• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci eş olmak

çokkk haklısın prenses.okadar dertliyimki bu konuda. 2. eşimdende ayrılmak üzereyim. :KK43: kızı apmadığını bırakmadığı gibi kocam hiç ses etmedi kızına. 10 aylık oğlumuz var ve evi terk etti gitti eşim. inanılır gibi değil. herşeyi çeken ben ama adam boşanıyor benden :KK43:
çook iyi anlıyorum canım çokkk :KK43: çoluğuyla çocuğuyla eski süprüntüleri ile (afedersiniz) kabul ediyoruz adamların yaptıklarına bak ya. çocuklu ve boşanmış erkek genelde bencil oluyor canım. (kendi yaşadıklarımı baz alıyorum) çocuk umurlarında bile değilken bizden sonra birden kıymetleniyor.

çook iyi anlıyorum canım çokkk :KK43: çoluğuyla çocuğuyla eski süprüntüleri ile (afedersiniz) kabul ediyoruz adamların yaptıklarına bak ya. çocuklu ve boşanmış erkek genelde bencil oluyor canım. (kendi yaşadıklarımı baz alıyorum) çocuk umurlarında bile değilken bizden sonra birden kıymetleniyor.
benimde onunda 2. eviliği canım. benim 2 kızım var. 5 yıl önce eşimle severek 2. evliliğimizi yaptık. büyük kızım babasında kalmak istedi çünkü başka bir şehire yerleşecektik evilik sonrası. neyse eşimin kızıda annesinde idi evlendiğimizde. benn küçük kızımla birlikte geldik başka şehire. eviliğimizi 6. ayında eşim bana kızımı yanımıza alallım annesi ona bakmıyor vs. şeyler söyledi. bende kızını tanımıyorum nasıl olur bilmemki dedim. kızım melek gibidir söz dinler falan filan dedi ağladı bana eşim. benimde yüreğim dayanmadı tamam dedim. keşke ama keşkee demez olaydımmm. kızı o zaman 9 yaşında idi. ilk 15 gün sadece seyrettim. ben hayatımda bu kadar huysuz mızmız. saatlerce yemek masasında mızlayan bir çocuk görmedim yahu. babası başını beklerdi masada1 saat ye kızım ye kızım diye. annesinde yemek olayını görmemiş. tabi benim yaptığım yemeklerin bile ne olduğunu bilmiyor ve mızlanıp duruyordu. bende eşimi bir kenara çektim ve dedimki senin anlattığın gibi değil kızın. bana şunu dedi merak etme düzeltiriz annesinin yanında bozulmuş. bu arada benim kızımla aynı okula aynı sınıfa verdi eşim. kızım derslerine çalışır düzenli tertipli. eşim ne derse tamam babacım der. vs. kızımla ilgili bir sorun yok yani evde. allahım her geçen gün çıldırmak üzereyim bu kızının davranışlarından ama üvey anne konumu yaratmamak için sesimi çıkarmıyorum. direk eşime söylüyorum ve eşim kızına terbiye vermek yerine benim üstüme yürümeler hakaretler küfürler daha neler neler. buna rağmen eşimide seviyorum ya kahretsin. kız evideki düzene kurala uymaz birşey emaet etsen mesela bakkala ekmek almaya göndersen 2 dersin 1 alır yada parayı düşürür gibi. kafa dağınık ne derse veriyor kafayı ne terbiyeye. eşim bunu psikologa götürdü okulda rehber öğrt. görüştürdü kızda dikkat eksikliği varmı. iyide bu kız tv deki dizilerdeki oyuncuların adlarını bir önceki bölümdeki özetini. hangi saatte nerde film var bilmesi, nette nekadar oyun varsa indirmesi vs. dikkatini vermeye gelince mükemmel veriyor. kıskançlık fesatlık yalan desen aklım almayacak şeyler. düşünüyordum bir çocukta bu kadar kötü şeyler bir arada nasıl olabilir. kendimi sorguladım hep acaba bende bir hata varmı diye. ama yok yani ben ses etmiyorumki babasına söylüyorum eşimde kızına kıyamıyor gülüp geçiyor adam. geçen yıl çıldırdım artık kızını ver babannesine ben yapamıyorum dedim eşim kızımı anneme verirsem size cehennem hayatı yaşatırım mutlumu ederim sanki dedi. sanki böyle çok mutlu ettinde :( neyse bu arada büyük kızmda bize geldi 2 yıl bizle idi ve üniversiteyi kazandı gitti. birgün olsun büyük kızım saygısızlık etmedi hiç bir tartışma bile yaşamadılar. hep annecim senin hatrına sustum sen ağladın ama bende odamda ağladım hep dedi kuzum.:( eşimin çevresi olsun benim çevrem olsun memlekete gittiğimizde sesin kızların maşahallahı var ne kadar hanım derler. eşimin kızına ise bu ne allah aşkına deli dana gibi yerinde durmuyo derler ama ben kimseye laf vermedim. bu arada oğlumuz oldu. şu an 10 aylık paşam. 2 ay önce havuza gittik havuzda eşimin kızı benim kıza rahat vermiyor habire su atıyor yüzüne vs. kızım geldi bikaç kez söyledi bize uyardım bende huzursuzluk çıkarmayın dedim. tam gider ayak kızım havuzdan ağlayarak geldi. eşimin kıznın kızımın karnına tekme attığını söyledi. eşim kızına sadece şunu dedi tatlım yapma olurmu bir daha. ben sinirlendim ama kalabalıkta bişeydemedim . eşime neden böyle diyosun daha sert konuşsana dedi. bana orda elimde oğluşum küfür eetti. çıktık geldik eve. hiç konuşmadım ertesi gün öğlen balkonda otururken yanıma gedli ne bu suratın dedi ses etmedim. seinin suratınımı çekecem dedi. bende ben seni ve kızını 5 yıldır çekiyorum 2 gün sende beni çekiver ne olurki dedim. çekemicem dedi ve kızınıda aldı defoldu gitti. boşanma davası açıldı. borçlar var üstüme bir sürü. kendim çalışıyorum bu arada. oğluşumamı yanayım. hiç sebep olmadığım eviliğim yıkılmasınamı yanayım. aptal kızının yüzünden boşanıyoruzz. gitmiş hemen ertesi gün babannesine bırakmış kızını. madem çok seviyodun niye bıraktın değilmi. hala eşime karşı bieşyler hissetsemde bu kadar yaşadıklarım için boşanmalımıyım?

