- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 38
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay ağzına sağlık ya...resmen üvey anne gibi davranmışssın hala konuşuyorsun..Daha soruyor musun? Boşanda adam senden kurtulsun!. Babası öyle diyorsa sen bağırsaydın, kocanın çocuğuna kendi çocuğun gibi sahip çıksaydın. Benimseseydin. Çocuğunun olduğunu bile bile evleniyorsun sonra hiç susmuyorsun. Belki senin çocuğun bilerek yalan söylüyor, belki tekme atmadı. O kadar övmüşsün ki çocuklarını ve kendini, eşinin ve onun çocuğunun sizin sözünüzden yanlışlıkla çıkmış köleler olduğunu düşündüm. Bir yazdığını oku sonra düşün ben nerde hata yaptım!
Sonuç olarak adam boşanmak istemiş, boşanmışlar.ya benim anlamadığım çocuklu bir adamla evlenip çocuk yanınıza gelince şikayet ediyorsunuz..ben de boşandım ve bir çocuğum var..ben eski eşime bizi hiçbir şeye asla karıştırma benim çocuğum ortalık malı değil diyorum mesela..sizin gibi bir kadınla maazallah karşılaşır diye..çünkü benim için çok değerli ve bir diken olmasını istemem asla.ve ben çocuklu bir adamla evlenmeyi düşünmüyorum çünkü o çocuk gelirse ben ikisi arasında adaletli davranamayabilirim.niçin bunu düşünmediniz?evlenirken bu çocuk asla yanımıza gelmez mi dediniz?çocuk bu gelir gider.benim gibi diken olmasın aman diye uzak tutan kadın zor bulunur..
benımde es adayımın bır oglu var , su an 9 yasında onu tanıdıgımda 4,5-5 yaslarındaydı.of of offffff boşanmış bir eş miii of of offfffffff... o kadar doluyum ki bu konuda. sen yine inan şanslısın, eşinin çocuğu yok sanırım, hiç bahsetmemişsin. benimkinde bir de çocuk var kiii o eşle hiçç bitmiyor diyaloglar. eski eşte kıskançlıklar aramalar mesajlarrrr Allahımmmmm yedirdiler bana kafayı inan yedirdiler... paranoyak olmuştum artık. her mesaj sesinde sinirlerim tepeme toplanıyordu. bir de eski sevgilim olacak adamın rahatlığı vardı ki düşman başınaaaa..arkadaşlar, sakın ama sakın SİZDEN ÖNCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAMLA, HELE DE ÇOCUĞU VARSA AKLINIZ VARSA NE SEVGİLİ OLUN NE EVLENİN adamlara değil bize oluyor olan inanın.
Sizde evlenip ayrıldıysanız sorun olmaz. Ben nedense bu yazdıklarınızdan evlendiğinizde problem yasayacağınız kanısına vardım.ayrıca aılem ve cevrem cocugu var ve bosanmıs dıye ılk basta esımı ıstemedı ama ben dırettım, bıraz sorunlu zamanlarımız oldu ama dık durdum , onunla konustum ve aılesı ıle; aılemın dusuncelerını de saklamadım hıcbır zaman. sımdı aıleler de anlastı, herkes herseyı kabullendı, bızde genel anlamda ıyıyız ve huzurluyuz, ara sıra ufak tefek tartısmalar olmuyor degıl ama olacak o kadar :) aılesı de benım tarafımdalar cunku ona verdıgım destegın farkındalar, kendısıde bana laf soyletmez gerektıgınde kendı soyler ama asla elestırmez suclamaz benı kızınca bır patlar sonra pişman olur söner :)
ben daha once hıc evlenmedım, 5 yıldır beraberız ve 2 yılını beraber yasayarak gecırdık , evlenıncede cocuk sahıbı olamyı dusunuyoruz, oglunu tabıkı bır kenara atacak halımız yok o da bır evlat ama ben ona karsı mesafelıyım-babasıda karıstırmak ıstemıyor benı mudahale etmıyorum hıc bırseyıne , kendı cocugumuz oldugunda ıster ıstemez ona yogunlasacagız en basıtı bebek olacak daha sevımlı-bakıma muhtac bır yasta olacak belkı o zaman sorun yasanabılır bızım acımızdan degılde cocuk acısından kıskanclık falan yapabılır ama ıkımız arasında bu durum bır sorun yaratmıyor..Sizde evlenip ayrıldıysanız sorun olmaz. Ben nedense bu yazdıklarınızdan evlendiğinizde problem yasayacağınız kanısına vardım.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.ben daha once hıc evlenmedım, 5 yıldır beraberız ve 2 yılını beraber yasayarak gecırdık , evlenıncede cocuk sahıbı olamyı dusunuyoruz, oglunu tabıkı bır kenara atacak halımız yok o da bır evlat ama ben ona karsı mesafelıyım-babasıda karıstırmak ıstemıyor benı mudahale etmıyorum hıc bırseyıne , kendı cocugumuz oldugunda ıster ıstemez ona yogunlasacagız en basıtı bebek olacak daha sevımlı-bakıma muhtac bır yasta olacak belkı o zaman sorun yasanabılır bızım acımızdan degılde cocuk acısından kıskanclık falan yapabılır ama ıkımız arasında bu durum bır sorun yaratmıyor..
