Evet varilk evliliğinizden çocuğunuz var mıydı?
İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?
ağzınıza sağlık gercekten çok teşekkür ederim yorumunuz için.İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?
O bunlari ayirt edecek yaşta.Anaçligini anliyorum ama bunu yargilayarak cozemezsin.Sen babannyasindaki adam deyince aaa tamam yaa ben fark edememisim gidip ayrilayim demeyecegine gore bunun bir faydasi yok bence ki ailesi bile ona birakmis saygi duymus elestirmek kimseye dusmezNe yazayım??
Oh ne güzel git gençliğini güzelliğini baban yaşındaki dul çocuklu adama ver aferin mi yazayım?? Ortada olan bir yanlışa eyvallah demek yanlış kardeşim aman ne mikemmel bir aşk hikayesi yazamam buraya kusura bakmayın. Konuya yorum isterseniz bu kız anası yaşında bir kadını kıskanıyor bana o da garip geldi.
yok hayır biz memur değiliz ben özel sektördeyim o serbest kendi işini yapıyor çocuğu da kız değil erkek. daha önce annem ve kardeşimle ilgili konu yazmıştım kardeşime erkek arkadasından ayrıldı diye kızmıştı falan onu hatırlıyorsunuz belki de
bilmiyorum belki de benzer durumdadır bilgim yok. bu şekilde işte durumKOnunuz bilemedim dünkü bayanla aynı 17-18 yaşlarda çocuk ve 5 yıllık ilişki
dünkü konunun sahibi 2.üyelik aldığı için pasif görünüyor şuan .
Her neyse hakkınızda hayırlısı olsun ..
ailem bana bıraktı kararlarıma saygı duyuyor
yaşamadan da anlayamazsınızİnsan yaşıtları varken neden kendinden çok büyük biriyle evlenir hala anlayamıyorum.
yaşamadan da anlayamazsınız
biz şu an uyum içindeyiz ve yasının buyuk olması benım içinde avantaj sağlıyor kendı yasımda bırıyle yapamazdım çünküBabanızmı yok ya da ayrı yaşıyorsunuz.Kendinden çokça büyük kişilerle evlenen kişilerin ya maddi olanaklardan dolayı ya da korunma içgüdüsüyle evlenmek istediklerini düşünürüm.
Herşeyi bir kendi yaşıtındaki insanla yaşamak var birde yaşça büyük insanla yaşamak var.Adam daha önce evlenmiş çocuğu olmuş bir sürü problem. .Çocuğuna eşine dostuna kendini kabullendirme çabaları v.s artı cinsel yaşamın nasıl olacak.Bir on sene sonra yetecek mi.
Bir ortama girdiğinde eşin gibi değilde baban gibi görünecek.Bir yere gitmek istesen gelmek isteyecekmi hızına yetişecekmi.
Herşey dengi dengine.
biz şu an uyum içindeyiz ve yasının buyuk olması benım içinde avantaj sağlıyor kendı yasımda bırıyle yapamazdım çünkü
Neden, ister istemez ? Neden düşünüyorsunuz sizden güzel olsa ne olmasa ne .olsa kahrolacak olmasa kibre mi gireceksiniz ?5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
lütfen kırıcı olmadan yanıtlar vermenizi rica ederim.
Bak adamı da sıkarsın gereksiz yere kendini de. Evlenirsin evliliğini 3 kişi yaşarsınız. Gerek yok bunları düşünmeye. Gelinliğinin düğününün tadını çıkarbaskasına aşık değilmiş severek evlendim yürütemedim ayrıdım dedi.
düşüncelerime engel olamıyorumNeden, ister istemez ? Neden düşünüyorsunuz sizden güzel olsa ne olmasa ne .olsa kahrolacak olmasa kibre mi gireceksiniz ?
gereksiz takıntılar belki de bilmiyorum yaBak adamı da sıkarsın gereksiz yere kendini de. Evlenirsin evliliğini 3 kişi yaşarsınız. Gerek yok bunları düşünmeye. Gelinliğinin düğününün tadını çıkar
dün bu konunun aynısı yok muydu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?