- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Eski karısıyla anlaşamıyordular yazmış o sözünden şüphelendim baktım.İyi yapmışsınız
Benim eski konularına bakmak aklıma bile gelmemişti
Ben aslında baska bi foruma yazdıgı bi yazıyı buldum en eski yazdıklarında ama umarım gercekten yuva yıkan değildir
Boş bir insan değilim ki aksine gayet yoğunum.
Bir fabrikamız var babamla ve babam asla uğramıyor :) Üretim,sevkiyat,personel,finans
Bütün iş bende...
Bende simdiye kadar kimseyi eski mesajlarıyla vurmadım ama bi arkadasın bakması üzerine acaba diyip girip baktımAcikcasi ben daha once hemen hemen hic kimsenin mesajlarina, daha once acilmis konularina bakmadim hic.
Hatta ilk etapta "anlasamiyorlardi" kelimesinin uzerine giden arkadaslari da icimden yadirgadim.
Ama evliyse bile bu sizi hic ilgilendirmez tavri ve bir arkadasin alinti yapmasindan sonra parcalar birlesince sonuc en basta bazi arkadaslarin hissettiklerini dogruluyor gibi gorunuyor.
Yaşattığını misliyle yasar İnşallah ne diyeyimKONU: EVLI BIRINE ASIK OLMAK
Konu Sahibesinin Mesaji:
Canım bir benzer durumu ben yaşadım 5 yıldır birlikteyiz evlenmek üzereyiz. Bu olabiliyor maalesef oluyor ama senin ki hem ayrı evde falan değil karısıyla kalıyor hem bırakamam seviyorum hem çocuk yapıyor ohoooo yok öyle bir dünya ya...
'' Seven bir adam sen evlenene kadar '' diye bir cümle kurar mı Allah aşkına bırak hepiniz için en iyisi bu olur
Vay bee :)
Ayy o konuyu hatırladım bu üyeyide... O konuda da tavrımız aynıydı. Yalanları da boy boy maşallah . Şimdi gelir bize paragrafta anlam dersleri verir . Bu kadar alıngan oluşundan belliydi zaten.KONU: EVLI BIRINE ASIK OLMAK
Konu Sahibesinin Mesaji:
Canım bir benzer durumu ben yaşadım 5 yıldır birlikteyiz evlenmek üzereyiz. Bu olabiliyor maalesef oluyor ama senin ki hem ayrı evde falan değil karısıyla kalıyor hem bırakamam seviyorum hem çocuk yapıyor ohoooo yok öyle bir dünya ya...
'' Seven bir adam sen evlenene kadar '' diye bir cümle kurar mı Allah aşkına bırak hepiniz için en iyisi bu olur
Yaşattığını misliyle yasar İnşallah ne diyeyim
Tabi onun yok bizim problemimiz var toplu terapi lazım.Aminnnn diyelim boylelerine asla acimiyorum. Yarin ozelden sorar problemin ne diye
İçimden çok daha hisli beddualar geçti de yuttum elbet cikar acısı, bu dünyada olmasa da " büyük mahkeme" var , o çocukların ahı asla yerde kalmaz...Aminnnn diyelim boylelerine asla acimiyorum. Yarin ozelden sorar problemin ne diye
Tabi onun yok bizim problemimiz var toplu terapi lazım.Böyle konular yüzünden sıyırmaya az kaldı
O zaman dans.Hahah biz gidip biraz daha kisisel gelisim okuyalim
Ayy o konuyu hatırladım bu üyeyide... O konuda da tavrımız aynıydı. Yalanları da boy boy maşallah . Şimdi gelir bize paragrafta anlam dersleri verir . Bu kadar alıngan oluşundan belliydi zaten.
Zaten hepimiz kaçamak cevaplarından ötürü şüphelendik. Mantıklı gelmiyordu yani.Yani ilk mesajindan beri belli degil miydi zaten boyle oldugu. Kesin ve net tek bir cevabi yoktu iliskilerinin ne ara başladığına dair yine de gunahini almayayim diye bir sey yazmadim.
Allah akil fikir versin ne denir ki baska.
Ben aslında baska bi foruma yazdıgı bi yazıyı buldum en eski yazdıklarında ama umarım gercekten yuva yıkan değildir
Ayy o konuyu hatırladım bu üyeyide... O konuda da tavrımız aynıydı. Yalanları da boy boy maşallah . Şimdi gelir bize paragrafta anlam dersleri verir . Bu kadar alıngan oluşundan belliydi zaten.
G greengirllKONU: EVLI BIRINE ASIK OLMAK
Konu Sahibesinin Mesaji:
5 yıllık birliktelik varsa konusu sahibi 17 yaşındayken mi başlamış ilişkiBen de bakıyorum şimdi eski yorumlarına, 15 yaş var aramızda demiş adama 37 dememiş miydi o zaman 22 oluyor yaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?