• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci Eş olmak?

Kendi ailesini kuracak diye anne babasının fotoğrafı hiç mi olmasın elinde ne kadar değişik düşünüyorsunuz. Annem 50 yaşında evimizde anneannemle dedemin fotoğrafı asılı. Boşansalar da o çocuk 18 de olsa 50 de olsa o çocuğun annesi babası değişmedi, babası ikinci evliliğini yapsa dahi.
Bende Değişti demedim zaten Lafı yanlış anlamayın

Bu söylediğinizi çok bencilce buldum. Bir çocuk babasıyla isterse hergün görüşür, isterse haftada bir. Bu baba kız arasındaki bir durumdur, duygu paylaşımıdır, kendileri bilirler. Buna değil ikinci eş, feriştahı gelse karışamaz. Bir çocuğun babasıyla paylaşımını "hergün olursa rahatsız olurum" diyerek baltalamaya hakkınız yok. Benim fikrim bu yönde
Hergün görüşürse rahatsız olurum Dediğim eski eşi kastettim eski eşle hergün görüşürse rahatsız olurun dedim çocukla değil tabi ki de böyle bir hakkım yok zaten

çocuk onların koparıp atamayacakları bir bağ. çocuğunun her önemli gününde bir arada olacaklarını unutma. fotoğrafa takılıyorsan bence yol yakınken bitir ilişkini.

Canım ortada bir çocuk varsa eski eşlerin görüşmesi çok doğal eğer evlenmek istediğin adamın sadakatine ve sana olan sevgisine güveniyorsan tüm bunlar senin için önemli olmamalı.Eğer bu senin için şimdiden bir sıkıntı yada soru işareti oluyorsa bu ilişkiyi gözden geçirmelisin derim ben.

Canım ortada bir çocuk varsa eski eşlerin görüşmesi çok doğal eğer evlenmek istediğin adamın sadakatine ve sana olan sevgisine güveniyorsan tüm bunlar senin için önemli olmamalı.Eğer bu senin için şimdiden bir sıkıntı yada soru işareti oluyorsa bu ilişkiyi gözden geçirmelisin derim ben.
Sadece beraber resimleri görünce kıskançlıkla Karışık bir duygu oluştu içimde

çocuk onların koparıp atamayacakları bir bağ. çocuğunun her önemli gününde bir arada olacaklarını unutma. fotoğrafa takılıyorsan bence yol yakınken bitir ilişkini.
Aslında Haklısınız belki de ama ben pimpirikliyim biraz

Emin olun oylesine saklamistir, bende ikinci esim bir cocuk var ilk evlilikten hic inkar etmeyecegim eski ese karsi kiskanclik oldu zamaninda, cocuk icin keske olmasaymis dedigim de cok oldu ama zamanla taslar yerine oturdu, bizimde bir kizimiz var su an artik ne eski es ne cocuk beni rahatsiz etmiyor...
Her ozel gunde musamere okul etkinligi vs iki eski es bir araya geliyor, cocukla ilgili mevzularda telde gorusuyorlar, eski esi esimin ailesi ile hala irtibat halinde ama beni alakadar etmiyor hatta kv dem vefat etti cenazede karsilastik ilk kez mrblastik bile o da bende rahatsizlik duymadik... Ki ben onu o beni ilk gunden beri biliyor yuzyuze gelmis olmasakta cenaze gunune kadar...
Yani bence guven duygunuz oturdukca bu kotu diygilarinizdan arinirsiniz, fotolari kaldirin gormeyeceginiz bir koseye cocuksuz cekilmis fotolar varsa onlari atabilirsiniz es adayinizinda onayi ile...
Ben ikili kalan fotolari silmistim, cocuklu olanlar duruyo bikac tane, en son bi tane kv demde kalmis eski esi ile nikah fotosu cenaze sonrasi albumleri karistirirken bulduk esim kendi yirtti atti bir ornek size.

Back
X