canim ikinci es olayina gelirsek; neden ayrildigi nekadar sure gectiginede bagli ama emin ol ayrilmissa bitmistir akli onda falan kaldigi yoktur. kendimden biliyorum ikinci evliligimi yapicam benimle evlenmek isteyen bekar insanlarda oldu ama ben bilerek evlenmis ayrilmis olsun istedimki evliligi bilsin sorumlulugunu bilsin dedim. ikinci evliligini yapmis olan kisi kalkipda tekrar bosanmayi goze almaz.. tabi durum cooooooookkk kotuye giderse mecbura girerse ona bise diyemem. soyle dusun; hic bir insan evlenirken bosanma amaciyla evlenmez bunun icinde elinden geleni yapar (nekadar tartismalar sorunlar olsada akla gelen ilk sey bosanma olmaz) ki senin esinin ikinci evliligi o daha dahada dikkatli olur bosanma konusuna.. yani soyleyecegim eski esini sorun etme cunku o bitmis zatenmerhaba arkadaşlar, eşim benimle ikinci evliliğini yaptı yani ben ikinci eşim ve bu durum için çok üzülüyorum bunun böyle olduğunu bilerek evlendim ama şimdi üzülüyorum eşim bana gayet iyi davranıyor bunu hissettirmiyor ama ben her gittiğim yerde bunu hissediyorum konu dönüp dolaşıp eşimle eski eşine geliyor bundan çoook sıkıldım pişman olmaya başladım ama siz de bilirsiniz ki evlilik bitirmek kolay değildir zaten ufak tefek sorunlarr dışında evliliğimiz iyi gidiyor denebilir bir de eşimle annesiyle görüşme görüşmem sorunu yaşıyorz her aksam yemegımızı onlarda yiyiyoruz orda otryrz eve yatmaya gelyrz bazen evlilikten hiç bi sey anlamıorum. az önce tartstk daha dün bütün gün annesiyle beraberdik gece de ordaydık smdı arams tekrar anneme git diyor ben sürekli orda ne yapaym kafayı yemek üzeereyim arkadaslar. yakn zamanda ev değisikliği yapacagız annesi kendi kafasına göre odaları ayarlamak istıyor arada kaldım lütfen fikir verin
verdigin ogut senin icin veya senin gibiler icin gecerli olabilir. ama benim gibi bi durumda olan kisiler (evlenmis ayrilmis bir cocugu olan bir insana en uygun olacak kisi kendi durumunda olan kisidir yani evlenmis ayrilmis cocuklu)of of offffff boşanmış bir eş miii of of offfffffff... o kadar doluyum ki bu konuda. sen yine inan şanslısın, eşinin çocuğu yok sanırım, hiç bahsetmemişsin. benimkinde bir de çocuk var kiii o eşle hiçç bitmiyor diyaloglar. eski eşte kıskançlıklar aramalar mesajlarrrr Allahımmmmm yedirdiler bana kafayı inan yedirdiler... paranoyak olmuştum artık. her mesaj sesinde sinirlerim tepeme toplanıyordu. bir de eski sevgilim olacak adamın rahatlığı vardı ki düşman başınaaaa..arkadaşlar, sakın ama sakın SİZDEN ÖNCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAMLA, HELE DE ÇOCUĞU VARSA AKLINIZ VARSA NE SEVGİLİ OLUN NE EVLENİN adamlara değil bize oluyor olan inanın.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.
