- 24 Haziran 2011
- 23.590
- 49.282
- 798
O zaman ne yapayım, bir de çocukla evden kovulayım mı dediniz?evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ne yapayım, bir de çocukla evden kovulayım mı dediniz?evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor
Çok özür diliyorum ama Halihazırda 2 çocuğunuz varken 9 aylık evli olduğunuz adamdan niye tekrardan çocuk yaptınız?Merhaba! Arkadaşlar çok büyük bi sorunum var ve çaresizim sizden akıl almak istiyorum belkide teselli ikinci evliliğimi yaptım 9ay önce konuşurken çok ilgili yumuşak çiçekler alan bi insan evlendikten sonra en ufacık kavgada bile beni evden kovan ağza alınmıycak hakaretler eden bir adama döndü sinir hastası bi insanmış ama ben anlamamışım ilk eşimden iki çocuğum var evlenmeden onlarla da konuşturmuştum sizi muhtaç etmem hep arkanızdayım bırakmam diyen adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu hamileliğim zor geçiyor serumlarla duruyorum neymiş güler yüz göstermiyormuşum bu durumda nasıl güleryüzlü olayım kendime hayrım yok hastalığıma zerre saygısı yok sürekli başımda dırdır eden bi adam ve bu çocuğu kendi istedi ilk karısında engelli bi kızı vardı bana baba diyen olmadı hiç diyerek çocuk çok istemişti ama hiçbirşekilde bu hamileliğe saygısı yok ve çocuk sağlıksız olurmu üzülürse diye bile korkmadan çekinmeden defalarca üstüme yürüyüm bana bişeyler atmaya kalktı şimdi kendi annemlerdeyim kendi babası bindirip getirdi bizi köy yerinde duruyorum ikinci evlilik olunca hep laflar olucak bunları nasıl aşıcam ne yapmalıyım
Zaten kararım kesin ayrılıcam inşallah dediğiniz gibi çocuklarım hayırlı olurlar benim yaptığım hatayı yapmazlar çok mutlu olurlarYa Allah aşkına millet ne diyecek diye diye yemeyin başınızı .Millet dediğin tek tek gelsin kolaysa toplaşıp değil.Kendi başlarına gelse kendi kuzlarina olsa oooo bulurlar çuvala koyar gömer gizletler.Neyse gereksiz dedikoducular için değil size yorayim parmakları .Konunuza üzüldüm ama bu koca değişmez illaki size ayrılık görülüyor yada gelmeli kovulmali dönmeli bir evlilik artık nerde koparsa.İten kakan adam yarın tokadı da basar .Hamilesiniz uzmesem desem alakası yok.Bilin önleminizi alın çocuk olunca evden biseymi yapar satarsınız ne yaparsınız bilemem.Kim ne derse desin ailenize millete cazgır olup baba evine dönüp çocuğu ailemi bakar siz bı işe mi girersiniz bilemem.Olacak olan bu dediler dersiniz .Er yada geç Üzülmek ağlamak da bu halta yaramaz az ağlayın sonra gözyaşlarınızi silin Allaha sığınıp dimdik durun Kendinde olmayınca kimseden fayda yok.Orays sığmam buraya sığmam yok.Cocuklar buyuyene kadar birsekilde yollarını sizden farklı çizene ve kimbilir bakarsin öyle birşey olurlar gelecekte seni kimsrye muhtaç etmez halde olurlar .O zamanda sevinçten ağlarsın
Çaresiz perişan bir kedi var, sahiplenir misin deseler asla istemezler ama korkunç şartların ortasına düşünmeden çocuk yapıyorlar. Hem adamın hem kendisinin çocuklarına yazık.Zaten 2çocuğunuz var daha 9aylık evlikte çocuk yapmak nedir allah aşkına ya ne meraklısınız bok gibi hayatlarınıza çocuk yapmaya sinir oluyorum söyle konulara hergğn en az 5tane konu var yeni evlendim hamileyim kocam şöyle kötü böyle kötü diye. Hiçmi aklınız yok. Gelip burada ağlarsınız işte.
Öyle yapıcam bi rahatsızlığım geçsin ayağa kalkayım inşallahSen dimdik anne ol baslarinda elalemede kimseyede ezdirme çocukları eş falan bazen çoğu zaman hikaye.. Düşmez kalkmaz bir Allah.Calis otur aile evinde var bı şekilde bir iş bulmaya bak çalış çabala olan olmuş ölmüşe çare yok Cocuklari okutmaya çalışmaya işe güce ozendirSenden öğrensinler meslek şart kimseden fayda yok.İnsalkah onların yüzü onlar hürmetine senin yüzün güler.Sogan ekmek ye ananı babanı çek elbette gün dediğin ömür dediğin kararıp kalmayacak
Şimdi 3 çocukla dönmek zorundasın.Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
Böyle bir adamla neden sevişip çocuk yapıyorsun?
Bende onlarıda ben büyüttüm ayrıldığımızda küçüklerdiSizin çocuklar nerde?
Öncelikle düzgün konuşun bence üslubunuz çok saygısızca sınanmadığınız şey hakkında yorum yapmak basittir bence başınıza gelebileceğini düşünüp yada kızınız yada oğlunuzun başına gelebilir diye düşünerek yorum yapın ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama olan oldu ve çocuk büyük bi cana kıycak kadar cani değilim benim iki çocuğumda hem terbiyeli hem okullarında başarılı ben onlar için çok çabaladım babasından onlarada destek yoktu çalışıp kendim baktım bunada bakıcam onlarla gezdim eylendim bununlada eksiğini tamamlamaya çalışıcamNiye evliliğin oturmadan kedi gibi ürüyorsun?
Yani adam dünya iyisi bile olsaydı net geliriniz olmadan ikinci evlilikten 3.çocuk getirme kararı çok mantıksız kusura bakmayı
Yani adam dünya iyisi bile olsaydı net geliriniz olmadan ikinci evlilikten 3.çocuk getirme kararı çok mantıksız kusura bakmayı
Yani adam dünya iyisi bile olsaydı net geliriniz olmadan ikinci evlilikten 3.çocuk getirme kararı çok mantıksız kusura bakmayın.yanlış karardı ama gerçekten bu çocuk için çırpınıyordu zannedersin çocuk olsa yoluna ölecek ama adam da gram merhamet yokmuşYani adam dünya iyisi bile olsaydı net geliriniz olmadan ikinci evlilikten 3.çocuk getirme kararı çok mantıksız kusura bakmayın.
Öncelikle düzgün konuşun bence üslubunuz çok saygısızca sınanmadığınız şey hakkında yorum yapmak basittir
Kızım yada oğlumun başına gelirse onların sorunu. Ürüyorlarsa baksınlar. Korunmak diye birşey var. Canına kıyın diyen de olmadı. Ama 3. Eş bulursanız aklınızda bulunsun dedim. Üremezsiniz emin olmadan,ailenize göre sürekli üreyip gelen daha da çoğalan bir evlat olacaksınız sadece yoksa.kızınız yada oğlunuzun başına gelebilir diye düşünerek yorum yapın ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama olan oldu ve çocuk büyük bi cana kıycak kadar cani değilim
Büyük konuşmayın yaşarsınız ve bir kadın olarak asla bu duruma düşmenizi istememTamam hanımefendi tamam hep aynı laf. KINAMA sınanma cart curt. İstediğim an anne olabilirim ama istemiyorum farkındalığım var.