benimde onunda 2. eviliği canım. benim 2 kızım var. 5 yıl önce eşimle severek 2. evliliğimizi yaptık. büyük kızım babasında kalmak istedi çünkü başka bir şehire yerleşecektik evilik sonrası. neyse eşimin kızıda annesinde idi evlendiğimizde. benn küçük kızımla birlikte geldik başka şehire. eviliğimizi 6. ayında eşim bana kızımı yanımıza alallım annesi ona bakmıyor vs. şeyler söyledi. bende kızını tanımıyorum nasıl olur bilmemki dedim. kızım melek gibidir söz dinler falan filan dedi ağladı bana eşim. benimde yüreğim dayanmadı tamam dedim. keşke ama keşkee demez olaydımmm. kızı o zaman 9 yaşında idi. ilk 15 gün sadece seyrettim. ben hayatımda bu kadar huysuz mızmız. saatlerce yemek masasında mızlayan bir çocuk görmedim yahu. babası başını beklerdi masada1 saat ye kızım ye kızım diye. annesinde yemek olayını görmemiş. tabi benim yaptığım yemeklerin bile ne olduğunu bilmiyor ve mızlanıp duruyordu. bende eşimi bir kenara çektim ve dedimki senin anlattığın gibi değil kızın. bana şunu dedi merak etme düzeltiriz annesinin yanında bozulmuş. bu arada benim kızımla aynı okula aynı sınıfa verdi eşim. kızım derslerine çalışır düzenli tertipli. eşim ne derse tamam babacım der. vs. kızımla ilgili bir sorun yok yani evde. allahım her geçen gün çıldırmak üzereyim bu kızının davranışlarından ama üvey anne konumu yaratmamak için sesimi çıkarmıyorum. direk eşime söylüyorum ve eşim kızına terbiye vermek yerine benim üstüme yürümeler hakaretler küfürler daha neler neler. buna rağmen eşimide seviyorum ya kahretsin. kız evideki düzene kurala uymaz birşey emaet etsen mesela bakkala ekmek almaya göndersen 2 dersin 1 alır yada parayı düşürür gibi. kafa dağınık ne derse veriyor kafayı ne terbiyeye. eşim bunu psikologa götürdü okulda rehber öğrt. görüştürdü kızda dikkat eksikliği varmı. iyide bu kız tv deki dizilerdeki oyuncuların adlarını bir önceki bölümdeki özetini. hangi saatte nerde film var bilmesi, nette nekadar oyun varsa indirmesi vs. dikkatini vermeye gelince mükemmel veriyor. kıskançlık fesatlık yalan desen aklım almayacak şeyler. düşünüyordum bir çocukta bu kadar kötü şeyler bir arada nasıl olabilir. kendimi sorguladım hep acaba bende bir hata varmı diye. ama yok yani ben ses etmiyorumki babasına söylüyorum eşimde kızına kıyamıyor gülüp geçiyor adam. geçen yıl çıldırdım artık kızını ver babannesine ben yapamıyorum dedim eşim kızımı anneme verirsem size cehennem hayatı yaşatırım mutlumu ederim sanki dedi. sanki böyle çok mutlu ettinde :KK43: neyse bu arada büyük kızmda bize geldi 2 yıl bizle idi ve üniversiteyi kazandı gitti. birgün olsun büyük kızım saygısızlık etmedi hiç bir tartışma bile yaşamadılar. hep annecim senin hatrına sustum sen ağladın ama bende odamda ağladım hep dedi kuzum.:KK43: eşimin çevresi olsun benim çevrem olsun memlekete gittiğimizde sesin kızların maşahallahı var ne kadar hanım derler. eşimin kızına ise bu ne allah aşkına deli dana gibi yerinde durmuyo derler ama ben kimseye laf vermedim. bu arada oğlumuz oldu. şu an 10 aylık paşam. 2 ay önce havuza gittik havuzda eşimin kızı benim kıza rahat vermiyor habire su atıyor yüzüne vs. kızım geldi bikaç kez söyledi bize uyardım bende huzursuzluk çıkarmayın dedim. tam gider ayak kızım havuzdan ağlayarak geldi. eşimin kıznın kızımın karnına tekme attığını söyledi. eşim kızına sadece şunu dedi tatlım yapma olurmu bir daha. ben sinirlendim ama kalabalıkta bişeydemedim . eşime neden böyle diyosun daha sert konuşsana dedi. bana orda elimde oğluşum küfür eetti. çıktık geldik eve. hiç konuşmadım ertesi gün öğlen balkonda otururken yanıma gedli ne bu suratın dedi ses etmedim. seinin suratınımı çekecem dedi. bende ben seni ve kızını 5 yıldır çekiyorum 2 gün sende beni çekiver ne olurki dedim. çekemicem dedi ve kızınıda aldı defoldu gitti. boşanma davası açıldı. borçlar var üstüme bir sürü. kendim çalışıyorum bu arada. oğluşumamı yanayım. hiç sebep olmadığım eviliğim yıkılmasınamı yanayım. aptal kızının yüzünden boşanıyoruzz. gitmiş hemen ertesi gün babannesine bırakmış kızını. madem çok seviyodun niye bıraktın değilmi. hala eşime karşı bieşyler hissetsemde bu kadar yaşadıklarım için boşanmalımıyım?
Daha soruyor musun? Boşanda adam senden kurtulsun!. Babası öyle diyorsa sen bağırsaydın, kocanın çocuğuna kendi çocuğun gibi sahip çıksaydın. Benimseseydin. Çocuğunun olduğunu bile bile evleniyorsun sonra hiç susmuyorsun. Belki senin çocuğun bilerek yalan söylüyor, belki tekme atmadı. O kadar övmüşsün ki çocuklarını ve kendini, eşinin ve onun çocuğunun sizin sözünüzden yanlışlıkla çıkmış köleler olduğunu düşündüm. Bir yazdığını oku sonra düşün ben nerde hata yaptım!

