- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Açabilir misiniz biraz daha?Kusura bakmayin ama kendi basini yakmak buna deniyor iste.
Açabilir misiniz biraz daha?
Doğru anlamışsınızSizin ilk evliliginiz dolayisi ile cocugunuz yok ama esinizin 2. Evliligi ve cocuklari var dogru mu anladim? Burda bir suru konu var boyle bakarsaniz anlarsiniz.
Bir şeyler bitmiş işte anlaşamıyorlardı.çocuklarının anasını neden bırakmış sizi özel yapan ne
allah allah yarın size karşı bitmeyeceği ne malumBir şeyler bitmiş işte anlaşamıyorlardı.
Çocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.Neden çocuklar ayrılma sebebi olarak sizi görsünler ki?Evlimiydi sizle tanıştığında yada çok kısa bir zaman mi geçmişti boşanmanın üstünden?
Kimse 2. evliliği yapmasın o zaman.allah allah yarın size karşı bitmeyeceği ne malum
güvenmeyin diyorum
Anladım anladım da öyle heyecanlı ki hala ilkleri yaşıyor gibi onun aileside benim ailemde farkında bunu benimle çok mutlu hayatının merkezindeyim hep aynı yerdeyim 4 yıldır. Bilemiyorum o yüzden.Senin hiç izlemediğin filme, daha önce izlemiş hatta bazı replikleri ezberlemiş biriyle gidiyorsun gibi düşün.
Senin için yeni olan, heyecanlı olan, şaşırtıcı olan şeyler onun için ee ne var bunda evlilikte olur olacak.
Şunu diyeyim eşimle 2. çocuğu düşünüyoruz birincisinde hamile misin acaba, acaba var mı bebek test mi yapsak derken şimdi dur önce zamanın geçsin sonra yaparsın diyor. Anladın de mi ne demek istediğimi:)
kesinlikle bir adam boşanmış ise hele çocuklu ise benim için mimlidirKimse 2. evliliği yapmasın o zaman.
Çocuklar sorun değil karısından boşanmış olan adam mı sorun sizin için yani?
Işte öyle demelerine bir neden arıyorum çünkü normalde büyüdüklerinde açıklanabilir bir durum varsa niye sizi sorumlu tutsunlar bundan?Eşiniz anlatır yada anneleri durumun öyle olmadığını söylerler dimi?Çocuklar küçük büyüdüklerinde babalarının benimle evli olduğunu görünce.
Bu kadın için annemizi bıraktı diyecekler diyorlar veya bu kadın olmasa babamız annemizi bırakmazdı gibi...
Seni hep arada görecekler diyorlar
Anladım anladım da öyle heyecanlı ki hala ilkleri yaşıyor gibi onun aileside benim ailemde farkında bunu benimle çok mutlu hayatının merkezindeyim hep aynı yerdeyim 4 yıldır. Bilemiyorum o yüzden.
Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.Kişiden kişiye Değişiyor mutlu olsn da var olmayan da iş eşinde ve sende bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?