Benimde bir oğlum var ve hiç evlenmemiş birisiyle görüşüyorum. Nedense ilerde evlilik olursa benim çocuğumun varlığının sorun olacağını düşünüyorum. Bir düşüncenizin oldukça yanlış olduğunu söylemeliyim. Evlendiğinizde, kendi çocuğunuz olduğunda ona yoğunlaşacağınız bana oldukça bencilce bir yaklaşım gibi geldi. Evet siz kendi çocuğunuza yoğunlaşabilirsiniz ama eşinizin başka sorumluluklarıda var.
zaten bız herseyı konustuk ben ılıskılerıne mudahale etmıyorum, ogluyla ılgılı her konuyu eskı esı ıle cozuyor. ben mudahıl olmuyorum sadece kendımce yanlıs gordugum seylerı soyluyorum, kendı cocugumuzda bazı seylere musade etmeyecegımı belırtıyorum (mesela cocugun her ıstedıgını yapıyor, ustünden cıkardıgını atar,yatagını toplamaz; ben ılerde cocugumuz oldugunda her dedıgıne evet demem , yoklugu bılsın, hayırı ogrensın, sorumluluk alsın kendı yasına gore alabıldıgı duzeyde mesela ustunden cıkanı katlasın dolabına yada yatagının ucuna koysun-yatagını toplasın becerebıldıgı kadarıyla-sofrayı hazırlarken falan yardım etsın gıbı seyler )"oglunu tabıkı bır kenara atacak halımız yok o da bır evlat" dediğimi unutmusunuz sanırım. babası ıcın ılerde dogacak cocukta, oglu da esıt sevgıyı ve ılgıyı hak edıyor. ama bırı benım canımdan kanımdan bır evlat, dıgerı ıse sevdıgım adamın bır parcası ne kadar sevsemde kendı canım kadar olmaz bu benım yapımla da alakalı bır durum kı gunluk hayatta cocukları cok seven bırı degılım uzaktan gulumsert gecerım , alıp elıme cocuk sevmıslıgım yoktur, hatta uzak dururum cogu zaman esım tam tersı cocuk delısı bır adam :)
Sadece 2 yıl veriyorum sana, aynı şeyleri o aile senin içinde söyleyecek. İşin özü ne biliyor musun? Evlendiği kadını (her ne olursa olsun) kötü sözle anmak. Bana kalırsa nişanlının ailesi fazla geveze. Sen bence böyle bir aileyle başedebilir miyim diye düşünmelisin.Bende nişanlımın 2.eşi olacağım. Ve çok kötü bir duygu. Eski eşiyle evlenme planı yokmuş aslında. Kadın moldovmuş. Türkiye de de kaçak kalıyormuş resmi işlem yapamayacağı için kayınvalidem onu müslüman yapıp imam nikahıyla evlendirmiş. Çok istemişler.
Nişanlım evlenmek istememiş ama babası gidip düğün için yer ayarlamış apar topar bir hazırlık. Ablasının dediğine göre nişanlım kıyameti koparmış istemiyorum diye ama aile aşırı baskı yapmış. Nişanlımda şimdiki aklım yoktu çocuktum daha askerden yeni gelmiştim karşı çıkamadım dedi bana.
2 sene evli kalmışlar sadece arada sırada acaba gerçek bi evliliğim olur mu diye kadına yanaşmış ama yapamadım ensonunda da ayrıldım ailemi ikna ettim o da moldovaya geri döndü dedi.
Düğünlerinin olduğu akşam dahi eve gitmemiş. Şimdi diceksiniz ki neyi problem yapıyorsun. Ailesi kadını çok seviyor. Nişanlımda diyor ki; benimle bi işi olmadı ki tüm vakti onlarla geçti normal sevmeleri diyor. Ayrı eve çıkmamışlar. Bi karı koca durumları dahi yok.
İmam nikahı kabul olmasın diye alkollü girmiş nikaha cenabetmiş gusül bile almamış. Dua ettim diyor Allah'ım bu nikahı kabul etme diye spnra nikahtan çıktık yüzüne bakıp üç kez boşol dedim ailemde şahit ama etrafa karşı namus kurtarıyoruzya çaktırmadılar diyor.
