorum
Asil sorun gecmisin.Bu sende bir duygusal travmaya yol acmis ve ozguvenin zedelenmis,bilincaltinda bu yuzden bu tur duygularin var.Bir psikologa gitmen lazim.Adami bunaltma kaybedersinoldu nereden bildin?
yok hayır biz memur değiliz ben özel sektördeyim o serbest kendi işini yapıyor çocuğu da kız değil erkek. daha önce annem ve kardeşimle ilgili konu yazmıştım kardeşime erkek arkadasından ayrıldı diye kızmıştı falan onu hatırlıyorsunuz belki deHayır anneniz ile ilgili konu açtınız demedim.Böyle bir konuda ANNENİZ 2.eş olacaksın ilkler unutulmaz dediğini hatırlıyorum.Bilemedim yanlış ta hatırlıyor olabilirim.Oradada 5 yıllık bir ilişki ve 18 yaşında bir kızının olduğu kamuda da her ikinizin memur olduğunu yazmıştınız sanırım.YANLIŞ MI hatırlıyorum ?
sormayın kendınıze engel olunevet her sorduğumda tartışıyoruz
evet buyuk bır kavgyala ayrılmıştık o benım unv.aşkımdıAsil sorun gecmisin.Bu sende bir duygusal travmaya yol acmis ve ozguvenin zedelenmis,bilincaltinda bu yuzden bu tur duygularin var.Bir psikologa gitmen lazim.Adami bunaltma kaybedersin
İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?Bu saçmalıkları düşününceye kadar aranızda galiiba 17 yaş mı ne fark vardı bunu düşün.
30 yaşında bile değilsin ama boyunca çocuğu olan adamla evleniyorsun???? Ailen ne diyor?
ailem bana bıraktı kararlarıma saygı duyuyorBu saçmalıkları düşününceye kadar aranızda galiiba 17 yaş mı ne fark vardı bunu düşün.
30 yaşında bile değilsin ama boyunca çocuğu olan adamla evleniyorsun???? Ailen ne diyor?
aşamıyorum yardım almalıyım galiba bir süre dahasormayın kendınıze engel olun
kendı kendınızı telkın edın ltf
konuyu acacagınız zaman hep içinizden bunun size mutluluk değil , mutsuzluk getireceğini düşünün.
eşinizin gozunde sorunlu, özguvensiz,güvensiz , dırdırcı bir ınsan konumuna düşersiniz zamanla böyle devam edersenız.
ona yansıtmayın mumkun oldugunca ve bunu asmaya calısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?