İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben aslında baska bi foruma yazdıgı bi yazıyı buldum en eski yazdıklarında ama umarım gercekten yuva yıkan değildir

Acikcasi ben daha once hemen hemen hic kimsenin mesajlarina, daha once acilmis konularina bakmadim hic.
Hatta ilk etapta "anlasamiyorlardi" kelimesinin uzerine giden arkadaslari da icimden yadirgadim.
Ama evliyse bile bu sizi hic ilgilendirmez tavri ve bir arkadasin alinti yapmasindan sonra parcalar birlesince sonuc en basta bazi arkadaslarin hissettiklerini dogruluyor gibi gorunuyor.

Boş bir insan değilim ki aksine gayet yoğunum.
Bir fabrikamız var babamla ve babam asla uğramıyor :) Üretim,sevkiyat,personel,finans
Bütün iş bende...

Kk nin zeki hatunları....bu 3 çocuklu amca konu sahibinin parasının peşinde olmasın???

Bende simdiye kadar kimseyi eski mesajlarıyla vurmadım ama bi arkadasın bakması üzerine acaba diyip girip baktım
Heleki eşinden bosanmamıs adamla metres hayatı yasayan birinin forumuna yazdıkları aklımı cok karıstırdı
Birde bi 24 yasındayım demiş bi hafta önce 22 yasındayım demiş cocuk bi bes yasında oldu bi altı yasında oldu dört yıldır besyıldır beraberler derken hic bir tutar yok

KONU: EVLI BIRINE ASIK OLMAK
Konu Sahibesinin Mesaji:

Canım bir benzer durumu ben yaşadım 5 yıldır birlikteyiz evlenmek üzereyiz. Bu olabiliyor maalesef oluyor ama senin ki hem ayrı evde falan değil karısıyla kalıyor hem bırakamam seviyorum hem çocuk yapıyor ohoooo yok öyle bir dünya ya...
'' Seven bir adam sen evlenene kadar '' diye bir cümle kurar mı Allah aşkına bırak hepiniz için en iyisi bu olur

Vay bee :)

Yaşattığını misliyle yasar İnşallah ne diyeyim

Ayy o konuyu hatırladım bu üyeyide... O konuda da tavrımız aynıydı. Yalanları da boy boy maşallah . Şimdi gelir bize paragrafta anlam dersleri verir . Bu kadar alıngan oluşundan belliydi zaten.

Aminnnn diyelim boylelerine asla acimiyorum. Yarin ozelden sorar problemin ne diye
İçimden çok daha hisli beddualar geçti de yuttum elbet cikar acısı, bu dünyada olmasa da " büyük mahkeme" var , o çocukların ahı asla yerde kalmaz...

Ayy o konuyu hatırladım bu üyeyide... O konuda da tavrımız aynıydı. Yalanları da boy boy maşallah . Şimdi gelir bize paragrafta anlam dersleri verir . Bu kadar alıngan oluşundan belliydi zaten.

Yani ilk mesajindan beri belli degil miydi zaten boyle oldugu. Kesin ve net tek bir cevabi yoktu iliskilerinin ne ara başladığına dair yine de gunahini almayayim diye bir sey yazmadim.

Allah akil fikir versin ne denir ki baska.

Yani ilk mesajindan beri belli degil miydi zaten boyle oldugu. Kesin ve net tek bir cevabi yoktu iliskilerinin ne ara başladığına dair yine de gunahini almayayim diye bir sey yazmadim.

Allah akil fikir versin ne denir ki baska.
Zaten hepimiz kaçamak cevaplarından ötürü şüphelendik. Mantıklı gelmiyordu yani.

G greengirll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…