Sorun şu ki kadın aileye ve ilk sevgili olduklarında nişanlıma büyü yapmış baya baya muskalar küçük küçük yazılar çamurlu topraklar...büyünün olduğu dönem ailece çok sıkıntı çekmişler nişanlımın kısmeti her anlamda tamamen bağlanmış dışarı çıkamaz hale gelmiş hastalanmış işini kaybetmiş falan. Büyüyü bozunca düzelmiş. Aradan 2 sene geçmiş benle tanıştı 6 aya kalmadan nişanlandık ama nişandan sonra herşey ters gitmeye başladı yine kavgalar anlaşmazlıklar hatta küfür hakaret ve şiddet göstermeye kadar kötü gitti. Kaldı ki onu tanıyan herkes şaşırıyordu haline tavrına hiç bmyle biri değildir çünkü. Merhametlidir. Kıyamaz bana çok düşkündür. Kısacası adam gibi adamdır. Birgün durduk yere boğazımı sıktı düşmanına bakar gibi bakıordu çok korktum ama o değildi sanki.
Bir dedeye gittik. Hoca değil bi yakınımız gönül gözü açık biri. Direk söyledi. Nişanınızdan 3 gün sonra resimlerinizi kullanarak büyü yapmışlar sizi ayırmak için dedi. Ve direk yapanı söyledi. Dua okuyun namaz kılın Allahtan isteyin dedi. Çok dua ettim nişanlımı zorla cumalara gönderdim. 1 ay geçmedi. Sanki bi kara bulut gitmiş gibi dünya tatlısı nişanlım geri geldi. Ama o dönemde o kadar kırıldım ki. O sevmediği istemediği kadını benle kuyaslayıp onu övüyordu. Ailesi sürekli ondan bahsedip övüyordu. Biz çok üzüldük ayrıldıklarında falan diyorlardı. Bunları unutamıyorum. Tamam 1 aydır herşey eskisi gibi güzel.mayıs-haziran-temmuz aylarındaki gibi değil. Büyü bozulduğundan beri herşey mükemmel. Nişanlımın işleride açıldı. Ama kadın sürekli kendini göstermeye çalışıor. Ama 1 aydır kimse sallamıyor onu. Demekki cidden bişeyler yapmış. Teyzesini arayıp nişanlanma durumumuzu komuşmuş ve oraya gelicem demiş. Nişanlım onumla görüşen herkesi sileceğini söyledi bu işe de teyzesinden başladı. Çok rahatsız huzrsuz oluyorum. Sürekli aklıma geliyor. Kaçak bi kadın yakalansalar zamanında tüm aileyi hapse atarlarmış. Ama haberleri yok. Üstelik yabancı geçmişi belirsiz bisürü şey var test bile yapılmamış belki bi hastalığı mı var ya da yok diye. Ben amlayamıyorum insanların gözü nasıl bu derece bağlanabilir. Bu kadar temkimsizlik...nişanlım en son ailesini bunlarla ikna etmiş boşanmak için zaten. Ama zaten karısı olmamışki eski karısı gözüyle bakılacak bişey yok ortada. Büyüleri geçtim. Kötü niyetli olmayı geçtim. Hiç düşünmemiş insanların başını belaya sokucam diye. Sadece kendisini düşünmüş. Nişanlımın dediğine göre onun niyeti "bi çocuk doğurur kapak atarım sonra mecbur resmi nikaha almak için benim için uğraşacaklar vatandaşlıkta aldım mı tamamdır" ama aileme söz geçiremedim evden kaçmayı düşündüm halamın kızı oturdu konuştu benle annemi bırakamadım somra dedi. Nasıl olsa atarım başımdan kafasındaydım çocuktum daha 21 yaşımdaydım dedi. Nasıl aklımdan çıkarırım bilmiyorum. Çok rahatsız oluyorum. Geleceğim demiş. Nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama bunu kendime yaptıramıyorum sürekli kötüyüm unutamıorum. Aşağılanmış gibi hissediyorum.
Sadece 2 yıl veriyorum sana, aynı şeyleri o aile senin içinde söyleyecek. İşin özü ne biliyor musun? Evlendiği kadını (her ne olursa olsun) kötü sözle anmak. Bana kalırsa nişanlının ailesi fazla geveze. Sen bence böyle bir aileyle başedebilir miyim diye düşünmelisin.
Tam okumadan yorum yaptım, sorry! Ciddi ruhsal problemleriniz olduğunu düşünüyorum.