Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikinci es oldugum icin ne kadar zor oldugunu anliyorum kardesim..
Insallah hakkinizda hayirlisi olur..
Ya bıde ben neden ayrılmıslar cok merak ettım baksana kadın hala pesınde adamın
Sizin yerinizde olsam hic ama hic aldirmaz gorunurdum..
Cok zor biliyorum..
Evet mutlaka esinizin cocuguna iyi davranmalisiniz cocugu kollamalisiniz bunun karsiligindada esiniz sizin ve cocugunun yerini dengelemeli ...
Sadece caninizi yakmak sizi incitmek icin yaptiklarini dusunuyorum ben.. Siz ne yaptim ben onlara desenizde. Onlara hic bir sey yapmaniz gerekmez. ( esinizin ailesi )
Onlarin allah korkulari yoktur.Madem ilk gelinlerini cok seviyorlarmis ellerinde tutsalarmis.
Esinizle suclayarak degilde sakin bir sekilde konustunuz sanirim degilmi?
Kiskanmadiginizi ama incindiginizi anlattinizmi?
bu işi eşiniz çözmek zorunda eyer araya mesafe koymuş olsaydı bu kadar hayatınaza giremezdi
sen bunu sorun olarak gördükçe ve eşinize yüklendikçe durumunuz daha zorlaşacaktır
eşinize güvendiğinizi ve aranızda bir sorun olmadığını etrafa göstermelisiniz aksi takdirde karşı taraf daha da ileri gidebilir
tek bildiğim bişey var o da ne yapılırsa yapılsın olacağın önüne geçilemediği bence biraz rahatlayın şu an bebeğinizi ve kendinizi düşünün olayları akışına bırakın eyer eşiniz gerçekten sizi seviyorsa kim araya girerse girsin sizden vazgeçmez
eşinizi bunaltmayın evde huzuru sağlayın eşinize onu sevdiğinizi iyi bir eş ve iyi bir anne olduğunuzu gösterin hiç kimse huzurlu ve sevgi dolu bir yuvayı yıkmaz
Rabbim yardımcınız olsun...
canım başta yanlış yapmışsın ama madem sevdin evledin şimdi yuvanı korumalısın. burada suç eşinde de var. niye telefonla saatlerce konuşuyor ki ne gerek var. tabiki çoçuğunu görecek ilgilenecek ama eski eşiyle görüşmesin. zaten belli kadın sizi kıskanıyor seninle evlenmesini çekememiş. ne diye burnunu sokmasına mudahele etmiyor. görüşmek zorunda değil ki. bu arada oncelikle eşin nafakayı duzenli ödesin ödemezse 3ay hapis cezası var onu hatırlatayım.
ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız ve önerileriniz için,rahatlatıyor insanı.
soran olmuş, tabi ki ben eşimle tanıştığımda çoktan boşanmışlardı.
inşallah canım.
o zaman durumumuz aynı canım şimdi daha iyi anlıyorum seni çok zor ama önemli olan eşinin senin yanında olması,çok seviyorsun sen de en aznından bunu düşünerek mutlu ol. ben de çocuklarından aşırı rahatsızlık duyuyorum farklı farklı nedenler var ama keşke tek sorun bunlar olsa.üzülme bence zamanla o kadında alışıp unutup yeni sayfa açmaya bakıcak buna inan hiç bi bekleyiş bir ömür sürmez.