benimde onunda 2. eviliği canım. benim 2 kızım var. 5 yıl önce eşimle severek 2. evliliğimizi yaptık. büyük kızım babasında kalmak istedi çünkü başka bir şehire yerleşecektik evilik sonrası. neyse eşimin kızıda annesinde idi evlendiğimizde. benn küçük kızımla birlikte geldik başka şehire. eviliğimizi 6. ayında eşim bana kızımı yanımıza alallım annesi ona bakmıyor vs. şeyler söyledi. bende kızını tanımıyorum nasıl olur bilmemki dedim. kızım melek gibidir söz dinler falan filan dedi ağladı bana eşim. benimde yüreğim dayanmadı tamam dedim. keşke ama keşkee demez olaydımmm. kızı o zaman 9 yaşında idi. ilk 15 gün sadece seyrettim. ben hayatımda bu kadar huysuz mızmız. saatlerce yemek masasında mızlayan bir çocuk görmedim yahu. babası başını beklerdi masada1 saat ye kızım ye kızım diye. annesinde yemek olayını görmemiş. tabi benim yaptığım yemeklerin bile ne olduğunu bilmiyor ve mızlanıp duruyordu. bende eşimi bir kenara çektim ve dedimki senin anlattığın gibi değil kızın. bana şunu dedi merak etme düzeltiriz annesinin yanında bozulmuş. bu arada benim kızımla aynı okula aynı sınıfa verdi eşim. kızım derslerine çalışır düzenli tertipli. eşim ne derse tamam babacım der. vs. kızımla ilgili bir sorun yok yani evde. allahım her geçen gün çıldırmak üzereyim bu kızının davranışlarından ama üvey anne konumu yaratmamak için sesimi çıkarmıyorum. direk eşime söylüyorum ve eşim kızına terbiye vermek yerine benim üstüme yürümeler hakaretler küfürler daha neler neler. buna rağmen eşimide seviyorum ya kahretsin. kız evideki düzene kurala uymaz birşey emaet etsen mesela bakkala ekmek almaya göndersen 2 dersin 1 alır yada parayı düşürür gibi. kafa dağınık ne derse veriyor kafayı ne terbiyeye. eşim bunu psikologa götürdü okulda rehber öğrt. görüştürdü kızda dikkat eksikliği varmı. iyide bu kız tv deki dizilerdeki oyuncuların adlarını bir önceki bölümdeki özetini. hangi saatte nerde film var bilmesi, nette nekadar oyun varsa indirmesi vs. dikkatini vermeye gelince mükemmel veriyor. kıskançlık fesatlık yalan desen aklım almayacak şeyler. düşünüyordum bir çocukta bu kadar kötü şeyler bir arada nasıl olabilir. kendimi sorguladım hep acaba bende bir hata varmı diye. ama yok yani ben ses etmiyorumki babasına söylüyorum eşimde kızına kıyamıyor gülüp geçiyor adam. geçen yıl çıldırdım artık kızını ver babannesine ben yapamıyorum dedim eşim kızımı anneme verirsem size cehennem hayatı yaşatırım mutlumu ederim sanki dedi. sanki böyle çok mutlu ettinde

neyse bu arada büyük kızmda bize geldi 2 yıl bizle idi ve üniversiteyi kazandı gitti. birgün olsun büyük kızım saygısızlık etmedi hiç bir tartışma bile yaşamadılar. hep annecim senin hatrına sustum sen ağladın ama bende odamda ağladım hep dedi kuzum.

eşimin çevresi olsun benim çevrem olsun memlekete gittiğimizde sesin kızların maşahallahı var ne kadar hanım derler. eşimin kızına ise bu ne allah aşkına deli dana gibi yerinde durmuyo derler ama ben kimseye laf vermedim. bu arada oğlumuz oldu. şu an 10 aylık paşam. 2 ay önce havuza gittik havuzda eşimin kızı benim kıza rahat vermiyor habire su atıyor yüzüne vs. kızım geldi bikaç kez söyledi bize uyardım bende huzursuzluk çıkarmayın dedim. tam gider ayak kızım havuzdan ağlayarak geldi. eşimin kıznın kızımın karnına tekme attığını söyledi. eşim kızına sadece şunu dedi tatlım yapma olurmu bir daha. ben sinirlendim ama kalabalıkta bişeydemedim . eşime neden böyle diyosun daha sert konuşsana dedi. bana orda elimde oğluşum küfür eetti. çıktık geldik eve. hiç konuşmadım ertesi gün öğlen balkonda otururken yanıma gedli ne bu suratın dedi ses etmedim. seinin suratınımı çekecem dedi. bende ben seni ve kızını 5 yıldır çekiyorum 2 gün sende beni çekiver ne olurki dedim. çekemicem dedi ve kızınıda aldı defoldu gitti. boşanma davası açıldı. borçlar var üstüme bir sürü. kendim çalışıyorum bu arada. oğluşumamı yanayım. hiç sebep olmadığım eviliğim yıkılmasınamı yanayım. aptal kızının yüzünden boşanıyoruzz. gitmiş hemen ertesi gün babannesine bırakmış kızını. madem çok seviyodun niye bıraktın değilmi. hala eşime karşı bieşyler hissetsemde bu kadar yaşadıklarım için boşanmalımıyım?