- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Anlasamıyorlar'mış' değil anlaşamıyorlar' dı' oyle miBir şeyler bitmiş işte anlaşamıyorlardı.
3 çocuk fazla gibi ama yaYa ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...
Öyle, bunu onun ailesinden de duyuyorum.Anlasamıyorlar'mış' değil anlaşamıyorlar' dı' oyle mi
Bu fiil cekimi duyulan değil görülen geçmiş zamanı gosteriyor. Adamla evliyken birliktemiydiniz diyorum kısacaÖyle, bunu onun ailesinden de duyuyorum.
cevabı bende merak ettimBu fiil cekimi duyulan değil görülen geçmiş zamanı gosteriyor. Adamla evliyken birliktemiydiniz diyorum kısaca
Hayır, evliyken birlikte olacağım hadi oldum bide ilişkilerine dahil olup anlaşıyorlar mı anlaşmıyorlar mı diye mi bakacağım pencereden :)Bu fiil cekimi duyulan değil görülen geçmiş zamanı gosteriyor. Adamla evliyken birliktemiydiniz diyorum kısaca
Ben mi yanlış anladım yıllardır hayatının merkezindeyim peşimde pervane diyorsunuz bu adamla boşanmadan mı tanışıp ilişki yaşadınızCanlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Hayır, evliyken birlikte olacağım hadi oldum bide ilişkilerine dahil olup anlaşıyorlar mı anlaşmıyorlar mı diye mi bakacağım pencereden :)
Hayır evliyken değilBen mi yanlış anladım yıllardır hayatının merkezindeyim peşimde pervane diyorsunuz bu adamla boşanmadan mı tanışıp ilişki yaşadınız
Bende bunu merak ediyorum sanırım evliyken birlikte olmuşlar yıllardır hayatının merkezindeyim Peşimdeydi demişBu fiil cekimi duyulan değil görülen geçmiş zamanı gosteriyor. Adamla evliyken birliktemiydiniz diyorum kısaca
neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.Bir yerden bakmis ve gormussunuz gibi anlasiliyor. Iliskilerine sahitsiniz gibi!
Hayır biz 4 senedir birlikteyiz yıllardır dediğim o.Bende bunu merak ediyorum sanırım evliyken birlikte olmuşlar yıllardır hayatının merkezindeyim Peşimdeydi demiş
neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.
Ailesiyle bile tanışmışsınız bence siz kararınızı vermişsiniz neden burada konu açıyor soruyorsunuz sanırım vicdanen kendinizi bu ilişkiye onaylatmak istiyorsunuzÖyle, bunu onun ailesinden de duyuyorum.
Adamı evliyken tanımıyordunuz yani o zaman niye bu telaş 4 yıldır bırlıkteyız demişsiniz demek ki bosanma kararının ustunden epey gecmişHayır, evliyken birlikte olacağım hadi oldum bide ilişkilerine dahil olup anlaşıyorlar mı anlaşmıyorlar mı diye mi bakacağım pencereden :)
Zaten konu sahibi kararını vermiş sadece vicdanen rahatlamak için bu konuyu açmışHmm sahitseniz bu sona kendinizi de hazirlayin derim.
İnşallah okumayız demek istediniz dimi :)"Bosanmis cocuklu bir adamla evlenmek" diye sizin de konunuzu okuruz yakinda burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?