• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

Çocuk aldırılcak ayı geçmiş zaten, ben o bebek olsam böyle bir aileye böyle şartlara doğmak istemezdim. Çocuk hayata -1 geride başlayacak. Umarım şartlarınız iyileşir ve daha iyi şartlar sunarsınız çocuklara. Lütfen bir daha evlenmeyin. Kendiniz için olan hayat bitti, artık o çocuklar için yaşamak zorundasınız.

Merhabalar n’aptınız iyisiniz inşallah
İyi olmaya çalışıyorum dediğim gibi küçük yerde yaşıyorum herkes duymuş tabi herkesin ağzından farklı laf ne yaşadığımı bilmeden benide suçlayanlar oluyo şimdide laflarla uğraşıyoruz anlıycanız ama ne derlerse desinler yarın avukatla görüşüp çaresine bakıcam

Çocuk aldırılcak ayı geçmiş zaten, ben o bebek olsam böyle bir aileye böyle şartlara doğmak istemezdim. Çocuk hayata -1 geride başlayacak. Umarım şartlarınız iyileşir ve daha iyi şartlar sunarsınız çocuklara. Lütfen bir daha evlenmeyin. Kendiniz için olan hayat bitti, artık o çocuklar için yaşamak zorundasınız.
İnanın ikinci evliliğimi çocuklar için yaptım ordada kendimi düşünmedim hatta salak gibi bu çocuğu bile o adamı düşündüğüm için oldu üzüldüm senle devam etmek istemesem senden çocuk istermiyim banada baba diyen bi çocuk olsun diye diye ağlaya ağlaya oldu büyük hata ettim ama şimdiden sonra dördümüz bi hayat kurucaz

3 aylık çocuğu çocuğu öldürsün mü??? Bazı sorular beni bile hayrete düşürüyor
Evet bu baskı heryerden geliyo bana şuan kendi ailemden bile ama ben cana kıymam evet onu bir sıfır yenik bi hayata getiricem çok üzgünüm ama elimden geleni yapıcam

zaten çocuk varken 2. Evlilikte çocuk yapmak demek karşı tarafa kendini zincirlemek demek nerdeyse. Olmuş artık zaten aldırmam diyorsunuz 3 çocukla evden gidersiniz yapacak bi şey yok ama umarım gidebilirsiniz
Gittim bile yarın da avukata başvurucam

E madem böyle bı imkan vardı ne diye evlendiniz.vallahi anlamıyorum maddi açıdan iyi olan kadınlar neden evlenecekken iki defa düşünmüyor.
Diğer eş ikna olup evi satasaya kaç sene geçti baba evindeydik çalışıyordum çocuklarım orada da baskı altındaydı kızımın karşılık veremediği için dedesine ananesine sürekli ağlıyordu inanın anne evide çocuklarla kolay değildi ha daha iyimi oldu hayır berbat oldu ama o an çocuklar için çaresizce alınmış bi karardı

Merhaba! Arkadaşlar çok büyük bi sorunum var ve çaresizim sizden akıl almak istiyorum belkide teselli ikinci evliliğimi yaptım 9ay önce konuşurken çok ilgili yumuşak çiçekler alan bi insan evlendikten sonra en ufacık kavgada bile beni evden kovan ağza alınmıycak hakaretler eden bir adama döndü sinir hastası bi insanmış ama ben anlamamışım ilk eşimden iki çocuğum var evlenmeden onlarla da konuşturmuştum sizi muhtaç etmem hep arkanızdayım bırakmam diyen adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu hamileliğim zor geçiyor serumlarla duruyorum neymiş güler yüz göstermiyormuşum bu durumda nasıl güleryüzlü olayım kendime hayrım yok hastalığıma zerre saygısı yok sürekli başımda dırdır eden bi adam ve bu çocuğu kendi istedi ilk karısında engelli bi kızı vardı bana baba diyen olmadı hiç diyerek çocuk çok istemişti ama hiçbirşekilde bu hamileliğe saygısı yok ve çocuk sağlıksız olurmu üzülürse diye bile korkmadan çekinmeden defalarca üstüme yürüyüm bana bişeyler atmaya kalktı şimdi kendi annemlerdeyim kendi babası bindirip getirdi bizi köy yerinde duruyorum ikinci evlilik olunca hep laflar olucak bunları nasıl aşıcam ne yapmalıyım
Keşke haftanız geçmeden kürtaj olup boşansaydınız.