Daha soruyor musun? Boşanda adam senden kurtulsun!. Babası öyle diyorsa sen bağırsaydın, kocanın çocuğuna kendi çocuğun gibi sahip çıksaydın. Benimseseydin. Çocuğunun olduğunu bile bile evleniyorsun sonra hiç susmuyorsun. Belki senin çocuğun bilerek yalan söylüyor, belki tekme atmadı. O kadar övmüşsün ki çocuklarını ve kendini, eşinin ve onun çocuğunun sizin sözünüzden yanlışlıkla çıkmış köleler olduğunu düşündüm. Bir yazdığını oku sonra düşün ben nerde hata yaptım!
Oncelikle senin bir bayan oldugunu asla dusunmuyorum.biz burda bayanlar birbirimizin derdini dinlemek icin yada ayni seyleri yasayanlarin yada yasayacak olanlarada tecrube oluyoruz. Eger bayansanda Senin icin guzel dualarim var bak dinle :) rabbim sana en kisa zamanda 2. Evlilik yasatsin bwnim esimin kizindan daha beter bir evladi olsun sana etmedigini birakmasin. Ha bu arada da ilk esinden olan cocugun uzulurken hic sebebsiz yerw senin icin hep yansin. Hayatin aglamaka gecsinki ben kime ne dedimde bu basima geldi de ve o zaman senle tekrar konusalim. Ha bu arada sana BOMBA gibi bir haberim var :) esimle dun konustuk ve bosanmiyoruz. Kizida babannesinde kalacak yada annesi isterse ona verecek esim. Oglusumuzu bielikte buyutecegiz. Sende orta yerinden catla :D :) :p bir daha da aptalca yorumlae yapma kimseye. Yoksa siteden kovulursun buda benden sana kıyak ;)

