ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

annem mi? dün konu açmadım annemle ilgili konuda açmadım. evet kafam karışık onunla mutluyum ancak bu duyguların içinden çıkamıyorum

Daha once seni eski sevgilisi icin terk eden bir sevgilin oldu mu?Ya da cevrende boyle bir olayla karsilastin mi?Ya da hayatinda sana baskalarini tercih eden oldu mu?

ilk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?

ona defalarca sorduğum için artık sıkıldı

evet her sorduğumda tartışıyoruz

annem mi? dün konu açmadım annemle ilgili konuda açmadım. evet kafam karışık onunla mutluyum ancak bu duyguların içinden çıkamıyorum

Hayır anneniz ile ilgili konu açtınız demedim.Böyle bir konuda ANNENİZ 2.eş olacaksın ilkler unutulmaz dediğini hatırlıyorum.Bilemedim yanlış ta hatırlıyor olabilirim.Oradada 5 yıllık bir ilişki ve 18 yaşında bir kızının olduğu kamuda da her ikinizin memur olduğunu yazmıştınız sanırım.YANLIŞ MI hatırlıyorum ?

yok hayır biz memur değiliz ben özel sektördeyim o serbest kendi işini yapıyor çocuğu da kız değil erkek. daha önce annem ve kardeşimle ilgili konu yazmıştım kardeşime erkek arkadasından ayrıldı diye kızmıştı falan onu hatırlıyorsunuz belki de

Bu saçmalıkları düşününceye kadar aranızda galiiba 17 yaş mı ne fark vardı bunu düşün.

30 yaşında bile değilsin ama boyunca çocuğu olan adamla evleniyorsun???? Ailen ne diyor?

evet her sorduğumda tartışıyoruz
sormayın kendınıze engel olun
kendı kendınızı telkın edın ltf
konuyu acacagınız zaman hep içinizden bunun size mutluluk değil , mutsuzluk getireceğini düşünün.
eşinizin gozunde sorunlu, özguvensiz,güvensiz , dırdırcı bir ınsan konumuna düşersiniz zamanla böyle devam edersenız.

ona yansıtmayın mumkun oldugunca ve bunu asmaya calısın.

Bu saçmalıkları düşününceye kadar aranızda galiiba 17 yaş mı ne fark vardı bunu düşün.

30 yaşında bile değilsin ama boyunca çocuğu olan adamla evleniyorsun???? Ailen ne diyor?
İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?

aşamıyorum yardım almalıyım galiba bir süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…