İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Simdi gelir nihahaha cok mu yalnizsin bebegim sen, gecmisimi karistirmakla neyi algiladin cicim sen, ben o cocuklara degil uc birine bile bakmam ben, kisisel gelisim oku sen, bazi haric sevgiler diyerek hahaha :))
Bu simarikligin sebebi anlasildi.
Tercih edilen olma hissi.
Cok yazik..

hiç şaşırmadım
tebrikler kızlar
19 yaşındaki bir kızla 3 çocuklu kırkı yaşlara girecek adamın ne gibi bir ilişkileri olabilir ki
4 senelik sevgililik çocuklardan çekinme isterse evli olsun ne fark eder yorumları

Biz daha az söyledik dünyanın lafını işittik ikinci hanımlar tarafından
Yazılanları anlamamakta suçlandık üstüne iftiracı olduk bir de kişisel gelişim tavsiyesi aldık

anlamamakta direndiler mi anlatamıdık mı
konu sahibi çok mu manipülatördü çözmüş değilim
onu bunu bilmem şu durumda mağduruz

Haha bir de bana saldiranlarin hepsi mutsuz bir seylerin acilarini benden cikariyorlar dedi mutlulugumuzu bilse 10 konu daha acip sorgular kendini seviyesiz olmamiz da ayri.

Belliydi zaten onceden sevgili olduklari. Konu sahibinin yaptigi yorumlar asiri supheliydi. E evlensin o zaman da yuva yikanin yuvasi olur mu kendisi deneyimlesin:)

Ben de tuy dikeyim dedim.

Ayol 3 çocuklu adam beni tercih etse ne olur etmese ne olur. Bana 19 yasımda 3 çocuklu evli adam gelse kendime hakaret sayarım. Hiç yalnız değilim valla gayet kalabalık bir aileyiz, eğitimim ve kişisel gelişimimi de tamamladım bence bişey bulamayacak :)

bana komik gelen şey büyük harfle yazdığı yazı olmuş konu sahibinin. 24 yaşında neyin atarı bu, çocukların sorumluluğunu A-LA-MAM yazdıracak psikolojiyi nası oluşturmuş anlamadım. sana kim çocuğunun sorumluluğunu aldırıyor ya hay allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…