Oncelikle senin bir bayan oldugunu asla dusunmuyorum.biz burda bayanlar birbirimizin derdini dinlemek icin yada ayni seyleri yasayanlarin yada yasayacak olanlarada tecrube oluyoruz. Eger bayansanda Senin icin guzel dualarim var bak dinle :) rabbim sana en kisa zamanda 2. Evlilik yasatsin bwnim esimin kizindan daha beter bir evladi olsun sana etmedigini birakmasin. Ha bu arada da ilk esinden olan cocugun uzulurken hic sebebsiz yerw senin icin hep yansin. Hayatin aglamaka gecsinki ben kime ne dedimde bu basima geldi de ve o zaman senle tekrar konusalim. Ha bu arada sana BOMBA gibi bir haberim var :) esimle dun konustuk ve bosanmiyoruz. Kizida babannesinde kalacak yada annesi isterse ona verecek esim. Oglusumuzu bielikte buyutecegiz. Sende orta yerinden catla :D :) :p bir daha da aptalca yorumlae yapma kimseye. Yoksa siteden kovulursun buda benden sana kıyak :KK66:
Çok güzel yazmışsın ağzına sağlık valla.Bunu yazanın kadın olduğuna inanası gelmiyor insanın.

Çok güzel yazmışsın ağzına sağlık valla.Bunu yazanın kadın olduğuna inanası gelmiyor insanın.
Burda okadar sikintisi derdi olan insan varki bizler onlara kostek degil destek olmaliyiz. Bana kotu cevap yazan bayanin diger konulara olan mesajlarini okudum. Herkez gi i onunda yasadigi kotu seyler olmus. Ben bilmiyormuyum simdi onun bu yazdiklarina kotu cumleler yazmasini. Herkez kendine yakisani yapar. Dort duvar arasinda yadadiklarini rabbimiz ve yasayanlar biliyor. Yargilamak bize dusmez. hic kimse mutsuz bir yuva istemez. Ama kadinlarin hep magdur oldugunu biliyorum. Herkez bu dunyada kime ne ettiyse cekmeden olmezmis. Yastiga basimizi loydugumuzda bugun ben kimin kalbini kirdim diye dusunuyorsan ve vicdaninla hesaplasiyorsan evet sen gercekten guzel gonullu bir insansin. Rabbim hepimize bu guzelligini yasatsin..

