ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?

Ne yazayım??

Oh ne güzel git gençliğini güzelliğini baban yaşındaki dul çocuklu adama ver aferin mi yazayım?? Ortada olan bir yanlışa eyvallah demek yanlış kardeşim aman ne mikemmel bir aşk hikayesi yazamam buraya kusura bakmayın. Konuya yorum isterseniz bu kız anası yaşında bir kadını kıskanıyor bana o da garip geldi.

İnsanlar buraya caresiz kaldiklari icin yaziyorlar yargilanmak icin degil.Bu onun secimi ve sorgulamak kimseye düşmez.Ayni sartlarla karsilasmamis insanlarin birbirini yargilamasi nekadar kolay degil mi?
ağzınıza sağlık gercekten çok teşekkür ederim yorumunuz için.

O bunlari ayirt edecek yaşta.Anaçligini anliyorum ama bunu yargilayarak cozemezsin.Sen babannyasindaki adam deyince aaa tamam yaa ben fark edememisim gidip ayrilayim demeyecegine gore bunun bir faydasi yok bence ki ailesi bile ona birakmis saygi duymus elestirmek kimseye dusmez

KOnunuz bilemedim dünkü bayanla aynı 17-18 yaşlarda çocuk ve 5 yıllık ilişki
dünkü konunun sahibi 2.üyelik aldığı için pasif görünüyor şuan .
Her neyse hakkınızda hayırlısı olsun ..

bilmiyorum belki de benzer durumdadır bilgim yok. bu şekilde işte durum

yaşamadan da anlayamazsınız

Babanızmı yok ya da ayrı mı yaşıyorsunuz.Kendinden çokça büyük kişilerle evlenen kişilerin ya maddi olanaklardan dolayı ya da korunma içgüdüsüyle evlenmek istediklerini düşünürüm.

Herşeyi bir kendi yaşıtındaki insanla yaşamak var birde yaşça büyük insanla yaşamak var.Adam daha önce evlenmiş çocuğu olmuş bir sürü problem. .Çocuğuna eşine dostuna kendini kabullendirme çabaları v.s artı cinsel yaşamın nasıl olacak.Bir on sene sonra yetecek mi.

Bir ortama girdiğinde eşin gibi değilde baban gibi görünecek.Bir yere gitmek istesen gelmek isteyecekmi hızına yetişecekmi.

Herşey dengi dengine.

biz şu an uyum içindeyiz ve yasının buyuk olması benım içinde avantaj sağlıyor kendı yasımda bırıyle yapamazdım çünkü

biz şu an uyum içindeyiz ve yasının buyuk olması benım içinde avantaj sağlıyor kendı yasımda bırıyle yapamazdım çünkü

Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim .Mutlu olmanızı dilerim.

Madem bir yola gireceksiniz adamla evleneceksiniz geçmişini düşünmeyin.Aynı şeyi onun yaptığını düşünün.Eski sevgiline dönermisin onunla mutlumuydun tarzında sorular sorsa sürekli sizden kuşku duysa ne hissedersiniz?

Neden, ister istemez ? Neden düşünüyorsunuz sizden güzel olsa ne olmasa ne .olsa kahrolacak olmasa kibre mi gireceksiniz ?

baskasına aşık değilmiş severek evlendim yürütemedim ayrıdım dedi.
Bak adamı da sıkarsın gereksiz yere kendini de. Evlenirsin evliliğini 3 kişi yaşarsınız. Gerek yok bunları düşünmeye. Gelinliğinin düğününün tadını çıkar

Bak adamı da sıkarsın gereksiz yere kendini de. Evlenirsin evliliğini 3 kişi yaşarsınız. Gerek yok bunları düşünmeye. Gelinliğinin düğününün tadını çıkar
gereksiz takıntılar belki de bilmiyorum ya

Bence evlenme derim. Cocuklu olan bırı cocuksuz olan bırıyle asla yapamaz. Sonradan cok sıkıntı cekersınız. Esımın annesı vefat etmıs,babası evlenmıs ve evlendıgı ınsanla o kadar sorunlar kavga kıyamet bır ton sorunla karsı karsıya gelmısler.

Evlenmeyerek bu duygudan kurtulursunuz. :)
O değilde bu duyguyla evlenirseniz kıskançlıktan erirsiniz siz. Muhtemelen adamın çocuğuna yaklaşımınızda annesine olacak kıskançlığınızla doğru orantılı olacaktır.
Meltem010 iseniz aman evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…