• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

Büyük konuşmayın yaşarsınız ve bir kadın olarak asla bu duruma düşmenizi istemem
Çocuğu babası illa istedi ise o an ben istemedim ise ona bırakırım hanımefendi ama emin olmadan anne olmam. Teşekkürler Allah size de kolaylık versin.

Kızım yada oğlumun başına gelirse onların sorunu. Ürüyorlarsa baksınlar. Korunmak diye birşey var. Canına kıyın diyen de olmadı. Ama 3. Eş bulursanız aklınızda bulunsun dedim. Üremezsiniz emin olmadan,ailenize göre sürekli üreyip gelen daha da çoğalan bir evlat olacaksınız sadece yoksa.
Kızım yada oğlumun başına gelirse onların sorunu. Ürüyorlarsa baksınlar. Korunmak diye birşey var. Canına kıyın diyen de olmadı. Ama 3. Eş bulursanız aklınızda bulunsun dedim. Üremezsiniz emin olmadan,ailenize göre sürekli üreyip gelen daha da çoğalan bir evlat olacaksınız sadece yoksa.
Kızınız yada oğlunuz böyle bişey başına geldiğinde sırt çevirebiliyorsanız zaten akıl alıcam bi insan değilsiniz insan beşer şaşar umarım olmazda eğer başınıza gelirse bu yorumları aklınıza getirin bi kadın vardı ona yüklenmiştim demekki sınanmadığın şey hakkında konuşmayacaksın diye

Kızınız yada oğlunuz böyle bişey başına geldiğinde sırt çevirebiliyorsanız zaten akıl alıcam bi insan değilsiniz

Az biraz mantık. Erişkin çocuklarım erişkin. Yaptıkları çocuklara bakabilmeliler. Sırt çevirmek ile ne alakası var. Ürüyorlarsa benim ne suçum var acaba siz çok iyi annesiniz , seçtiğiniz adamlar baba olacak adamlar değil ama en merhametli sizsiniz babasız yaşamaya mahkum ediyorsunuz çocuklarınızı ama ben merhametsiz anneyim ok.

Az biraz mantık. Erişkin çocuklarım erişkin. Yaptıkları çocuklara bakabilmeliler. Sırt çevirmek ile ne alakası var. Ürüyorlarsa benim ne suçum var acaba siz çok iyi annesiniz , seçtiğiniz adamlar baba olacak adamlar değil ama en merhametli sizsiniz babasız yaşamaya mahkum ediyorsunuz çocuklarınızı ama ben merhametsiz anneyim ok. Zaten yeteri kadar zor durumdayım size kendimi ifade etmeye çalışıp yorulmak istemiyorum dediğim gibi başınıza gelirse anlarsınız

Amacım sizi üzmek değil üslup sert gelebilir.Evliligi kurtuluş yolu görmeyin. Şuan çocuklarınızla bir gelecek inşaa edin bir süre kendinizi toparlayın bence. Kınamadım aslında.

Amacım sizi üzmek değil üslup sert gelebilir.Evliligi kurtuluş yolu görmeyin. Şuan çocuklarınızla bir gelecek inşaa edin bir süre kendinizi toparlayın bence. Kınamadım aslında.
Anlıyorum ben de inanın bu evliliktan okadar pişmanım ki zamanı geri çevirebilsem keşke aslında çok bayılıp severek evlenmedim bi kurtuluş gibiydi ama hata üstüne hata olan oldu ve inşallah rabbim doğru ve güzel bi yol gösterir bize zor olucak eminim ama bunuda atlatıcaz

Anlıyorum ben de inanın bu evliliktan okadar pişmanım ki zamanı geri çevirebilsem keşke aslında çok bayılıp severek evlenmedim bi kurtuluş gibiydi ama hata üstüne hata olan oldu ve inşallah rabbim doğru ve güzel bi yol gösterir bize zor olucak eminim ama bunuda atlatıcaz
Anne olabilirsiniz tabi kimseye hesap verme durumunuz yok. Sadece bakabilme gücünüz varsa kim ne desin.
İnşallah herşeyi yoluna koyarsınız. Sizi kaybeden eşiniz utansın. Sürekli kovuyor dediğinizde çok öfkelendim. Düzelir herşey merak etmeyin. Ölmedikçe herşeyin bir çözümü vardır diyorum hep. 🤲

Anne olabilirsiniz tabi kimseye hesap verme durumunuz yok. Sadece bakabilme gücünüz varsa kim ne desin.
İnşallah herşeyi yoluna koyarsınız. Sizi kaybeden eşiniz utansın. Sürekli kovuyor dediğinizde çok öfkelendim. Düzelir herşey merak etmeyin. Ölmedikçe herşeyin bir çözümü vardır diyorum hep. 🤲
Onun pek utanması yok oğlumun sünnetini yapmıştık o paraları benim bileziklerimi aldı şimdi tatillere gitmiş çok saolun dualarınız için gerçekten herkesin duasına ihtiyacım var

Çok üzüldüm halinize. Çünkü siz benim annesiniz ben de küçük kızınızım yıllar önce bu duyguları yaşadım. Annesi ikinciye evlenip boşanmış bir çocuk olmak küçük yerde öyle zor ki. Karnınızdaki bebek alınabilecek kadar küçükse aldırsanız mı acaba

Gerçekten öyle oldu yok dönmiycem şu rahatsızlıklarım geçene doğum yapana kadar annemlerdeyim sonra zaten ev satılıp para gelecek merkezden bi ev bi apart alıp çocuklarımla yaşamaya çalışıcam
Böyle bir imkanınız varsa çok şanslısınız çok sevindim

Çok üzüldüm halinize. Çünkü siz benim annesiniz ben de küçük kızınızım yıllar önce bu duyguları yaşadım. Annesi ikinciye evlenip boşanmış bir çocuk olmak küçük yerde öyle zor ki. Karnınızdaki bebek alınabilecek kadar küçükse aldırsanız mı acaba
Değil dört aylık olacak nerdeyse 😪

Gerçekten öyle oldu yok dönmiycem şu rahatsızlıklarım geçene doğum yapana kadar annemlerdeyim sonra zaten ev satılıp para gelecek merkezden bi ev bi apart alıp çocuklarımla yaşamaya çalışıcam
E madem böyle bı imkan vardı ne diye evlendiniz.vallahi anlamıyorum maddi açıdan iyi olan kadınlar neden evlenecekken iki defa düşünmüyor.

zaten çocuk varken 2. Evlilikte çocuk yapmak demek karşı tarafa kendini zincirlemek demek nerdeyse. Olmuş artık zaten aldırmam diyorsunuz 3 çocukla evden gidersiniz yapacak bi şey yok ama umarım gidebilirsiniz

Zaten 2çocuğunuz var daha 9aylık evlikte çocuk yapmak nedir allah aşkına ya ne meraklısınız bok gibi hayatlarınıza çocuk yapmaya sinir oluyorum söyle konulara hergğn en az 5tane konu var yeni evlendim hamileyim kocam şöyle kötü böyle kötü diye. Hiçmi aklınız yok. Gelip burada ağlarsınız işte.
Valla nasıl cesaret ediyorlar hayretler içinde kalıyorum

teşekkür ederim yorumunuz ve anlayışınız için gerçekten bazen okadar çaresizlikle yanlış karar alıyoki insan sonra gerçekler tokat gibi geliyo insana ama işişten geçmiş oluyo tabiki çocuklarımla yeni bi sayfa açıp başlıycam evet biraz zorlanıcam bebekle ama yapıcam
Merhabalar n’aptınız iyisiniz inşallah

Back
X