Burda okadar sikintisi derdi olan insan varki bizler onlara kostek degil destek olmaliyiz. Bana kotu cevap yazan bayanin diger konulara olan mesajlarini okudum. Herkez gi i onunda yasadigi kotu seyler olmus. Ben bilmiyormuyum simdi onun bu yazdiklarina kotu cumleler yazmasini. Herkez kendine yakisani yapar. Dort duvar arasinda yadadiklarini rabbimiz ve yasayanlar biliyor. Yargilamak bize dusmez. hic kimse mutsuz bir yuva istemez. Ama kadinlarin hep magdur oldugunu biliyorum. Herkez bu dunyada kime ne ettiyse cekmeden olmezmis. Yastiga basimizi loydugumuzda bugun ben kimin kalbini kirdim diye dusunuyorsan ve vicdaninla hesaplasiyorsan evet sen gercekten guzel gonullu bir insansin. Rabbim hepimize bu guzelligini yasatsin..
Sanki sen üvey çocuğunu başından atmışsın çabalamamışsın da söylenip evden kovmuşsun gibi suçlamış resmen.Adam senden kurtulsunmuş kimliğini böyle belli ediyor işte

merhabalar benmde eşimin ikinci evliliği.ailem duyduğunda istemedi evlenip boşanmış biriyle ne işin var gençsin falan (eşim 27 ben 23 yaşındayım) çok tepki verdiler ayrılcaksın hiçbirşekilde olmaz dediler.eşimin tarafıda istememişti yeni boşandığı için ama biz birbirimizden hiç vazgeçmedik ve kaçtık.kimse olmasın biz birbirimize yeteriz dedik bi kaç gün otelde kaldık kimseye ihtiyaç duymadık sonra kabullendiler mecbur.istenmeyen gelin şuan el üstünde tutuluyo :KK70:.kendi ailemlede aram iyi.yani işin kısası biz çok mutluyuz ve 30 gün sonra bebişimiz olcak.eski evliliğide hiiiiiç olmamış gibii.....

Sanki sen üvey çocuğunu başından atmışsın çabalamamışsın da söylenip evden kovmuşsun gibi suçlamış resmen.Adam senden kurtulsunmuş kimliğini böyle belli ediyor işte
Yasadiklarim o kadar aci ki. 3 yil once memlekett kaynanalardayiz. Gece yarisi esim arkdaslari ile icmis geldi eve. Benim kizlarda kendi babalarina gitmislerdi.kizi babasina ben senle yatacam dedi bi ust kat daire bos orda yatiyoruz tabi. Kizini getirmisyataga bende babannesiyle yatsin dedim baktim esim abuk sabuk konusuyor diger odaya gectim yattim hadi bu gece kiziyla yatsin diye. Esim odama geldi sen niye burda yatiyosun dr demez bana vurmaya basladi. Ben elinden kurtuldum asagiya kacicam merdivenlerde yakaladi beni anasi babasi ciktilar karismayin siz dedi ve beni merdiven demirlerine vura vura daireye soktu kapiyi kilitledi ve kizinin onunde feci bir sekilde dovdu.telimi aldi kapi kilitli cikamadim beni surukledi yataga goturdu. Sabaha kadae agladim o sizdi kaldi tabi sabah ben esyalarimi topladim esim ozur diliyo kaynana geldi timsah gozyaslari gitme diye. Bu olay sonrasi bile terk etmedim onu. Daha ne haksizliklae ne olaylar yasadim. Sanki ben sorun cikarmisim gibi millete kizimi istemedi diyomus simdi. Evi terk eden o aciyi ceken ben. Kizina daha burgun bile hatalari yuzunden vurmamistir bile. Benmi cok dayanikliyim yoksa evliligim yikilmasin diye nasil caba gosterdim. Burda bilip bilmeden konusan kisiler umrumda degil. Herkez yasadigini kendi bilir. Kendi kizi ayagini xarpsa tanidik hemsireleri arar ne tapcani bilemez doktora goturur. Benim kizim tonsillit olmasina ragmen bitki cayi yap gecer sabaha der. Haksizliklar ayrimciliklar diz boyu. Alah yardimcimiz olsun tek yardimcimiz o...

