İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bakıyorum şimdi eski yorumlarına, 15 yaş var aramızda demiş adama 37 dememiş miydi o zaman 22 oluyor yaşı
5 yildir sevgili olduklarina göre olayda bir de cocuk istismari var nasil ihbar edebiliriz bu 3 cocuklu herifi? Az daha zorlasa konu sahibi yasinda kizi olacakmis.

<5 yıllık bir ilişkim var evli değilim ve çok şükür bu zamana kadar bütün sosyal medya hesaplarının telefonumda açık olması, iş yerini kameradan izliyor olmam, turkcell den hesap hareketlerinden kiminle konuştuğuna bakmama ve onun hiç birinden haberi olmamasına rağmen hiç bir şey ile karşılaşmadım.

Bu adam için bile asla yapmaz demiyorum. Ben hiç bir kadından ve aldatılanın çevresinden hiiiç duymadım zaten ''benim kocam aldatır '' diyenini. Hep hiç beklenmeyecek adamlar aldatıyor.
Şayet; aldatılırsam boşayacak maddi manevi güce özgüvene ve kariyere hamd olsun sahibim....<

Bu da başka bir mesajı daha 1 ay önce falan çok yeni. Kamerayla izleyebilmek falan deyince, konu sahibi fabrikamız var başındayım yazmıştı, çalışanlarından biri olmasın bu adam, kim kimi bu kadar yakın markaja alabilir ki?

Ay cocuklara bakmam falan demisti birde zaten daha kendi çocuk sayılır, konu ciddi sinir bozucu oldu şu haliyle

Baştan beri kendimi tutuyorum zaten , belki de yanılıyorum günah alıyorum diye ama yok nerden tutsanız elinizde kalıyor. Yazdıklarından zaten yaşının küçük olduğu belli oluyor.

Baştan beri kendimi tutuyorum zaten , belki de yanılıyorum günah alıyorum diye ama yok nerden tutsanız elinizde kalıyor. Yazdıklarından zaten yaşının küçük olduğu belli oluyor.
önceki mesajınıza cevap olarak, ben adamın aksine zengin oldugunu düşünüyorum, 17 yaş, 3 çocuk, o kadar yaş farkı, gözü boyayacak birşeyler olmalı...

önceki mesajınıza cevap olarak, ben adamın aksine zengin oldugunu düşünüyorum, 17 yaş, 3 çocuk, o kadar yaş farkı, gözü boyayacak birşeyler olmalı...

Aynen ben de sizin gibi dusunuyorum olayi degistirerek anlattigini dusunuyorum. Dahasi muhtemelen adamin is yerinde calisiyor. Bu yasta birine kimse fabrika emanet etmez. Emanet edilen insan butun gun adamin pesindeyse bir de hic edilmez.

Evli barkli adamla beraber olurken utanmadin mi ya?
3 cocuklu bide.
Sana yaziklar olsun.
Yuva yikanin yuvasi mi olur?
Erkek soyuna kiran mi girdi de bu adami buldun?
Evlen o adamla da o cocuklar hayatini zindana cevirsin.

Na bu da msjin.
Utan.

KONU: EVLI BIRINE ASIK OLMAK

Canım bir benzer durumu ben yaşadım 5 yıldır birlikteyiz evlenmek üzereyiz. Bu olabiliyor maalesef oluyor ama senin ki hem ayrı evde falan değil karısıyla kalıyor hem bırakamam seviyorum hem çocuk yapıyor ohoooo yok öyle bir dünya ya...
'' Seven bir adam sen evlenene kadar '' diye bir cümle kurar mı Allah aşkına bırak hepiniz için en iyisi bu olur

Adam paralı belli . 3 cocuga annelerine bakacak , üstüne de bu arkadasımıza bakacak kadar kendıne güveniyor. 18 yasındaki kızlarını 15 yas buyuk adama yakıştıran ailesini de bu para cezbetmiş belli ki. Hanfendi her ne kadar cok varlıklı olduğunu iddia etse de , asla inanmıyorum. Hiçbir varlıklı ve gecım sıkıntısı olmayan aile kızlarını 15 yas buyuk 3 cocuklu adama vermez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…