- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi cactuslove_
-
evet ... Harikasınız.. Hic o acidan bakmamistim.. O yuzden cocuklari dusunuyor belki de boşanma surecindelerNeden olacak , adam karısından yeni boşanmıştır .
Allah herkese vicdan versin diyorum artık sadece. O kadınla 3 çocuğunun da yardımcısı olsun.evet ... Harikasınız.. Hic o acidan bakmamistim.. O yuzden cocuklari dusunuyor belki de boşanma surecindeler
amin.. Rabbim böylelerini ıslah etsin..Allah herkese vicdan versin diyorum artık sadece. O kadınla 3 çocuğunun da yardımcısı olsun.
Burdaki kadınlardan korkulur.
Kara kaplı defterler açılmış.
Konu açacaklar iki kere düşünsün bence.
"
Birinden darbe yediysem intikamımı alana kadar soğumaz içim kurar dururum kafamda, erkek arkadaşımın 2. karısı olacağım yakın zamanda ve hala her gece şey diyorum acaba onu daha mı çok sevdi acaba aklına o geliyor mu 5 senedir kurtulamadım bu kuruntudan.
Sesi tuhafsa hemen aldatıyorsun diye saldırıya geçiyorum...
Kimseye hiç bişeye güvenmiyorum... "
Evet bu da konu sahibi arkadasın yaptığı eski bir paylaşım.
Adamla 5 yıldır beraberim demiş yani adamın karısı yeni doğum yaptığında bunların ilişkisi başlamış.
Konu sahibi bizi bır daha aptal yerine koyma sandığından daha akıllıyız, neyın ne olduğunu bız basında anladık zaten.
19 yaşındaki bir kızla 3 çocuklu kırkı yaşlara girecek adamın ne gibi bir ilişkileri olabilir kihiç şaşırmadım
tebrikler kızlar
anlamamakta direndiler mi anlatamıdık mı19 yaşındaki bir kızla 3 çocuklu kırkı yaşlara girecek adamın ne gibi bir ilişkileri olabilir ki
4 senelik sevgililik çocuklardan çekinme isterse evli olsun ne fark eder yorumları
Biz daha az söyledik dünyanın lafını işittik ikinci hanımlar tarafından
Yazılanları anlamamakta suçlandık üstüne iftiracı olduk bir de kişisel gelişim tavsiyesi aldık
+100000Eger bu yazılanlar doğruysa değil o adamla başka adamla da evlensen mutlu olamayacaksın. Üzerinde 3 çocuk 1 kadınım ahı var
19 yaşındaki bir kızla 3 çocuklu kırkı yaşlara girecek adamın ne gibi bir ilişkileri olabilir ki
4 senelik sevgililik çocuklardan çekinme isterse evli olsun ne fark eder yorumları
Biz daha az söyledik dünyanın lafını işittik ikinci hanımlar tarafından
Yazılanları anlamamakta suçlandık üstüne iftiracı olduk bir de kişisel gelişim tavsiyesi aldık
Simdi gelir nihahaha cok mu yalnizsin bebegim sen, gecmisimi karistirmakla neyi algiladin cicim sen, ben o cocuklara degil uc birine bile bakmam ben, kisisel gelisim oku sen, bazi haric sevgiler diyerek hahaha :))
Bu simarikligin sebebi anlasildi.
Tercih edilen olma hissi.
Cok yazik..
"
Birinden darbe yediysem intikamımı alana kadar soğumaz içim kurar dururum kafamda, erkek arkadaşımın 2. karısı olacağım yakın zamanda ve hala her gece şey diyorum acaba onu daha mı çok sevdi acaba aklına o geliyor mu 5 senedir kurtulamadım bu kuruntudan.
Sesi tuhafsa hemen aldatıyorsun diye saldırıya geçiyorum...
Kimseye hiç bişeye güvenmiyorum... "
Evet bu da konu sahibi arkadasın yaptığı eski bir paylaşım.
Adamla 5 yıldır beraberim demiş yani adamın karısı yeni doğum yaptığında bunların ilişkisi başlamış.
Konu sahibi bizi bır daha aptal yerine koyma sandığından daha akıllıyız, neyın ne olduğunu bız basında anladık zaten.
Sıkıntı nerde biliyor musun bebeğim diyosun ya '' sustum '' işte sorun burda.
Erkek arkadaşımın annesi tam bir cadıdır, benden de haz etmez erkek arkadaşımın ilk eşini çok sevdiğinden..
Yürüyen despot görmeniz lazım... Ama bana söker mi ?
Saçmaladığı,haddini aştığı her an, kendi ailemin yanında da onun çevresi yanında da saygısızlık etmeden tıktım ağzına lafı, cevabını aldı oturdu. Şimdi bana yapamıyo , nadiren yeltense de karşılığını muhakkak veriyorum.
Kimse kimseye üstünlük taslayamaz yok öyle bi dünya ya. Ya insan gibi davran ya da'' OĞLUNU DA AL GİT '' :)
Ayol 3 çocuklu adam beni tercih etse ne olur etmese ne olur. Bana 19 yasımda 3 çocuklu evli adam gelse kendime hakaret sayarım. Hiç yalnız değilim valla gayet kalabalık bir aileyiz, eğitimim ve kişisel gelişimimi de tamamladım bence bişey bulamayacak :)Simdi gelir nihahaha cok mu yalnizsin bebegim sen, gecmisimi karistirmakla neyi algiladin cicim sen, ben o cocuklara degil uc birine bile bakmam ben, kisisel gelisim oku sen, bazi haric sevgiler diyerek hahaha :))
Bu simarikligin sebebi anlasildi.
Tercih edilen olma hissi.
Cok yazik..
Kızlar siz benden de fenasınız ayyyyy :)Ben de tuy dikeyim dedim.
Yok mu arttiranBen de tuy dikeyim dedim.
İyi yapmışsınızKızlar siz benden de fenasınız ayyyyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?