Yasadiklarim o kadar aci ki. 3 yil once memlekett kaynanalardayiz. Gece yarisi esim arkdaslari ile icmis geldi eve. Benim kizlarda kendi babalarina gitmislerdi.kizi babasina ben senle yatacam dedi bi ust kat daire bos orda yatiyoruz tabi. Kizini getirmisyataga bende babannesiyle yatsin dedim baktim esim abuk sabuk konusuyor diger odaya gectim yattim hadi bu gece kiziyla yatsin diye. Esim odama geldi sen niye burda yatiyosun dr demez bana vurmaya basladi. Ben elinden kurtuldum asagiya kacicam merdivenlerde yakaladi beni anasi babasi ciktilar karismayin siz dedi ve beni merdiven demirlerine vura vura daireye soktu kapiyi kilitledi ve kizinin onunde feci bir sekilde dovdu.telimi aldi kapi kilitli cikamadim beni surukledi yataga goturdu. Sabaha kadae agladim o sizdi kaldi tabi sabah ben esyalarimi topladim esim ozur diliyo kaynana geldi timsah gozyaslari gitme diye. Bu olay sonrasi bile terk etmedim onu. Daha ne haksizliklae ne olaylar yasadim. Sanki ben sorun cikarmisim gibi millete kizimi istemedi diyomus simdi. Evi terk eden o aciyi ceken ben. Kizina daha burgun bile hatalari yuzunden vurmamistir bile. Benmi cok dayanikliyim yoksa evliligim yikilmasin diye nasil caba gosterdim. Burda bilip bilmeden konusan kisiler umrumda degil. Herkez yasadigini kendi bilir. Kendi kizi ayagini xarpsa tanidik hemsireleri arar ne tapcani bilemez doktora goturur. Benim kizim tonsillit olmasina ragmen bitki cayi yap gecer sabaha der. Haksizliklar ayrimciliklar diz boyu. Alah yardimcimiz olsun tek yardimcimiz o...
Lakin boşanmıyorsunuz.Umarım her şey eskisinden farklı olur,çünkü bunlar katlanılabilir gibi değil.

Lakin boşanmıyorsunuz.Umarım her şey eskisinden farklı olur,çünkü bunlar katlanılabilir gibi değil.
Evet bosanacagiz adim attim ama sunu demis araciyla. once kimlerle konustu ise onlari arasin ben pismanim esim icin dediklerimin hepsi yalan ona camur attim docekmisim sonra o kisiler esimi arayip bize yalan konusmus sen haklisin diceklermis. Bunu duyunca delirfim. Bir kerede erdemli olsunda asil o yaptiklarini inkar etmesin. Dedim uzaklastirma aldi onudageri cekcekmisim daha sartlari varmiss. Yok yaa dedim ben bu kadar ezikmiyim. Ne saniyo kendini cekmiyorumda hicbir sey yapmiyorumda dedim. Maskesi dustu ya kendini aklamaya caliscak beni kullanarak. Bir dahami asla barisma olayim olamaz 17 ekimde durusma ve bosanip sonsuza kadar kurtulacam allahin izniyle.

çook iyi anlıyorum canım çokkk :KK43: çoluğuyla çocuğuyla eski süprüntüleri ile (afedersiniz) kabul ediyoruz adamların yaptıklarına bak ya.
Eskı supruntu lafı cok sacma hayatta asla buyuk konusmayacaksın sen de eskı supruntu olabılırsın ılerde!'

Canim asil sorun sende. Hala ayaklari üzerinde olmayi basaramamissin hayatta. Yani sende ne istedigini tam bilmeyen kararsiz bir tutumun var.
Neden gercekci degilsin? neden Yalanlarin arkasina sakliyorsun kendini? Esin daha önce evliymis ve bir cocugu var ama bunu ailen bilmiyor, bu cok büyük hakaret bence bildigin seyi ailenden gizlemen. Yalanla hic kimse bu hayatta bir yerlere varamaz. Ilk önce gercekci ol, kendine ve cevrene dogru ol. Eger bir derdin var isede git ve o insanla yüz yüze konus. Cesaretli ol. Kayinvalideni al karsina saygi ve sevgi cercevesinde her zaman ona gidemeyecegini anlat.
Insan mutlulugunu kendisi bizzat insa eder. Artik hayatini eline almanin zamani geldide geciyor.

