İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben mi yanlış anladım yıllardır hayatının merkezindeyim peşimde pervane diyorsunuz bu adamla boşanmadan mı tanışıp ilişki yaşadınız

Neyse siz vermissiniz kararinizi. Biz ne dersek diyelim siz istiyorsunuz bu adamla evlenmeyi.
Hepimiz evlenirken eslerimiz pesimizde pervane idi. Fragmanlar hep ayni. Lutfen burada cocuklu bosanmis adamlarla ilk evliligini yapan pisman olan kadinlara ait bir suru konu var onlari okuyun. Genelde de sorunlar benzer. Gecmis olsun.

Hayır, evliyken birlikte olacağım hadi oldum bide ilişkilerine dahil olup anlaşıyorlar mı anlaşmıyorlar mı diye mi bakacağım pencereden :)

Bir yerden bakmis ve gormussunuz gibi anlasiliyor. Iliskilerine sahitsiniz gibi!

Hayır, evliyken birlikte olacağım hadi oldum bide ilişkilerine dahil olup anlaşıyorlar mı anlaşmıyorlar mı diye mi bakacağım pencereden :)
Adamı evliyken tanımıyordunuz yani o zaman niye bu telaş 4 yıldır bırlıkteyız demişsiniz demek ki bosanma kararının ustunden epey gecmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…