- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi cactuslove_
-
hayır benden bir çocuğu olsun çok isiyor.Adamın kaç çocuğu var? Sizinle evlendikten sonra kedisinin nasıl olsa var diye çocuk istemeyebilir
Zaten konu sahibi kararını vermiş sadece vicdanen rahatlamak için bu konuyu açmış
KesinlikleAynen katiliyorum size.
Biz evlilik kararı aldık çünkü o yüzden bu telaş bunu duyan herkeste çocuklar sıkıntı diyor. O yüzdenAdamı evliyken tanımıyordunuz yani o zaman niye bu telaş 4 yıldır bırlıkteyız demişsiniz demek ki bosanma kararının ustunden epey gecmiş
Sizden de yapar bir çocuk o sorun değil ki birlikte olduğunuz insan için sonra sorumluluk artınca sizinlide birşeyler biterhayır benden bir çocuğu olsun çok isiyor.
Kesinlikle
Bu ara olumsuz şeyler duyduğum için, belki bu durumda olup mutlu olan vardır diye konuyu açtım. Kafamdaki soru işaretleri gider diyeAilesiyle bile tanışmışsınız bence siz kararınızı vermişsiniz neden burada konu açıyor soruyorsunuz sanırım vicdanen kendinizi bu ilişkiye onaylatmak istiyorsunuz
Bir sonraki konu belli oldu simdiden :) herkes kendini ozel hissediyor ama oyle bir dunya yok sikinti orda
Bak sende diyorsun soru işareti var diye bence tekrar düşününBu ara olumsuz şeyler duyduğum için, belki bu durumda olup mutlu olan vardır diye konuyu açtım. Kafamdaki soru işaretleri gider diye
Bu ara olumsuz şeyler duyduğum için, belki bu durumda olup mutlu olan vardır diye konuyu açtım. Kafamdaki soru işaretleri gider diye
Çocukları kaç yaşlarında acaba?Hayır biz 4 senedir birlikteyiz yıllardır dediğim o.
Allahım yarabbimBenimde eşiminde ikinci evliliklerimiz ilk evliliklerimizden çocuklarımız yok 4 yıldır mutlu mesut yaşıyoruz hatta 2. evlilikler daha tatlı oluyor
Benimde eşiminde ikinci evliliklerimiz ilk evliliklerimizden çocuklarımız yok 4 yıldır mutlu mesut yaşıyoruz hatta 2. evlilikler daha tatlı oluyor
haklısınız çocuk olsaydı bir değil bin defa düşünürdümSizin durumunuzla konu sahibinin durumu baya baya farkli.
Bunun 2. Es olmayla ilgisi yok.. ilk es olsanda uzecek olan yine uzuyorCanlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?