Merhaba! Arkadaşlar çok büyük bi sorunum var ve çaresizim sizden akıl almak istiyorum belkide teselli ikinci evliliğimi yaptım 9ay önce konuşurken çok ilgili yumuşak çiçekler alan bi insan evlendikten sonra en ufacık kavgada bile beni evden kovan ağza alınmıycak hakaretler eden bir adama döndü sinir hastası bi insanmış ama ben anlamamışım ilk eşimden iki çocuğum var evlenmeden onlarla da konuşturmuştum sizi muhtaç etmem hep arkanızdayım bırakmam diyen adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu hamileliğim zor geçiyor serumlarla duruyorum neymiş güler yüz göstermiyormuşum bu durumda nasıl güleryüzlü olayım kendime hayrım yok hastalığıma zerre saygısı yok sürekli başımda dırdır eden bi adam ve bu çocuğu kendi istedi ilk karısında engelli bi kızı vardı bana baba diyen olmadı hiç diyerek çocuk çok istemişti ama hiçbirşekilde bu hamileliğe saygısı yok ve çocuk sağlıksız olurmu üzülürse diye bile korkmadan çekinmeden defalarca üstüme yürüyüm bana bişeyler atmaya kalktı şimdi kendi annemlerdeyim kendi babası bindirip getirdi bizi köy yerinde duruyorum ikinci evlilik olunca hep laflar olucak bunları nasıl aşıcam ne yapmalıyım
İlk eşinizden iki çocuğunuz var boşandınız ikinci eşinizden neden çocuk yapıyorsunuz gerçekten bu kadar saldım çayıra mevlam kayıra yaşam biçimleriniz beni inanılmaz geriyor bu kadar sorumsuz nasıl yaşanır aklım almıyor. Üstelik bu adamın da engelli bi çocuğu var yani kana bi tabir olucak ama evcil hayvan edinilirken bile evde bi tane varsa üstelik sağlık durumu kötüyse ikinciyi almazsın ki engelli ve sağlıksız olana verelim tüm imkanlarımızı diye. Zaten yarım akıllı bi adamla evlenmişsin hamilesin bence tıbben vakti geçmediyse bu çocuğu da yarın babasız büyütme ve aldır derim. Zaten boşan dememize gerek bile yok o kadarını düşünmüşsündür diye umuyorum.

bi cana kıycak kadar cani değilim benim iki çocuğumda hem terbiyeli hem okullarında başarılı ben onlar için çok çabaladım babasından onlarada destek yoktu çalışıp kendim baktım
1. bu kadar düşüncesizce çocuk yapıp bir cana bir ömür kıyacak kadar bencilsiniz
2. ebeveyn olmak sadece karnını doyurup başını sokacak çatı vermek değil. böyle düşünüldüğü için etrafta bu kadar ruh hastası insan var hala
3. o çocuklar büyüyor başından geçenleri anlatıyor neyse ki biliyoruz işin gerçeklerini. o anneler bir evin içinde nasıl hasta ediyor bu çocukları biliyoruz, baba denmeyecek şerefsizler zaten ortada yok, bu çocuklara psikolojik problemler kişilik bozuklukları miras kalıyor. duygusal zekası yüksek olanlar kendini tek başına iyileştirecem diye bir ömür didinip duruyorlar. inşallah o çocukların şansı açıktır da sevgi dolu, dengeli ve karakterli partnerlere denk gelirler yoksa çok zor böyle bir ailesi olan insanın iyileşmesi
4. şu yazdıklarımı empati yapıp anlayacak olsaydınız zaten bunları yapmazdınız anlamayacağınızı biliyorum isteyen istediği kadar sövebilir sorun yok

Elaleme sıra gelene kadar kendı canını bır kurtar ıstersen çünkü sana ıhtıyacı olan masum çocukların var...

Yapcak bısı yok artık adamdan kurtul..İyi kötü basını sokacak evınde varmıs gelmıssın köye...1 olsun 2 olsun 3 olsun kıme ne?

Ben bu dünyada günahsızım ,hatasızım diyen varsa çıksın karşıma dersin bişi duyarsan...

Yol haritanı çiz bir an önce bu adamla hıc evlenmemıssın gibi sanki düşün öyle kalk ayağa yani...

Tekrar bır hata yapıpta dönme bence bır de..