merhaba arkadaşlar, eşim benimle ikinci evliliğini yaptı yani ben ikinci eşim ve bu durum için çok üzülüyorum bunun böyle olduğunu bilerek evlendim ama şimdi üzülüyorum eşim bana gayet iyi davranıyor bunu hissettirmiyor ama ben her gittiğim yerde bunu hissediyorum konu dönüp dolaşıp eşimle eski eşine geliyor bundan çoook sıkıldım pişman olmaya başladım ama siz de bilirsiniz ki evlilik bitirmek kolay değildir zaten ufak tefek sorunlarr dışında evliliğimiz iyi gidiyor denebilir bir de eşimle annesiyle görüşme görüşmem sorunu yaşıyorz her aksam yemegımızı onlarda yiyiyoruz orda otryrz eve yatmaya gelyrz bazen evlilikten hiç bi sey anlamıorum. az önce tartstk daha dün bütün gün annesiyle beraberdik gece de ordaydık smdı arams tekrar anneme git diyor ben sürekli orda ne yapaym kafayı yemek üzeereyim arkadaslar. yakn zamanda ev değisikliği yapacagız annesi kendi kafasına göre odaları ayarlamak istıyor arada kaldım lütfen fikir verin[/ilk eşinde boşanma sebebi bunlardır belkide kim bilir.

benim eşimin de ikinci evliliği ve ilk evliliğinden çocukları var. çocukları annelerinde kalıyor. benim sinir olduğum her telefonda ve her fırsatta kayınvalidemin çocuklardan bahsetmesi.her fırsatta çocukları arıyor.onlar da babaanneleriyle konuşmuyor, hiç yuz vermiyorlar. ama eşimin ailesinde bir ilgi bir alaka, bana inat yaptığını düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.ben kayınvalideme nasıl davranmalıyım? derdimi paylaşmak istedim,yardımcı olabilir misiniz?

benim eşimin de ikinci evliliği ve ilk evliliğinden çocukları var. çocukları annelerinde kalıyor. benim sinir olduğum her telefonda ve her fırsatta kayınvalidemin çocuklardan bahsetmesi.her fırsatta çocukları arıyor.onlar da babaanneleriyle konuşmuyor, hiç yuz vermiyorlar. ama eşimin ailesinde bir ilgi bir alaka, bana inat yaptığını düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.ben kayıvalideme nasıl davranmalıyım? derdimi paylaşmak istedim,yardımcı olabilir misiniz?
Özellikle yaptıklarını düşünüyorsanız moraliniz bozulsa dahi belli etmeyin. Hatta benden de selam söyleyin deyin.

Özellikle yaptıklarını düşünüyorsanız moraliniz bozulsa dahi belli etmeyin. Hatta benden de selam söyleyin deyin.
cevap yazdığın için sagol. dusununce evet böylesi mantıklı geliyor ama o an insan kendine engel olamıyor, sinirleniyor. ben de yardım almayı düşünüyorum kendim için, kendi ruh saglıgım için.

Bosanmis bir anne olarak uzulerek okudum mesajlari acikcasi..
Allahim kimsenin yuvasinin yikilmasina izin vermesin..
Ikinci evliligi yapabilirim diyordum ama galiba yapmamaliyim...
Supruntu lafi biraz agir kacmamis mi sizce..ikinci es olmus ve bosanmaya kalkanlariniz var aranizda ee onlarda mi supruntu oldu yani..yapmayin nolur yarin öbür gün ne olacagimiz belli degil..
Ben evlenirsem cocugu olan birisi olsun ve hatta yanimizda kalsin istiyordum.ama yazilanlar sasirtti beni..üzüldüm
Genelde de goruyorum ki sorun yasayanlar eşlerden cok cocuklarindan yakiniyor..aslinda o cocugu sahiplenip babasindan annesinden cok cocugun istegine gitseniz kisa zaman sonra sizi isteyecek ve sizi sevdigi icin sizin sozunuzu dinleyeceklerdir..hem de bu arada eşinizin gozunde yuceleceksiniz..bu cocugu seviyorum sevmeye calisiyorum cunku senin bir parcan benim icin en onemli olan bu mesajiniz herseyi duzeltir bence.bu benim nacizane fikrim..

benim eşimin de ikinci evliliği ve ilk evliliğinden çocukları var. çocukları annelerinde kalıyor. benim sinir olduğum her telefonda ve her fırsatta kayınvalidemin çocuklardan bahsetmesi.her fırsatta çocukları arıyor.onlar da babaanneleriyle konuşmuyor, hiç yuz vermiyorlar. ama eşimin ailesinde bir ilgi bir alaka, bana inat yaptığını düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.ben kayınvalideme nasıl davranmalıyım? derdimi paylaşmak istedim,yardımcı olabilir misiniz?

özel mesaj attım size...

Back
X