Artik duzgun adam yok kardesim. Cocugu olan kadin meslegi olmayan kadin ikinci evliligini yapmayacak bu kadar basit. İlk evlendim olmadi tamam cocukta varmis. Oturacaksin babanin evinde.ekmegini aşini nafakani veriyolarsa oturacaksin cocuklarina egitim vereceksin büyüteceksin. Onlari yetistirirsin sonra evleniyorsan evlenirsin. Ama elin adamiyla ayni eve cocuklarini sokmayacaksinm he nafaka alamiyorsun babanin evinde fazlaliksin ozamanda calisacaksin. Meslegi olmayan merdiven silecek ev temizleyecek derneklere kurumlara basvuracak. Meslegi olanin zaten kimseye minneti kalmaz. Ask ilk evlilikten sonra cocuk var olduktan sonra ikinci plana duser. Oncelik cocuk cocuk cocuk. Bu kadar basit baei ucucncu evliligi yapma. Bunu boşa. Zamani gecmediyse de o cocugu aldir. Ama ailenin durumu yerindeyse dogur. Ucunede orda bak

Diğer eş ikna olup evi satasaya kaç sene geçti baba evindeydik çalışıyordum çocuklarım orada da baskı altındaydı kızımın karşılık veremediği için dedesine ananesine sürekli ağlıyordu inanın anne evide çocuklarla kolay değildi ha daha iyimi oldu hayır berbat oldu ama o an çocuklar için çaresizce alınmış bi karardı
Ah ah işte biz kadınlar ailemiz iki laf edince zorunuza gidiyor da elin adamı neler yapıyor çekiyoruz.

Onun pek utanması yok oğlumun sünnetini yapmıştık o paraları benim bileziklerimi aldı şimdi tatillere gitmiş çok saolun dualarınız için gerçekten herkesin duasına ihtiyacım var
Üvey oğlunun sünnet altınlarınımı yiyor bide 🤢🤢

Elaleme sıra gelene kadar kendı canını bır kurtar ıstersen çünkü sana ıhtıyacı olan masum çocukların var...

Yapcak bısı yok artık adamdan kurtul..İyi kötü basını sokacak evınde varmıs gelmıssın köye...1 olsun 2 olsun 3 olsun kıme ne?

Ben bu dünyada günahsızım ,hatasızım diyen varsa çıksın karşıma dersin bişi duyarsan...

Yol haritanı çiz bir an önce bu adamla hıc evlenmemıssın gibi sanki düşün öyle kalk ayağa yani...

Tekrar bır hata yapıpta dönme bence bır de..
Üvey oğlunun sünnet altınlarınımı yiyor bide 🤢🤢
Evet

Ya hamile karısını evden atan bir sonrakinde neler yapar Allah korusun. Barismayi düşünme adam çok merhametsiz daha kötüsü gelebilir başına. Kendi düzenini kur Allah işini kolaylaştırsın zor bir durum

Ya hamile karısını evden atan bir sonrakinde neler yapar Allah korusun. Barismayi düşünme adam çok merhametsiz daha kötüsü gelebilir başına. Kendi düzenini kur Allah işini kolaylaştırsın zor bir durum
Barışma olmayacak bir kez kurtuldum geri dönmem evet çok zor bi dönemdeyim herşey üst üste geliyo rabbim yardımcım olsun

İyiyken okadar acındırdıki kendini ben hiç biter diye evlenmemiştim evet pişmanım ona inanıp çocuk yaptığıma ama olan oldu malesef evden kovarkende üzerimden kilitleyip zorla bilezikleride aldı
Siz ona inanıp çocuk yapmadınız. Diğer eski karısının veremediğini verip kendinizi üstün görüp egonuzu tatmin edecektiniz. Yoksa ne bu acele? Koştur koştur evlen, evden kovul, sonra koştur koştur hamile kal. Diğer çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Kime kendinizi ispat edecektiniz hamile kalınca? Planlar işte böyle tıkır tıkır işlemiyor.

Siz ona inanıp çocuk yapmadınız. Diğer eski karısının veremediğini verip kendinizi üstün görüp egonuzu tatmin edecektiniz. Yoksa ne bu acele? Koştur koştur evlen, evden kovul, sonra koştur koştur hamile kal. Diğer çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Kime kendinizi ispat edecektiniz hamile kalınca? Planlar işte böyle tıkır tıkır işlemiyor.
Sen ne saçmalıyosun ya nasıl hastalıklı düşünce bu tabiki ona inanıp çok istediğini bildiğim için çok hasretti bu konuda hem eski karısının veremediği ne demek benim sağlıklı çocuk dünyaya getiricem garantimi de böyle bişey düşüneyim insanların günahını almadan konuşun ne konuşacaksanız

Yok zaten boşanma için avukatla görüştüm bu iş bitti kesinlikle

Back
X